sova?

Alltså kl är för mycket jag borde sova!
Men nej! jag sitter och försöker görna engelska, vilket är svår pga. det står olika fakta på alla sidor, så mycket fakta som jag måste skära ner på!
Jag skulle behöva, gå på toa, borsta tänderna, städa undan lite, sova, sova, sova mm...

Sitter dock och kolla på MTV World stage också eftersom att dom igen visar coldplay, he_he

Söndag är nästan måndag

Nu borde jag ta och borsta håret och jag borde verkligen göra lite engelska, så jag slipper görde det i sissta minuten, men just nu vill jag bara ta det lungt, se på tv lr film eller ngt.
Har förresten skottat snön från balkongen, tränat & duschat och nu är jag seg. Sitter och lyssnar på HIM <3

uh vad segt att man måste vakna rätt tidigt i morgon och gå till skolan, haha.


Nice

Har inte skrivit ngt om fredagen. I fredags hade jag, minna & josse trevligt.
Först vart vi på stan ett tag & det var svin kallt! jag och minna sprang en liten bit för att det var så kallt, haha.
Sen "chilla" vi och efter det fort vi och åt på Waldorf och det var gott!!!! jag är hungrig just nu.
Sen hoppade vi hem till mig, bokstavligt talat, eller ja inte ända från waldorf men vid stadsparken började hoppandet och jag tyckte det var svin kul, hahah.
Sen fortsatte vi kvällen med att se tv, film osv..  hade mkt trevligt!

har 1 bild från i fredags, lat med att fota.


Storm

Bilder från onsdag?  men iallafall då det var värsta stormen.


sminket rinner occhhhhh allt är trassel

mysigt, inte speciellt eller ungefär tills man satte foten utomhus, haha
Har fler bilder men blogg.se är cepe & låter mig inte ladda upp allt, bara vissa bilder och det är sjukt frustrerande.

Nya foton

Alltså jag har suttit och haft roligt med mig själv, jag har faktiskt tagit och börjat photoshopa och fixade en bild nyss, måste bara dela med mig, hahah


buuu vad läskig! ;D

brrrrr

and it was all yellow...

saknar...

Saknar Otti, saknar Maiden, saknar Adrian, saknar King, saknar mamma och dom.. jag borde gå & lägga mig nu. Imorgon borde jag skaffa ork till att plugga lite men även göra ngt roligt, hitta på ngt om ngn vill?

I've got some friends...

Sitte och lyssna på musik, som tidigare. Just nu sitter jag och lyssnar på en extremt Emo:ig låt men som är riktigt bra, haha :D
Swing life away - Rise Against

musik videon^^

HAHAHAHHAHAHAHAHhahahhHAHAHAHAH

HAHAHHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAH, jag sitter och tänker på vad som hände på historia lektionen sisst, jag höll på att dö pga. jag verkligen behövde skratta men "fick inte", shit nu bara brast det, hahahahahhahahhahahahhahahahaha.
+ATT JAG ÄR TRÖTT, DET ÄR SJUKT KUL


BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

musik, sömnig, vill inte sova...

blä jag börjar bli trött, men jag vill inte lägga mig? lol
fast att jag har haft tråkigt ett par timmar nu så känner jag mig inte speciellt uttråkad längre, sitter och lyssna på musik. För ett tag sedan satt jag och åt marakoner för att jag var sugen på ngt och valde makaroner, haha.
Galet hur härligt det vara att sitta & lyssna på musik, just nu sitter jag och lyssnar på Tallulah - Sonata Arctica, vädligt fin låt.

Känner att jag måste ta mig till toan, måste borsta tänderna och kisssssssaaaa, haha
Och  kollade nyss att jag ser typ mega trött ut och känner att mina ögon typ blir tyngre och tyngre men vill inte lägga mig, har mkt att tänka på^^


Coldplay +stan

Sitter & lyssnar på coldplay, det är så underbart! är på humör för att lyssna på dom. Men ska snart dra mig mot stan med josse, ska bara nu söka upp ngn tröja. Sen får jag och J hoppa på att Tova svarar idag! så snart som möjligt, ska ringa henne 10000ggr till. Alltså fast att jag druckit 2 koppar kaffe så är jag ännu lika trött som jag var innan jag druckit ngt alls, typiskt. Måste lägga 1000kilo hårspray i håret bara för att det inte ska vara så statiskt, jag hoppas även på att det inte är för mkt folk på stan, vilket det nästan alltid är^^ Men men, det skulle vara kul att hitta ngt nytt 8) var ett bra tag sedan jag köpte kläder härifrån^^

Men när jag tänker hur kallt det kommer vara att gå in till stan och sedan hem osv... så BRRRRRRRRR...
dock är det inte lika kallt idag som igår men det är -16.1 men det känns som -20.7 pga att det blåser, men igår var kändes det som nästan -30, så lite varmare är det, hahahah

Jäkla Tova!

MÄNNISKA DU MÅSTE LÄRA DIG ATT SVARA I MOBIL! GLÖM INTE ATT LÄGGA PÅ LJUDET BASTARD!

VI SKA REEEEEEEEEEPA, YOU HAVE TO SVARA!


kafffeeeeeee

KAFFET <3
haha lol

Sissta minuten kaffe?

Kokar sissta minuten kaffe, haha
Måste dra på ngra minuter och jag la i gång kaffe kokaren alldeles nyss, MEN jag är så sjuk sömnig så jag behöver lite morgon kaffe! har vart så lat så jag har inte orkat koka ngt alls idag! men det börjar låta som att det är klart strax!

heH_ehehehe
Blä, har historia om 30min och jag pallar inte, är för trött! hoppas kaffe botar lite åtminstone :D

Fuskare!

Sitter och äter frukost (y), flingor med torkad frukt och jag hatar när et finns så lite torkad frukt i flingorna, i toppen av påsen finns typ alllt och när man ätit 1 gång finns knappt ngra kvar! det är ju dom som är goda, haha!
Dagens i-lands problem, men dom fuskar med att bara lägga lite torkad frukt på toppen och sen resten bara flingor som inte smakar gott utan torkadfrukt :C I'm disappointed.

