Packa, fixa, trixa, sova

Oh, jag borde börja packa så jag kan gå och lägga mig! kl är snart 23.00 jag kommer vara så trött imorgon! well, det får va så. Mår lite dåligt ännu, men det har blivit en aning bättre.

 


gullis





Mina fina!

Titta på mina sötnosar!


finsar, bilderna är från förra helgen.

söööta!

oh dom är så söööta!



gulle-bulle

<3 älski

Ottilia

hihi sötnöt... (min säng, mitt täcke!)



ill

Jag har precis tittat klart sissta avsnittet av Saltön, säsgon 3. Riktigt bra avsnitt, dock vill jag att det ska komma fler nu!
Sen mår jag dåligt, känns som om jag håller på att få magsjuka, inte najs känsla alltså!

Sen om imorgon, så nu har jag bestämt mig för att åka hem till familjen i morgon antingen med 16.35 eller 18.35 bussen. Hoppas bara att jag mår bättre. Måste alltså packa lite smått idag, så jag kan komma hem efter skolan en sväng och hämta sakerna och sen fara till busstation.

uh, nu borde jag fixa något kl är ju över 21.00 nu. Dock tror jag inte jag kommer kunna sova förens när jag mår bättre om jag nu börjar må bättre, annars vaknar jag mitt i natten och vill spy, hatar det!

najs

Oh! jag såg precis att det är Harry Potter helg på kanal 6, fan vad härligt kommer sitta fastklistrad framför tv:n, fast att jag redan har alla filmer och sett dom hundra gånger. Men när det gäller HP filmerna så är jag nörd! hahah. Nu blev jag ännu gladare ju, haha.
Har inga läxor alls till imorgon heller, så därför är jag också glad. Kom undan bra med svenska muntliga också, det var typ 5 pers som tittade på och gemu provet blev aldrig av för läraren var sjuk. Sen har jag fikat med Minna idag, vi vart en sväng på stan och sen hämtade vi fika och gick hem till mig, najs dag!

Idag måste jag duscha och äta, sen ska jag bara bestämma mig när jag ska åka hem till familjen. Antingen imorgon på eftermiddagen/kvällen eller på fredag.

onsdag

Jag har sovit till 07.30 idag! så jag känner mig någorlunda pigg idag. Jag har svenska nu på morgonen och vi ska göra bort muntliga, ska bli as najs! sen är det lunch och sen gemu-prov och ensemble. Efter skolan ska vi typ hitta på något att göra.
Börjar om 1 timme exakt nu! kl är 08.40. Men jag ska börja titta lite på gemu:n nu, färska upp lite.


Maj 7, 7, plugga, tv, kläd-problem..

Nu är klockan mycket och jag har faktiskt pluggat. Jag kan inte alla färgade ackord, jag kan maj7 och 7, men sen när det kommer till 9, 11, 13 m.fl. så fattar jag inget, suck! jag kan inte ens göra läxan, haha.
Tittar lite på Cougar Town, det är fan bra, haha! sett typ alla avsnitt hit in tills.
Well, efter det ska jag vell få och lägga mig.

Men jag har ett problem! jag har fan nästan inga jeans jag kan använda, måste verkligen fara och jaga efter nya, har avänt mina svarta i flera veckor, dock tvättar jag dom 1 till 2 ggr i veckan och tvättade dom sisst idag, men fan vad irriterande att måsta gå med samma byxor typ hela tiden. Önskar att det var varmare för då kunde jag endast ha strumpyxor, dock måste jag skaffa mig en lång tröjja först, haha men det skulle vara så lätt.


xo xo gossip girl

Oh, jag har tittat på Gossip Girl, två avsnitt! haha
Alltså fan det är lätt bästa programmet, jag blir aldrig less!

Men sen kommer problemet, jag har inte pluggat, fy skäms på mig!
Nu ska jag ju titta på tv, men måste fan plugga samtidigt.


Aj, aj!

Ah, jag skulle plugga nu på morgonen, men inte har jag gjort det. Sen så har jag ont i magen idag också och mår illa, vafan är det för något? får se hur jag orkar i skolan, blir så svårt att konsentrera sig i ngt när man har ont och jag har 3 timmar historia nu på morgonen, hoppas fan att vi inte gör något extremt jobbigt idag, dock tror jag vi kommer göra det.
Jag borde stänga datorn och vila, kanske läsa lite.

och det ska jag göra nu!

Owl City

Suttit och lyssnat på musik, på Owl City faktiskt, så jag tittade på bilder på lastfm och tyckte dom var så fina...






fin tröja han har :)




Trött, trött, trött

Jag är TRÖTT, trött, trött, trött! alltså jag är så galet trött hela tiden, för någon vecka sen var jag pigg en kort period, men nu har jag hamnat tillbaka i tröttheten! och fan va less jag blev i natt vid 03.00 när jag fick typ 7 tomma sms av Kalle. Jag vart så trött och grinig, haha dock somnade jag om nästa direkt efter att sms:en hade slutat komma.
Igår pluggade jag knappt, tittade igenom några papper och gav upp, vart så trött. Men idag måste jag! imorgon ska allt vara gjort och så måste jag kunna allt, suck!


Kul

Jag bara måste! nya videos uppe, haha!


Homework?

Nej nej, nu borde jag ta och försöka plugga lite, dock har jag huvudvärk ännu och jag har mer lust att spela gitarr. Kanske spelar lite gitarr först och sen kanske pluggar, alltså fan vad man ska vara bra på att komma på något annat att göra hela tiden!

Och och, RuisRock har fått fler bandsläpp! Regina Spektor kommer dit, henne skulle jag vela se faktiskt och så kommer Anti-flag dit.


let's do some homework!


ont

Bah, jag är helt slut! somnar typ sittandes. Har avklarat skol dagen, kom hem vid 17.00 tiden. Fick mvg på finska steg 1, min muntliga del gick bra + att jag fick ig på en del i det skriftliga pga. att jag inte fattade, men jag bad läraren att förklara och så sa jag allt muntligt och fick alla rätt, så nästa gång ska jag fan fråga när jag inte fattar, haha!
Ah, ensemble uppspelet gick bra, muko:n var crazy, men det gick också. Sen har jag typ haft ont i magen och mått illa hela dagen vet inte varför. Just nu har jag svin ont i huvudet och så har jag ännu lite ont i magen. Jag borde plugga idag, men jag orkar inte med huvudvärken. Förresten duschade jag för någon timma sedan och fy vad mitt nya schampo luktar gott, mums! haha
Imorgon har jag ingen en helt fullspäckad dag! men men, snart är det lov.

Ska kolla på tv och försöka plugga idag och försöka lägga mig tidigt! jag behöver verkligen sova, kanske kan plugga lite på morgonen om jag orkar.


uh

Uh, det är kallt!
Jag vill ha lov. Uh, om en timme ska jag vara i skolan och ha lektion. Ska stänga dator strax, men uh jag vill inte, orkar inte, bläää. Största nej:et är finska muntliga, jag vill inte! helt meningslöst.


<3


fullspäckat

Uh, jag svin trött! vaknade kl 06.00 och jag vill bara skrika för jag behöver sömn!
Och denna dag är så extremt fullspäckad! muko på morgonen och det är kaos. Gemu, får gå som det går, ensemble uppspel, matte har ingen lust att räkna. Sen har jag en rast och efter det finska muntliga och nej jag vet inte säkert om vad jag ska snacka om, så det blir antagligen att improvisera, fyfan vad less jag är!

Måste försöka bli lite pigg på något sätt NU!

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Klockan är 21.40 och jag har inte bestämt mig för vad jag ska snacka om imorgon på finska-muntliga det suger extremt mycket! Börjar vara trött!

Idag åkte jag buss som sagt, men före det första va bussen försenad pga. vädret och FAN.. när jag tryckte på knappen när jag skulle stiga av vid skolan, så inte fan stannade busschaufören! jag stod upp till och med och fyfan vad arg jag vart flera timmar efter det! jävla h*r-gubbe! (less). Så jag fick gå hem i piss-vädret.
Efter att jag vart och handlat idag, la jag igång tvättmaskinen, diskmaskinen och torktummlarn! sen åt jag mackor, sjukt gott! och nu sitter jag här och känner mig dålig pga. att jag inte kommit på ngt ämne till finskan, jag kan inte gemu läxan, vi har uppspel i både muko och ensemble imorgon och muko:t är mini katastrof.

