Ö5 eller L6?

Ska strax lägga mig. Har suttit och pluggat gemu ett bra tag nu. Har faktiskt inte gjort speciellt mycket idag, det blev inte av. Malin och Christer har jag umgåts med ett tag, vi chilla och så var och gick. Sen gick jag hem, hade det mysigt med mig själv, haha. Tittade på talang idag och så pluggade jag och nu är jag mega trött. Ska se hur länge jag kan sova imorgon, ska inte lägga på någon klocka eller så.

Jag känner mig så duktig som lärt mig alla intervaller nu, det enda problemet är att i skolan har vi ö5 (överstigande kvint), men när jag kollar på internet så kallar dom det L6 (liten sext), hm... gör mig förvirrad.


mango smak "typ", gott!


Vad ska man göra...

Det är valborg idag och jag har ännu ingen aning vad jag ska göra, sitter ensam här och kokar nudlar för att jag inte orkar laga ordentlig mat. Dagen har vart rätt trevlig annaras. Kören i morse och sen så sjöng vi ute vid 11.00 och 12.00, det var svin kallt och det snöa men efter det vart Minna, Malin & Christer, Moa, Ingela och jag och fika på Roasters, det var trevligt. Nu väntar jag till någon ska höra av sig och så får jag se om jag ska göra ngt kul idag eller inte, haha.
Min skiva och film har inte kommit ännu heller, den borde kommit för 2 dagar sen, jag är inte glad över det kan jag säga!


Kör

Oh, nu är jag färdig för sängen! men jag ska inte lägga mig riktigt ännu. Jag är stressad inför nästa vecka redan och det suger. Vart på kören i kväll och det var kul, vi slutade ca. 20.15 och efter det stod jag ute med Marck och väntar på att hans familj skulle hämta upp honom och Tova stod ute ett litet tag också. När jag kom hem, så hoppade jag in i duschen direkt och nu sitter jag här och tänker. Mina händer extremt torra och dom ser förjävliga ut, helt röd flammiga. Funderar på att gå och lägga mig, men jag tror inte jag kan göra det riktigt ännu. Tyvärr så har jag inte så lång sovmorgon imorgon pga. att vi har kör redan kl 09.00. I helg ska jag försöka plugga som fan!

min nya tröja, så vacker!


Nitar, black!

Idag gjordes engelska nationella, skriv skiten. Hoppas att jag klara skiten, jag vet inte ens vad jag skrev, lol. Sen har det bara vart en allmänt chill dag, vi slutade tidigare och for till stan, gick runt och vart och fika igen, haha. Jag köpte värsta fina tröjan idag med nitar på huvan och fickorna, I like!
Well, nu sitter jag bara och väntar på att ett par people ska ringa så jag kan visa dom vägen till garaget, för dom ska långa min parkeringsplats. Efter det ska jag springa iväg till skolan och sjunga med kören. Så dagen blir lång.










April 28, 2010

Idag har det vart en rätt najs dag. Skolan ok, chill. Efter skolan stan med middag och vi hamnade till slut på Waynes och vi fika där, fika har blivit en stor del av min vardag, haha! Well när vi fika så vart Alexander Hagman (Raised Fist) även där och chilla, det är ju alltid trevligt att folk man ser upp till chillar på samma kaffe, haha. Okej, jag överdriver med ordet chilla idag. Har även vart med Malin idag och är ännu med Malin, vi har lagat mat och TÄNKT plugga till nationella imorgon som kommer gå åt helvete, men icke har vi gjort det. Istället har vi spela gitarr och sjungit.



inlägget är som sagt från igår kväll, men datan stängdes av mitt iallt^^


Breaking Out, Breaking Down

Usch, jag är så trött nu! jag kan inte lägga mig ner utan att somna, jag som får ont i kroppen av att sitta. Sett nyaste avsnittet av Gossip Girl nyss och det var rätt ok avsnitt. Jag vill se Ugly Betty idag och DA, men jag är så sjuuuukt trött! och jag har tänkt plugga idag, undra hur jag ska fixa det? ... ja..


Skoltrött!

Detta inlägg ska jag tjata i lite. Jag är less på skolan, japp! jag behöver lov. Jag hatar lärare som är dumma i huvudet som jag nu har gott om och jag syftar inte på alla, men på flera st! Jag är less, less, less, less. Jag har dock inte IG i något ämne, men jag får ändå sämre betyg änn jag vett att jag förtjänar och jag hatar det. Men nu måste jag bara hålla ut sissta veckorna och så får jag slappna av och tänka att jag aldrig behöver ha lärarna jag ogillar skarpt. Orkar inte! bläää!
Piss allergi som härjar och pillren som är som sömn piller.

Ah, nog med tjat! nu ska jag göra något annat... eller kanske inte..


Earth day Rap

Japp!


Photos

Tänkte ladda upp lite bildern från i helg. Men jag hatar blogg.se för nästan ingen bild går ladda upp det suger så jävla hårt! har försökt ladda upp flera bildern på Adrian, men ingen går att ladda upp.


Edgar ♥

Så får ta denna lagomt dåliga bild, som gick att ladda upp!

Busarna mina.

Ja, nu sitter man på tv:n också.

...

Det flesta bilder gick ej att ladda upp ;/


Fever on spotify!

Sitter och lyssnar på Fever (Bfmv), som man kan lyssna på, på spotify nu! awesome.
Skolan vart jobbig idag, som jag redan visste innan, dock bättre än jag anat. Muko:n var chill, dock fick vi sämsta uppgiften ever till nästa vecka, samma dag som vi har prov också. Sen slapp vi ensemble idag, vilket jag vart opepp på idag, vi hade nämligen kör istället.
sitter även och ser på förkväll och jag måste säga att kissie inte ser ut som på bilder, iförsig har jag vell fatta det tidigare. Men hon borde verkligen sluta förstora läpparna och sådant, dock väljer man ju själv. Men jag tycker naturligt är finast. Dock orkar jag inte skriva mer om det.

