Well i'm sorry to be honest, but this love is no good boy.

 En av mina favorit låtar och artist just nu. 
Nina Nesbitt - Boy (videon kom ut idag, för några minuter sedan.)
 

Around Kallio

Några bilder från, första vecka tror jag det var. Då jag och Stina gick runt här borta och tittade vad som fanns, hamnade även på Linnanmäki.

Well where do I start with you? I could say you're a bit way-lead boy.

 
 
 

Konst i alla dess former.

Här är 4 bilder från kulturnatten I Helsingfors som var ett par veckor sedan.
Jag och Stina strosade runt stan och tittade lite på vad som fanns att se på.
 
Bilderna har Stina tagit: titta in hennes fina blogg (http://ta74.blogspot.fi)

I was water before it got cool

Nu kommer lite bilder från 2 veckor tillbaka då jag och Stina försökte pyssla lite och få vårat kök lite mer hemtrevligt.
 

This is how I live right now.

Ungefär såhär ser mitt så kallade rum ut.

On my way

Två bilder från min resa mot Helsingfors.

I ett annat land, i en stor stad.

Dags för en update kanske.
 
Har flyttat till Helsingfors/Helsinki och börjat plugga på världens störta folkhögskola (390 elever), jag går en linje som heter (Laulaja), alltså sångare på svenska. Bor på skolans "internat/boende", delar kök/toa (2)/dusch med 3 andra trevliga tjejer. 
 
Har vart så sjukt upptagen ända sedan jag kom hit + att jag blev sjuk i början av veckan (influensan som mer eller mindre alla har/får). Är inte helt frisk ännu heller. Men hur som helst, har gått skola i ungefär 1 och en halv vecka.
 
Måste faktiskt säga att jag är sjukt förvånad över hur bra skolan är, hur hög klass det är på läraren och utbildningen. Därför jag vart helt upptagen, skolan är väldigt intensiv. Vi använder varenda minut av våran lektions tid. Till och med att jag hade träningsvärk i flera dagar efter första skoldagen, haha. 
 
Så, ja pluggar inte bara på att sjunga hela dagarna (eller kvällarna, eftersom jag plugga på kvällen). Har, improvisation (drama), musik teori, ensemble sång, privata sånglektioner, en lektion som handlar om uppträdande (lite av en blandning av teater/sång/impro & sådant). Sen så vet jag inte mer ännu, det är ungefär det vi gjort hit in tills. 
 
Ska försöka börja uppdatera lite bättre. Med riktiga inlägg, inte bara låtar som det blivit på senaste tiden, hehe. Men såna lär dyka upp också, men en blandning.
 
Det här är en bild från förrsa helgen då jag och Stina (roommate) var och vandra runt I Helsinki och hamnade på Linnanmäki och fotade lite. Kommer upp fler bilder när jag orkar/hinner fixa det. Kanske idag, kanske imorgon eller någon annan dag.

Cruise - Aleks Josh

 Nu har Aleks Josh släppt sin första musik video och första låten från hans ep, som kommer ut nu i September.
 
I like a lot.
 

RSS 2.0