Nej, usch.. fan vad skönt det skulle vara om jag bara kunde soma och vakna på fredag och allt var gjort!

sommar tid

I går glömde jag meddela att jag har klippt håret! 10cm galet!
Ja oh ni skulle just nu se! Edgar och Adrian är jätte goosiga! awww!

Ja, strax ska jag gå och äta, min buss går kl 14.00 och då är den ju liksom 13.00 vinter tid, men neh! det har blivit sommartid och det snöar för fullt!
(jag borde dock, byta namn på Adrian till Adriana eller ngt, haha.. men adrian får funka som smek namn eller ngt)

slut!

Jag ska alldeles strax lägga mig, jag är helt slut efter dagen!
Vart i gång sen 07.00. Vart till affärer och köpt saker, städasaker osv.. sen har jag vart och städat mammas nya kontors lokal som hennes företag kommer flytta till alldeles snart. Det har var trevligt, men jag är så sjukt trött!

Jag har att göra, gemu (som jag inte fattar, suck!), bestämma vad jag ska prata om på finskan, dock tror jag att jag inte kommer komma på det förens typ söndag kväll och på måndag ska jag snacka, suger också. Sen kom jag fram till att vi på muko:n ska spela upp på måndag och min grupp har inte ens hunnit spela igenom låten, vi var 3 nya i gruppen förra gången så. Sen på onsdag har jag svenska muntliga redovisning också, så på tisdag blir det att plugga, plugga, plugga!

natt

Nu sova, imorgon upp rätt tidigt och sådant..

GODNATT!

Sommar!

 Dom här måste jag bara lägga hit! dom är så mysiga, jag vill ha sommar!


På väg från stugan.

(lite fulare)

natt, sommar sommar sommar

ooooh!


"gammalt"

Hitta massor med bilder på denna dator, som jag hade förra året! [Klicka!]


   
 
finns fler, orkar inte lägga fler just nu...

 


ilska!

Nu är jag hemma hos familjen. Men min dag har vart en bergodalbana, jag har vart super glad och sen kom en jävla kärring! och förstörde hela dagen.
Det började med att jag fick VG på historia provet + på förhöret vi hade i går (på förhöret kunde man ej få mer änn VG), blev super glad eftersom att jag vart typ 95 % säker att jag skulle gå IG. Sen hade vi engelska, gjorde bort redovisningen, men jag tog och pratad med min lärare och jag HATAR! henne, hon är en jävla sl****! h***, id**! hon har stämplat mitt betyg i börja av året redan, jag är så sjukt less på henne! jag har fått nog och ska försöka fixa detta.

Ah, efter skolan gick jag snabbt till busstation han till och med springa in på busstation och köpa 2 tidningar, dricka och choklad! :) Sen åkte jag buss, läste och lyssnar på musik. När jag kom fram var vi och handla, sen städa mitt rum och nyss åt jag! Nu ska jag vila om jag kan, är så jävla arg!
och så måste jag komma på vad jag ska snacka om på finskan på måndag, suck!


Fireflies

Den är så fin, hihi!


Fredag I

Oh kl är 09.10 och jag har vart vaken sedan 07.00 eller ngt liknande? lite innan.  Har ätit "frukost-lunch", rester från i går. Nu borde jag börja plugga historia eftersom att vi hade läxa till idag och jag orkade inte plugga igår. Somnade innan 22.00 tror jag.
Usch, denna dag kommer vara lång! skolan först och då har jag historia och engelska redovsining och sen ska jag åka buss i ca. 2h 30min, blä! hatar att åka långa sträckor med buss. Vet dock inte om jag ska ta 15.10 bussen eller 16.35, får se efter skolan till vilken jag hinner typ.
well, sen kanske Minna skulle komma hit efter tyskan, som tar slut typ 09.35, får se.

Just nu sitter jag och lyssnar på Justin Biebers nya skiva, hit in tills tycker jag inte att det är speciellt bra, finns dock ngra låtar som är rätt ok! Men ska byta till HIM strax känner jag, haha.

 


Nytt, nytt

Nu har Ankkarock släppt ett nytt band släpp;

LAUANTAI 14.8.2010

The Ark (SWE), Enter Shikari (UK), Don Huonot, PMMP, Scandinavian Music Group, Stam1na, Tarot

SUNNUNTAI 15.8.2010

The Sounds (SWE), Against Me! (USA), The Baseballs (GER), Children of Bodom, Disco Ensemble, Ismo Alanko & Teho-osasto, Michael Monroe, Mokoma, Samuli Putro, Viikate

inte så speciellt bra band...
Nej, nu ska jag sova, skita i allt och sova, jag behöver sömn, har tänkt vakna rätt tidigt imorgon iafl.


Today

Är svin trött! ska gå och lägga mig alldeles snart, hope so iallafall.. jag orkar inte göra historia idag är för trött!

Bilder från idag:


mums! (Lax, ris, sallad)

Minna (blev lite dålig skärpa, var så hungrig ;)




lång dag

Vilken lång dag! Kl är 20.32 och jag sitter och tittar på Antikrundan. Har vart i farten hela dagen.
Var till Uf-mässna idag och det vart sjukt tråkigt, haha! men jag träffade massa folk t.ex. Vicki och han...oj jag menar Fanny. Vi var tbx i Luleå vid 15.30 och då gick jag och Minna hem till mig, lagade mat och pluggade länge!
Jag har även hunnit duscha idag.

Maten i dag var mums! jag lagade lax, ris och sås + sallad. Sen har jag även gjort maränger, mihihi.. nu är jag mega trött men måste göra historia och packa, suck! imorgon ska jag åka buss, vad jobbigt.
-Ah nu måste jag börja packa.
uh imorgon har vi engelska redovisning, det var till imorgon fick vi veta idag.

full fart

Oh, snart måste jag till skolan. Har historia på morgonen, hoppas hoppas vi inte gör något jobbigt för jag är trött! sitter och gäspar. Sen så har vi ju en del av engelskan idag och där hoppas hoppas jag också att vi inte måste bli klara med arbetet idag eller jag vill gärna veta hur man ska redovisa skiten osv..
Sen drar vi till Boden, hoppas det inte är tråkigt där, haha.

Alltså nästa vecka kommer jag ha mycket att göra!
- 3 muntliga redovisningar, sucks! (finska, engelska & svenska) - alla språk, varför kommer allt samtidigt?
sen kommer vi säkert ha massor med annat, vell får se hur det blir med engelskan idag.. 

Det är typ fint väder ute! solen skiner rakt i ansiktet på mig just NU!


Sol, sol, sol, soooool


eclipse

Ojoj, nu har jag gjort historia vad skönt!
Tänkt kolla till tvätten och då har torktummlarn stannat och nu måste jag vänta ett tag för att den ska börja torka igen. Ska gå och diska strax och sen ska jag kanske titta på tv, men onsdag har verkligen inget att erbjuda! på tv, då eller?
Ah, men jag är svin trött och kan inte lägga mig innan jag fått klart kläderna, hoppas hoppas det går snabbt och att skiten börjar funkar snart!



Oh, jag är så pepp, vill se!


orsak

Shit nu är jag helt slut, mina fingrar känns som om dom skulle vara on fire! har spelat gitarr så länge. Hallå? jag som skulle plugga historia som jag måste vara gjort tills imorgon, men nej.. hittar alltid på ngt annat att göra. Annars har denna dagen vart helt ok är dock väldigt trött och har en lång dag imorgon som väntar på mig, som ska ta resten av mina krafter vad trevligt.

- Ah, måste verkligen börja med historia efter att jag skrivit klart detta.. men jag lovar inget... (bäst att inte lova)
Ja, som sagt så åker alla 2:or till Boden på Uf-mässan kl 11.20 åker bussarna och innan det har vi vanliga lektioner, så jobbigt!!!!

Jag har ont i ryggen också suck... gnäll gnäll..

Opepp

Blä, opepp för skolan som fan! blir bara mer och mer opepp? helt konstigt...
Lyssnar på Baudelaire In Braille skivan och försöker att inte tänka så jävla mycket, men shit var opepp jag är.
Nej, det här sög verkligen!
 
Från igår kväll.

- Idag måste jag göra historia. Dock vill jag veta om ngn vill hitta på ngt kul idag typ, först och främst då.
- Jag borde få tag på Bosse, måste veta hur slutet av "låten" går, har glömt bort och det är frustrerande!