Bilden är dock från helgen, kolla mina fåglar (bur) :D


Monday

Ja, om en timme är jag i skolan, suck! vad jobbigt! hoppas det är varmt ute eller att det blir varmt! Jag är inte alls pepp, blä. Har på mig sköna kläder, det enda bra med idag, haha! Nej men, jag är trött och jag skulle gärna sova några timmar till.


Fever, lyssna!

Nu kan man lyssna på hela Fever skivan, it's awesome!
http://www.myspace.com/bulletformyvalentine



In need

Lång dag, nu är det dags att sova. Josse for nyss och jag är svin trött.
Idag åkte jag bil till Luleå, var och handla massa mat. Vart hemma ett tag, tog en dusch, for till stan och satt och sola med Josse vid kulturenshus, chill!
Sen har Josse vart här och vi har druckit jordgubbssaft och ätit jordgubbar (nu är dom slut), jag vill ha mer! måste gå och köpa i veckan! svin gott!
Imorgon skola --> inte alls sugen! orkar inte! behöver sommarlov!

Kick-Ass

Nu har jag sett Kick-Ass och den vart svin bra, dock lite äcklig ibland vilket jag inte trodde den skulle vara. Men lätt värt att se!

http://vidreel.com/video/NTk5MDUz/




Bokat

Nu har jag bokat Fever, Bullet For My Valentines nya skiva som släpps 28/4 och så har jag även bokat Avatar som släpps samtidigt så det blir kul till torsdag då jag fått dom.

 

Vart och handlat och nu är laxen i ugnen och potatisarna kokar, mums!

Fullt upp!

Han alldrig gå på datorn igår. Vart först till affärn med mamma och därefter åkte vi till mormor och morfar och vi var där rätt länge och när vi kom hem så gick jag och hälsa på pappa. När jag kom hem efter det så var kl redan ca. 21.00 och då gick jag och duscha och sen städade jag och mamma runt hemma och hittade massa svin snygga teckningar som min bror ritat, hihi. Vi vart vakna till nästan kl 02.00 det var typ tokigt, ingen av oss var trött.
Idag har vi vart och handlat massor och sen har vi vilat och vi ska typ fara och handla i Finland idag lite, som jag ska ta med mig till Luleå i morgon för jag övertalade min far att föra mig, det vart svin svårt att övertala honom, det är så jobbigt enligt honom.
Idag har jag även vart och tankat på mediciner och sådant för allergin har ju börjat härja som sagt. I morgon ska jag stor-handla med far för jag har seriöst inget kvar hemma, allt är slut.

Jag har tänkt klämma in lite pluggande och fim idag får se hur det går, har så pass mycket att göra hela tiden. Vi ska typ laga ordentlig mat idag också, hoppas vi hinner är så sugen! Lax & potatis och mums!


V.V music

Bra intervju. Alltså snubben som intervjuar honom skrattar så roligt, haha!
- och Ville har klippt håret kort^^ heh




J.M musik

Alltså shit John Mayer är bra! Jag älskar Neon och hans version av Free Fallin.




och hans röst!







Water +

Cool video...


A Walk To Remember

Nu sitter jag här igen. I mitt rum hos mamma, fåglarna flyger runt mig. Det är roligt att se hur modiga fåglarna blivit och hur busiga dom är. Dom sitter på tv:n går på sängen, haha! just nu sitter dom på fönsterbrädan och tittar ut. Jag vet inte vad jag ska göra idag, men jag ska ringa till mamma snart och checka lite. Och just flög en av fåglarna förbi och rörde mitt huvud, haha.
Igår kväll så vart det svårt att somna, det var varmt och allt sånt skit och min "säng" (soffa) är inte så skön att sova i. Så jag såg filmen A Walk To Remember som var bra ända tills slutet, jag hatar när någon dör som inte borde!


Tired

AI ÄM TRÖTT.. öh ja...
Nu sitter jag i mitt rum hemma hos mamma och är super trött. Fågarna är jätte gulliga och jag är trött, trött, trött och trött. Funderar faktiskt på att lägga mig i sängen strax ska dock hämta vatten först.
Idag åkte jag buss, tog 15.10 bussen. Idrotts provet gick snabbt och kändes bra. Under inså:n hade vi lite gemu och jag kan tydligen stämma för öra bra, haha. Men jag kan inte göra det när det är folk som låter i bakrunden.
Innan jag åkte buss köpte jag 2 tidningar, najs! och nu är jag för trött för att skriva något.

Jag har ont i halsen.. :c


mys-ungar!


Huomenta

Godmorgon, godmorgon...
Jag är trött, skolan börjar på lite mer änn en timma och jag måste gå iväg på ca 50 min, suck! Jobbig och lång dag framför mig. Är rätt säker på att jag kommer att åka idag, vill helst åka 15.10 bussen så ska vell försöka hinna till den. Men iafl, jag har historia, engelska, matte, idrotts prov och inså idag och efter inså:n måste jag springa till busstation, okej kanske inte springa men gå snabbt.
Nu borde jag läsa lite idrotts stuff och packa, kanske äta lite frukost också.

Last one..

Jag ska gå och lägga mig snart. Dock sitter jag och tittar på The Benchwarmers6:an. Jag borde även läsa lite inför idrotts provet, jag kan inte ens nästan allt. Men nog tror jag att jag borde klara provet iallafall. Men jag ska försöka läsa innan provet iallafall. Sen måste jag packa typ klart, har dock inte mycket att packa, men det jag ska. Tur sa har man Elin som gett lite hjälp på traven, till provet då, haha.

oh den 7 augusti skulle sitta så fint att få se HIM på, hahah. Sitter ännu och väntar på besked om vi får ngt sovställe. So let's see... volbeat spelar ju också då, super najs! inte för att jag tackar nej för både dagarna!


Festival = sommarlov

Jag vill typ små svimma när jag såg vilka som kommer till Sweden Rock Festival i sommarn, seriöst! Guns N' Roses, Aerosmith, GARY MOORE, slayer, billy idol, STONE SOUR, mastodon m.fl....



Det är så sjukt många festivaler jag vill fara på i sommar, dock kommer jag inte kunna fara på hur många som helst, men jag måste klämma in minst 1 helst 2 mm... hahah


Festival...