Nu ska jag fortsätta äta upp dom, sen måste jag fan börja fixa till mig lite, ser ut som ett troll! måste vara i skolan 11.15.


Detta får man uppleva 1 gång per fling paket! Sucks!

Bäst på youtube, lätt!

Alltså det finns många as roliga på youtube, men alltså min farvorit är lätt KassemG, han är fan min idol absolut bästa videosen, idag kom en ny! måste bara dela med mig!


Hahhaha, gosh!

HAhah, alltså jag har hittat lite olika FAIL bilder, lol vissa är från facebook och vissa från nätet ngnstans.. .

 
 
fanns ju många andra, vissa ids jag inte ens ladda upp :P 

Kachiing!

Hahah en del av mitt och Minna underbara msn samtal, haha. Jag tyckte den var så najs så jag var tvungen att kompiera lite. Vi prata om morgon dagen mm.. och duscha pga. att det är så kallt!

Amanda säger:jaoo : P
måste försöka hitta på ngt
Minna säger:vi kan ju se film t ex
Amanda säger:ja det tycker jag
Minna säger:vi kan ju äta på stan eller ngt..
Amanda säger:jo det låter nice
Minna säger:yes, kanske något så exclusivt som max eller en riktig restaurang
Amanda säger:haha precis, vi ser ju vi kan fundera över det och se vad som lockar mest!
Minna säger:mmjao. ingen engelska!!
Amanda säger:YEAH
Minna säger:kachiing!
Amanda säger:haha
Minna säger: fattade du??
kul
casino..
Amanda säger:jag tänkte på ljud JA!  på lätet, if you undestand me
Minna säger:hihi. I think I'll go for the shower now.. if you understand..
Amanda säger:yes i do, jag ska göra the same! haha
Minna säger:okay
Amanda säger:byebye, vi sseesss YO
Minna säger: see ya


ma hippie friend and me da pirate!

lol på sättet jag skriver på, YEah


Brrr.. kallt!

fyyyyyyfan vad kallt det är!!
Jag sitter och fryser, fast att min lägenhet är varm? jadu, det är vell lite kallare pga. att det är så svinigt kallt ute!
Men iallafall, min dag har vart rätt bra, först såg vi film hela historia lektionen, men fick veta att den egentligen ej var slut och att vi inte fick se nästa del, vill ju se! Den unga killen som såg bättre ut skulle ju vara med nu, hahah. Ja och efter det hade vi engelska och satt och läste igenom min fakta hela lektionen, plus att på slutet av lektionen prata med läraren och imorgon slipper vi gå på lektionen, utan får arbeta hemma, chill!  as skönt så jag alltså bara 1 lektion i morgon och det är historia! Ochochoch jag hade matte idag och fattade ngt! och sen idrott vi hade HLR, haha jag skratta typ hela tiden, tyckte det kändes så mongo, vi slapp dock blåsa i dockorna, haha våran lärare sa att vi helst inte skulle göra det för om vi gjorde det skulle det vara samma sak som om vi skulle tung kyssa 3000 elever, sen så var det så där already done that!, LOL, fan vad jag skrattat över saker idag. Sen chille prille på inso och nästa lektion ska jag överraska Bosse, mahah!

Josse har även vart här idag hon hjälpte mig med min överraskning ;)

Nu ska jag typ strax hoppa in i duschen för att värma mig, enbart för att det är så kallt!


Är det inte J in the house? eller in da house, lol


JA, jag stör mig på att blogg.se är mongo!
och JA, mina "texter" är svår förståeliga, hahah

Precis!

Jag borde gå och lägga mig, börjar vara trött! jag som skulle titta lite till på matten, men nej det blev inte av. Suttit och tittat på massor av saker på nätet, youtube osv..

Tänkte typ även ladda upp ngn bild från idag, men icke sa nicke!

pssssssst.

jag går och sover nu!

Svin bra låtar!

Så sjukt bra! :)


Alice In Chains, yes!

Jao, nu har jag bestämt mig att på engelskan ska jag skriva om Alice In Chains historia, bandets historia alltså. Blir rätt roligt det är grymt bra band^^
Dock försökte jag söka fakta om andra band som jag kunde skriva om, men hittade bäst fakta om Alice In Chains^^ hit in tills har jag redan olika länkar med fakta, dock får jag se hur bra dom är sen, eftersom att jag inte läst igenom allt, heh^^ Hoppas att ngn av sidorna har fakta om bandet på 2000-talet, då sångarn dog mm... jag tyckte jag såg ngt iallafall (:


R.I.P Layney, som hade sjukt bra röst!!!! dock tycker jag att nya sångaren låter rätt likt, iallafall på nya plattan, vilket är rätt härligt, haha :)

Galet väder!

Piss väder är det var det är! klura på den.
Usch när jag gick hem så, såg jag inget, hörde inget mer än blåsten, kunde knappt komma fram, fick "pulsa" i hög snö hela vägen var galen, jag kunde inte se om de kom bilar eller något! och i backen brevid my home så höll jag inte på att komma upp, haha.

Och Minna den lille token är på väg hit från tandläkarn nu, kommer säkert när som helst, vi ska vara duktiga och räkna matte, försöka åtminstone för det är mega svårt, det vi håller på med

Nu kom hon, så jag draoar.

Kallspel

Älskar denna!
If you stand up, I buy you all Ice-cream, hahah underbart!

Tée & prat!

Igår hade jag, Minna, Josse & BOVA, hahahah trevligt efter matten, vi for till mig och satt och drack tée prata!






Téeeeeee

Tova-Bova & Minna

Minna ser så gglaaaaaaaad ut :D:D:D

Dags att köpa nya byxor?

Alltså mina byxor borde nästan få vila snart för dom börjar vara så slitna, dock sydde jag lite på dom igen! vilket jag gjort många ggr hit in tills. Det är hål i skrevet på dom och nu finns så där 5kilo tråd som jag sytt för hand så att jag ska kunna använda dom utan att visa arslet, hahah  JAG VILL INTE SLÄNGA DOM!


SÅ  fult :C

Tummen upp!

