Movie, movies...

Olivia sover, jag skulle kunna somna när som helst. Olivia har vart ensam hemma i 25minuter idag, inte längre. I morgon måste hon vara hemma mycket längre, usch vill inte lämna ensam henne, får se att vakna tidigt och busa tills hon blir trött och sen fara till skolan. Idag när jag duschade så satt och och gnällde utanför dörren. Men när jag kom hem efter att mötit Malin så låg hon på maddrassen och sa inget.
Vi har även hunnit vara ute och busat lite. Ikväll ska vi se Avatar och Malin ska sova överhär och vi har tänkt att vi typ ska se The Fourth kind, woow!

Ska strax smsa Josse & Tova och sedan ska jag vila lite till och sen kan jag ju råka somna, vem vet.


Sovit gott

Uh, har legat ute ett tag med Olivia och det är så sjukt varmt så vi gick in. Olivia har sovit jätte bra i natt, blev lite chockad, har bara vaknat ett litet tag ngra ggr, så jag har sovit rätt bra i natt. Imorgon är det skola och jag borde idag fara ut ett tag och lämna henne ensam och se vad hon säger, typ att jag far till stan ett tag eller något, måste kolla om typ Minna vill träffas på stan och om hon sedan vill komma hit, för då får jag samtidigt prova henne. Det är ju ändå måndag och har ingen skola idag, så då kan jag ju lika väl dra på stan ett litet tag. Blir läskigt att lämna henne ensam, men jag måste.
Börjar bli hungrig, så pass att jag mår illa så jag borde nog börja äta frukost.



Saknar!

Ligger här på golvet, lilla Olivia sover. Jag borde stiga upp, gå och bortsatändera och lägga mig och titta på tv och försöka sova. Men jag hinner ej riktigt ännu. Idag har jag haft besök av Malin, Christer, Josse och Tova. Olivia har tyckt att det har varit jätte roligt med massa nya människor. Men vi saknar mamma våran, det var bekvämt att vara hemma en hel vecka. Imorgon ska jag troligtvis träffa Minna, hon skulle kanske hälsa på. Sedan har vi tänkt se Avatar, Malin, Josse kanske Tova och alla som vill. Måste försöka gå hem ifrån imorgon ett tag och prova hur olivia reagerar på det eftersom hon måste vara hemma lite då och då iveckan, hon måste vänja sig.



Nu ska jag strax lägga mig.


Youth In Revolt

Nu har jag sett Youth In Revolt, den var rätt bra. Michael Cera är en bra skådis, haha. Filmen var som det flesta filmer han är med i, lite speciella.

såg filmen på; http://vidreel.com/video/ODk5NjAz/


Alone

Jag är inte trött, men ska nog lägga mig strax och titta på tv tills jag somnar. Har inte gjort så mycket sedan jag skrev nyss så. Suttit och tänkt ut att jag troligtvis ska gå en sväng på stan imorgon för att prova hur det går för Olivia att vara ensam, men vi får se hurdant väder och grejer det är imorgon. Det är morsdag imorgon och mamma ska åka tidigt hem säkert vid 04.00 tiden eller ngt liknande, suck! jag tycker om när hon är här.
Men nu ska jag gå...


gullunge!

Kl är 18.30 ungefär. Olivia har den underbara vanan att väcka en kl 03.00, så jag vart vaken vid 03.00 och sen somnade jag om ett tag och vi åkte mot Luleå lite innan 04.00, vart framme 05.30. Sen vilade vi ett tag och efter det for vi till affären. Vi lämnade lillen i bilen och vad tror ni vi hittar när vi kommer tillbaka, jo hon hade bajsat på sig, haha stackars lillen hon hade trampat i sitt bajs, så vi fick fara hem och tvätta henne. Sedan har vi vart hemma, städat och vart en till sväng till affären, vi var till lindex på storheden där jag köpte, jeans shorts, jeans och en sommar klänning, så jag har ngt till Turkiet när vi åker. Vi har även vart och kollat på en sådan bil jag kanske kommer att få i födelsedagspresent, hihi den är jätte fin.
Har även haft besök av Mervi & Ellie som for för ett tag sedan. Mamma och jag åt nyss och snart ska vi försa sopor och sådant. Hinner nog inte göra så mycket annat idag. Mamma ska lämna mig och Olivia hit imorgon tidigt på morgonen, läskigt. :D


bäääbis min!


Youth In Revolt

Jag vill se!


Jag vill, vill, måste, ska, se!!
http://www.movies-links.tv/movies/youth_in_revolt/
ska se den snart.. eftersom jag hitta länkar till filmen... hehe... men nu idag hinner jag inte eftersom jag måste sova, typ nu!

Sedan vill jag se The Last Song, men Miley Cyrus och sådant.. men finns ingen bra på nätet ännu.


Nu sova, godnatt!


Glass

Jag har inte bara hunnit med att prova bilar, utan 2 glassar också, haha. Ingen av dom var speciellt god så jag åt inte hela glassarna, tyvärr.


Magnum Gold; väldigt söt, dock rätt god..hmm
Ben & Jerry's; det som var på var gott, sedan det inne kunde jag inte äta det var så mycket nötter, men det var riktigt salt...


Bilar, give me!

Jag har haft en lång dag idag och imorgon måste jag stiga upp tidigt eftersom att jag, Olivia och mamma ska åka till Luleå, blir säkert vid 04.00-05.00 tiden som vanligt, sen vila och efter det fara och handla. Idag har jag och mamma sprungit överallt, vi har hämtat mediciner till Olivia eftersom hon har urinvägsinfektin, stackars lilla gumman men det är tydligen vanligt för valpar. Sedan har vi vart i affärer. Jag sov litet tag på dagen och duschade. Sedan for vi till ÖVertorneå, vi var och provade bilar. Vi hittade värsta najs bilen, men när vi skulle ha den så han den bli såld, det suger! den var fin, den vart lila!


Den här modellen var det, en Toyota Urban Cruiser, riktigt fin.

vi provade en sån här också, dock en grå. En toyota Auris, men den vi provade var miljövänlig.

Vi provade 2 andra också, en mazda som vi inte gillade och sedan en Toyota Yaris som vi har titta på åt mig, vi provade en silver färgad, jag vill dock ha en svart, men ändå, hahah. Men helst en urban cruiser, lila. Finns kanske en svart, men någon tänkte typ köpa den så, vi shall see..


Go! Anna Bergendahl

Sitter här och tittar på eurovision song contest... Såg Anna för ett tag sedan, nu hoppas jag att hon går vidare, det vart så fint att jag nästan börja gråta. Jag gillar inte låten har aldrig gjort det, men nu var det helt annorlunda, det var så fint och rörande. Hoppas verkligen att hon får vidare, jag gillar typ ingen av låtarna jag hört hit in tills.


guitar

Japp, lite låtar jag spelat på idag.

http://www.ultimate-guitar.com/tabs/c/coldplay/in_my_place_ver4_crd.htm
http://www.ultimate-guitar.com/tabs/t/the_kooks/shine_on_ver2_crd.htm
http://www.ultimate-guitar.com/tabs/t/the_kooks/mr_maker_ver2_crd.htm

måste lägga hit dom så jag hittar dom lättare senare i livetm haha.