 

Arvikafestivalen; artister

 
   
 

Ngra av dom bättre, som jag skulle kunna se; Alice In Videoland, Amorphis, Babyshambles, Familjen, In flanes, Kent, Regina Spektor, Takida och Volbeat <3

Allergi och trötthet...

Jag är super trött och min allergi härjar. Har ont i bollen igen (huvudet) och lite överallt. Jag som ska plugga nu! men jag vart tvungen att ta en paus eftersom att jag mår lite dåligt och är sjukt trött!
Sen blir jag glad när jag tittar ut och ser att det är jätte ljust ute! tokigt. Fast nu har jag börja få fräknar, vilket jag inte gillar och i går brände jag mig smått i ansiktet när vi satt ute ett tag efter lunchen. Idag har det var en bra skol dag, jätte chill. Dock har jag vart lite "virrig" idag, haha.
När jag kom hem från skolan så duschade jag, lagade mat, bakade och sen har jag ätit och nu är jag äckligt mätt.
Jag sitter även och funderar på om jag ska åka imorgon, till familjen då. Men jag måste typ se om vi har ngt extremt viktigt i skolan på fredag. Men jag kommer nog åka i morgon, men nästa fråga är.. med vilken buss? 15.20 eller 16.35, till vilken hinner jag...
Och isfl måste jag packa idag också. Imorgon är idrotts provet så det är bara att tvinga mig att plugga efter detta!

 


KassemG

Haha, nu har det kommit en ny.. vol. 2, så sjukt bra! kassemG är lätt bäst och extra points åt honom för att han lyssnar på HIM.


21 April

Oh jag sov till nästan 07.30, jag vart så trött men det vart så svårt att somna om när jag visste att jag skulle upp om en kort tid. Ah, idag ska vi börja med CV på svenska, suck vad tråkigt. Sen har vi gemu och vi ska gå igenom saker vi inte kan, jag måste ha massor med hjälp! kan fan inget. Efter det slutar vi.

Jag som tänkte plugga nu på morgonen men inte kommer jag orkar eller hinna eller kommer jag?

Funny

Oh, ungen är så sööt! dock var allt bra, i like!



Ska nog stänga datorn nu, så jag får ngt gjort. Har ätit lite, borsta tänderna sen sisst och nu tittar jag på tv. Men jag ska stänga skiten nu och sen titta igenom lite skol-stuff om jag orkar. vill dock se klart Cougar Town.


Bra-dag

Jag är mega trött, super mega trött. Har vart igång hela dagen. Skolan först, sen på hålet satt vi först ute och "sola" sen gick jag, Minna, Tova och Marck och fika på Wayne's, det var as najs. Kören gick hyffsat men hade mega ont i halsen efteråt. Efter skolan for jag till stan, mötte Minna först satt vi och "sola" och sedan vart vi och köpte en jacka åt henne. Sen for vi hem till henne och vi cyklade, haha svin kul jag "packa" henne.
Vi hade trevligt och sen åkte vi bil till stan, gick runt i "stan" med hennes hund, gick hem till mig och sen åkte hon hem med sin mamma. En rolig dag har det allt vart.
Jag har hunnit duscha och nu sitter jag här och måste börja plugga, men jag är ju så sjukt trött, hur ska jag orkar!  måste ju lägga något i käften innan också. Dock har jag sovmorgon i morgon, men ändå.

Nej, nu vill jag se klart desperate housewives...

Tisdag

Jag sov till ca. 06.30 idag eftersom att jag var riktigt trött. Men sen våga jag våga inte sova längre änn det. Men nu ser jag att hade kunnat sova till 07.00. Ska fara till skolan på ca. 10 min. Just nu har jag inte så ont i huvudet men har en känsla att jag kommer få det, jag har vart vaken så pass kort tid så.

Well, nu väntar 3 h med historia, suck! vad jobbigt... känner att mitt huvud börjat göra ont nu..



Plugga, sjuk, terminsuppspel

Auh, dagen har vart lång och jag är super trött. Dagen började med att vi hade ensemble i skolan, det gick vell sidär eftersom att jag mått dåligt hela dagen, har troligtvis bihåleinflamation, jag är helt enkelt sjuk. Men jag ids inte missa skola om det inte blir värre. Terminsuppspelet är gjort och det känns mega skönt! dock tyckte jag inte att det gick speciellt bra men whatever, jag kan typ inte spela när jag extra nervös men ändå kom jag igenom hela låten. Haha, fula var att det var ca. 1 h kvar tills jag skulle spela upp, men då kom dom och fråga om någon av oss vela gå tidigare eftersom att det var någon som inte kom och då hoppa jag upp och skrek till, så jag fick göra den tidigare, så skönt! Sen satt vi och vänta på att andra spelat klart. Under lunchen vart jag svin hungrig och vräkte i mig maten, det var rätt gott också. Vi hade matte och det var jobbigt.
Efter skolan for jag, Minna, Tova & Josse till "stan" och vi köpte glass, yummy! sen gick vi ett tag på stan. Men det var svin jobbig pga. att jag mådde dåligt.
Jag har som sagt ont i hela bollen (huvudet), ögon och allt. Sen så känner jag mig ibland lite små febrig och så har jag ont i halsen och sådant otrevligt. Mina egon sved svin mycket halva dagen, nu när det lite bättre och imorse var mina ögon svullna, så det är nog allergin också som slagit inn.
Imorgon hoppas jag att jag inte mår så dåligt, vill inte bli sämre. Har rätt okej dag i morgon, fast att jag inte orkar emd 3h historia, men ändå. Får se hur jag mår och se om jag pallar kör. 
Har även kommit fram till att jag måste börja plugga inför idrotts provet, men jag orkar inte, har ju ont i huvudet. Men jag måste börja -plugga till gemu-provet, känns inte så najs. Men det kommer typ vara nästa vecka eller något och jag är så rostig i mycket.