Bildre från ihelg, hihi 3st inte så mkt att hurra för! men titta titta min fina bok och fina tidning och godis xD


(Y)(Y)(Y)

(Y)(Y)

(Y)



he_HE_He_hE

Womb 2 Da Tomb, HAHHAHA

Alltså, hahaha alltid lika roliga^^ lol
Jag har typ sämst humor, plus att de där är extremt perversa, texterna alltså, ändå tkr jag dom är svin roliga xD


"See that's how we roll, down in the ghetto, shopping either from Lidl, or even worse Netto! "

"my mother asked me what i did in school today
i said momma you cunt i been skipping since may"

"born and raised from the mother fucking ghetto!
my mum shops at the lidl not the fucking netto
my brothers arnt black but they got my back
they'll knife a nigger up if it means some extra crack
we dont fuck around with non of this r n b shit
ive been rapping rytmes since you where sucking your mums tit
dont mess with me nigger ill hold your family ransom
im a sharp as a razor and im mother fucking handsom! "



Brrrr!

BRRRRRR! kallt! måste gå och värma händerna, det är till och med svårt att skriva!
Iallfall, så idag hade jag mega chill i skolan, hade "testet" gick ok, sedan såg vi filmen resten av lektionen och hade 30min rast också, he_he.
Efter skolan var jag och Minna och tog en latte på Bo, den var dock inte speciellt god, de var så konstigt starkt, men den gick att dricka. Mötte Ingela och Linda och vi stod och prata ett tag, sen skulle jag bestämma mig för om jag vill fara till Minna eller gå hem, men jag hade världens beslutångest! den var extrem!  jag bestämde mig först när bussen och allt hade kommit och jag klarade inte av att bestämma så jag gick hem och höll på att frysa  ihjäl på väg hem, mina ben var IS! och när jag kom in så brändes det och sved, så sjukt kallt var det!!!!!!!! Jag fick även mina nya filmer idag, yeyeye :D funderar på att värma händerna och sedan läsa sissta kapitlet ur förvandligen.

ah, nu måste jag värma händerna! och städa undan maten.


Tummen UPP

Nörd

Jag funderar fan på att skaffa lite lugg igen! som jag hade för ngra år sedan fast helst lite längre ;/ men jag vet fan inte...

 
I'M SO COOL, SO AJ GJORDE MAI HAIR IN THIS WAY, IT MÅSTE LOOK SOM LUGG!

hurra, jag borde läsa lite historia nu istället för att nörda youtube och nätet över huvud taget och så är jag as trött! borde lägga mig


bläää

Alltså blä vad tråkigt det är att plugga, haha. Jag orkar inte, men jag gör det ändå, sitter och pluggar historia, jag läser lite, men fattar inte så mkt^^ . Borde fortsätta med det nu! men jag börjar bli lite småt trött!
Och funderar på att lägga mig lite tidigare idag, och jag fick precis hjärtinfarkt, haha nej men jag kollade att kl var 22.45, men det var bara 20.45, dock är det också på took för mycket, hade vela lägga mig 21, men jag hinner inte läsa klart historia på 15min^^

Uh, så skönt att vi har kort dag i morgon! dock förstör historian den pga. att vi har det i 3 timmar, jag kan alldrig sluta tjata om det för det är såååååå JOBBIGT! fast att vi slutar efter historian! +att vi börjar 08.15 och jag är så seg då!

Sedan har jag vart duktig och läst 1 kapitel ur kafka som sagt i förra inlägget! så imorgon behöver jag läsa det sissta och hinner det riktigt bra för den ska vara utläst till onsdag (y)

Förvandlingen

sitter och försöker läsa lite Franz Kafka, Förvandlingen. Jag tycker dock den är helt mysko :P
Snart ringer far min, vi ska prata om lite stuff, han ska ringa om^^


Sååååå bra!

Lyssna! de 3 låtarna som finns på nya albumet! De andra finns inte ännu att få tag på :D






Like St. Valentine, svin bra låt!

Like st. valentine

In the name of love lost i'm frozen to her and i want you to
come build me a bridge soaked in gasoline and pass the torch.

Hey baby let me be your valentine, st Valentine,
Suck the sorrow out of you and try to keep the lie alive.
Like St Valentine


Like the couple from pompeii,
our drama's put on display.
Along with a dove, stuffed
In a coffin of glass entitled
love. lust & the Holy Ghost.

Those were the days.

Hey baby let me be your valentine, st Valentine,
Suck the sorrow out of you and try to keep the lie alive.
Hey baby let me be your valentine, st Valentine,
Suck the sorrow out of you and try to keep a lie alive.
Like Saint Valentine.

Love's the only one worth dying for.
Build me up to knock me down, I'm all yours.

Hey baby let me be your valentine, st Valentine,(Valentine)
Suck the sorrow out of you and try to keep a lie alive.(Lie alive)
Hey baby let me be your valentine, st Valentine, (Valentine)
Suck the sorrow out of you and try to keep a lie alive.
Like Saint Valentine.


Hey baby let me your valentine, St Valentine,
Hey baby let me your valentine, St Valentine,
Hey baby let me your valentine, St Valentine,
Hey baby let me your valentine, St Valentine,
Like Saint Valentine.


Så sjukt bra låt! :D


Hey oh

Är i Luleå, har trixat lite. Nu väntar jag på Josse som skulle komma hit... men när? och sen ska jag och handla mer Mervi senare och J följer vell med antar jag, vi ska snacka om sonisphere.

Jag ska koka kaffe nu för jag är mega trött! och så ska jag söka upp lite money to the store!


Tidig alla hjärtans dag present!

http://www.likesaintvalentine.com/

love it love it love it!

ny HIM låt :D

Hipp-hurraaa!

Jag får åka bil!
istället för att sitta i bussen i 2½ timme, fan vad skönt! Dock borde jag inte sitta vid datorn för jag borde trycka i mig lite frukost och packa klart, för dom kommer om.... inte så länge^^

Dom är= Josse and her daddy! :D:D:D:D

Förresten, jag hade typ magsjuka i natt, dock spydde jag inte men jag mådde sviiiiiiiiiiiiiiiiiin illa.. (kan ha varit att jag ätit för mycket..)

