Idol årstiden är här!

Jag har inga ord hur skönt det känns när alla mina favoriter gått vidare i Idol, haha. Nu börja "idol årstiden" som jag gillar och har gillat dom senaste åren. Jag tycker det är roligt att varje fredag sätta sig bänkad framför tv:n och lyssna på nya talanger och sedan vara nervös och hoppas att just dem "jag" vill ska gå vidare gör det.
Måste sumera lite från ikväll.


(fast ska tillägga innan jag glömmer bort i min glädje att Hampus inte gick vidare som jag tycker var lite synd eftersom jag gillade honom också.)


Jag måste säga att Moa, Amanda F och André gjorde det igen. Alla tre är så sjukt bra och jag verkligen älskar det dom gör. Moa med sin härliga röst, hennes scen närvaro och så kan hon verkligen beröra.
Amanda med sin extremt orginella och balla röst som jag total älskar, hennes stil är hur snygg som helst och jag tycker hon verkar som en störtskön person. (blyg eller inte, man kan vara det ändå)
Sen har vi André, herregud killens röst är så... ursäkta mig.. så jävla bra. Jag är så imponerad på hur duktig han är, sen så är det många som tycker han är dryg osv. Men som han tidigare sagt själv så blir han lite kaxig när han är nervös/osäker och det tycker jag märks på honom. Jag hoppas verkligen han visar en liten mjukare sida så att han får större respekt av andra för jag hoppas han går långt i tävlingen.

Sen kommer vi till mitt favorit wildcard, Emil. Herregud han är verkligen störtskön, så himla gullig, och rösten är så härligt orginell. Hela han är så, jag vet inte riktigt.. har inga ord.. men skulle kunna säga charmig.

De är mina fyra favoriter och då menar jag inte att jag anser att dom sjunger teknik mässigt bäst eller något sådant, utan dom tilltalar mig. Jag gillar deras stil och alla fyra har en orginell röst, dom är lite speciella och sticker ut.

Sen finns det ju dom som är helt sjukt bra på att sjunga som Molly som har så sjukt vacker röst, Amanda P som har stor kapacitet i sin röst och samma med Robin osv, men hit in tills har dom inte berört mig lika mycket som dom fyra andra.

Men en som nästan gjort det är Olle, lilla carmtrollet. Men varför han inte riktigt är på samma nivå som dom andra fyra jag rå diggar är för att jag inte riktigt tyckt att hans röst varit tillräckligt "orginell". Men allt återstår att se, jag vill absolut se mycket mer av honom också.


Sedan vill jag även tillägga lite kritik åt  tv4 och idol om hur Maikel behandlades nu när han åkte ut. Att han fick stanna kvar "bakom scenen" och inte få ett "tack för att du var med" eller något liknande. Det var väldigt lågt.


Sen en annan sak jag märkte är att det inte finns någon direkt "tjejfavorit" som det funnits i princip alla år.. fast någon av killarna kanske blir det.. vem vet..

Lägger upp endast Moas nu eftersom det blir så mycket annars, skrev ju världens längsta text, hehe.

Blue

Gjort en ny design till min kusin Lina, ni kan se den på henne blogg: http://diwi.blogg.se/
Men tryck på F5 för att uppdatera sidan, annars kan bloggen se lite tokig ut nu i början.

Minnen, memories, muistoja..

Alltså shit vilka minnen jag fick när såg denna video (längst ner).
Det är från sonisphere 2009 i pori, Finland (jag var där), då Phil Demmel från Machine Head svimmade mitt under en låt. Det var jätte tråkigt att det hände då dem inte kunde fortsätta spela, men jag tyckte ändå det var så härligt pga. hur publiken applåderade efter att dom sagt att dom tyärr inte kunde fortsätta spela osv. Med det menar jag att vi i publiken respektera att dom inte kunde fortsätta och håller humöret på topp ändå.

Efter ett tag steg han upp och gick av scenen helt själv, det kom dom och berättade ganska snabbt.

Med "vilka minnen jag fick", menar jag alla festivaler och just sonisphere både 2009 & 2010, gud vad kul det var. Jag hade verkligen vela att dom hade haft S i pori ännu och inte flyttat det till helsingfors. Nu känner jag även att jag nästa sommar måste på festivaler igen eftersom jag i år inte han gå på en enda.

Jag har verkligen bara bra minnen från alla dessa festivaler/konserter.
Fast att jag under 2010 års sonisphere trodde att vi skulle dö när tromben var över oss och söndrade scenerna och där en person till och med dog och ett 40 tal blev skadade, så är det så fina minnen på något sätt. Där stod vi bland hundratals/tusentals personer och sökte skydd under regnkappor och folk då regnet, åskan och blåsten slängde i väg grejer och gjorde alla dygnsura. Har aldrig vart med om något liknande, men idag är det bara ett fint minne, just pga. att jag förknippar allt med just festivaler. Känslan man får av att titta på ett band man gillar jätte mycket tillsammans med tusentals andra fans som är 100% hängivna fans, man ser/hör hur tusentals personer sjunger med i låtarna, man känner allas glädje.. fast att vissa band varit tvugna att ställa in pga. instrumet som gått sönder och en scen som blivit så skadad av tromben att den inte längre kunde användas.