HipHop

En sak har vart lite rolig. Jag har suttit och diggat hiphop ett tag nu. Det är härligt att det finns tjejer också som håller på med det! 
Kom fram till att jag lyssna förut på Lady Sovereign och tyckte om några låtar, dock hittar jag inte låten jag tyckte mest om eftersom att jag inte kommer ihåg namnet. Men hittade några andra. Sen finns det ju svenska hiphopare också som jag tycker är duktiga. Dock är inte hiphop något jag kan lyssna på konstant, men nog är det allt kul ibland.







Den här var sorlig osv. men det är härligt att folk gör sin egna grej (det här med rap osv.)


Skolan -->

Ska fara till skolan på 10-15 min. Usch och jag är verkligen inte pepp för terminsuppspel idag. Vill heller inte sitta och vänta tills det är min tur. Så onödigt att vi har lektion först på morgonen och sen sitta och vänta ett tag tills det är ens tur att sätta sig och spela och sen kanske man failar och då känns allt kasst, haha.  Okej, jag är jävligt negativ idag. Förra terminsuppspelet gick bra, men det är en annan sak + att jag hade en lättare låt då.
Nej, usch då. vill bara att dagen ska vara över.

Nu ska jag stänga da computer.

Sunnuntai

Nu har ont i tinningen och ögat igen. Det är så mysko, dock har jag det på andra sidan nu och lite på samma som igår. Känner mig lite smått yr ibland också. Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, städat lite och inte så mycket annat. Imorgon.. ja imorgon inte pepp. Vill bara att det ska vara måndag eftermiddag nu. Fast egentligen vill jag ha lov.
Ska försöka lägga mig tidigt idag, men får se hur det blir med det. Har inte riktigt lust att sova pga. "ngt"
Har även titta lite på gemu:n idag och märkt att jag är rätt rostig på mycket, illa! Sen har jag kopierat ut teori materialet till idrotts provet vi har på torsdag, dock tänker jag inte börja plugga ännu.

Nu min data är helt mongo, ljudet funkar inte och den är helt seg och konstigt, så ska stänga av skiten.


xo xo

Såg Gossip Girl avsnittet från i veckan som jag missade. GG är såå bäst! :D


Harry Potter vs. Voldemort

Haha, jag gillar denna!


Voldemort #1:
I'm the darkest dark wizard in all of history,
I'll slay your ass out like Cedric Diggory.
With a wave of my finger Ill put you on the floor
You's a punk ass little kid without Dumbeldore,
I'm the best wizard rapper you ever will see,
you're a peewee witch midget with a dead mommy.
I've got multiple souls and can raise the dead
If you think you can win then you've been sorely misled

Harry #1
You's a big bald fairy, you think I'm scared of you
I smoked basilisk and I'll smoke you too.
I got witches in class I got witches in the halls
If you look under my cloak, you'll see my Hagrid size balls.
I win at wizard duels, I win at wizard chess,
Got platinum coated DUBS on my Hogwart's Express
You can't touch me son, I drive magic cars
I dish out big hurt you just pass out little scars!

Voldemort #2
Poor little Harry, you're such darling lad.
Do you miss you uncle? Your Mom? Your Dad?
Oh that's right I killed em, you're little owl too.
All your friends are next, I'll cut right through your crew.
You look like Marcy from Peanuts and your wand is tiny
Is that why you couldn't close the deal with Hermoine?
My boyz are called death eaters, they're black magic studs
They'll make you disappear, they don't care for mudbloods
You can never find me, it's like trying to catch smoke
You hide from me with your punk ass cloak.
You think your invisible, but I can see through that!
I'll run up with my wand and go RATA TAT TAT

Harry #2
Say it don't spray it your breath smells like a grave
Your teeth look like tombstones and your nose is concave
Your head looks like a golf ball your face looks like a lizard
Here's the toll free number for the hair club for wizards
The toughest gang around is Gryffindor crew,
wizards drive by's is what we do
When dementors try to ice me I step right up and own em
I crack a butter beer and say "Expecto Patronum"!


Sunday

Jag har dammsugat hela lägenheten, känner mig så duktig. Har inte gjort det på jätte länge så det var dags, haha. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag och Josse skulle kanske på stan men jag har inte hört något ifrån henne så jag vet inte. Har sovit rätt dåligt i natt så jag är trött. 
Är inte pepp för imorgon, vill få terminsuppspelet överstökat och sen vill jag att veckan ska vara slut. Vi har idrotts prov på torsdag också, så jag borde börja plugga lite det och så måste jag börja plugga gemu också, vi har prov snart på allt vi gått i genom i kurs A och jag är rostig.
Det snöar smått ute och vi är som tillbacka i januari nu, känns det som. Vill ju ha sommar!

Ville Valo - HIM

Såg en intevju som jag inte sett... Jo, jag skulle gå och lägga mig och jag ska fara nu! NU!


haha

Alltså sry för min humor, men hahahahhahahhahaha.... råkade hitta denna bilden. Tror dock inte jag märkt det om inte någon hade lagt den röda ringen... och minen säger ju mycket också, hahahaha lol...


Godnatt

Nu ska jag sova!


maten jag åt idag och lagade^^



Snö!

Jag ska gå och lägga mig strax. Har inget att göra och mår dåligt. så jag skiter i allt och sover istället. Det snöar och det är svin mycket snö ute igen, hoppas det smälter snabbt.
Inget bra är det på tv heller. På måndag är det terminsuppspel och det suger allt suger. Jag är sjuk.........




snöar... trevligt... eller så inte..


?

Nu sitter jag här ensam. Har vart på stan i flera timmar idag med Josse och Minna, sett massor jag velat ha. Dock köpte jag inget eller jo mjölk och juice, haha. Sen har jag duschat och lagat mat och nu sitter jag och vilar.
Jag har ont i höger öga och tinning och jag mår illa, fattar inte vad det är. Lite obehagligt är det, jag hoppas att det försvinner så fort som möjligt.
Hade velat hitta på något idag, men jag vet inte om någon har tid och sen ids jag kanske inte gå iväg någonstans pga. att jag har ont i tinningen och ögat. Men skulle vara trevligt med sällskap.
Men just nu hoppas jag bara att det försvinner. Kl är ju liksom redan 19.00 snart... på toook för mycket!


Jag vill till Tallin!