Äh, nu måste jag spela gitarr... sen skolan.

fyfan

alltså usch, jag har på Vakna med the voice! seriöst dom friterar en nalle och jag blir äcklad av det! det känns nästan som ett halft levande djur. Jag skulle inte vela att dom visar sånt, hur löjligt det änn låter, men det är vidrigt! usch, det ser ut som typ en mördad hundvalp! fyfan!



aamu

Nu är kl 07.53, jag sitter och äter frukost. Jag steg upp kl 07.00 och jag vart så sjukt trött! Men nu är jag lite piggare. Skolan börjar 09.40 så det är nästan 2 timmar till skolan börjar. Den här dagen är egentligen inte jobbig, men jag är bara så opepp och det är mitt i veckan.
Mitt kaffe är strax typ klart så nu måste jag gå och hämta kaffe!


Maräng

Dåså, blev ingen historia pluggande är för trött, så jag ska gå och lägga mig på 10 min. Ah, nej nu orkar jag inte vara vaken längre.


Maräng, mums!


Tisdag

Denna dag har vart rätt bra!
Först hade vi historia och lektionen var riktigt bra, vi gjorde roliga saker nästan hela tiden. Efter historian hade vi lunch och vi satt länge och prata i matsalen och efter det for jag och Tova hem till mig, spela gitarr och stuff, vi åt också. Efter det skulle vi ha kör, men när vi väl kommer till skolan så läser vi att kören är inställd pga. filmvisning (som jag velat se), men då hade redan halva filmen gått, så vi gick inte dit, suck. Istället for vi hem till mig och spelade musik!
Sen helt plötsligt när jag var ensam så kände jag att jag måste hinna med massor! så jag duschade, lagade mat, åt och sen bestämde jag mig för att baka något. Det fick bli maränger och eftersom att jag inte har en elvisp så satt jag och vispa i typ h, min högra arm är helt spänd nu. Men tog precis ut marängerna och sitter och tittar på tv. Dock måste jag spela gitarr, träna ensemble låten och så borde jag göra historia men jag vet ej om jag hinner idag.

Tanken idag var egentligen att jag skulle titta på film eller läsa, men icke sa nicke! det har jag inte hunnit med, är sådär små stressad av olika saker.

Ah, nu måste jag kolla på ensemble låten innan pausen är slut... får se om jag hinner woh..


morgon kaffe

Nu sitter jag här och sörplar i mig mitt kaffe! Det är super fint väder ute eller ja, jag vet inte om det är kallt men solen lyser åtminstone. Skolan börjar om ca. 40 min så jag ska fara på 20 min typ. Men iallafall, idag när jag vakna vart jag super trött, hade svårt att sova i natt. Men tur så har jag inte en jobbig dag i dag, utan jag har historia i 3 timmar, okej jag hatar den lektionen men iallafall. Sedan har jag hål i h och efter det kör och sen slutar jag för dagen.
Idag borde nya GG avsnittet gå och kolla på, så det ska jag göra antingen under hålet eller efter skolan, najs!

Well, jag måset börja fixa det sissta så jag kan dra mig mot skolan.



 
 


Boys don't cry

Sitter här och spelar på Boys don't cry, den är rätt najs! så..


What a day

Vilken dag säger jag bara!
Jobbig, jobbig, jobbig. I skolan på morgonen hade vi muko då jag hamna i en grupp och vi fick inget gjort idag, suck! nästa gång ska vi spela upp låten, hhaaha undra hur det kommer gå. Ja och efter det hade vi gemu som gick ok. Men under ensemblen så var inte personen som skulle ha med sig låt på plats så läraren fick välja låt och vi fick Boys don't cry - The Cure, helt ok låt, men ja.. jo.. jag har vart less på det mesta i dag i skolan.
Vid 12.30 hade jag finska prov (avtentning) som gick si-sådär. Läraren verkar tro att det är mer än steg 1, steg 1 ska vara svin enkelt, men icke sa nicke, vissa delar på provet var onödigt svåra! Jag har haft mvg på gymnasienivå i finska i grundskolan med en lärare som undervisar finska människor med modersmål, så om jag inte får mvg på steg 1, känns det en aning surt! Eftersom att jag kunnat språket sen jag kunde prata och läst finska i skolan i flera år. Jävla as.

Idag har jag även haft besök av Minna som vanligt på måndagar, haha. Vi satt och hade trevligt. Men jag har även hunnit med duscha och laga mat och nu ska jag börja äta min middag och fortsätta lyssna på HIM!


Scared To Death

Åh nu har HIM släppt en ny musik video.
Scared To Death, helt unnderbar! fin och väldigt annorlunda från deras tidigare! jag gillar skarpt!
Måste även tillägga att V är vacker! och jag kan inte mer än älska den nya skivan..


Misslyckades

hoola-baloola!
Jag har sett New Moon idag, städat, duschat, tv och lagat mat (misslyckades), dock gick det att äta eller ja inte allt! men iallafall. Nu sitter jag här i blött hår och stirrar på dataskärmen. ska gå och lägga tvätten i torktummlarn strax!
- Ja och när jag sett klart New Moon så tittade jag på extramaterial i typ 1,5 h, haha.

Idag ska jag troligtvis och handla med Mervi, hon skulle höra av sig på eftermiddagen/kvällen då hon hade tid. Så, jag ska äntligen handla mat! precis vad jag behöver, största problemet är vad för mat jag ska köpa?

Ja, ja, ja! jag har prov imorgon jag kanske borde plugga! men jag kommer på ngt annat att göra HELA tiden! ah.. kanske får plugga lite i mellan åt, kanske tar lite nu och lite senare osv..


Godmorgon

Jag är vaken! jag sover inte nu... jag tittar på alla uppdateringa som gjorts på youtube, haaha!



Hehe


Gråt inga tårar

Nu har jag vart och sett Gråt inga tårar och jag är mer änn nöjd! Den var underbar, haha. Jag vet inte ens vad jag ska skriva, men jag tyckte om det och är så glad över att jag fick följa med Minna + familj, tack, tack, tack!
Iallafall, den var ju 2.5 h lång + 20 min paus, men jag kunde sett på den 2 timmar till, haha. Iallafall så, nej jag vet inte ens vad jag ska skriva, jag vill se fler musikaler nu! jag har alltid gillat musikaler men har inte sett så många live, tyvärr.. men jag ska se så ofta jag kan bestämde jag mig för! dock tycker jag om typ alla musikal filmer, spelar ingen roll hur töntiga dom änn är så tycker jag om dom, oftast!
Men idag fick jag små favoriter också, av skådespelarna då.. jag gillade saxofon snubben (som tydligen är min ena lärares son), han var bara sådär härlig, soft på ngt sätt. Sedan den ena snubben som tydligen var dansare och hade finsk/svensk dialekt, han var kul att titta på. Men jag tyckte alla var riktigt duktiga, jag kommer inte ihåg vad alla hette i musikalen men det fanns vissa som stak ut mer.
Jag tyckte om danserna och musiken (fast, att jag inte gillar dansbands musik), men jag tyckte inte det var så extremt "dansbandigt". Men musikalen var "i hop sydd" på ett bra sätt, det gillar jag!

Under pausen så satt vi och fika, jag blev bjuden på kaffe och kaka, det vart trevligt. Vi var 6st, de var bekanta till Minnas familj (en av mina lärare eller har haft henne som lärare), trevligt.

"dags"

Well nu har kl börjat bli "dags", så jag ska stänga datorn efter detta. Kom fram till att kl är 21.30 om inte mer när musikalen är slut, så det är ju inte precis ett måste att göra något efter den, dock vill jag göra så mycket kul som jag hinner med, haha. Oj,oj hinner inte skriva mer... 


Musikal

Nu vet jag att musikalen är ca. 2.30 lång sen vet jag inte om det är någon paus emellan åt eller om pausen räknat med osv. Men om 1 timme typ så gäller det, hehe. Sen fick jag reda på att musikalen heter Gråt inga tårar, vilket jag inte visste innan. Är typ klar, mitt hår är ännu blött, men jag vet inte om jag orkar börja torka det.


En bild från musikalen. P-A (musik lärar) är med..


trevligt, mer änn trevligt!