:*

Well, se you later, elevator!

Äh, jag orkar inte ladda in nå bilder ur kameran hade bara ngra st, får ladda upp dom typ ngn annan dag. Jag ska lägga mig i sängen och se tv osv... är så pass trött ändå^^ dock skulle jag behöva läsa, men jag får typ göra det imorgon.

åh såg precis att rush hour 2 är på tv och tar slut typ nu :C dock har jag filmerna, men det hade varit roligt att se den nu!

och och och rubriken är från en Arctic monkeys låt, haha gillar den biten lite extra! låten heter Brianstorm, den är rätt bra :)


Måste bara tillägga att kristen hade rätt snygga kläder & brillorna till! (y)  i want


Det får dom stå ut med, haha! x)

Alltså när jag sökte efter skägg bilden så hamnade jag på en amerikansk sida... haha och jag hittade detta;

 
HAHA! alltså ja... jag kan nog lugnt säga att han ser bättre ut som kille!
Hahahah, god!


Shit! haha

Tittar på konserten för att samla in pengar till Haiti
Sedan såg jag Robert Pattinson och fan vad skäggig han var! haha jag var tvungen att söka upp en bild för att se hur sjukt skäggig han var, hahahah!


är han skäggig eller är han skäggig?

So happy!!!!

Hihih, nu har jag tagot och beställt lite stuffs.... Jag blev så glad, haha!
+att jag duschat och känner mig jätte ren så det gör mig ännu gladare, hatar känslans av fettigt hår!

Men nu ska jag visa vad jag köpt!!!

Jag har bokat Sreamworks; love in theory and practice (special edition 2cd:s) :D

Denna dvd:n (3st in one), gillar Leonardo Dicaprio och även Kate.. det var billig och jag såg den, jag var bara tvungen, nu är jag så sugen på att se alla! (sen är det ju lite kul men rome & julia saken på tanke vad vi håller på med i skolan right now, Tova & Josse ni fattar, haha)

Som sagt gillar jag dessa skådespelare och jag har velat se denna länge och den ska tydligen vara bra + att den var billig så jag had to! hihi

Thats it! and i cant wait till i get them, dock kommer nog de komma i två olika paket, HIM skivan kommer om ca. 2 veckor, dom andra borde komma i nästa vecka :D:D


Death is in love with us

angående rubriken, jag lyssnar på HIM vilket jag gjort hela hela hela dagen!
Jag tycker alla som lyssna på HIM ska bli medlemmar på heartagram.com och bli vänn med mig, hihi...

Ja tänkte egentligen ladda upp bilder nu, men jag kom fram till att jag vill ta en dusch nu! mitt hår känns så äckligt ... hatar när håret blir fettigt så snabbt!
Ah just ja, jag tänkte typ boka sreamworks; In love theory and practice idag, senare måste bara övertala mor att hjälpa mig lite, he_he

Det var ett tag jag lyssnade på SuD, undra när deras nya skiva kommer...


Det borde vara förbjudet...

JA, det borde vara förbjudet att vara så trött som jag vart hela dagen! helt sick!
Jag ännu också trött, men jag känner att jag inte kan sova pga. att jag åker till Luleå imorgon och kommer troligtvis inte hit nästa helg och kanske inte helge där på heller.. ;/
Det är svårt att vara på flera ställen samtidigt, tänk vad allt skulle vara lätt och man kunde det!


allt du vill veta, kanske, kanske inte, haha

Jag kissar på mig snart, oh intresseklubben antecknar!
Jag är hungrig, igen! ska gå och äta ngt strax^^
Sitter på Heartagram.com och fixa för nu när det är nytt och man kan göra massor och fattar ngt av det, så är det kul! :D


Saknar

saknar! :'C

Tyvärr finns det ju idioter i den här världen också^^
jag är så trött att jag bli irriterad på saker, bublubulbul jag viilll ha king! .........

King <3

:*

söte

I like!

HIM hade laddat upp länkar till nya intervjuer, dom var roliga, haha


Vackra & speciella

Alltså Kents musik videos är alltid så speciella och sjukt bra! Det är ganska underbart att de har en slags egen stil för sina musikvideos^^ alltså till och med de nya är as coola.

Alltså den är hemsk men fin!

 


Cool

Alltid tyckte t.ex. att denna är helt awesome, men läskig, haha

Tired, tired

TRÖTT! jag har varit vaken sedan 07.00, vart med mor och handlat mm... och jag är sååååååå trött! men jag borde inte sova så här mitt på dagen.

JAG SKA ÄTA NGT NU!
efter det ska jag typ söka ngt roligt på nätet 8D

???????????

<-- that person is going to bed!

yo ma bro!

Jag är trött och har roligt med mig själv!!


It's ma bro kassem!

Yoh!  ma bro!

Cool stuff from internet!


Haha, sjukt nice!

alltid lika skön!

Älskar Metallica och denna snubben kan spela!

Riktigt bra, haha en dag ska jag också kunna spela riktigt bra metal låtar ;)


dock är denna också bra inte metal versionen^^

HAHAHAH, that's creepy

Alltså denna KassemG video måste man också se! hahaha
Först är han helt mongo och till slut blir black santa svin läskig xD till och med kassem blir rädd, hahaha


Leopard Guy, sjukt roligt!

Alltså KassemG:s videos måste seriöst vara världens bästa xD
eller .. jag är iallafall helt beroende av dem, de är svin roliga!


Haha Leopard guy är en av de roligaste han snackat med
Leopard Guy - rape and comment, rape??? and comment..   hahah han skulle säga rate xD
och sen hans ena låt; Imma pimp imma pimp imma pimp pimp pimp cause mama said mama said imma pimp pimp pimp, im pimpin' thoose hoes from here to Mexico imma pimp imma pimmp imma pimp pimp pimp pimp

SJUKT BÄST!!!

Wops

Woops, I did it again, mum is angry at me...

Nu är jag at my mum's place igen, ganska skönt är sjukt trött! vi skulle fara och handla idag men det blev tydligen ändrade planer nu får jag inte cola idag, stackars mig! jag måste gå och koka kaffe!