Åh! nu vill jag till Tallin! :c jag vill, jag vill, jag vill!


Wait, wait...

Lördag och jag sitter och väntar på att fara till stan eftersom att jag inte vill fara ensam. Ingen orkar eller har tid. Josse ska vid 12-12.30, men det är så jobbigt att vänta. Jag vara beredd att fara direkt kl 10.00. Haha, jag hatar att vänta, jag blir trött av att vänta. Sen har jag ringt och smsat runt om det är någon som vill fara tidigare, men ingen orkar eller har tid. MEN, nyss smsa Minna och sa att hon kanske kan fara, så jag får nog veta strax. Sen vet jag inte vad annat som händer idag, men jag vill gärna göra något, annars blir det tråkigt. Jag är ju ändå här i helg, så jag borde ha något att göra.
Idag har jag fört soporna, äntligen! Sen har jag inte gjort så mycket annat, jag har sovit ända till kl 09.00, men jag vart vaken till 01.00 så det är inte konstigt.
Sitter och lyssnar på Bfmv, pepp för nya skivan som kommer ut om ca. 2 veckor.
För ett tag sen plingade det på dörren och det var en kvinna och en yngre man som hade nå lappar/tidningar som dom dela ut och dom pratade finska. Först fråga dom mig om jag prata finska, jag antar att dom tittat på efternamnen. Orkade inte riktigt fatta vad dom sa, men jag tog tidningarna iafl, haha. Något om tid och stress eller något, jag lyssna med halva örat.


bbbirthday...

Jag har träningsvärk, haha. Men det var inte det jag tänkte skriva. Jag ska strax till Josse och vid 18.00 ska vi till Minna eftersom hon fyllt år och vi har köpt present åt henne, hihi!

Nu, nu, nu strax fara.


Fräsch

Nu sitter jag här och ska börja äta mina nudlar. Idag vaknade jag vid 07.00 ungefär. Började och städa och har städat sen dess och börjar vara rätt klar, dock så borde jag dammsuga, men jag orkar inte. Sen så måste jag damtorka i toan lite ännu. Jag har även städat mina kläd skåp och lagt in alla kläder som legat på golvet. I flera veckor säkert  månader har jag inte orkat städa och haft kläder överallt och in slängt i skåpet så att jag inte hittat något, svin skönt att få det ordnat.
Jag är förkyld, men jag tror att det är allergin som gör det, ibland har det skänts som om jag skulle kvävas och så har jag ont i halsen. Skolan börjar om lite mindre änn 2 timmar. Så jag har tid på mig att fixa och trixa ännu, ska nog försöka orka lägga lite maskara.
Igår vart jag så trött så jag somnade innan 22.00, men vaknade lite emellan åt eftersom att tvättmaskinen var igång och den lät. Så jag har sovit rätt bra inatt. Känner mig rätt fräsch idag, beror nog på att jag sovit rätt bra och hunnit städa hemma, haha så små grejer kan få mig att känna extra fräsch.
Idag blir troligtvis en bra dag. Dock är jag varken sugen på historia eller engelska, engelskan är värst. Sen efter skolan har jag fullt upp. Till stan med Josse, sen till Minna på kvällen osv. Förövrigt ska jag stanna i Luleå i helg. 


 
Bilden till vänster ser mongo ut, haha... miiinen då...

 


Tröttare änn tröttast!

Somnar snart. Super svårt att skriva, eftersom att jag ligger på sidan. Tvätten är på tork och andra tvätten tvättas och jag vill sova. Men måste vara vaken ett tag till, suck... egentligen måste jag vara vaken ca. 1-2 timmar kanske mer, men jag har en känsla av att det inte kommer att gå så bra. Jag har inte vart så här trött på as länge. Jag har vart trött, men nu är jag sjukligt trött!


Bilden är från i julas..


Cute

Alltså jag tycker om den här reklamen, den är så sjukt söt!


Ont

Jag har ont överallt! jag huvudvärk, ont i fötterna, ryggen, nacken.. allt! och jag är svin trött!
Kom hem för ca 1-2 timmar eller något linkande. När jag kom hem duschade jag, la i gång tvätt maskinen, lagade mat, åt, diska och la i gång disk maskinen. Nu är jag helt slutkörd, ramlar ihop snart.
Jag orkar nog inte göra något idag! orkar nog inte ens spela gitarr, så trött är jag!
Måste dock väntar på tvätten, tvättats klart så jag får dom torkade också. Sen borde jag egentligen tvätta allt "vitt", får se om jag orkar/hinner.


Jag behöver mer filmer! nya filmer! give me..


Torsdag, lång dag!

Jag är trött, mår illa, ont i magen, opepp. Inte en bra start på dagen och jag har längsta skoldagen idag. Försöker äta frukost just nu.
Nú sitter jag även med matteboken och försöker räkna lite eftersom att det är prov idag och jag inte hunnit plugga nästan alls. Igår kväll var jag alldeles för trött.



Blä, snart är det dags att dra sig mot skolan. Idag har jag bara jobbiga lektionern eller endast inså är chill och det har jag sisst. Historia, engelska, matte, idrott... suck suck suck!


Trött och fullt upp!

Jag är mega trött och har inte haft tid till att vara på datorn sen i går morse. Förra natten sov jag hos Malin och vi såg Paranormal Activity. Sen så idag har jag vart i skolan. Minna fyllder 18 år, yeah! haha. Ensemblen var totaly fail, 3st var borta och jag faila som fan, haha. Efter skolan gick jag och Moa till ica, vi köpte natur godis och gick hem till mig och tittade på tv. Sen kom Ingela och efter ett tag for Moa och efter att Moa farit så började jag och Ingela tittar på Harry Potter halvblodsprinsen eftersom att hon inte ännu sett den. Efter filmen for hon till Rousters, men jag orkade inte följa med eftersom att jag är svin trött och borde plugga matte, Moa och jag vet inte vilka andra skulle dit också. Well, nu borde jag plugga lite matte för jag somnar seriöst när som helst nu, måste dricka något så jag blir lite piggare.