In My Place

Nu när jag började tänka på slutproduktionen vart jag tvungen att börja lyssna på In my place, den är så sjukt bra. Dock tycker jag att slutproduktionen var svin kul eftersom.. ibörjan när trummorna börjar spela så spelade trummisen "fel" och sen skrattade hon och fortsatte det vart svin bra!
trumm delen i börjar är annars också så bra, en av dom bästa delarna i låten, haha!


Vårsånger

Vart och kollar på bilder på stefans hemsida.. där hittade jag bilderna jag la upp nyss också. Sen såg jag mig själv på ngra bilder från vårsångerna, haha. Tur att det inte var närbilder.

http://stefan1.st/







längst till höger.. ler stort! kommer inte ihåg vad jag och moa såg, men nog vart vi allt glada där, haha.


slutproduktion 1

Nu har det dykit upp bilder från första slutproduktionen, så nu kan jag skriva om vad jag tyckte om den, haha.


Punk bandet, dom var roliga att lyssna på. Blev imponderad på trummisen eftesom han spela bra och "sjöng" samtidigt.

Bomber

Rörande spelning...

...

tjejen dedikerade spelningen åt sin mamma som gått bort för ngra år sedan, svårt att hålla tårarna.

...

denna grupp vart riktigt bra också.




My hero med foo fighters spelades här.. men denna gång med denna grupp, haha. Deras tema var kärlek

Colplay spelade här, sjukt bra fick rysningar. Låten var in my place, så sjukt bra. + att jag älskar coldplay.

sjukt bra! fick gåshud... hon sjöng babylove

han spelade sina egna låtar, det var kul att höra. Låtarna var på svenska och sen körde han 1 cover.




Morgon kaffe & youtube

Sitter här och dricker mitt "morgon-kaffe", haha. Är ensam hemma med djuren igen. Sitter och underhåller mig själv med youtube eftesom att jag inte hunnit se många videos, från sidor jag prenumererar på...


hahah


hahahhahahahah


Give me!

JA, tack! ge mig... därför tävlar jag, för jag vill ha dessa saker. Melba.se har mycket snygga saker, så det vart tyå svin svårt att bestämma vad man ville ha. Har kommit fram till att jag ska börja chansa och vara med i tävlingar, någongång måste det ju ändå vara min tur att vinna? haha..





Översättningar..

Alltså jag har suttit och skrattat åt en artikel om Slipknot m.fl. deras förklaringar var rätt roliga, det blir på något sätt mycket "roligare" att läsa en översätt text, haha.

"Hårdrockarna dör som flugor. Cancern tog Dio, nu dog Slipknots Paul Gray, ensam på ett hotellrum. Den ena en glad haschtomte som bejakade livet och sjöng om regnbågar. Den andra grundade en misantropisk ”People=shit”-akt med texter om att skära halsen av folk, och ­sedan knulla såret. Stark tobak.

Slipknot var en av 00-talets viktigaste grupper. Maskerna tilltalade mobbningsoffer, som bakom det frånstötande groteska relaterade till textmässigt självutlämnande, själföraktande människor. ”All I got is insane” skrek bandet, och beskrev hur fingrar i ögonen dövar smärtan. Ett emogäng med brutaliteten av ett Einsatzkommando, om du så vill.

Deras attack på Doningtonfestivalen 2004 är bland det mest skoningslösa jag sett. Musikalisk och fysisk utplåning bortom idiotins gräns. Så blir det när självömkan riktas utåt och berikas med skönt hat. De gråtmildas ­revansch – en vacker syn.

Vad som tog livet av oktettens #2, alias The Pig, är ännu oklart. Med Grays historia av blytungt missbruk gissar jag på opiater. På internet kommenterar ett metalfan den senaste tidens frånfällen med att han tycker synd om Gene Simmons, då all död ”has kept his name out of the press”. Sarkasm med svärta värdig Slipknot."


En av låtarna dom snackar om är; Duality,
"I Push my fingers into my eyes... It's the only thing that slowly stops the ache..." 



Converse och bäbis!

Fina både och!





nej, nu måste jag gå och äta... jag segar och Olivia har vaknat och börjat busa igen!





Maj 26, 2010

Jag har nyss kommit fram till att jag endast ätit frukost idag! det är fan inte konstigt att jag är hungrig eller hur? kl är ju ca 22.00, måste verkligen gå och äta något strax. Just nu sitter jag här vid datorn och så tittar jag på tv. Måste gå och äta något NU.


haha, hon gillar inte höjder.


Taking The Stage

Suttit och sett på Taking The Stage i flera timmar. Sett alla avsnitt som jag missat och det blev sammanlagt 8 avsnitt, det gick flera timmar men det var så värt, det är så bra! haha...
Såg avsnitten på, http://www.mtv.com/shows/taking_the_stage/season_2/series.jhtml


8 veckor & 3 dagar...

Jag och Olivia ligger här på vardagsrums golvet igen, vi är ensamma hemma eller fåglarna är uppe också men iafl. Olivia sover och jag sitter här och lyssnar på musik. Tänkte ladda upp lite fler bilder strax.
Ja, igår så beställde jag skjortan får se hur den är på eftersom att det fick bli en M, hoppas den går bra. Alltså tiden går så snabbt fast att jag inte gör så mycket under dagarna. Kl är snart 13.30 och jag har typ inte hunnit göra något alls, haha.


Olivia











I like converse...

Jadu det gillar Olivia verkligen, hon drar runt på alla mina converse hela tiden.












Lilla Olivia

Har suttit och fixat min gamla dator och nu funkar internet. Har precis laddat in lite bilder och tänkte ladda upp några stycken. Ska strax kolla på junkyard igen, ska troligtvis beställa något om det finns kvar.


En sjukling och lilla bäbisen.



Olivia



nom nom nom













vill ha...

Åh jag vart en sväng på fokis blogg och såg henne skjorta från junkyard, fyfan jag måste ha en sådan, ska troligtvis beställa och sen prova om den verkligen är så snygg som den ser ut. Den finns i 2 färger, rött & lila, men eftersom lila är en av mina favorit färger så ska jag nog först beställa en lila, dock finns dom bara i M, men det funkar säkert. Men, jag vill egentligen ha i rött också, haha.


såna här vill jag prova, eftesom jag behöver ett par sandaler och dom ser rätt fina ut. (skopunkten) Den här modellen, med färgerna och det finns ju lite överallt men iallafall. Skulle passa med skjortan.

Finns egentligen hur mycket som helst som jag vill ha t.ex. ett par kängor jag kan avända på sommarn, hösten, våren och olika linnen lösa linnen, jeans eller svarta chinos, tröjor finns massor med snygga som jag vill ha, men allt är så sjukt dyrt. Sen vill jag har hel-svarta converse, solglasögon mm..