Nu tänker ni, She must be emo!
-lekte i ps för ngra år sedan^^

Smurf klart!

Hahaha alltså, jag har inte haft ngt bättre för mig så..... x)
Jag ville hitta smurf hits på finska, men har inte gjort det ännu iafl :C



surprise!

Nu har jag fört soporna och är super trött! skulle kunna somna stående?
Jag känner mig tjock idag, haha? men dock vill jag hem ikväll och äta något riktigt gott! jag vill ha cola burkar och sitta och dricka såna ikväll, undra om de finns några hos mamma eller om vi kan åka och köpa? hmm
Förresten så snorar jag, kanske för att jag var ute just? dock nös jag tidigare, hoppas jag inte håller på att bli sjuk igen! Alltsååååå... uh skolan börjar om 1½ h, usch jag orkar inte! historia, hmm inte pepp hoppas vi gör ngt chill, typ skriver brev till han Benny men med min tur kommer vi säkert ha test på det jag skrev om här om dagen, hon är full of surprises, och jag gillar inte det! jag suger som sagt på historia! bara II världskriget funkar... typ.
Jag hoppas att jag kan åka med J & her mother efter skolan, för jag hatar att åka buss! och då kommer man hem snabbare också... hmm jah hoppas så mycket idag, vill bara att skoldagen ska vara slut... hmm, måste tillägga att jag har englska idag och jag.... *host* *host*... HOPPAS att vi börjar med ngt chill, typ skriva om ngt vi tycker om eller vad det nu var dom snackade om förra veckan eller så... ;o

Colour for this morni'n

proooooooooooooooooooositttt, jag nös precis!
Nu sitter jag och sörplar kaffe & funderar på att dra och föra soporna, så sjukt jobbigt! vill inte, kan ingen komma och föra dom åt mig? jag har fan 2fulla påsar!
-JAG VILLE, jag ville sova längre, men jag tvingade mig upp 08.00 dock råkade jag halv sova till 5 över men iallfall.



I feel like this morning needs a little colour, jag måste ju liksom gå och föra soporna! det är så lååångt!


Awkward Moment!


HAHAHAHAHAHAHHAAH, hans videos är så sjukt roliga, helt vrickade t.ex. denna nya xD gooood

She fucking hates me...

Huhuhuuhuh, jag vet inte vad jag ska göra så jag skriver ett meningslöst inlägg.

Hejhå-hejdå.
www.jagbordeläggamigsnart.nu.snart.nej.jagkanskeintevillgöradetännumenborde.com



In black and white

Tänkte bara ladda upp lite svartvita bilder som jag hittade^^

blublbububl

vänta på bussen, jätte tidigt!

mum<3 (jag var EXTREMT sliten)

Förra vintern, från morgon till kväll^^

lol, jag, malin & kim på förra 3:ornas slutproduktion^^

I helsingfors tågstation (y)

<3

It's all I wanna hear...

Jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte...
jag såg bilder på king och det kändes jobbigt, fan jag saknar honom!
men jag ler av att tänka på hur sjuk söt och bäst han är <3

okej när den här bilden togs, så överdrev jag rejält!

Brianstorm

Muh, nu har jag bränt alla bilder förutom 3 bilder som ej fick plats på sissta skivan, tyypiskt! först tog jag bort hur många som helst för att få plats med alla och sen säger skiten, du måste ta bort blablabla för att kunna bränna skivan, så det blev 3 bilder över :c

-Nu måste jag börja slänga massa bilder och ordna i mapparna för annars kommer min data börja sega, för jag har sjukt mycket bilder på datorn right now!

btw, jag sitter och lyssna på Arctic Monkeys har alldrig orkat lyssna tidigare riktigt, har hållt mig till The Kooks, men A M  var inte så tokiga^^ dock tycker jag nog mer om The kooks :D


Happy boys! he_he, jag överförbrukar det.


John Mayer

Jag tog och lyssnade på John Mayers nyaste skiva, den var rätt bra faktiskt, dock inget jag kan sitta och lyssna på för länge, det är så hmm... jag behöver mer energi, haha

Videos, dock inte låt från nya skivan^^ men hans röst är så sjukt bra!


Dock är nog Free fallin bäst, he_he

Hemskt, sjukt & obeskrivligt!

Oj, just ja... idag så var skolan nice faktiskt, eftersom att vi inte hade nå jobbiga lektioner utan vi var på föreläsning eller en man vid namn Benny (benjamin) Grünfeld var och berätta om hur det var under II världskriget eftersom att han suttit i koncentrationsläger och han berättade och visade bilder som han ritat och han berättade vad han hade upplevt, det var verkligen jobbigt att höra hur det varit, det var så sjukt så jag inte ens riktigt ville fatta det, fast att jag fattar, det är sådär obeskrivligt. Iallafall så hittade jag lite stuff om honom på nätet, så alla kan läsa... Vicki du är ju intresserad om II världskriget (dock tycker jag att det är den mest intressanta delen i historian man kan läsa, eftersom att det var här det händen och jag känner folk som har varit med under kriget osv...)

-Jag tyckte det var så sjukt hemskt när han berättade om t.ex. att de sköt folk i nacken och flesta dog inte och efter dom skjutit dom i nacken kastade dom dem i eldgropar och dom brändes ihjäl och alla bebisar slängdes bara ner i eldgroparna så att dom brändes och han försökte beskriva stanken av alla de som mördades och usch jag börja måilla av allt! och visade sin tatuering med numret och hans var A-8979 mm..