Solig-morgon

Uh, 3 timmar historia på morgonen. Sen långt hål och efter det kör. Jag orkar inte med historia, hoppas vi inte gör någon vilket vi antagligen kommer att göra pga. att vi ska börja med något nytt.
Ska fara till skolan på ca. 10 min. Det är sol ute så jag hoppas att det inte blåser kallt, jag tänkte ta min nya jacka idag och jag vet inte hur varm den är riktigt, dock klarade jag mig med den i går kväll, så det funkar nog.
Min allergi har även börjat dyka fram och det suger.



Bullet For My Valentine

Rätt ny intervju, haha. Den vart rätt bra, dock är dialekten lite svår förståelig ibland.
Padge is the emotional one... :D


Your Betrayal

Bullet For My Valentine släppte en ny musik video i dag natt till låten Your Betrayal. Videon var inte märkvät speciell men det absolut snyggaste i videon är lätt det att man får se när Matthew sjunger och det ser extremt bra ut! Svårt att förklara hur jag menar, men om man tittar så fattar man nog. Najs! snart kommer nya skivan ut också.


Natti natti

Oh, börjar vara riktigt trött nu, ska nog lägga mig om ett tag. Har som sagt vart och handlat och efter det duschat. Sen har jag suttit vid datorn och även tittat på tv. Jag ska borsta tänderna nu och sådant.

Nej nu har jag borsta tänderna och ska gå och lägga mig i sängen, har ont i ryggen och är helt slö i kroppen, den skriker efter sömn.


blölhl

Mina nya jeans, dom är fina!


Sol

Ska och handla på ett tag. Efter det ska jag ta en dusch. Jag skulle plugga idag tänkte jag, men nej. Tror inte jag orkar eller hinner faktiskt. Well, det är väldigt fint väder idag.


Åt nudlar idag.

så soligt och fint.


Olycka...

Idag hände en olycka på skolan. Hoppas verkligen att tjejen som är på intensiven blir bra snabbt eller vad man nu ska säga. Hemskt att sånt här händer. Usch då. Under mötet i aulan lät det dock inte som att tjejen hade blivit jätte allvarligt skadad, men nu är hon tydligen det, hemskt!
Det var extremt, eftersom att bänken till och med lossnat från väggen och stora is klumplar överallt.



I kuriren stod detta: Det var vid 12-tiden på måndagen som stora snömassor föll ned vid huvudentrén i Lärkan, som den före detta huvudbyggnaden på Hermelinssklan numera kallas.

Intill husväggen vid entrén satt två flickor på en bänk. Flickorna hamnade under snömassorna som innehöll stora isstycken. Flickorna forslades omedelbart till Sunderby sjukhus.
Strax innan klockan 15 uppges det från Sunderby sjukhus att tillståndet är mycket allvarligt för en av flickorna. Den andra flickan betecknas som lindrigt skadad och har kunnat flyttats till vårdcentralen.

Under måndagen har det hållits krismöten i aulan för samtliga eleverna på Lärkan.


Nej-dag

Jag såg klart filmen igår kväll, den vart bra. Jag somnade, men har sovit sisådär inte speciellt bra. Vaknade även vid 05.00 och hade svårt att somna om, men jag steg upp först vid 06.00. Jag är så inte pepp för skola idag. Trevligt att träffa folk men, jag orkar inte lektionerna. Muko:n blä, ingen lust att babbla något oseriöst om en låt, hoppas dock att jag får en bra grupp. Sen är jag inte ett dugg pepp för gemu eller ensemble, idag är det en nej dag!

G'natt

Är trött och ska dra mig mot sängs strax, dock känner jag redan av att det kommer vara svårt att somna. Men jag hoppas jag somnar snabbt och sover bra för en gångs skull, så att jag orkar i skolan imorgon.
Har inte gjort så mycket idag. Tänkte plugga idag, men har bara tittat i böckerna när jag satt i bussen, men jag orkar inte.

Men åh, nu såg jag att det är en film på tv som jag vill se. Kommer inte ihåg om jag sett den. På kanal 3, 50 First Dates. Hur ska jag göra nu? ska jag gå och sova eller inte, kanske om ett tag, tror ändå inte jag kan somna på ett tag, men snart.


Taking The Stage

Taking the stage är så bra! lätt ett av mina favorit program.


Säsong 1, var riktigt bra!
 
Mia, Tyler, Jasmine, Malik, Shaakira, Aaron, Jesse m.fl.



Säsong 2 som har startat rätt nyligen är också bra, längtar efter fler avsnitt.
Går att se på söndagar 19.30mtv och på internet.


Good stuff!

Najs!




snubben är så bra..


Söndag

Sitter här och väntar på att maten ska bli klar, dock är det ett bra tag kvar. Men jag har vart och handlat mat med mamma och hämtat saker från gammla kontoret. Ska åka med 14.00 bussen och hoppas fan att buss chaufören stannar vid skolan, annars blir jag tokig, det var tillräckligt jobbigt att gå förra gången, jävla arsle!
Ja och jag har kommit på vilken låt jag ska ha till muko:n, det kom upp helt plötsligt när jag satt i bilen, jag ska ta 'til we die - Slipknot. Minnet till låten är; RuisRock förra sommaren, då Slipknot hade spelat klart och festivalen var slut för dagen och när man börja vandra ut från festival området så spelades 'til we die och det var så fint bara, haha.

LoL

Lite smått "hemsk", LOL


Ingenting!

Sitter här och försöker komma på någon låt jag kan ta till muko:n på måndag, men jag kommer inte på någon. Det ska vara en låt med någon betydelse t.ex. minne, men jag kommer inte på någon sådan. Det enda är vell låtar, då det hänt något tragiskt, dom kommer man ihåg mest men som att jag skulle ta en sån låt, knappast!
Hatar såna här korkade uppgifter, vad får man för nytta av det hela, ingenting!
Imorgon buss, längtar inte! suck...

är trött, men dock antar jag att jag kommer sova dåligt i natt också, vilket jag gjort länge nu. Jag somnar och det är svårt att somna, men sen när jag väl somnat vaknar jag efter 1 eller 2 timmar och har svårt att somna igen. Sen vaknar jag svin tidigt, när jag skulle kunna sova till minst kl 09.00, men icke.