 

 


R.I.P Paul Gray

Nu har bassisten i Slipknot dött, alltså bassisten i ett av mina favorit band, han som jag såg förra sommaren. Det är så tråkig att, nu dör en efter en känns det som. Troligvis är droger boven till många av döds fallen tyvärr, jag hatar droger. Hur många "stjärnor" är det inte som har dött inom ett år? jo många..
Mina tankar går åt hans familj, hans fru som väntar deras barn och alla i slipknot.


April 8, 1972 - May 24, 2010
Paul Gray


Nu ska jag gå och trösta mig med kaffe och frukost, kanske lite kex eller mycket...

Ugly Betty

Ugly Betty är då bra, det suger att det är sissta säsongen nu. Amanda är lätt bäst av alla i programmet.



busig unge!

Nu ligger jag på vardagsrums golvet hemma hos mamma men lilla Olivia som sover. Ska äte lunch på ett tag. Har sovit dåligt inatt igen eftersom Olivia vart så busig under natten, hon har häng och klängt på mig. Måste ävn tillägga att det vart sjukt svårt att skriva på denna mini dator. Jag ska nog inte göra så mycket idag alls, mamma är & jobbar fast änn hon är sjuk så hon kommer nog vara helt slut när hon kommer hem.
Känns smått jobbigt att missa skolan, typiskt mig I hate it. Har en känsla av att dom sissta veckorna inte kommer innheålla så mycket skola för min del.
Skulle behöva använda datorn där uppe men lillen sover så de går icket så bra. Fåglarna borde jag gå och prata med  lite också...

nu gå maten väntar...

10km

Inte haft tid att uppdatera. Igår kl 04.00 åkte jag, Olivia och mamma till Luleå. Kl 13.00 vart jag med på stadsmaran, jag med tova och vi gick och joggade lite, det tog ca 1h och 30min, det vart roligt hade dock så dåliga skor att jag fick skavsår efter halva vägen. Sen hemma vilade jag och i natt har jag mått dåligt och nu är jag lite dålig, så mamma tog med mig och Olivia tillbaka till happis och vi åkte ungefär 04.40 och idag har vi handlat mat och städat lite. Ska nog vara här iafl halva veckan, jag måste ta handom Olivia plus att jag känner mig dålig, troligtvis pga. allergin, har hosta och ont i halsen och sådant äckel.
Nu måste jag dock gå ner och kolla på Olivia igen.

See you later elevator..

Vaknade 07.00 idag. Ska packa ner lite saker iväskan eftersom att jag bestämt mig för att åka buss till hpda för att kunna åka bil hit med mamma och Olivia på lördag morgon. Sen får jag se mina envisa små söta birds också. Well, det blir en lång rätt jobbig dag tror jag. Börjar först 11.15 idag, har historia och det är jobbigt och sedan lunch och engelska, på engelskan ska vi göra en uppgift som är som ett prov, alltså skriva en recension och jag orkar inte men måste. Efter det ska jag se om jag hinner till bussen som går 15.10 annars får jag ta 16.35 bussen vilket jag helst inte vill.
Well, jag ska försöka få i mig någon slags frukost och kanske kolla lite på engelska, packa och chilla.. spelar gitarr. Får se om jag hinner allt på 2 timmar, brukar vara seg men ibland för snabb, haha. ja.. blablabla...
Måste tillägga att min ipod är nära döden nu, måste fan skaffa ny snart. Den tänkte nästan inte börja ladda idag, men tillslut fick jag den efter hundra försök. Tur att den klara sig för jag vill lyssna på musik i bussen.


See you later elevator..

Vaknade 07.00 idag. Ska packa ner lite saker iväskan eftersom att jag bestämt mig för att åka buss till hpda för att kunna åka bil hit med mamma och Olivia på lördag morgon. Sen får jag se mina envisa små söta birds också. Well, det blir en lång rätt jobbig dag tror jag. Börjar först 11.15 idag, har historia och det är jobbigt och sedan lunch och engelska, på engelskan ska vi göra en uppgift som är som ett prov, alltså skriva en recension och jag orkar inte men måste. Efter det ska jag se om jag hinner till bussen som går 15.10 annars får jag ta 16.35 bussen vilket jag helst inte vill.
Well, jag ska försöka få i mig någon slags frukost och kanske kolla lite på engelska, packa och chilla.. spelar gitarr. Får se om jag hinner allt på 2 timmar, brukar vara seg men ibland för snabb, haha. ja.. blablabla...
Måste tillägga att min ipod är nära döden nu, måste fan skaffa ny snart. Den tänkte nästan inte börja ladda idag, men tillslut fick jag den efter hundra försök. Tur att den klara sig för jag vill lyssna på musik i bussen.


Shine On

Detta har jag och Tova gått runt och nynnat på. Jag började tänka på den helt plötsligt pga. att det var så varmt ute och efter det har vi gått runt och nynnat på den, så bra låt!

The kooks är super bra! Lukes röst är så fin! 
Olika videos, sissta videon är häftig när alla sjunger med låter mäktigt.


Olle Nyman

Nu måste jag börja med engelskan, vill inte men måste! Lyssnar på lite sweet musik nu.


Smart! roligt på prov

Hhaha, dom här är så bra, dock väldigt mongo ibland finns så mycket olika.


 


haha...


much to say..

Sitter här och försöker igen fixa saker. Försöker kolla med peeps om det var så att man kunde hämta nummer lappar åt andra eftersom att jag skulle behöva få någon att hämta åt mig, men josse har redan erbjudits sig bara hon får veta om man får hämta ut eller ej. Men sen har jag ett svagt minne av att vi hämtade ut åt andra förre året eftersom att jag hade flera stycken i en påse, måste fråga någon tror att en av dom var kim. Ja, och jag behöver få någon som kan hämta ut lappen pga. att jag borde åka buss till hpda för att kunna ta handom Olivia i bilen på väg hit på lördag. Eftersom mamma tvivla på att komma hit och jag bestämde mig för att jag ska åka dit så att jag kan ta henne i famnen på vägen till Luleå, kommer dock vara trött den dagen eftersom att vi kommer åka tidigt isfl. Jag vill så gärna ha hit henne jag han till och med fälla ngra tårar idag pga. henne, haha. Jag har fixat så mycket och är jätte väl förberedd så jag skulle bli svin besviken om inte jag skulle få hit henne. Men jag tror det går att fixa lapparna åt andra, det är inte precis som att hämta ut pengar från banken eller något mer alvarligt det handlar ju bara om en nummerlapp. Ska ännu fråga kim om han loggar in på msn idag, annars får jag vell chansa och om det nu inte skulle gå får jag vell köa på lördag morgon.
Idag har jag gjort bort engelska speaking och jag tänker inte kommentera hur det gick, haha men jag gjorde det iafl och nu är alla nationella gjorda, fan vad skönt! säger jag bara.
Har vart sjukt varmt idag så jag har suttit ute massor bland annat på gräset. Sen slapp jag räkna matte, vi hade ingen lektion och på idrotten gick jag bara, chill. Inså:n idag vart inte så lång som jag hoppades haha för Bosse skulle se på hockey. Men jag gick igenom hela låten jag spelar just nu och kom ihåg den för ca 1-2 timmar sedan.
Måste börja med bok recensions föreberedelserna strax. Det är så sjukt varmt och jag kännre mig så varm pga. att jag har brännt mig och det kokar på armarna och sådant mindre trevligt.

natti!