So..
Igår efterskolan for jag och Josse till Åhlens och mötte upp Soffi och vi gick till Cafét på Åhlens och satt oss och tog varsin vanil latte, mums!
Satt där iflera timmar och efter ca 2 timmar kom Minna och satt där ett tag. Sedan splittrades vi, jag & Minna for hem till henne där vi åt god mat, såg tv, vart till kvantum osv.. tillslut bestämde vi oss för att jag skulle sova över, haha. Det var riktigt trevligt. Idag har jag vart hos henne, sen åkte vi intill stan gick i ngra affäere och orkade inte så jag gick hem och Minna åkte hem. For hem pga. att jag ville duscha och ta på mig nya kläder för jag blir bjuden på att fa och se dansbands musikalen idag kl 19.00, fast dom ska hämta mig vid 18.30 ungefär. Ska bli super kul, fick följa med för att dom hade en extra biljett! I'm so lucky, haha. Efter musikalen vet jag inte vad jag ska göra om jag nu ska göra ngt, det får jag se på kvällen, efterom att jag inte ens vet hur lång den är osv..

Sedan köpte jag New Moon idag, eftersom att den kom ut. Det finns nå extra material med i den, jag är nyfken på att se det.

Well, nu måste jag söka fram kläder! + att mitt hår är helt blött, måste nog torka håret.

bubbahubbalubba

Snart dags att gå till skolan. Har lyssnat på HIM, städat och klätt på mig så det börjar vara dags att dra snart, börjar om 40min typ. Så ska fara på 15-20 min. hm, ja jo.. heartkiller spelas just nu, babe i'll be a flatliner for a heartkiller....  see you later elevator


 
 
Jag har på min fina Metallica t-shirt idag, wow..


Sommar, ja tack!

Oh guh, vad jag längtar till sommaren. Tittade på bilder från i sommras nyss och jag längtar efter att kunna sitta på min balkong på morgonen, då det är som mest sol där, äta frukost, lyssna på musik, spela gitarr och prata med fåglarna. Just nu är mina fina fåglar i hpda hos mamma, uh jag skulle vela ha dom här, får försöka få hit dom någon vecka, jag vill, jag vill. Sen blir det jobbigt att låta dom var ensamma när jag åker till mamma, åh jag vill ha körkort!


åh r.i.p maiden <3, usch vad jag saknar honom, min lilla charmör!
-dock är Edgar & Adrian ett jätte sött par! men iafl.


frukost & music

Nu sitter jag här kl är 08.25. Vaknade 07.30 eftersom att jag har sovmorgon ända till 11.15 idag. Borde börja äta frukosts men jag orkar inte gå och göra mina känckebröd, heh. Idag är det en väldigt härlig dag, iallafall hit in tills och hoppas det håller i sig. Har endast 2 lekitoner och det är historia och engelska och idag ska inte engelska läraren vara i skolan så vi får arbeta med våra "grupper" som vi delades in i går och jag är med Josse & Tova, så det är chill. Ska hitta på något efter skolan med tjejerna eller åtminstone Minna.
Har även tänkt stanna här i helg, så jag hoppas det blir kul. Dock saknar jag mina små fina varelser hemma hos mamma, men jag har vart där varenda helg nästan i månader så, nu var det dags att stanna här och umgås med kompisar.

Well, nu ska jag göra frukost och lyssna på musik!

Death Cab

Så, jag sitter och lyssnar på musik jag har ett så enormt stor behov av att lyssna på musik nu när jag hinner! Jag lyssnar på massor, massor, massor och just nu har jag fastnat för att lyssna Death Cab For Cutie, ett tag iallafall.



 


Extremt TRÖTT!

Jag är trött och då menar jag extremt trött! Jag kan inte fatta hur man kan vara så trött som jag vart denna vecka, jag är "typ" helt slut körd efter att jag kommit hem från skolan, jag känner mig som spagetti, jag orkar knappt prata, värker i hela hoppen, gosh så trött man får bli!
Iafl, så var det en rätt skön dag, dock säger jag det efter varje avklarad dag i skolan, haha. Men under historian så snacka vi halva lektionen och såg film halva, på engelskan gjorde vi ngt "chilligt" och sen på matten räkna vi lite. Men sen kommer vi till det jobbiga som var idrotten, vi fick gå/springa långt och det snöade rakt i ansiktet, så jobbigt! hihi. Men iafl, efter det var det as skönt att byta till jeans, kändes underbart att inte ha blöta mjukis-byxor på sig. Men iafl gick på inså, det var najs as always, jag gillar min buleseli blues jag håller på med.
När jag sedan gick hem, hoppade jag direkt inn i duschen och efter det lagade jag mat, sökte fram ngra tidningar till engelskan och vräkte i mig maten och nu är jag på toook för mätt!

- Nu sitter jag här halv död och lyssnar på Slipknot, det kändes som för länge sedan jag lyssnade på dom sisst, så nu lyssnar jag på däM.

Borde plugga lite eller söka lite saker på nätet men jag är så trött, jag vill sova! Men tvätten måste också fixas.

Baudelaire In Braille

Jag har sovit över 8 timmar i natt,m jag somnade vid 21.30 ungefär, skönt med sömn... dock är jag trött ännu. Just nu sitter jag och lyssnar på Baudelaire In Braille, HIMs akustiska skiva av Screamworks. Idag har jag en lång dag framför mig, uh jag har engelska idag och vi ska börja med något nytt och så har jag historia, fan vad jobbigt! +historia, idrott och inså. Efter skolan måste jag duscha, laga mat (vad fan ska jag laga?) och så borde jag plugga lite.
Sen vill jag hinna lyssna på musik, det var så skönt igår när jag han lyssna på musik i flera timmar.

Ah, well nu måste jag börja fixa och trixa lite, skolan börjar om 70 min, dock måste jag fara på typ 55min.

shh...shh...

Nu har plugga glosor och måste ta en paus jag är så trött, jag gick förbi spegeln och fan vad jag ser trött ut, usch! haha extremt sliten + att jag såg febrig ut, jag hade små röda kinder och jag har väldigt sällan röda kinder, endast om jag har feber eller frysit as mycket och om det är jätte varmt!

- sen kom jag fram till att jag uppdaterat tusen ggr idag, haha sånna här "ok" sköna dagar vill jag ha oftare! dock är små stressad, men det brukar vara värre.
Ska nog försöka lägga mig ganska tidigt idag, finns ändå inget bra på tv idag och jag är så trött! och måste upp tidigt, så det känns som att det är lika att sova länge, jag har ändå så himla långa torsdagar. Så, hoppas hoppas att jag hinner lägga mig, jag borde ta och börja göra sysslor som måste göras innan bed time.

Jag har lyssnat på svin mycket Salem idag, haha... dock HIM också.. börja få en lust att lyssna på ngt annat nu.. eller kanske inte.. jag vet inte.. Just nu spelas keep on walking, hihi..


säng behöver jag! nu!


Musik/glosor

Suttit och lyssnat på Salem Al Fakir, alltså hit in tills tycker jag at Keep On Walking är bäst, hans andra låtar är också bra, men Keep on walking är hit in tills den mest "catchiga" låten. Men This is for, från nyaste skivan är cool... (men jag har inte hört många låtar ännu)
- sitter samtidigt och pluggar in engelska glosor, hmm.. undra om jag lär mig dom lättare när jag lyssnar på musik.



Han verkar leva i sin egna lilla-bubbla av musik, så härligt!


Salem Al Fakir

Salem Al Fakir är så bra!
Helt ärligt talat fattar jag inte att han inte vann melodifestivalen, han var lätt bäst! Hans låt är fin och han har gjort den själv och han har en orginell röst (lite nasal) men jag gillar den!
-Jag borde ta och lyssna på hans nya skivan någondag, kanske idag. Har inte hört annat av honom så, ja..[eller så klart ngra låtar, men inte så där lyssna, lyssnat] jag hoppas på att det finns andra låtar som är bra, haha fast det gör det säkert.



I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I have a long road ahead of me
It’s cloudy and dark, it’s hard to see
Will I ever get through to the end?
Been down this lane so many times before
And I told myself I would do it no more
Now I’m back on the same road again

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking



Komiker

Komiker, alltså jag älskar komiker... så bra att dom finns, jag sitter flera ggr i veckan och skratta åt videos på youtube!
Idag har jag kollat lite Björn Gustafsson videos, han är fan rolig..




HAHAHAHAHHAHAHAHAH

alltså, den här är jävla korkad, men.. kul

hahaaha..

Alltså jag tappade orket efter ett tag och jag orkar inte söka efter mina favoirt videos med BG, som jag sett tidigare alltså. Alltså det känns nästan sjukt att jag är så trött!

gah, måste vila nu.. ska bara...