Det är så fint.
alla borde gå på festivaler, det är så fint - så fint.

men jag måste tillägga att det är jätte många som "super" bort festivaler, det är det oklokaste man kan göra. Då upplever man inte det jag upplevt. Man upplever det på ett annat sätt, beroende på hur mycket man dricker självklart, men jag tror inte alls att man upplever något som någon som inte dricker gör.

Förövrigt tycker jag att det är helt meningslöst att dricka alkohol, man kan ha kul utan.


Phil Demmel
Han har ett hjärtproblem som ibland orskara att han svimmar,
har hänt några gånger innan på några spelningar.


No women no cry

Tredje kvalfinalen, ville att tre skulle gå vidare och två av dom gick vidare.
André som vart as grym igår, det var så sjukt jävla bra (ursäkta språket). Och lilla Olle, carmtrollet som är riktigt duktig han med.

Men den som inte gick vidare var lilla Emil, han är så gullig och har en fin orginell röst som jag gillar.





Här har vi Emil som körde Dum av Dig av Daniel Adams-Ray, gillade låtvalet extremt mycket.
Hoppas på ett wildcard.


ni som inte hört hans audition borde göra det, han körde naiv - the kooks, tycker han gjorde den bra.


Acting so damn mysterious

På jobbet.

Vitt & Blått

"Ny design", eller lite förändringar.
Tänkte att jag kunde ha det vitt ett tag innan snön kommer osv, sen byta tillbaka eller göra en annan mörk design. Tryck F5 om du inte ser den nya designen eller om något ser konstig ut.


Amanda & Moa

För det första, lite roligt med namnen Moa eller hur? ;)

Men iallafall, nu till det jag tänkte skriva.
Igår var det delfinal 2 och denna gång gick rätt personer enligt mig vidare. Absolut mina två favoriter av tjejerna, både skit coola och bra, gillar att både har sin egna stil.

Black coffeé

Nu sitter jag och vilar här, är ganska trött och så.
Inte vart helt frisk de senaste dagarna, så har inte varit på jobbet hela dagarna.. Åkt hem efter halva dagen dom två senaste dagarna.

Wildcard please!


Igår var idols första kvalfinal och jag tycker att denna kille, 16 år (som jag förstått) och svin duktig ska gå vidare. Jag hoppas verkligen han får ett wildcard, har är skit bra.

Hampus Engelhardt
 


Yellow

Ännu fler från idag

Sunshine!

Passade på att knäppa foton idag när vi var ute och gick med Olivia.

Hösten en tidig morgon


Har du sett något så sött och fluffigt förut?!


Another kind of green


Olivia


Hello world


Cake for princess

Har vart på jobbet hela långa dagen, men inte mått bra idag.
Om jag imorgon mår dåligt ännu så stannar jag nog hemma och vilar, för på lördag morgon åker vi troligtvis till Luleå.

Idag var kronprinsessan här, vad dock inte och såg henne.
Men vi hade en tårta på jobbet från konditoriet, den var inte ett dugg fin måste jag bara säga.
Sen om den är god kan jag inte riktigt säga eftersom jag inte gillar tårta, hehe.
Bilderna är tagna med mitt nya objektiv, men i väldigt dåligt ljus.
Därför gillar jag obejktivet riktigt mycket, eftersom den släpper in jätte mycket ljus ändå.

06.00 - 18.30

Så lång var denna arbets dag.

Har städat och duschat sen jag kom hem, nu vill jag bara sova.
Men som sagt har jag ännu saker att göra, men dom sakerna verkar aldrig bli gjorda för jag är helt trött.

tror nog inte jag kommer orka göra så mycket mer idag, ska nog lägga mig om ett tag.


in the box

Jag är helt slut, kom hem 16.00 - 17.00.

Alltså jag är så sjukt trött, jag kan nästan inte fatta att man kan vara så trött.
Jag som tänkt göra ett x-antal grejer efter att jag kommit hem, men tiden har gått jätte snabbt och jag har inte hunnit göra mycket alls. Försökt få min dator att fungera normalt har jag gjort iallafall, men inte lyckats.

Vart och fotade en snabb sväng i måndags vid 06.00 när jag kom till jobbet eftersom att det var sjukt vackert ute. Har massor med bilder, laddar upp någondag när jag redigerat och min dator tillåter mig och självklart när jag orkar/ har tid.

12 timmars arbetsdag.

12 timmars arberts dag, är trött och ska lägga mig i sängen och kolla idol och sedan sova.
Imorgon upp tidigt igen för att jobba.
Jobbet idag kl 06.00, hemma 18.00. Har hunnit äta lite knäckebröd, duscha, borsta tänderna och sådant.
Hade tänkt fixa lite bilder och sådant idag, men orkar och hinner inte det - kanske imorgon.
väldigt osammanhängande text - jag är trött.
Lina, jag har en canon eos 500D, (tänkte skriva på din blogg, men skriver här istället nu.)