Jag ska plugga lite till och så ska jag sova, jag håller på att somna just nu är sjukligt trött. Läste ut min engelska bok idag och nu måste jag börjar planera hur jag ska skriva recension på den eftersom den är konstig och det handlar om så många personer.
Är inte alls pepp för i morgon dagen, haaha vill dock få dagen överstökad snabbt och samma sak med fredag.
Imorgon ska mamma hämta Olivia jag vill också se henne imorgon! men troligtvis först på lördag :c jobbigt att vänta.

Nu är tvätten typ torr, ska kolla om ngra minuter, men jag ska lägga mig lite efter 21.00 för jag behöver sömn, så får jag fixa mer imorgon ska dock läsa igenom några saker på internet först.
Nu borsta tänderna och sådant, sen läsa.... sova!


Alanya, Turkiet!

Då är det bestämt och vi ska åka den 15 Juni från Arlanda till Turkiet. Vi åker till Sthlm troligtvis med flyg och flyget till Turkiet går mellan 17-18 om jag kommer ihår rätt. Vi åker tillbaka till Sverige den 22.
Vi ska bo i ett hotell som heter Albatros Beach och ligger 50m från strande och 500m till närmaste centrum vars jag nu fått fram att det 500m, vet jag inte. Hotellet är byggt 2010 står det. Finns 30 rum på hotellet, ganska litet haha.



http://www.ving.se/turkiet/alanya/albatros-beach
fler bilder och info...

kul grej...


Fixat och klart...

Jag har haft sån tur denna vecka enligt mig alf. Har kommit fram till att jag kan vara hemma rätt mycket med Olivia nästa vecka eftersom att det är slutproduktioner och lektioner som går bort och när vi ska se slutproduktioner så kan jag ta och skita i dom för att inte låta lilla Olivia behöva vara ensam. Sen så har jag fixat att jag får göra bort muntliga engelska i morgon, usch men ändå. Det var svin jobbigt att fixa just det eftersom jag var tvungen att fråga om någon kunde byta grupp med mig och ingen ville men till slut fixade det sig, men det vart inte lätt. Sen idag så skulle vi ha ensemble men vi var bara 2 i gruppen på lektionen så vi fick sluta. Då han jag med att gå och prata med 3 olika personer, bosse, syo:n och rektorn och jag har fixat saker med dom.
Efter skolan vart jag, Minna och Josse och betalade våran resa till Turkiet och då är det också bort gjort, härligt. Sen vart jag på stan och njöt av vädret, var även ett tag på stan med Ingela tills jag inte orkade längre.
Har hunnit duscha och fixat mat och jag åt precis klart och nu strax ska jag plugga. Måste få gjort bort så mycket som möjligt.
Har vart ute så mycket att allergin härjar som fan nu. Imorse vart det bra men har blivit mer och mer snorig under dagen och nu låter jag helt förkyld och har ont i huvudet och tungt att andas.


NEEEEEEEEEEEEEJ!

Såg precis nyaste Gossip Girl avsnittet, jag höll på att dö... chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck, neeeeeeeeeeeej..
fan vilket drama... nej nej nej...
hahah

såg avsnittet på; http://www.tvduck.com/frame.php?epi=334729&view=727937

Frågan nu är hur ska jag orka vänta till september för nästa avsnitt? hatar det, haha.
Dock tror jag det kommer bli bra meed Chuck utan att avslöja vad som händer i avsnittet.



Nu är kl så mycket att det är dags att dra sig mot sängen och boken som väntar att bli utläst.. ska läsa lite är så trött.


Längre dagar får man söka efter...

kl är 21.34 och nu är jag klar med min sysslor! Seriöst jag har vart igång hela dagen. Skolan först, gjorde matte nationella och det kändes om att det gick rätt bra. Sen vart jag och fixa några saker. Såg även resten av 3:orna slutproduktioner, Arvid, Björn, Marck och co. vart jätte bra. Vart efter det till resebryån vi skulle betala för vår resa, men kvinnan där var jätte otrevlig så vi valde att gå till en annan resebyrå och vi hittade en resa till samma ställe men på ett annat hotell och det var bättre och billigare, så där hade vi tur. Nu är det bestämt att vi åker 15-22 och imorgon ska jag fixa med betalningen av resan efter skolan. Efter det har vi suttit ute och köpte en ice vanilla latte, föredrar varm latte det var inte så gott. Sen har det vart super varmt idag, så har gått runt med linne ute, haft långbyxor och det har vart svin varmt.
Sen så har jag fixat med lite papper inte så lite. Jag kom hem vid 17.00 duschade och for och handla med Mervi innan 19.00 kom hem ca. 20.40 och efter det har jag ätit lunch, nu försöker jag slappna av men jag är lite små stressad. 
Sitter och funderar på att gå och prata med min eng. lärare för jag måste nog försöka få mitt muntliga engelska denna vecka eftersom att min valp behöver mycket tid och jag vill inte lämna henne ensam mer än 1 timme ungefär. Så jag ska fråga om jag får göra den med någon annan grupp i veckan, hoppas verkligen det funkar eftersom det isfl blir en stress mindre, annars måste jag skolka för många historia lektioner eftersom jag tänkt skolka andra historia lektioner.  

vill hinna se gossip girl innan jag lägger mig, josse sa nämligen att jag måste! det är ngt stor som händer... spännande.

let's do some homework!

Jag tittade precis om stadsmaran som är på Lördag och såg att start tiden är 13.00, seriöst? så sent! Jag vill ju bli av med det så snabbt som möjligt så jag kan gå hem och gosa med min bäbis resten av dagen och leka, jag kommer ha lekt med bäbisen från troligtvis morgonen ända tills stadsmaran är, jag kommer vara trött eller så inte, haha.
Ja, just ja kl är 20.00 och jag har inte pluggat, dags att ta sig i krage och stänga av datorn och plugga... eller titta på tv.
När fan har jag muntliga engelska nationella, ingen fucking aning!? och jag orkar inte.

Kan inte ladda upp bilder igen heller... jag hatar blogg.se ibland.. gah!

Resa & fintväder!

Jag sitter här och tänker på att jag måste plugga! men jag har huvudvärk så det räcker och blir över eller hur nu jag ska uttrycka det. Har vart en bra och fin dag, extremt varmt har det vart. Min huvudvärk kan bero på två saker, 1 allergi eller 2 solen. Men usch... ser att kl är ca 18.12 och jag har ännu ont i huvudet och kan inte plugga. Ska spela lite gitarr och sjunga, kanske hjälper... eller så blir det värre, haha.
Idag så bestämdes resan och vart och kolla på 3:ornas slutproduktioner, sjukt bra! fick gåshud under 2 låtar. Men jag får skriva mer om det senare, har inte tid att skriva just nu.