Isiga fötter

Jag kom hem typ en timma sedan. Som sagt, vart vi på isen och blev filmade medans vi sjöng och stod i snön och frös ihjäl, haha. Fyfan vad kallt det var, när jag kom hem så var mina tår is, så jag har värmt dom och har på mig dubbla varma strumpor.
Jag har även märkt att jag inte har mycket man hemma nåmera och det är så jobbigt att gå till affären och handla, tung och man halkar och man kan inte köpa hur mycket som helst. Så just nu sitter jag och äter nudlar och jag är fan less på nudlar! dock sitter jag och lyssnar på HIM som gör min på lite bättre humör, hehe.
Efter detta ska jag vila ett tag och sen kanske plugga lite och sådant, ska försöka att ta det lugnt idag, är så extremt trött! när jag pratade med mamma på telefon tidigare så sa hon att jag lät extremt trött, precis som jag känner mig, har inte riktigt fått sömnen från i igår tbx, så ja...

Jag och det med att man frös fötterna av sig, eller jag för mig iafl var för att jag hade på min converse, varför just idag? jag borde typ skjuta mig iskallen, jag har oftast på min mina kängor men inte idag, jävla korkskalle!


 
Titta mina fina sockor, som värmer fötterna! oh..lilla Stinky (från mumin)

Isen

Oh, min lektion börjar om 20min, jag måste börja dra mig mot skolan om några minuter. Dock blir det en rätt najs dag eftersom att jag endast har jag svenska, dubbelpass men ändå och sen ska vi på isen och bli filmade 12.30. Efter det slutar vi och jag ska hem och äta, plugga och sådant, antar jag.

Well nu måste jag dra, så jag slipper springa till skolan sen...

sova sova sova sova sova

SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA, NUNUNUNUNUNUNUNUNUUUUUUU!

ÄNTLIGEN! ändå känns det som att jag måste titta igenom lite engelska, men hur dum i huvudet är jag om jag gör det, jag håller på att fall to pieces, är så trött...

godnatt.

+att jag såg nyaste avsnittet av Gossip Girl idag, awesome!

lite sovmorgon har jag också.. dock ska jag nog vakna 07.00

GODNATT KL ÄR REDAN 22.20

03.50-22.00

Jag har vart vaken sedan 03.50, då jag steg upp för att åka med 04.40 bussen och sedan satt jag ensam och frusen i bussen, men vid kalix steg typ 2 på och sen fler vi töre, det var svin kallt! Kl 07.00 vart jag i Luleå, gick hem och bytte kläder, packade upp och gick till skolan. Efter det har jag vart i skolan, vart och fikat, vart hemma, till skolan igen på kvällen för vi spelade in och filmade till haiti saken. Sen så gick jag hem, duschade och nu sitter jag här och håller på att stupa, jag vet inte ens vad jag skriver just nu, är helt förvirrad. Så det kommer säkert finnas punkter och kommatecken överallt, typ.. eller ingenstans.. whatever.. jag borde borta tänderna nu.

Fler bandsläpp

Nu har dom släppt att, Ozzy Osbourne (UK), The Specials (UK), Canned Heat (USA) kommer till RuisRock, men kom igen nu! några bättre band, dock skulle det vara kul att se Ozzy men jag vill ha något som jag diggar!

  
Canned Heat, Ozzy Osbourne & The Specials
(jag vet inte vilka canned heat eller the specials är dock..)

Fey Oh

titta vad jag hitta! hehe... imorgon har vi kör och på kvällen ska vi spela in..
och jag ska vakna 03.50 för att min buss går från stan 04.40! god, hur ska detta gå.. dock om jag sku må dåligt på morgonen så funkar det inte, men jag mår bättre idag så, jag think im going..


The Bad Mother's Handbook, Robb

Nu har jag sett en till film med Robert Pattinson, haha..

The Bad Mother's Handbook
-den var faktiskt bra, ibland lite tråkig.. men annars riktigt bra
http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-572388095405623234&hl=en&autoplay=1



Tracklist

Bullet for my valentine har släppt tracklistan till Fever, hehe.. Nu vill jag höra låtarna också! 

BULLET FOR MY VALENTINE has announced the final track listing for their upcoming album FEVER. The album kicks off with the ferocious 1st single "Your Betrayal" followed by the title track "Fever".

Check out the track listing here:

1. Your Betrayal
2. Fever
3. The Last Fight
4. A Place Where You Belong
5. Pleasure and Pain
6. Alone
7. Breaking Out Breaking Down
8. Bittersweet Memories
9. Dignity
10. Begging For Mercy
11. Pretty On The Outside


Valentine's day & How to be

Titta jag hittade Valentine's day, awesome!

http://www.movies-links.tv/movies/how_to_be/
älskar denna sida! man hittar massor av filmer man kan kolla gratis på nätet, hihi
suttit och kollat på Valentine's day, som är riktigt rolig faktiskt! hahahhha
http://vibux.com/view/1390/valentines-day-2010-ts/

..haha
och How to be, som Robert pattinson är huvudperson i..
http://www.wisevid.com/play?v=7Az6A5g86tAc
 


How to be, är ganska rolig, robb är bra på att spela..


Vilken färg? help

Vilken färg ska jag ha på bloggen eller snarare vilken av modellerna? haha jag kan inte bestämma mig! så feel free to help!

Denna som jag har just nu, med vitt i mitten & svart på sidorna ?

éller denna ? med svart i mitten och vitt på sidorna..

Film, bio, tokig

Suttit oh sökt efter filmer man kan se på nätet, gratis då, utan att behöva ladda ned, men hit in tills har jag inte hittat någon man inte behöver hålla på att fylla i saker i, som jag vet att ändå inte funkar, fast man gjort det.
-Vill som sagt se, Remember Me, Alice I Underlandet, Avatar, Valentine's Day, Percy Jackson m.fl.. (skulle gärna se dom på bio, men det är sjukt dyrt, så jag kan inte se alla på bio, men kommer lätt köpa dom på dvd, när dom kommer ut, så film tokigt som jag är.)

Men jag började lyssna på Robert Pattinsons låtar idag.. fick bara en sån lust för att jag sökte efter Remember Me.
Väntar även på att New Moon kommer på dvd, alldeles alldeles snart, för då ska jag gå och köpa den direkt!

  

  
Alltså dom här bilderna (inte bara dom här, men på dom andra i twilight också, dom är så härliga.)

 


Foton

Lite bilder som jag laddade till datorn nyss, har inte orkat tidigare.
Ja och min nya header, är bara där ett tag, tills jag orkar göra en ny, jag har inte photoshop eller ngt just nu så..
Tråkigt att inte kunna fixa bilder, så dom är lite tråkiga anser jag.


gullegull

Adrian är jätte svår att få bilder på...

Edgar posar för fullt...

Lina satt och tittade på New Moon för första gången.

Söt unge

dagen efter när vi hamnat i Luleå



Detta är ifrån Lördags tror jag.. gulliga ottilia<3





GULLIGT VICTORIA, jo kusinerna hälsade på...

Emma, super söt.. undra vad hon tänker på, haha..

Syskonen Granat <3

dom är allt fina dom, det ligger i släkten ;)

hm.. charmigt

x2

söt-vicki

naww... gullegullegulle..






Känner mig lite bättre

Haha, titta på 3.35 - 3.50, haha cleant! lol
-jag känner mig lite bättre idag, mår inte så illa och har inte spytt alls idag! fast ska inte hurra för mycket för helt frisk känner jag mig inte. Men jag har inte bestämt mig om jag ska ta en tidig morgon buss eller åka idag kväll..hmm..


Namnet och bilden har inget med det jag vill att ni ska titta på, haha... och det handlar inte om det.. Det är en Vlog..

magsjuka

Jag har magsjuk och det är inte najs!
har spytt flera ggr mm... (haha, man ska nog inte skriva allt för mycket)

är stressad för jag vill bli frisk nu! för jag måste fan till skolan, helst imorgon för min låt har uppspel i ensemblen imorgon och det är fan inte bra om jag inte är där, helvete också.. Men jag har tänkt att om jag mår bättre på morgonen imorgon så tar jag en tidig buss, annars åker jag på kvällen eller på tisdag morgon, det beror ju såklart på om jag är frisk.

Just nu klarar jag av att sitta en sväng vi datorn, har tagit verktablett och mår lite bättre just nu, men ska gå till sängs innan det blir värre... :(

Jag hatar magsjuka så sjukt mycket!