Min dumma ipod har laggat fast igen, som vanligt! Jag måste seriöst skaffa mig en ny. Varje gång jag ska ladda in något nytt på den och då jag lägger den fast i usb-kabeln så laggar den fast och jag måste vänta tills batteriet är slut och då kan jag koppla i den och efter det funkar det ända tills jag ska lägga fast den i usb-kabeln.

Birds

Några bilder..













Mina fina ♥


Headache

Lördag, snart är det måndag, suck..
Idag vaknade jag 06.00-07.00 tiden, for och handla och så köpte jag ett linne och ett par jeans.
Har haft ont i huvudet hela dagen och har ont ännu. Jag har ätit tacos och är svin mätt ännu. Jag har även hunnit sova lite under dagen, men inte speciellt mycket. Jag försöker hitta Kryptonite - 3 doors down, vill ha den! sen måste jag även komma på någon låt att ha till muko:n på måndag och jag vet inte alls vad jag ska ta. Inte alls pepp för att åka buss imorgon och sen vara ensam hela veckan. Men jag vill att det ska vara fint väder för då kanske någon vill vara ute under veckan, jag har inte vart ute mycket under lovet. Sen så fyller Minna 18år på onsdag, så det skulle vara kul att hitta på något någon dag.

Well lite bilder...




Nya hörlurar

Smurf-godis från Finland.. :)

snoddar

Min nya snygga T-shirt..

Mina nya jeans, hitta dom på rea. 15 euro, ca. 150kr..

Linnet från gina..

Min nya jacka...


Lång dag...

Idag har Ottilia namnsdag.

Sitter på kontoret, är trött, fryser. Har vaknat lite efter 05.00. Mamma och jag åkte till keminmaa tidigt och var där vid 07.00 och sen vart vi där till lite efter 08.00 och for hit till kontoret. Jag köpte en jacka det var mamma som såg den och den vart fin!  och så köpte jag en svin snygg t-shirt, en i M från "killavdelningen", men ska ha den med strumbyxor typ.
Mamma säger att jag ser sjuk ut, vem fan blir inte sjuk av att knappt sova på en vecka. Men men, jag vet inte vad jag ska göra nu. Men imorgon skulle vi kanske hitta på något med mamma och vi mår bra osv.


One Week To Much

Nu har det gått 1 vecka sedan Ottilia dog. Det har vart en jobbig vecka, en tom vecka, kass vecka, skit vecka, allt negativt. Känns så sjukt tomt utan henne, vår lilla solstråle. Jag har sovit svin dåligt hela veckan, har ont överallt, allt bara suger. Snart börja skolan och det suger, jag måste åka hem till lägenheten och vara ensam 24/5 minst och sen måste jag pugga, jag har fan inga krafter till att plugga!
Jag har tänkt plugga hela lovet, men som om det skulle funka!
piss också...





why? .. fuck


CRASHDÏET

Då såg nyheterna om CRASHDÏET:s nya video, checkad in den. Den vart bra och inte var den så hemskt brutal, dock för känsliga. Men låten var faktiskt rätt bra, fastande för den.


Precious

Boken (Push) är läst och nu har jag sett filmen (Precious) också. Såg den på http://loombo.com/dzx5nxal9amt/Precious.flv.html
Den var bra kvalite. Filmen/boken var bra med hemska, dock tycker jag nästan att man måste läsa boken innan för att fatta vissa saker. Men filmen är inte bara tragisk utan fin också..


avklarad

Då var första delen av kursen avklarad och alla har farit...


Lill-Anne





nya kontoret...

Denna sak pryder väggen...


Förstahjälpen..

Sitter på kontoret och det är lite mysko att jag sitter vid datorn pga. att det är massor med folk som sitter och har första hjälpen kurs. Medans jag bara sitter och skriver här. Kursen är till 12.00 och efter det ska vi kanske fara och handla. Okej det är meningen att jag ska fota, med det känns smått awkward. Well, nu ska jag sluta skriva.


Det...

Ska strax ner och kolla på det okända med mamma. Har vart och bastat hos pappa och så har jag vart på jobbet och fixat saker. Imorgon ska jag upp tidigt och hjälpa mamma, det är en första hjälpen kurs imorgon på kontoret så. Well nu ska jag gå ner...

<3

Percy Jackson

Nu har jag sett Percy Jackson kampen om åskviggen. Hittade den i bra "kvalla", del 1http://vidreel.com/video/NTk1Mzg4/ och del 2http://vidreel.com/video/NTk1Mzkw/
Filmen var riktigt bra! älskar såna här "fantasy" filmer... som en blandning av harry potter, narnia m.fl. Den var spännande!!



onsdag...

Nu sitter jag här igen. Vaknat lite efter 05.00 och har inte kunnat somna om. Mamma är och för ottis-kropp till ett ställe där hon kommer att begravas. Så jag väntar på att hon ska höra av sig och så far jag nog med henne till jobbet. Huh.. jag ska gå ner nu...

Remember Me

Nu har jag sett Remember Me också, den vart bra. Dock såg jag den i dålig "kvalla", fast ändå hyfsad. Såg den på http://vidreel.com/video/NTk2ODU0/ . Men på slutet suger och det gör filmen rätt dålig, hatar dåiga slut!


Alice In Wonderland

Nu har jag sett Alice In Wonderland, hittade filmen i rätt bra "kvalla" på http://vidreel.com/video/NTk2MTI2/
Filmen var rätt bra, dock hade jag högre förväntningar.

 
 


music

Lite låtar jag hittat...


Låtar av Saliva.. hörde All because of you på RadioRock och var tvungen att checka inn bandet..


Rock!

Bra låt!!!!



"If I go crazy then will you still
Call me Superman
If I'm alive and well, will you be
There holding my hand
I'll keep you by my side with
My superhuman might
Kryptonite"


väntan...