 


Städat!

Jag höll på att kvävas i bussen, det vart så sjukt varmt! När jag kom fram hoppade jag direkt in i duschen. Sen efter jag duschat började jag städa, jag städade toa:n först sen damsugade och skurade jag hela lägenheten för att min lills bäbis kommer till helgen, som det ser ut nu iafl. Får se om det blir Alma eller Olivia eller ngt annat, namnet är inte helt bestämt ännu. Just nu väntar jag på min "mat". Ska sedan vila en sekund och göra lite andra sysslor tills imorgon.


Tråkig fortsättning...

Uh, vilken dag... måste åka buss i flera timmar och efter det städa, duscha, plugga, äta och sådant icke roligt. Jag har inte ens mat hemma eller ytterst lite har jag. Så jag måste gå ner strax och klämma i allt i väskan och bege mig mot stan, tur så har jag mamma som är snäll och för mig till busstation varje gång.
Idag har jag rensat ogräs mellan stenarna på bakgården, så duktigt. Sen har jag suttit och fått Edgar och inte vara så rädd för att vara nere, jag har fört ner buren ett par ggr tidigare men då har han blivit helt stel och inte sagt något, men nu skriker han och hoppar runt tack gg!
Well, nu måste jag gå!



Mina "bf-jeans", så sköna och slappa! :)


This day...

Jag har även vart och handlat lite stuff idag efter att vi vart och kolla på valparna. Handla blandannat 2 bikini överdekar och 1 underdel, helt ok. Nu behöver jag iallafall inte tänka på att jag inte har en bikini. Sedan köpte jag ett linne som är bra till sommarn. Sedan har jag sovit på soffan, dött av värmen det har vart +30 i skuggan idag, hur ska jag överleva utomlands, haha?  det är säkert varmare här, lol. Jag har även hunnit med och läst, han till halva boken, men måste läsa ut den till fredag så det är lungt, ska göra det i början av veckan. Dock måste jag plugga matte nu idag, imorgon och måndag så jag klarar matte nationella, hoppas det inte kommer så mycket diagram och skit, det är det svåraste.
Har liksom tänkt se Avatar idag, men får se om jag hinner, har en känsla av att jag inte gör det idag heller, vet fan inte när jag kommer ha tid att se den om inte ikväll, ska vell ta och försöka se den på ett tag. Men jag har liksom mest lust att plugga för att få det gjort så vi får se.




glass, mums!

mer glass, hahah!

good stuff!

linnet, snabb bild bara, så man ser ju bara hälften, haha
 


Puppies!

Idag har jag varit och kolla på min bäbis! hon vart så himla söt. Alla 6 valpar var jätte gulliga och pappan och mamman till valparna var jätte söta också, pappan var super söt han ville hälsa hela tiden. Min lilla "Amalia" somnade i min famn direkt, hon vart så himla söt, haha hon var störst av alla, dock vart hon super liten men ändå.


Bääbis, "amalia"

titta vad fin!

hihi

pappan till bääbisarna, super gullig, haha!

titta så söööööööööööööt!

<3

Mamman och valparn, söööta!

En av valparna

Haha, jag skulle ta en bild på denna sötnos, men då sprang "lillen" emot kamerna den trodde nog att det var en leksak, haha!


Ooh la!

Lyssnar på The kooks och ser på mina fina.. Edgar och Adrian ♥


Adrian(a)

Edgar "Eddi, Eddie"

Bäbisar dom med! ;)


+25, hot In here!

Det är varäme rekord andra dagen i rad här! det är +25 säger dom på nyheterna men i solen här är det nästan +30, sjukt varmt! Idag åkte vi mot Övertorneå men vände om efter ett tag det regnade så sjukt mycket, det var som att köra i badkar, så vi sket idet. Vi var och handla lite saker åt våran bäbis. Sen har vi vart och jobbat lite och vart även och hälsa på hos mormor och morfar. Nu på ett tag ska jag till pappa min och fixa intyg och fråga om han kan hjälpa mig lite med matte. Jag är även hungrig och därför hoppas jag att han har ngt att äta, sen skulle jag gärna övningsköra men tror inte det kommer bli ngt av det idag.
Ihh, imorgon ska vi och titta på våran bäbis och sedan ska vi shoppa lite saker vi behöver, sjukt skönt att det vart 2 dagar extra lov. Har dock ingen lust med skolan nästa torsdag/fredag och inte stadsmaran heller! för då har vi fått våran bäbis, dock ska mamma försöka komma till Luleå till helgen, hoppas hoppas!
Orkar inte med att vi ska skriva en jävla recension på engelska på fredag och då måste jag vara i skolan, suck!
Måste plugga, plugga, plugga får inte glömma det dock verkar jag glömma det hela tiden.

 
Så här såg det dock ut i morse...

 


Det spöregnade, vilket man inte riktigt ser på bilderna...

vatten i mängder...



hehe, korgen till vår bääbiii!

Lite nya saker. Halsbandet och kopplet var svin mjuka, perfekta får små valpar! rekomenderar starkt, har aldrig hittat någon så bra tidigare.


Tillökning!

Nästa torsdag blir det tillökning i våran familj vi ska nämligen få en bebis tjej hem, en hundvalp! Super gullig liten filur. Det är en blandras men den är 75% Shih tzu & 25% toyvil... Mamma och jag vill att den ska heta Amalia men bror vill tydligen inte det så vi får se vad det blir. I morgon ska vi nämligen fara och titta på den, jag är så glad! helt skakig i händerna är jag också.

Jag har inte slutat sakna ottilia<3 och kommer nog aldrig göra det, men det är skönt att få någon att trösta sig till..


bäääbis!

Idag ska jag och mamma åka till Övertroneå och kolla bilar som jag förstått iafl. Sen ska vi troligtvis gå och kolla på lite hund saker, en bur som vi får lära hunden att sitta i så vi kan ta henne till Luleå utan att hon pissar i bussen/bilen när hon är bäbis!
Jag skulle egentligen behöva gå och kolla lite kläder och sådant tills jag åker utomlands men nu har jag bäbis feber, haha!
Idag är det förövrigt skit väder eller nja det har spöregnat i flera timmar jag vakna kl 05.00 av det och har haft svårt att sova sedan dess, men nu spöregnar det inte, men dom har lovat åskväder och regn till idag så.


Hot!

Jag glömde ju nästan det viktigaste! Det har vart sjukt varmt idag jag har inte haft på mig jacka ens på dagen, +30, det är insande, nyss var det svin kallt ju och idag sjukt varmt, kul. Dock har jag haft tungt att andas idag pga. allergin.
Mamma fick en glasbit i foten nyss och jag tog bort den, vad duktig jag, lol!

Nej men, nu ska jag nog börja göra något annat..


Bjudern en fin bild på denna man, ville valo! :)


Fullt upp!