Melodifestivalen

Nu är det avgjort och Anna Bergendahl vann, jag vill dock att Nassim Al Fakir skulle vinna... men men, kul för henne, haha.. inte så insatt


Först när jag läste detta, så tänkte jag wtf? sen när jag kolla på hur många som röstat.. hahahhah


Trevligt

Sedan ngra bilder från torsdagen då lovet började, sportlovet alltså.



:)

Minna fläta mitt hår..



Kuhi - backstage bilderna

Tittar på melodifestivalen nu.. fått bilder av Josse från kuhi projektet osv..










Raanan & Jaala





farmor Kajsa





yeah, jag hade kul

o vad vackra skor jag har.





haha

haha



hahahahah

Jalas pappa - Malle





Zining

Kajsa :D

hahahhah

En av våra räddare i nöden, Kroffe









The group, men inte våra räddare i nöden tyvärr.. och malin som blev sjuk..


Det var bilderna från backstage...



ö-å

Jag lyckad alltid, eller snarare misslyckas! men mer säger jag ej.

Idag har kusinerna vart här en sväng, vart på loppis och sådant. Nu sitter jag här och vet inte vad jag ska ta mig till... suck...

ånger, av små saker är överskattat! 
nu använder jag fan ordet överskattat!

gah nu bort från datorn

Natti, natti

Shit jag är mega trött nu, måste verkligen gå och lägga mig. Har tittat på bilder och stuff på nätet + att jag lyssnat på dom nya låtarna!

Såg även nyheterna precis och shit vad många som hade vart tvungna att amputera i Haiti, shit vilka kämpar dom är! 2månader sedan det händer och dom verkar så pigga och allt.

ah, nej jag somnar snart, så dags att gå till sängs! 

 
Delar med mig av en bild på Matthew Tuck, snygg skjorta han har!

Gillar!!

Alltså, shit jag vill ha, haha... Jag älskar foton.. dom är så påhittiga..





   
 


 



http://villevalocyanidesun.blogspot.com en bra blogg

Dyrt men värt!

Köpte en ny tidning idag, Metalhammer som kostar 99kr, svin dyrt! men var tvungen att ha detta nummer!
Innehöll, blandannat...

Framsidan

Ville Valo

På sin gård

Hemma hos honom

En pistol från vinterkriget i Finland.. han har massor med gammla, antika grejer..

Oh, han instrument.. oh han, hahahah...

Nya låtar!

Låtarna finns blandannat på deras myspace; http://www.myspace.com/bulletformyvalentine


Your Betrayal - Bfmv (Fever 2010)

The last fight - Bfmv (Fever 2010)

Begging for mercy - Bfmv (Fever 2010)

Awesome X2

Alltså, shit.. Det ska tydligen bli en 5 bok i twilight serien, fan vad awesome!

Sitter nu och vilar, har åkt buss.. en äckligt, smutsig buss full med folk. Dock fördrev jag och Josse bra tiden, genom att prata om festivaler osv. Efter att jag kommit hem så har jag städat, spelat gitarr, ätit, druckit kaffe, sett lite på tv, pratat och vart med fåglar och gosat med ottilia.

Måste gå och söka fram bfmv låtarna så jag kan lägga upp dom här :D:D:D

Bullet For My Valentine

go-d, shit.. najs, awesome, shit, shit.. haha Bullet for my valentine har släppt massor med nytt, 3 låtar & en musik video.


The Last Fight

Njut av musik videon till The last fight - BFMV
Bullet For My Valentine | MySpace Music Videos

THE TWILIGHT SAGA: Eclipse - trailer

Ah, märkte att den kom ut för ngra timmar sen, oh good... lol, haha :D men den kommer ju snart, I juni redan, typ..  

Kul grej...

Hehe, detta är så kul på något sätt. Han är fan den bästa youtube:aren, min favorit alltså och hans lyssnar på HIM, wtf? han lyssnar på ode to solitude på ungefär, 00.22- till typ 00.47, hehe... känns bara litet roligt u know.. eller så inte..
-Jag borde förresten plugga lite, kl är fan 07.00 snart och jag har prov kl 09.40, oh nooo..

SOVA

Nu ska jag gå till sängen, fan om jag inte kan ngt imorgon så kan jag inte... men jag har redan vart för länge vaken, jag börjar känna mig övertrött och jag måste kunna sova!


gah, jävla skit historia prov...
kl 21.00 tänkte jag gå men fan kl är snart 22.30...


NU GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

manboy, manboy i can be your manboy...

Kl är nästan 18.00 och nu kan jag börja plugga först, men jag har en sån jävla huvudvärk, så jag vet inte hur detta kommer gå. Ska iallafall stänga datorn efter detta och vila ngn minut, dricka och prova om det går att läsa. Annars har dagen var bra, fast så sjukt lång. Idrotten var rolig, vi hade klättring och det är alltid trevligt. Sen vad inså:n rolig som vanligt, satt och plinka på en ny låt och snacka, haha..

Sen har jag hunnit duscha, laga mat, kasta kläder i tvätten och äta, och titta ngra vardagliga saker på internet... så nu är det dags att stänga teknikens värld... dock ska jag titta tv idag, kanske data senare. Men jag är såååå mega trött redan, skulle kunna sova, fan vad skönt det ska bli med helg, dock vet jag ej om jag kommer sova så jäkla mycket i helg heller, men ingen skola iallafall.

well måste packa saker för imorgon och fixa resten av tvätte också, så jag kan nog inte lägga mig kl 21, som jag vill... :(

tittade på vaknat med the voice och snubben som sjunger den där låten (rubriken) var med och dom spela låten och jag har gått runt hela dagen och nynnat på den, på refrängen alltså.. haha tooo catchy..

Peace and Love

Alltså så galet bra band och shit vad P&L har blivit poppis, bra whatever.. crazy...
oh, tänk att få se, Alice in chains, Kent, Patti smith, The kooks, Mastodon mm... eller ja Alice in chains, The kooks och patti smith lockar ju mest!
Alice in Chains [US]
D-A-D [DK]
Europe
Imperial State Electric
Jay-Z [US]
John Fogerty [US]
Kent
Kim Wilde [UK]
Mando Diao
Mastodon [US]
Mew [DK]
NOFX [US]
Patti Smith [US]
Robyn
Sick Of It All [US]
Tech N9ne [US]
The Ark
The Hives
The Kooks [UK]
Them Crooked Vultures [US]
Vitalic [FR]
Wolfmother [AUS]
A day to Remember [US]
Adept
Ale Möller Band
Amanda Jenssen
Ane Brun [NO]
As I Lay Dying [US]
Brother Ali [US]
Danko Jones [CAN]
Donkeyboy [NO]
Eddie Cotton [US]
Gallows [UK]
Hardcore Superstar
Helt Off
Hästpojken
Katatonia
Kings of Convenience [NO]
Lasse Lindh 
Markus Krunegård
Melissa Horn
Michael Monroe [FIN]
Mikael Wiehe 
Nationalteaterns Rockorkester
Nick Lowe [UK]
Nisse Hellberg
Shout Out Louds
Sonata Arctica [FIN]
[ingenting]
Andreas Grega
Astral Doors
Attentat
Avatar
Basutbudet 
Brothers of End
Chords
Dan Berglund
Daniel Lemma
Edith Backlund 
Elin Ruth Sigvardsson 
Fibes! Oh Fibes!
Fontän
Glesbygd'n
Harald Björk
Housemeister [DE]
Khoma
Kultiration
Little Dragon 
Loke
Magnus Carlsson & the Moon Ray Quintet
Moto Boy
Name The Pet
Nikola Sarcevic 
Robert Belfour [US]
Roffe Wikström
Rootvälta
Serengeti
Skumdum
Stiko Per Larsson 
Taylor Mali [US]
The Accidents
The Animal Five
The Bones
The Mary Onettes
Thee Suspenders
Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern
Tribulation
Troublemakers
Tutankamon
Venerea

stressig dag

Idag när jag vaknade mådde jag svin illa! trodde fan att jag skulle spy, men har icket gjort det.
Nu sitter jag och är typ klar, borde titta på historian lite, eftersom att jag lovade mig själv att jag fick gå och sova om jag titta på historian på morgonen, men jag har inte orkat och vet inte ens om jag orkar.
- en kul sak är ju att det smakar vitlök imunnen, fast att jag borstat tänderna och tuggar tuggummi, haha.. dock tror jag att det försvinner snart.