Jag skulle kunna skriva typ allt han sa eftersom att jag såg föresläsningen 2ggr direkt efter varandra så jag kommer ihåg allt riktigt bra, eftersom att jag nyss kollade på bilder som han gjort, som finns t.ex. på google om man söker på hans namn, men inte just nu iallafall, det är så sjukt... uh :c Man måste verkligen vara stark som person och klara av att vara lycklig efter allt han t.ex. sett och mist!

http://kkuriren.se/nyheter/flen/1.101259
http://www.engelska.se/news.php?news_id=388&news_type=school&school_id=10
http://www.sydostran.se/index.62061---1.html
http://www.wollheim-memorial.de/en/benjamin_gruenfeld_1928
http://www.wollheim-memorial.de/en/benjamin_gruenfeld_en_2


Benny

Måste bara skriva om denna bild; det är då en pojke som är 16år (han har sett det med sina egna ögon precis som flera tusen andra slavar), ´han dömdes till döden pga. att han tagit något guld, Sa DOM, men det var inte sant! Benny hade stått bredvid en kille som hade på franska sagt förbannade tyskar (vilket är riktigt farligt att säga, om ngn skulle hört), men iallafall och då hade han frågat, känner du honom eller? och så hade han sagt att han är endast 16år och är min bästa vänn och han är oskyldigt och då hade Benny frågat varför dom då hänger honom? och då berättade han att det fanns många homosexuella, flera SS män var det, dock visste ínte folk det just då men iallafall så var det två st ss man som utnyttjade den 16åriga pojken och tillslut så lät 1 av männen inte den andra ss mannen träffa honom och då blev den ena så ar att han hittade på lögnen så att pojken blev döds dömd och det som var ännu värre med just det här, var att dom hängde pojken och snaran hade lagt så dåligt att han inte dog, utan han hängde kvar ca. 1 h och sedan gick en av ss männen och tog fast i fötterna och ryckte och hängde så att det knakde och till slut dog han!
Tänk om ni skulle sett något så hemskt? jag tycker det, alltså jag är ordlös vet inte...

Too much, toooooo much!

Blä jag mår illa! har ätit to much, IGEN! jag är hopplös!
- Jag sitter här och har druckit ngra koppar kaffe nyligen och dricker cola, haha alltså.. ja..
Sitter och snookar runt på nätet osv.. bara för att jag inte har ngt plugg idag så kan jag göra vad som helst, det är fan sweet!
-Jag funderar på att söka ngt kuligt (roligt) på internet.. hm.. men jag vill titta efter grejer också och sen måste jag bränna bilder till skivor, det sög ju men men... jag får ta och börja med en sak.

Förresten har jag suttit och lyssnat på Rage against the machine & raised fist ett bra tag nu och blev sugen på att lyssna på HIM, inte på kent fast jag laddar upp bilden iafl, HAHA


Gudomligt!

Yes, Yes YES, nu är min gitarr fixad! fick till och med nya stängstiffs, super happy! och bytte strängar osv.. så nu låter den gudomligt igen, haha :)


strängstiften är dom små plopparna med vita sprickar! [mkt snyggare än dom jag hade tidigare :D]

Soul On Fire...

Nu har jag gjort klart engelskan, först nu? JA! gick svin länge och jag som borde läsa historia, eh... undrar hur det kommer gå.

-Just nu sitter jag och lyssnar på HIM, på soul on fire just nu, jag fick pick en random låt för att dom har en tväligt på deras sida och man kan vinna en t-shirt eller ngt... så dom ska ta ngn random av alla som skriver, jag kan ju alltid prova min lycka, JAG VILL VINNA, H**VE*E, haha okej nej men det skulle ju vara kul ;D

-fan, jag måste ta och äta ngt jag blev hungrig och så kanske jag borde börja läsa lite historia, inte taggad alltså! jag kommer ändå inte kunna ngt :c jag kommer vara skörd om vi har ett skriftligt prov okej samma sak med muntligt he_HE NOT!


Blått äpple, ja tack!

JAG VILL HA ETT BLÅTT ÄPPLE!  varför finns det inga på riktigt, om ni skulle råka ha en kan ni ju ringa mig eller något? ser så gott ut!


Sitter och pluggar just nu, men det börjar bli jobbigt för jag vet jag måset läsa miljoner sidor historia efter att jag gjort tillräckligt på englskan, jag segar ;/

shit, thats amazing...

I'm fucking awesome in english, haha

Jag sitter och skriver uppgift till engelska boken jag läst och det är fan kul! he:HE:HE:HA:HA:ha

It's so awesome that it makes it more awesome and then its so amazing that it makes it cool, you know bro?



mongo mongo mongo

Haha, roligast!

Alltså nu ska jag visa alla bilder vi "härmat" folk på, dock har vi bara 3 just nu och vi gjorde 1 igår och resten gjorde i förra våren typ, men dom är fan bra!


Malin härmar Kim


Kim härmar Malin

Malin som härmar Kroffe...

dock, om det är någon som inte vet vilka personerna är dom härmar så  kanske det inte är så roligt, men annars är det svin kul för det är vekligen likt! hahaha


The Kooks, who?

heh, nej men nu tänkte jag ladda upp ngra nya videos dom laddat upp på youtube (The Kooks) om ni inte fattade det, haha!



oh my precious guitar!

Min dag har vart, öhh speciell. Först vaknade jag 07.00 och sov 10min sen 10min ända tills kl 08.00, sen steg jag upp och kokade kaffe och var extremt seg! fick smsa av josse som påminde att vi skulle tidigare till skolan, hade helt glömt bort. Sen när jag kom till skolan så jag.... och sen hade jag svenska och jag sprang i väg 2ggr under lektionen för att försöka få tag på Bosse, eftersom att min gitarr hamna ut för lite "#%#¤&%%&/# igår, heh^^
Nej men, Malin skulle byta stränga och då fastna plast skiten i den... Men jag fick tag på honom och efter svenskan gick jag hem och hämtade gitarren och förde den till hans rum och sedan efter det satt vi i fiket en halv timme och sen när vi börja kuhi:n så for jag nästan på direkten (heh, jag kind of skolkade lite^^) men jag var tvungen att gå gitarren fixad och när vi Bosse skulle försöka ta ut skiten som hade fastnat, men han försöket på alla jävla sätt, tillslut gick vi till vaktmästare för han fixar gitarrer osv varje dag! så han hjälpte få ut den, men det fick länge! Sedan skulle vi fixa dit dom igen och ställa halsen men vi måste fixa nya (vad fan dom nu kallas) eftersom att dom är på tooook för stora! så Bosse skulle gå förbi hagströms efter jobbet och gå och kollade med dom, om dom hade mindre osv... blablabla (ingen fattar ändå vad jag skriver så nu slutar jag) HAH!