Idag har jag haft fullt upp. Vaknade 06.00 tog bussen som gick 08.30 sov i bussen och var framme 10.50. Mamma hämtade mig, vi åkte hem och jag vila och sen åt jag sen somnade jag om i 3 timma, haha til kl 14.00. Efter det har jag vart och handlat med mamma, städat, tvättat bilen i nästan 2 timmar den glänser både inne och ute nu! Sen har vi städa mer och fått in fåglarna i buren eller snarare tvinga dom, dom vill inte längre inn i buren, haha. Sen har jag städat buren och efter det duschat och vilat. Nu är kl så pass mycket att jag sitter med tandborsten i munnen. Nu ska jag titta lite på internet och sen troligtvis lägga mig i sängen och titta på tv, i morgon väntar en ny dag.

Måste verkligen ta tid till att plugga i helg också, suck!


snart torsdag...

Jag mår dåligt! usch, mår illa och har ont i magen och är helt blä. Måste få i mig något eftersom att jag inte ätit sen vi var på fiket och så måste jag ta en värktablett och snart gå och försöka sova, men kan nog inte gör det på ett tag eftersom att jag mår så pass illa. Funderar på att stiga upp tidigt i morgon se hur jag mår och om jag mår rätt ok, så tar jag nog den tidigaste bussen, 08.30 bussen annars får jag ta 10.50 typ.



nu stänga dator...


Old

Lite bilder från i veckan alla är i sepia.








do it, do that..

Jag är trött igen, tur att det är lov nu iafl. Idag såg vi klart The Reader på svenskan och den var bra med tanke på att böcker oftast är mycket bättre änn filmen men jag tyckte dom gjort denna film bra. Sedan hade vi uppspel på ensemblen och det gick hyffsat bra denna gången enligt mig. Vi gick övertid idag och han inte gå till resebyrån eftersom att de stängde kl 15.00, det var surt! Men jag och Minna satte oss på B.O och fikade där och pluggade matte tills vi blev less på att plugga och vandrade i ngra affärer istället. Jag åt en god lax macka, vanil latte och vatten, mums! Nu orkar jag inte ens tänka på vad jag ska äta till "middag", haha eller kvälls mat, har som sagt inte mycket att välja på, inget gott!
Kommer ihelg måsta plugga massa matte eller ja rätt mycket och sedan måste jag läsa på min engelska bok, fixa saker och sådant. Men det känns verkligen skönt att få två dagar extra lov. Har tänkt klämma in att se Avatar, som jag har ägt i över en vecka nu men inte sett den ännu heller, så fullt upp har jag haft!

Men nu ska jag börja kolla busstiden, söka ngt att äta, ladda upp bilder till datorn och ladda upp hit ngra sedan. Sen idag ska jag vell se tv antar jag men vila och packa också. Sen får jag ej glömma att jag håller på att tvätta kläder.


Eenie Meenie

Alltså jag undrar alltid samma sak när jag ser en ny musik video med Justin Bieber, varför väljer dom nästan alltid en "gammal" kvinna? med tanke på hans ålder så ser dom oftast mycket äldre ut än hann och det ser lite mysko ut, haha. Men annars tycker jag faktiskt låten är bra, det är lite kul att jag tycker om många såna här låtar nu för tiden, det är ju så... hmm.. hur ska jag beskriva.. enformigt! men bra... heh


DennisM tävling!

Jag ska prova mina chanser i DennisM:s tävling eftersom att jag behöver en ny ipod och mobil och vad skulle då vara bättre änn en Iphone med 32GB. Så jag får vell ta och hoppas på att jag vinner, hehe.  

Tryck för att komma till tävlingen; DennisM Tävling


Bild från Dennis blogg.


Gossip Girl

Gossip Girl har jag också hunnit med att och strax är det sängen som gäller i morgon är det skola, resebryå.... och plugg...


Ohohohohoh, jag hoppas blablabla händer i nästan avsnitt, utan att avslöja ngt.
om det inte blir bra, blir jag sur!


Tv, tv, tv...

Uh, vad tiden går snabbt. Har precis ätit middag som bestod av makaroner och sås, har inte så mycket att äta. Fast jag har lite saker som tar länge att laga som jag kan äta någon annan dag. Tittar på Ugly Betty och DA är efter det, bra tv program på tisdagar.
Skönt att det blir ledigt i 4 dagar efter imorgon, need it! och så måste jag plugga plugga plugga plugga, matte!

Ugly Betty är så bra!, Bobby, boooobbbyyy...
She still has a crush on me... ..

blabla...


Vårsånger

Titta i skol tidningen och hittade bilder från när vi sjöng vårsångerna eftersom att lärarna påpekade på kören att det fanns bilder så vart jag tvungen att titta och jag syntest fan på en bild, haha!


 
Jag kan se, Tova, Linda, Malin 1, Malin 2. (2:or)

Miriam, Ingela, Svesse... (2:or)

Monika och Akka, lärare!

Simon och massor med ben.

Jag, jag, jag, jag, jag, jag.. nej men, haha... vacker så vacker!

Jag tror Johan (lärare) som tagit bilderna.


Really nice!

Oh, what a day!
Idag när vi var och titta på resor hitta vi en resan till Alanya i Turkiet och det vart najs! Så vi bokade resan och ska vara helt bestämt till näsa tisdag, men isfl så åker vi den 12, alltså 1 dag efter skolavslutningen från sthlm, så vi åker isfl till sthlm först och kl 18.30 åker vårat plan till Turkiet vart vi kommer vara till den 19.
Efter det vart vi på stan och titta på saker, köpte en bikini eftersom att jag inte har någon, dock måste jag hitta en hel svart eftersoma att jag vill ha en svart. Jag måste verkligen börja fixa allt möjligt sommrigt och mediciner och allt inför resan så att det blir gjort. Vart även och åt lunch på mat och prat efteråt, it was fun!
Vart även idag och pratade med syo:n om mitt byte, men jag ska bestämma mig till nästa tisdag. Men jag tror jag kommer välja bort engelska C cambridge eftersom att jag ska ta Franska steg 1. Men jag ska ännu tänka på det. Sen hade vi sissta kör A lektionen, tur så har jag valt kör B annars skulle jag vart nere nu, haha! Enda jag tycker är jobbigt att jag vill sjunga med tenorerna eftersom dom brukar ha värsta bra stämman, haha men icket istället får det vara allt och ibland är alten svin svår enligt mig.
Efter skolan pluggade jag och Josse, vi gjorde bort våran intervju uppgift, vi hade turen att Jona kom hem utomlands i från och kunde svara på frågorna, tack gg. Sedan räknade lite matte och efter ett tag gav i upp när vi kom till grafer och skit, sjukt svårt.
Dagen har gått så sjukt snabbt och klockan är svin mycket, hinner nog inte göra så mycket mer "nyttigt" idag.