Vi ska tydligen börja på ngt nytt, på historian idag, alltså kl 08.15, trevligt.. imorgon har vi prov och så börjar vi på ngt nytt, det är så sjukt osmart gjort av min lärare! jag kommer ju inte lyssna.. vet jag redan i förväg, eftersom att jag blir jätte förvirrad då. Sen så har matte läraren vart sjuk, så jag tror nästan han är sjuk idag också. Så då har vi historia, engelska, inget, idrott och inså, sen hem, duscha, äta, tvätta, plugga, packa, sova, stressig dag!

well, nu ska jag stänga datorn.

Merkantilism?

Alltså ja, merkantilism... jag fattar INGENTING, förklaringen i boken och på sidor på nätet är som ett helt annat språk för mig, haha... seriöst jag fattar inget inget inget, jag måste typ kämpa med detta, men jag börjar vara så trött... så jag orkar inte vara vaken länge till, så ska försöka dra mig mot sängs snart, har bara en känsla av att jag måste tvinga mig att läsa lite till, innan jag går och lägger mig.


GODNATT IALLAFALL

plugga, plugga, plugga

Tja, Tja bloggen.
eh, ja...

Ska vell sammanfatta min dag, och japp det är tråkigt och läsa så ingen behöver läsa detta, haha.
Svenskan var rolig, vi gjorde nästan inge, haha.. vi tittade på 2 program från 2003 om dialekter, ord och ställen mm.. riktigt roligt!
Gemu:n var ok, glömde dock min "läxa" i skolan och ensemblen gick vell ok, den med.
När jag kom hem, laga jag mat, åt, såg tv, pluggade ett tag och blev trött och less, det är så sjukt jobbigt att plugga, så jag var tvungen att ta en paus och kl är typ 17.30 och jag borde verkligen börja plugga igen, suck.. vad jobbigt..

måse bara titta ngra grejer och hoppas att jag inte fastnar på t.ex. youtube.


Inte trött

Sovmorgon idag, ja!
Vaknat flera ggr i morse, vid 05.00 var jag inte ens trött, men somnade om iallafall till kl 06.00 och från 06.00 var jag extremt pigg men låg i sängen till 07.00, haha. Steg upp fixa trixa, dricker/drack kaffe och nu tittar jag runt på youtube och nätet, tidiningar och sådant och ser vad som händer i världen. Ska till skolan om ca 1h, då har vi svenska och ska typ börja med dialekter and stuff. Sen vill jag bara att gemu:n och ensemblen går bra och att jag kan gå hem och äta och plugga.

Okej, fastnade lite framför youtube så nu är det ca. 30 min kvar tills jag drar mig mot skolan, så jag tänker stänga dator spela lite gitarr och dra, ciaooo




monoohogogogogo

haha <-- ögat..

blabla

alltid charmig....

Jao, pluggat idag, duschat och tittat tv. Men jag har även spelat lite gitarr, blev tokig av att veta att jag inte spelat på flera dagar, typ sedan fredags. Nu måste jag början stänga datorn, ska sova tidigt först se klart desperat housewievs....

Typ 1år gammal, men jag vill visa hur charmig jag är! och vicki din snorunge borde hälsa på mig!

Kedje-dricka kaffe..?`

Kort dag i skolan idag, 3h historia och sen slutade pga. att kören var inställd, vi kommer istället ha kör på fredag och vi ska träna till någon video, till röda korset typ, jag vet inte riktigt vad ännu.. men det låter as kul.
Sen efter det har jag lagat mat, ätit och sett på tv och data, och det börjar bli dags att öppna hisoria böckerna, tråkigt för jag har ingen lust till det right now. Men måste man så, måste man....
I morgon har jag sov morgon till 09.40 ungefär, sen svenska, gemu och ensemble... sen hem och plugga, plugga, plugga. Ska göra provet 09.40 på Fredag, eftersom vi ska repa 12.00, hoppas hoppas det går bra!
Det känns lite små jobbigt att ha massa lektioner denna veckan, för det enda jag fokuserar på just nu är historia provet, jag suger på historia och måste ge allt! så jag har inte ens hunnit spela gitarr, en enda gång den här veckan och knappt lyssnat på musik, that sucks!



druckit 3 koppar kaffe idag! heh "kedje druckit då" LOL

smakat detta, men half baked är min favorit ännu!

well, nu tillbacka till historia boken, måste stänga datorn för att kunna plugga över huvudtaget.


dada-da

Jag vaknade 06.00 idag, jag vaknade flera ggr i natt och hade svårt att sova, allt var så oskönt, suck!
Idag massa historia! och kör vitt jag vet + ett långt hål. Efter det måste jag plugga, plugga och plugga.
Hoppas vi får träna till provet idag, vilket vi säkert inte får... suck!

lol, i'm in flames... och ja, jag ser helt miserable ut..

bu

no time

För det första! mitt internet är grymt segt och jag vet inte vad det är med skiten, jag hatar mobilt internet!
Sedan så har jag knappt tid att vara på datorn så efter att jag skrivit detta, ska jag stänga skiten, börja plugga eller så går jag först och duschar, eller tvärtom har inte bestämt mig ännu. Men funderar på att göra det lite senare så jag orkar vara vaken till minst kl 22.00, jag blir lite pigg när jag duschat så.

Idag är bra på tv.

Dagen, hmm.. skolan börja igen efter lovet, dock har jag inte jobbat hela lovet osv, men iallafall.. Men det var jobbigt iallafall, för dagen var fullspäckad med saker. Muko, gemu, ensemble och under ens.. så fick vi en vikarie och han visste typ inget om det vi ska göra, så ja... jag orkar inte ens förklara mer, hoppas att han inte ger mig dåliga betyg, för jag gjorde så bra jag kunde + att jag inte hann vara på lektionen mer än ett tag, eftersom att jag hade möte! finska avtentning, som jag var tvungen att gå till, så vecka 12 och 13 på måndag så ska jag tenta av, bää.. dock fixade jag en sak så att det blev bättre. Men iallafall, efter det hade vi matte och sen slutade jag, gick hem, laga mat och prata med Minna som var här ett tag och sen satt jag mig vi datorn och nu har jag suttit här ett bra tag, så nu är det dags att pyyyysa...

Idag känner jag mig äcklig, sånna här dagar ogillar jag, hahaha... och seg och sseeeeeeeeg och seeeeeg.. well well

kraftlös, uppe sedan 05.30

trött, trött och trött, har vart vaken sedan 05.30 ungefär. Jag, mamma & Lina åkte till Luleå med 07.20 bussen idag. Jag saknar Ottilia och bird'sen jätte mycket, uh..
Vart i afl på stan ett tag idag, det var jobbigt, men jag hittade faktiskt ett par "mjukis" byxor, halsduk and so..
Sen var vi och handla lite mat, men det fanns inte speciellt mycket, måste försöka kolla lite på typ ica imorgon om jag orkar, mamma och dom ska hem i morgon eller på måndag, men dom vet inte ännu.
Kollat på film idag också och shit jag är trött och stressad, för jag borde seriöst börja plugga till historia provet! alltså jag har engelska också som borde göras, suck! och jag suger på historia, det fastnar helt enkelt inte, inte ett dugg intreserad av renässansen...

ah, ska titta på tv nu...
behöver ett nytt lov, utan plugg, utan att jobba varje dag... jag har seriöst inte vilat mer änn 1 dag under lovet, life is^^  dock harde vart trevligt att ha haft mycket att göra, men jag är kraftlös!

Jag borde börja gå promenade så jag får friskluft osv.. måste bara skaffa company, jag och Minna har ju funderat på att börja träna lite smått^^

Övningsköra

Just ja!
Nu har jag tillstånd till övningskörning, eller ja.. sissta lapparna skickas iväg imorgon, yeah!
Var till körskolan idag, det var kul, haha... gjorde syntest osv...
Nu får jag alltså köra på vägarna! yeah.. snart börjar jag hård "träna", när det blir lite bättre före... skönt att det är fixat, måste även skaffa mig nå teori material.


dagen.. jag..

Dagen i bilder, okej kanske inte.. men bilder iallafall, haha....

tog ett bad, det är fan tråkigt att jag inte klarar av att "bada" länge... men ändå härligt..


när mitt hår hade börjat torkaaaaaaaaa efter mu bath..

blööö

min säng väntar på mig! hahah.. jag borde plugga men där mitt på sängen har mina böcker legat länge!
ska typ stänga datorn och  titta på film/tv.. kanske plugga, men nu säger jag bara kanske!