Jag med mitt kaffe ;D

Oh, så trött hon är alltså it's helt insane.. öh ja.. hade inget bättre att skriva, lol

Yoshi = Paksunokka

Haha, Vicki titta det är paksunokka! han är så sööt!


naaaw, så hemsk haha
Paksunokka


Yoshiiiiiiiii

the feeling & something yummy.

Titta, titta titta, fan nu måste jag stänga datorn, jag vill inte :C jag vill ha lov!

Den var svin god...

This is the feeling of today!

Extremt...

Jag är extremt trött idag, just nu sitter jag och dricker kaffe och Malin for till skolan på sydafrika mötet. Nu ser jag att jag ska vara i skolan om en timma och nej det lockar inte!
För det första så måste jag idag komma ihåg att gå till Bosse och fråga vad jag ska mig till med min gitarr eftersom att Malin skulle byta stärngar igår och då gick en av "plopparna" man lägger fast strängarna med av och fastnade i hålet, men som tur har jag en ny lite plopp så jag måste bara få någon som kan dra ut den och jag hoppas fan att Bosse kan göra det för jag har inte lust att gå till stan till musikaffärn hhehe, men största problemet är att jag glömmer bort att gitarren är trasig hela tiden! jag måste titta på den för att komma ihåg ;/

Uh nu ska jag fortsätta hälla i mig kaffe och sånt..^^

yeah!

tittade runt på ngra så kallade "kända bloggare"s bloggar och så hamna jag på amandavardet:s sida, haha så hittade jag den här videon, faktiskt en riktigt kul/bra låt, hehe^^



are you insane?

huh, nu har jag duschat och nu är jag först helt slut! ja skulle kunna somna. Jag börjar bli hungrig också, men måste vänta :p

Jag kom på att min historie lärare vill att vi ska kunna typ massa nytt Torsdag + det vi höll på med i dag, eller vi gick igenom det nya 10% av lektionen och jag kommer inte ihåg något av det, jag har precis börjat fatta om det vi gjorde förra och 90% denna lektion, helt insane!


ungefär så är det, dock är bilden från förra veckan (a)

Trevligt!!!

Nu är jag hemma, haha jag slutade vid 11 tiden, men for till Åhlens och väntade där på Josse & Tova som var och åt i matsalen och jag vill inte gå och äta för det var äcklig mat så jag tittade runt på Åhlens så länge, sen efter att dom kom, så satte vi oss på Åhlens fik och köpte latte, vanill latte<3 yyummy. Vi satt och disskutera i flera timmar och hade jätte trevligt, dock var det tråkigt att Minna var sjuk och inte orkade följa med, hoppas att hon blir frisk snabbt!
När jag gick hem blåste det emot mig så det var svin kallt! men nu är jag hemma och ska ta en dusch och sedan vänta på josse & Malin som ska komma hit, hihi. Josse ska hälsa på och jag ska få något hon köpt till mig från egypten, yeyeyeyye, haha & Malin ska sova över, så jag ska vänta tills hon kommer innan jag börjar fixa mat så hon slipper vara hungrig. Idag hade jag tänkt plugga, men jag vet inte om jag kommer ha tid, he_he

Nu duschen, ciao!


sötnosar när min bror tog studenten!

Ironisk

Dags att stänga datorn & börja röra på sig, men jag vill inte... :c
Haha, alltså jag skrattar åt mig själv för att jag är så opepp hela tiden och gnäller om det, loool

Hejdå, Bai, Heippa, Ciao, goodbye, nu ska jag till skolan och ha kul, jag har ju lixom 3 timmar historia, JÄTTE KUL! (jag är ironisk, jag hatar det, eftersom att jag inte fattar något av det :c itsucks)


Nu blir man glad, dom är så sööööta!

Vakna med the voice

He_he, nu är jag vaken har på tv:n & vakna med the voice är på tv, dock tittar jag inte på det just nu för jag sitter vi datorn och äter godis till frukost, hmm nyttigt! Uh, snart måste jag gå till skolan, so not pepp, haha fan va oooo pep jag är varje morgon, jag känner fan att jag behöver lov!
- Förresten idag eftermiddag ska typ Malin komma hit och hon ska sova över som jag förstått, haha
Själv måste jag försöka hinna typ kanske plugga lite eller något, jag måste iafl duscha idag, mitt hår börjar bli lite Fatty eller något... eller okej nej inte änn, men när jag dagen är slut så är håret det! jag vet!!!!!!!!


Jag är sugen på kaffe! men  jag har varken tid eller ork att koka just nu, haha dock är det cappuccino på bilden x) men jag hittade ingen bild på kaffe, som jag tagit!

Nostalgi, de bästa & roligt!





Lepra, absolut bäst av alla, haha! Tobbe är bäst i eva och adam^^

haha

Nostalgi!

Haha, Malin skickade mig ett video klipp från mitt liv som pop stjärna, med Hilary Duff och fick sån nostalgi känsla så jag var tvungen att söka ngra video klipp som är nostalgiska, titta! haha









Äntligen, äntligen, äntligen!

Jag är helt slut nu! haha och då menar jag inte trött... men jag har suttit och läst 150 sidor på engelska, boken hade ett bra slut så jag sitter inte och surar iallafall, men det är sååååå sjukt skönt att jag läst klart den, haha. FINALLY säger jag bara!

Det var ju bara 754 sidor *höhö* på engelska! men det känns skönt att ha läst den.


haha, jag vill bara dela med mig av THE BIG FROG! som jag såg på msn:s start sida idag

Känner mig riktigt duktig!

Shit, nu har jag läst ca. 100 sidor i boken och har ca. 50 sidor kvar, nu vill jag bara läsa ut hela boken så jag får det överstökat så jag kan börja på uppgiften imorgon typ, men jag kände att jag behöver en paus, jag kanske hinner läsa lite till idag, kanske till och med resten! Shit, vad skönt det känns, haha det känns nästan lite roligt!