Resor

Ska strax in till stan och möta Minna & Josse, vi ska nämligen fara och titta på resor eftersom vi tänkt åka utomlands i början av sommarlovet om det är möjligt. Sen idag kl 13.00 har jag möte med syo:n ska troligtvis byta en kurs om det går och 13.25 har jag kör så vi får agera snabbt. Kören är en timme tror jag och efter det slutar jag för dagen.
Idag mår jag illa, har ont i magen och min allergi krånglar. Men får hoppas att det inte är för jobbigt att gå på stan för då kommer jag gå hem.


Ny design

Usch nu ska jag och sova. Jag började göra en ny design och det var kul så jag gjorde mer änn vad jag skulle, men nu måste jag få och sova för jag stupar och jag ska in till stan imorgon vid 10.00-11.00 tiden och då måste jag ju vakna tidigare också. Blev väldigt gult och grönt, men det passar fint inför sommaren.

Godnatt ...


Edgar & Adrian(a)

Titta så fina dom är! jag vill ha dom här, men icket, mamma är helt fäst vid mina söta små filurer.



En månad kvar...

Om, nu sitter jag och tar lyssnar på musik och försöker slappna av. Dagen har vart både bra och dålig, vart super trött idag och det är det dåliga väldigt negativ men när jag väl gjort något så har jag inte vart lika negativ längre, haha. Har nog vart trött pga. att Ingela jag och Moa var vakna lite längre änn vi borde eller iafl enligt mig, men det var kul. Jag borde plugga idag, men jag har en känsla av att jag inte kommer orka, jag kommer nog läsa bok men inte orkar jag plugga matte inte.
Idag är det exakt en månad tills jag fyller 18 år, det är ju trevligt och det betyder att det imorgon är exakt 1 månad tills skolan tar slut, yeah! Sen är det as många som fyller år nu och har fyllt år nyligen.

Så här ser ming säng ut hos mamma efter att jag fixat den, beautiful, haha;




Always funny!

Mitchell Davis är alltid rolig, haha!


Parody

Haha, alltså hans videos är ibland så dåliga men det gör dom så roliga! hahah


myror

Idag har jag gjort some stuffs. Jag har övningskört på vägarna i stan för första gången eftersom att jag fick mitt tillstånd i fredags och det var kul. Sen har jag åkt buss och haft gräslig åksjuka. Nu har jag ätit och sådant och mår illa pga. det. Har duschat och försökt tvätta ansiktet ordentligt eftersom min hy är dåligt just nun enligt mig iafl, lite bättre än tidigare idag då. Nu sitter jag bara och väntar på att Moa och Ingela ska komma hit eftersom att dom ska sova över, kul! Ingela flyr hit pga. att myror invaderat hennes lägenhet och Moa följer strömmen, haha nej men, hon fick också lust. Det ska nog bli skoj. Medans jag väntar ska jag kanske fixa bilderna från i helg till datorn eller fortsätta titta på tv eller ngt liknande, musik, internet funkar vell också. Ska nog börja med att spela lite gitarr.


Träkoja

Haha, lite kul...


Trött, trött, trött, trött!

Amanda är trött, då menar jag verkligen trött. Har sovit bra i natt mitt rum är väldigt avslappnande nu. Igår kväll innan jag somnade så läste jag ut Högläsaren och efter det var jag så trött så jag somnade direkt. Idag vaknade jag rätt tidigt och mamma och jag for och handla lite stuff, god mat och lite stuff till min sängs och fågel mat. Idag har de jag tänkt att se Avatar men får se om jag orkar är så sjukt trött och jag har annat och göra också, kanske att jag till och med ska fara och övningsköra eftersom jag fått mitt tillstång, men får om jag ens orkar det. Sen måste jag även börja läsa på min engelska bok idag eftersom det inte är länge kvar tills den ska vara utläst.


Börjar dra sig..

Nu börjar jag vara super trött! ska ner en sväng och efter det ska jag vell läsa och sova. Imorgon ut på äventyr med mor, haha! äventyr och äventyr...


My birds

Edgar och Adrian mina fina! Super söta, gulliga, charmiga...... ♥


















Titta så fina!

















"Nytt rum"

Oh, nu sitter jag och tittar på tv i mitt fina rum, rent och fint. Har tagit bilder som jag ska lägga upp idag!

 
Mysigt..

Fönster, ute, sommarn kommer..
 
Rummet, från dörren...

fåglar har inte alla, men det har jag!
 
fin, fint!


 
nalle --->

f-i-n-t
 
gitarr ♥

Laddar upp bilderna på fåglarna i ett eget inlägg.. :)


"nytt"

Nu sitter jag här i mitt "nya" rum, jag ska ladda upp bilder senare när jag fixat sängen osv. Fint blev det tycker jag. Idag gjordes nationella i eng, vet inte hur det gick, men inte allt för bra, haha det var rätt svårt. Sen hade vi lunch och efter vi ätit satt vi oss ute för att det var varmt och då filmade en gubbe oss och det var typ irriterande för han sa inget, haha han bara filmade och kom närmare och närmare hela tiden, tror dock att det typ är till nyheterna eller så. Well, hoppas inte jag förjävligt ut iafl. Sen så efter lunchen hade vi 50min historia. Efter historia gick jag till busstation och därifrån åkte jag till hpda, somnade från luleå till kalix, skönt men gjorde ont. Sen läste jag lite. Efter att jag kommit hem så har jag städat och sådant, snart ska jag och mamma och handla mat och sådant inför ikväll kanske lite till helgen.
Är trött ännu och har tänkt hinna med ännu mycket ikväll, får se hur det går. Förresten kom mitt körkortstillstånd idag, äntligen efter hundra år.
Fåglarna är super gulliga och sådant trevligt.

Nationella i eng, kul... not!

Jag är trött, det är nationella engelska på lca 1h 21min, suck!
Well, jag måste börja fixa mig, försöka vakna för det första, äta frukost och sådant. Ska ta 13.10 bussen idag så att jag är framme innan 16.00 iafl, så jobbigt att åka sent. Men, nu måste jag dra, dra, dra, fixa, fixa, fixa!



God morgon, God morgon...


Much to doooo

Alltså, jag har galet mycket musik i min ipod och det finns ingen plats längre, försökte nyss radera låtar men det går typ inte, vill ha kvar nästan allt! ja behöver mer än 8GB, det är inget! + att jag annars också behöver en ny "ipod", min håller på att dö, hoppas dock att jag klarar mig med den ett tag till. skulle vela ha en iphone, men ändå inte pga. storleken, jag tycker den är för stor så jag vet inte.
Jag är mega trött och vill gå och lägga mig men icke går det försig! ska strax börja packa väskan inför imorgon, eftersom att jag ska åka hem till familjen över helgen. Nästa skol vecka bli najs, vi 2 dagar skola troligtvis eftersom alla lektioner på tisdag är inställa så vitt jag vet, för min klass iafl, dock har jag syo kl 13.00, men det är chill så.
Imorgon är det nationella i engelska, reading & listening, suck vad jobbigt! efter det kanske jag går en sväng på historia och efter det åker jag, inte fan orkar jag gå på engelska lektionen på eftermiddagen. Mitt rum hemma hos mamma har nya tapeter, iafl 3 av väggarna, haha. Ska bli kul att se alla, saknat dom och fåglarna också galet mycket! åååh<3 Ska försöka läsa mycket ihelg, borde egentligen plugga lite matte, men får se om jag orkar, knappast, orkar nog inte ens ta med mig matte böckerna.
Ah, har haft fullt upp idag och har det ännu tills jag ska lägga mig. ---> skolan och var på insån till ca. 16.00, det var dock skit kul. Hem och duscha, lagat mat, tävtta kläder, fixa ipoden, dator saker mm...
Well, nu måste jag fortsätta på mina sysslor!