Jag har mina renar, det är ballt. Jag matar dom med kvistar och palt.

Den blyga killen Andreas Larsson och hans kompis egna låt.
Tycker den var ganska rolig, tycker det är ganska kul att dom gjort en låt om att bo ute i "skogen" och skämtar om det.

Hoppas för övrigt att han ska gå långt i Idol, att han ska klara av det. Han är riktigt duktig.


Canon EF 50mm f/1.8

Idag har jag beställt detta objektiv, äntligen ett nytt objektiv.
Har endast haft kittobjektivet, som inte är speciellt bra.
Har läst ganska mycket om objektiv och denna är vad jag sökt efter. Den är billig och värd pengarna enligt de flesta som köpt den.
Den kostar ca. 900 kronor, beroende på vars man köper ifrån.
Canon EF 50mm f/1.8

393

Tänkte att jag skulle uppdatera nu när jag har lite tid över, ska dock till jobbet snart och sen är jag nog rätt upptagen resten av dagen.
Men idag har jag och mor min vart och pantat massor av flaskor och vi fick ihop 393 kronor, Ingela jag säger ju att man kan får ihop rätt mycket pengar på flaskor.. hehe.

btw. kan någon köpa denna tröjan åt mig?!

minun

Som sagt inte tid att uppdatera speciellt mycket, ser ut som att jag kommer ha fullt upp i helg också, men vi får se.
Här är några bilder från mitt rum, allt finns runt omkring min dator.

At work you can look at...


No time over

Har ej hunnit uppdatera, har haft fullt upp hela helgen och veckan.
Jobb och andra projekt som tar all tid, har även hunnit vara till tandläkarn och checkat tänderna, äntligen efter flera år och jag behöver inte gå tillbaka - skönt.

Jag idag, ingen smink och svartklädd.

Det är dags nu..

Ska packa i hop en väska för i natt åker vi till Lule-yo, äntligen.
Jag är svin trött just nu, men måste ännu tvätta ansiktet och packa.. kommer säkert bli pigg.. hope not.

Linje tretto, nittonnittioåtta. Soffan är silvertejpad med drömmen kommer att hålla.



Har på mig mina nya byxor från Zara.
Super sköna och fina!

123 its black


Jeans style

Snyggt med jeans tyg, ge mig!

I'm just repeating myself!

Denna låt är svin bra!
Ojoj, nog har vi bra musiker i sverige allt.


dr martens

Försökt ladda upp några bilder, men har inte fått det att fungera ännu.
Men nu ska jag visa vad det var jag skrev att jag hade beställt.. för några veckor sedan.
Jo, äntligen har jag skaffat mig ett par dr martens, jag som suktat efter dessa i några år nu.

Jag gillar dom sjukt mycket ♥

Weekday

åh, vill ha!
det jag tycker är lite "roligt" med weekday att det mesta kostar 400 kronor.

When I held ya

Oh, såg idol igår och shit vad kul att dom direkt hade några som var riktigt duktiga!
Dessa två imponerade mest på mig, så sjukt duktiga.

Sen är det extra roligt alla är jätte unga, tror dessa är 16-17 eller något.

Riktigt bra låt och väldigt fin röst!

as cool blandning av "låtarna" och rösten var riktigt nice!


Krafter

Kanske märks att jag inte är lika sjuk nåmer.
Jag är inte 100% frisk, men har mycket mer krafter änn jag haft dom senaste veckorna.

Så jag tänkte ta och försöka orka ta mig till jobbet imorgon.
Sen lär jag vell börja uppdatera mer, efter det jag orkar med.

Har massor med planera och sådant som jag vill börja arbeta med, jag hoppas att få tillbaka alla mina krafter så snart som möjligt så jag får sätta igång. 


Why?

kollat på avsnitt som jag missat av True Talent och shit vad många duktiga det är som inte går vidare!

T.ex. denna kille, han är så bra - bättre än många som gått vidare! 


Black sky

Lite nytt igen!

Bless the broken road

Denna är så fin!


Cute pink design!

Sutti och gjort en ny design.
Inte riktigt min färg, rosa alltså så ska nog inte använda den på denna blogg iallafall.

Om någon har lust så kan "du" få den, bara att skriva åt mig.
(byter profilbild och info text efter erat tycke.)

lägger även en liten länk som länkar till mig i menyn.
För att se live: http://frozeneternal.blogg.se/ljus/

I ♥ ZARA

Har tittat runt på kläder idag igen, som underhållning.
Men gick in på Zara:s hemsida och nu kan jag inte ta mig därifrån, kommer nog att beställa hem några plagg. Problemet är då att det är sjukt svårt att välja vad jag ska köpa, det lär ju inte bli så billigt om jag inte börjar "plocka bort" plagg.

Så jag ska ta och gå igenom lite mer och köpa några plagg som jag kanske inte hittar överallt.
Här är ett par av plaggen som jag verkligen vill ha.

- skulle även vela ha skorna och tröjorna som är med "lite" på bilderna.
shit, help me.. haha svårt att välja.

RSS 2.0