Dagen efter igår

What a day, det är FINT VÄDER! galet...
det har vart snörstorm i en evighet och det är några meter snö på marken, det är galet mycket snö ute!
Jag har idag inte jobbat, utan sovit till 08.30 ungefär, sen vilat, ätit frukost, tagit ett bad och försökt plugga lite, men det är så tråkigt.  Sen har jag sett Revolutunary Road, äntligen, tyckte att filmen var bra, dock inte slutet.

Nu ska jag dock gå och laga mat.
idag kl 18.15 kolla synen på körskolan... ehehhe

Hahahahaha

Alltså jag tycker han är så j'vla kul! dock vet jag inte varför riktigt, han är helt vild!!! hahahah

Mitchell Davis people!


Ja, men jag tror jag ska gå och lägga mig nu! är tröttttttttttttttttt!

Filmer..

Alltså ja, idag tänkte jag att jag skulle ta ett bad och plugga efter att jag kom hem, men icke sa nicke! jag har suttit och tittat på filmer på youtube, lång filmer...
råkade hamna på filmer med Kristen Stewart, såg 2st som var riktigt bra.


Alla delarna finns. Speak var bra, riktigt bra, dock hade det kunnat vara lite längre slut, tog slut så plötsligt. (men skulle gärna vela ha filmerna på dvd)

Adventureland var också bra!! jag ogillar smått när jag tycker om en film, för då vill jag att det ska komma en fortsättning, vilket det inte gör... :c

dagadagadafd

jobbet...
jag tänkte faktiskt ta med plugg hit, att jag kunde pluggat under ngn paus, men tror ni inte att jag GLÖMDE allt på köks bordet, alltså jag är fan hopplös.. det är ngn som vill att jag inte ska plugga, hahah.

Måste fortsätta do my work, snart ska jag typ äta, najss..
Fixat klart nästan allt jag ska göra här.. finns lite kvar att dooo..

-fåglarna är lösa hemma, dom  har säkert skitit överallt, måste hem och städa efter detta..

goooooodbye.

Dagen, kvällen, varmt..

Som sagt, jag skulle plugga idag, har jag gjort det? NEJ
Sitter och och "kvävs", nej men det är varmt som attans i mitt rum!

Idag har jag som sagt jobbat hårt!, hjälpt till med maten, städat, sett på tv, lite data, gitarr.. men inte pluggat.
På torsdag har jag syntest på körskolan, hehe.. jag tror jag har bra syn.

Ska nog lägga mig strax, ska upp tidigt... suck alltså, fan jag måste försöka ta mig i kragen och plugga, men det är så jobbigt när jag har så mycket att göra + att  jag har 2 filmer som jag inte sett, som jag vill se, men när f'n har jag tid? hmm..

och jag vill göra om bloggen, är trött på hur sen ser ut, haha.. men det är så jobbigt så jag orkar typ inte..


I like it!

You know you love me
I know you care
And I would never, not be there
You are my love
You are my heart
And we would never, ever, ever be apart

[Justin Bieber - Baby]



Alltså J.b är fan bra... det är härligt med lite annan musik ibland, det är så catchy..
- men we are the world i versionen för Haiti är sjukt bra, älskar hur dom blandat med rap och allt, så sjukt bra låt!
-rap delen..
"We all need somebody that we can lean on
when you wake up look around and see that your dreams gone
when the earth quakes we’ll help you make it through the storm
when the floor breaks a magic carpet to stand on
we are the World united by love so strong
when the radio isn’t on you can hear the songs
a guided light on the dark road your walking on
a sign post to find the dreams you thought was gone
someone to help you move the obstacles you stumbled on
someone to help you rebuild after the rubble’s gone
we are the World connected by a common bond
lyrics courtesy of www.killerhiphop.com
Love the whole planet sing it along"


Vill ha!

Dom här vill jag sååååååå ha!



+ massor med annat t.ex. new moon (dvd) & Fever - bfmvs nya skiva.. när dom kommer ut..


Första bandsläppet... RR

Ruisrock esiintyjät 2010

Täydennyksiä luvassa pitkin kevättä. Oikeudet muutoksiin pidätetään.


-fan hoppas de kommer bättre band!  jag vill fara dit, men det måste komma bättre band isfl! :/
bfmv, HIM, bleeding through ? vfö inga bra... the kooks? något som jag gillar? Rise against är rätt bra men resten har jag antingen sett eller inte gillar speciellt mycket, the sounds är bra, men har sett dom flera ggr redan.. billy talent har ngra bra låtar.. men seriöst det är 40 års jubileum nu får dom komma med något stort bra band! coldplay, metallica, him, bfmv, the kooks, ratm, pearl jam, alice in chains ? något... ?

A

AMON AMARTH (SWE)    
AMORPHIS    
ARCH ENEMY (SWE)    

B

BARONESS (USA)    
BELLE & SEBASTIAN (UK)    
BILLY TALENT (CAN)    

D

DISCO ENSEMBLE    
DON HUONOT    

F

FINNTROLL    
FLOGGING MOLLY (USA)    
FLORENCE AND THE MACHINE (UK)    

I

IRINA    
ISMO ALANKO & TEHO-OSASTO    

K

KOTITEOLLISUUS    

L

LAURI TÄHKÄ & ELONKERJUU    

M

MICHAEL MONROE    
MOKOMA    

N

NOFX (USA)    

P

PMMP    
POPEDA    
PORCUPINE TREE (UK)    
PRINCE OF ASSYRIA (SWE)    

R

RISE AGAINST (USA)    

S

SAMULI PUTRO    
SCANDINAVIAN MUSIC GROUP    
SONATA ARCTICA    
STAM1NA    

T

TAROT    
THE ARK (SWE)    
THE BASEBALLS (GER)    
THE SONICS (USA)    
THE SOUNDS (SWE)    

V

VESA-MATTI LOIRI    
VIIKATE    

minnen...



oh, ja jag har kluddat!  men ruisrock <3 minnen!

sonisphere... <3


var bara tvungen att tänka efter och det var fint!
AnkkaRock 2008
RuisRock 2008
RuisRock 2009
Sonisphere 2009
...


morgon, lite spänning ja...

Sitter på jobbet right now, väntar på mamma som kommer snart.. så jag passar på att skriva lite.
Om 1 timme är det första band släppet till RuisRock, jag är så nyfiken och jag vill inte bli besviken! jag vill fara dit, men jag vill att HIM ska komma, det skulle vara bäst isfl, men tror dom kommer typ bara spela på sonisphere.. men man kan hoppas.
Jag vaknade vid 06.00 idag, städade köket och satt ett litet tag och for till jobbet.
-snart ska jag dricka kaffe och äta bullar som jag gjort, för jag börjar vara hungrig och det är det enda som finns att äta och så vill jag ha något som är lite upp piggande, kaffe alltså.

Idag måste jag försöka börja plugga, för jag har både engelska och historia som jag måste göra... suck.. har tänkt göra i flera dagar, men på slutet av dagen så orkar jag inte.
Sen vill jag läsa på min bok push, men har inte hunnit det heller, ska försöka läsa ut den under lovet iallafall... det är inte lätt när det är svårt, jag har seriöst haft fullt upp sen i fredags, nästan galet.. har vaknat as tidigt varje dag.. dock mår jag bra av att hinna göra mycket, men jag borde som sagt vila. Jag borde även fara och övningsköra nu i veckan om jag hinner, borde gått kursen men min farsa är seg som fan! och jag har gett honom nummer och allt, men nej dom svarar inte.. wtf?

Ottilia my little princess

Ja bilder på Ottilia från idag.. har inte orkat fota fåglarna för... ja.. men måste göra det ngn dag här.. dom är så söööta!









Dagen i bilder

Vart och jobbat idag och inte hunnit göra så jätte mycket mer, tagit ett bad och lagat varma mackor osv..

Jag åt spenat soppa idag

morfar försöker fixa skåpen så att vi kan börja lägga in kläder...

mm.. dom!

:D

Gjorde dom...

...


Hockey, Canada - USA sjukt bra match!

Bästa matchen jag någonsin sett! Hockey finalen i natt!
Canada mot USA, shit vad spännande det var, helt sjukt!
- när det var 24 serkunder kvar av 3 perioden gjorde USA 2-2 och det var awesome, för jag vill ha förlängning och egentligen straffar men efter 8 min så gjorde canada mål, Sidney Crosby gjorde sissta målet.
Men seriöst fyfan vad Ryan Miller är bra! jag satt och titta på hans räddningar med öppen munnn!!








hahahha




RSS 2.0