Ett gott skratt!

Alltså den här videon är så sjukt rolig, gullig och allt! Jag såg crying videon då den blev populär och nu finns den här, så sjukt bra! hahahah gullunge.



Jag fick ett gott skratt och brett leende på läpparna. Haha, sen så mår jag illa och att gap skratta gjorde inte det hela bättre direkt.


Maj 5, 2010

Oh, jag är trött! kl är mycket, för mycket!
Har vart i skolan länge och sen vart jag och fika på stan, dracka kaffe på b.o. Sen har jag duschat och ätit, nu mår jag illa! åt för mycket. Nu vilar jag och lyssnar på p3 lite, ska vila lite, sen borde jag läsa. Imorgon väntar en lång skol dag, suck! På fredag nationella och så buss och sådant inte så skoj.
Nu är alla musik prov för året gjorda, najs!
Nu är det bara matte nationella som oroar mig, jag vill klara skiten! hoppas hoppas. Sen så vill jag bara få gjort engelska är så less, ska troligtvis nästa tisdag byta ut engelska C till spanska eller franska A, jag är så less, inte kul. Men dock kommer jag fortsätta läsa engelska och så för att bli bättre och kanske gå engelska C efter gymnasiet någongång.

Shit, kl är ca 21.30, jag borde börja läsa och stuff så jag kan lägga mig... dock känns det som att jag kommer vara vaken ett bra tag till, well we see, måste börja göra massor nu.



ny bild, mahahauuahha



photoshop är kul!

resten av bilderna vill funka... som vanligt..


xo xo, GG

Tittar på nyaset Gossip Girl avsnittet, hihii!



Avsnittet var bra, bra, BRA :D


Ute!

Är ute, ska dock gå in strax, jag börja nysa snart.


så ljust


Sol, bfmv, movits, avatar, kaffe, bulla vilken dag!

T, det samma! (kommentaren), haha.

Ah, chill dag.. slutade vid 11.00, åt lite, gick och hämta mitt packet på aurora. Sen gick jag hem. Har bara chillat och funderar på att gå och sitta på balkongen det är så fint väder och det är sol på balkongen, men funderar på om det är smart pga. allergin, well vi får se. Idag ska jag troligtvis se Avatar om Malin vill se den, hon ska nämligen sova över hos mig idag. Imorgon är gehörs prov, men det är inte speciellt lätt att träna till det, kanske tränar lite senare. Sitter för övrigt och lyssnar på hiphop, haha. Har lyssnat på Eminem, Timbuktu, Petter, magnus carlsson (Gör min dag) bra låt och just nu lyssnar jag på Movits, hehe.






chilla vid datorn, youtube!

Nya bfmv skivan, nice!

tummen upp!

Boken jag läser... till svenskan.


Hinna med...

OH! jag har gjort bort muko:n, gemu provet dock har jag gehörs provet på onsdag, men annars så gick det bra idag! Efter skolan fikade jag och Minna hemma hos mig, sen for jag och Mervi och hämta min nya digitalbox. Jag installerade digitalboxen själv och det gick bra! jag känner mig bra. Jag har även hunnit duscha, lagat mat och ätit. Nu ska jag vila litet tag och sen ska jag börja plugga igen, tror jag.


Fin "wallpaper", som en tjej (tror jag) har gjort! häftig. [Avelina De Moray]


Dags

Känner att det är dags att börja stänga datorn och börja fixa allt så att jag kan lägga mig i tid. Dock får det bli om ett litet tag. Sitter och tittar på tv4, unicef - bli världesförälder, dock heter den typ humor galan eller ngt. 
Lite bilder från idag, Marck & Tova var som sagt här...






hehe

 orka inte ladda upp alla...

ang. min bakrund... har ej gjort den själv, ville bara ha ngt kul så tog en HIM wallpaper, dock är det bara ville på den, men den vart fin!


Jump Around

Det är söndag imorgon är det skola, suck! haha. Somnade vid 03.00 tiden igår och vaknade vid 09.00 ungefär, lite över. Idag ska jag plugga och hm, sen vet jag inte mer. Ska typ få hit min cykel idag, Mervi och dom skulle ta med den, najs. Har hunnit duscha och lagt igång tvätt maskinen, lagat mat, städat och nu sitter jag och äter.

Sitter och lyssnar på Jump Around precis, det är House Of Pains låt, inte Cypress hill, hurra! lol...  men iafl, den är awesome!


Godnatt

Ikväll har jag och Tova pluggat as mycket, lyssnat musik och tittat på bilder. Känner mig så duktig. Nu är kl så pass mycket att jag ska ta och kolla på en film och sova, jag ska nog ta en annan som jag inte sett så många ggr, för att jag inte är så trött. Skönt att jag gjort bort så mycket, imorgon behöver jag bara fräscha upp minnet och inte så stort arbete kvar.


4 o'clock in the morning...


Ny klänning

Uh, nu är kl redan över 18.00, suck! Vart på stan idag, fikade med Minna och sen gick vi i några affärer, jag köpte en klänning, från Indiska! en klänning, jag? JA! Den vart fin. När jag kommit hem lite efter 16.00 så lagade jag mat, åt och nu väntar jag på Tova som ska komma hit för vi ska plugga typ.




Vacker, lägger nog upp en bättre bild någongång när jag orkar.


Sköna maj, regn.

"Gomorgon", idag sov jag typ till 10.40, dock vaknade jag flera ggr och somnade om, nu är jag utvilad fast ändå lite trött. Det är så vackert väder ute, det regnar. Idag skulle jag och Minna hitta på något så får det vad som händer, skulle dock behöva plugga också, men om inte annat så hinner jag göra det imorgon också. Men jag är verkligen inte "lockad" att gå ut i "spö-regnet"

Fast nu är det bestämt att vi ska sätta oss på ett fik ett tag iafl, jag kommer vara blöt! hehe. Måste gå och klä på mig, andra kläder.

 
Gäsp

Det regnar!

Jag har suttit och lyssnar på Soundgarden och Fever (bfmv).


Soundgarden

När jag såg den här videon, jag visste inte vad jag ville göra, gråta, skrika.. allt positivt. Det låter så sjukt underbart! och Chris Cornell ser fan ut som han gjorde för 12år sedan, nästan iafl. Det låter inte som att dom skulle haft ett break på 12år, tack gode gud att bandet återförenades!


Jag säger bara Soundgarden ♥


RSS 2.0