Sitter och väntar på att mamma ska hämta mig till jobbet. Sover ännu ganska dåligt och vaknar tidigt. Jag vaknade vid 06.00 idag och hoppad i duschen. Sen har jag sett Gossip Girl, nyaste avsnittet, jävla chuck säger jag bara, hoppas det fixar sig. Nu väntar jag bara och tittar på Adrian & Edgar dom är så fina så. Idag ska vi även försöka hitta någonstan vi kan begrava otti på, någon djur kyrkogårde typ.

saknar ottilia<3



Bilderna är från igår...

Nu ska jag ner och koka kaffe, mamma skulle komma..


underhållning

Nya videos ..


4 dar...

Jag sitter nu på mitt rum, är trött, hungrig mm..
Ska nog gå ner strax. Har vart med mamma och fixat i kontoret osv idag. Sen har jag städat lite. Jag har sovit dåligt igen och är svin trött. Dock har jag sovit på dagar och somnat tidigt på kvällen, men jag sover dåligt så jag är trött hela tiden. Eh, vell inte speciellt mycke att skriva.

sakna otti<3

lördag...

Jag är trött. Sovit halv dåligt, mådde illa i flera timmar i går kväll, så jag satt och tittade på tv. Sen somnade jag och vaknade tidigt. Vart till affärn och hämtade ut ett paket direkt på morgonen, när det öppnades. Fortsatte att handla med mamma, vart till ikea och sen vart vi och hämtade saker från gamla kontoret och förde till det nya. Nu sitter vi här hemma. Jag fryser och är trött. Väntar på att maten ska bli klar, fast att jag inte vet om jag är hungrig eller mätt så äter jag.
Jag har ilska i mig och det syns tydligen på mig att jag är arg. åh, suck!

Jag har seriöst bara lust att sova hela dagarna. Ska titta på tv idag och sen om mamma far någonstans så följer jag med, bara för att göra något och hjälpa till. Vi ska vell antagligen skruva ihop hyllorna och det vi köpte idag, imorgon eller någon dag.
O, Adrian och Edgar är så söta. Dom flyger runt i mitt rum och så sitter dom ofta på fönsterbrädan och tittar ut, det är så gulligt!

saknar...

Du som läser detta, behöver inte läsa vidare om du nu inte gärna vill....

Sutti framför tv:n hela dagen, ätit, duschat och vart en sväng och köpt mat på morgonen. Skit påsk. Dock är min mamma bäst. Sitter och kollar på Harry Potter just nu, dock är jag så seg så jag orkar inte konsentrera mig på något. Jag som har väntat på att få titta på filmer och ha det trevligt, men nej... skit, skit, skit..
Det är så tyst utan ottilia och jag ser saker som påminner mig om henne hela tiden, varför skulle hon försvinna? hon var våran lilla lycka, bästa som fanns.
blablabla, whine...



puss, saknar dig ottilia<3


borta, bara sådär...

Sitter här, det är lov, jag känner mig tom. Ändå är jag glad att hon Ottilia slapp lida längre, dock vart hon döds sjuk så hon hade kunnat dö när som helst. Men det är så jobbigt, hon var som ett litet barn.
Det har gått en hel dag sedan hon somnade in. När jag sover så sover jag inte speciellt bra, jag är trött hela tiden och jag har sovit hur mycket som helst. Jag mår illa och måste säga att jag inte har något hopp om 2010, detta år har vart ett skit år hit in tills!
Den här påsken suger, jag har ingen lust till något. Alla är trötta, ingen har krafter, jag känner mig sjuk.

En sak tänkte jag även på, att när jag på söndag förra veckan åkte till Luleå (då jag såg otti sisst), kramade jag och pussade henne, så jag sa ordentligt hejdå, undra om det har någon mening?
Mamma berättade även att Ottilia var jätte glad och mådde bra i onsdags och sen vändes det helt plötsligt på torsdag, det kanske hade någon mening?

Jag har förberett mig på att hon kan dö när som helst i 6 månader om inte mer och vart jätte orolig, stressad och inte riktigt orkat tänka på något annat.. hm. så vet jag inte, jag är vell mer avslappnad nu, men det här vart oerhört jobbigt.

Jag måste även tillägga att jag hatar egoister, nu sedan ottilia försvann har jag mött på en hel jävla hop med egoister, ni kan dra åt...
dock har jag sett motsattsen åt egoister också.

älskling

Detta kommer ta tid.


finaste och bästa som fanns <3

<3










usch, vad jag kommer saknar ottilia! :'(


Neon


Riktigt bra låt!


R.I.P Ottilia <3

Jag vill spy, jag vill...
Idag är det exakt 2 månader sedan Maiden dog och idag försvann Ottilia också.

 R.I.P älskling Ottilia <3


så börjar det igen...



"tears don't fall. They crash around me"


Torsdag

Åh nu har jag först soporna och jag börjar om 45 min. Blä, jag är så trött!
LJL tar slut kl 08.00 så jag hinner typ se klart hela, dock fara nog lite tidigare typ 10 min eller 5 min innan. Oh vad skönt det ska bli med påsklov, jag behöver verkligen få vila ut lite. Skulle behöva övningsköra, om jag får tid till det. Har en känsla av att jag kommer ta mycket att göra, men jag hoppas att jag inte har så mycket.
Lyllo Josse säger jag! haha hon åker till Helsingfors, jag som saknar helsingfors. Oh, skulle vara skönt att någon gång ha tid att åka dit.



LJL

-Jag har en plan, time:ad och klar in i minsta detalj.
-Hörde du, han har en plan.
-Jag har inte knäck i lurarna.


Lilla jönsson ligan

Sitter och tittar på Lilla Jönsson Ligan och cornflakeskuppen. Oh vad det känns tråkigt att gå till skola på dagar då det visas filmer osv på tv. Jag kommer inte hinna titta på tv förens i kväll någongång. Kommer sitta i bussen utan tillgång till tv i timme och före det ska jag vara i skolan till 15-16 tiden. Det är en så jobbig skol-dag på torsdagar, usch! Historia, Engelska, Matte, Idrott (idag är jag opepp som fan!) och sen har jag inså som är den enda bra lektionen på torsdagar. Sen efter insån, stress hem och sen mot busstation.

Usch, jag måste äta frukost och sen dra och föra soporna, fan vad jobbigt!

RSS 2.0