-Nu har Josse kommit från Egypten och jag är så nyfiken på hur brun hon har blivit och jag vill se bilder som hon tagit från Egypten, heh.
Nu har jag inte så ont i huvudet nåmer heller, så jag känner mig typ konstigt glad, haha


oh, jag saknar sötnos! och fåglarna och familjen, så ibland är det faktiskt jobbigt att bo ensam, men ändå bra på något vis, haha :)

Roligt

Rolig reklam.. försökte hitta ngra jag tycker om, men hittade inte riktigt, dock tycker jag dom här är rätt sköna!




Du, vi, alla, ni, hon, han, den, det...

Nu är jag trött råga på allt, så jag sitter och är på mongo humör men ändå är jag så sjukt less, förstår inte riktigt hur det flyter ihop, men men. Min huvud värk borde försvinna för jag måste börja läsa och måste läsa läsa läsa läsa läsa läsa, för att jag ska hinna göra inlämninen också, blää...

-fråga mig inte varför rubriken är som den är, jag kom inte på någon rubrik just nu^^
 
En bild från igår... min näsa ser så stor ut & sne, hahahhahaha.. dock är det bra för jag har ett stor huvud xD

Nya foton

Nu har jag ngra foton från igår, jag hade inge att göra så jag fotade mitt halsband, heartagram<3 neerd, yeah right.


Bok & heartagram halsband i blått.

gitarr & heartagram halsband i svartvitt

Bok, heartagram halsband, skugga^^

Haiti

Det är så hemskt, man kan inte riktigt fatta hur illa det är i Haiti. Jag har tittat runt på nätet och tänkte ladda upp några videos från aftonbladet, vars dom visar hur det ser ut osv, det är så hemskt!
-Jag börja tänka på hur vi själva beter oss, om vi är sjuka eller t.ex. nu när jag har svin ont i huvudet, så tänker jag på men tänk hur jävla ont folk i haiti har och flera av dom har misst sina familjer mm... det känns så fel, fast egentligt inte! Men min familj har iallafall gett pengar åt hjälp organisationer, men det känns som att det är så lite hjälp, fast att till och med 10kr är till stor hjälp. Hoppas verkligen att det blir bättre så snabbt som möjligt och att de får mer hjälp!




Less, opepp, trött....

Nu är jag hemma från skolan & Tova är på besök.. dock har hon skola ännu, hahahahhahah vilket jag inte har!
Vi har ätit och nu sitter vi och dricker kaffe och hon sitter och plinkar på gitarren.

Min dag har inte varit kul, har vart extremt less hela dagen och riktigt opepp! så jag har suttit och gjort inget hela dagen i skola, ajaj. + att jag har världens huvudvärk, vilket jag haft i ngra timmar redan, sjukt jobbigt.


Tova leker hide and seek..?

Något som är bra med reklam...


Så rolig reklam, mycket bättre än alla trista reklam filmer som går på tv... dock tycker jag även om Ica reklamerna!

SÅ ROLIG!

Jag hatar oftast reklam pauser, men om alla reklam filmer skulle vara som denna skulle det vara roligt! dock tycker jag att det är överdrivet mycket reklam nu förtiden!


Haha, ska då föreställa Ugly Betty för den som inte fattar!


Haha

Sånt som får mig att le..

Det finns olika saker i livet som får en att lee t.ex. familj, vänner, djur, släkt, musik mm..
Jag ska vissa bilder på mina fåglar för dom får mig att le, dom är alltid så gulliga och man ser hur det glänser om dem när jag har varit borta och kommer hem. Maiden bus visslar och förväntar sig alltid att jag ska bus vissla tbx och Adrian är alltid nyfiken och gullig!
Sedan har jag Ottilia min lilla prinsessa (vovve) hon gör mig också alltid glad, hon är så himmla söt!


Adrian ♥

Maiden, han är så charmig!

Maiden gillar att äta, dock gör Adrian det med, men Maiden tycker om det mest! :D

Börjar bli tokigt!

Jag börjar bli tokigt pga. att mitt internet är så extreeemt segt! Det är frustrerande när jag ska t.ex. blogga, eftersom att jag ibland måste skriva om inläggen pga att det gör sina egna grejer och göra så att allt försvinner innan jag sparat. Sedan så när jag ska ladda upp bilder så, funkar vissa, vissa inte och vissa går extremt seegt!

-Ah, nu ska jag fortsätta trixa med mina bilder från ihelg och så laddar jag upp lite mer sen om det funkar.


Så tokig ungefär, lol ;)

Vitt ute!

Det är extremt vitt ute!



Pu-pu-sta uuut!

Nu är jag at my place igen! buss resan gick bra, kunde läsa ca 3 kapitel, fast jag tog pauser ibland då jag kände att åk sjuka blev lite värre. Sedan kom jag hem, duschade direkt! sen tvätta jag lite och nu har jag geggat mitt ansikte med ansikts kräm eftersom att mitt ansikte var helt tort efter att jag duschat helt moongooo. Nu är jag dock sugen på att äta något jag ska ta och en roomriders titt i kylskåpet.


Underbar bild på Lina, vi hade roligt en dag när vi åt sockervadd! (kusin)


Förresten är mitt internet extremt seeeeeeeeeee--eeeegt! så underbart!

Hatar att åka buss!

Jag hatar verkligen att åka buss, iafl långa resor. Om mindre än 45 min åker min buss och jag måste alldeles strax fara så jag hinner köpa mjölk. Försöker bränna bilder på skivor men det är så segt så kommer inte hinna klart.

Buh, nu drar jag :c

Jag känner mig som ett smörpaket! och jag mår illa!

hejdå!

Morni'n folks!

Jag vaknade typ alldeles strax, för typ 10min sen pga. att Vicki ringe och hon sa att mamma inte svarade och det var pga. att hon vara i tele. Men nu är mamma och hämtar henne och jag tycker det är jobbigt att jag sovit så länge :c
Nu har jag bara ngra timmar att fixa och vara! gud vad jag hatar söndagar!

Men igår läste jag 2 kapitel ur boken pga. att jag blev så pigg och precis när jag somnade i går så ville hunden ut så jag var tvungen att ha ut hunden och sen var jag tvungen att tvätta henne pga att hon smutsa ner sig och kl var nätan 02.30 då, så jag somnade typ nästa direkt när jag la mig sedan. Men nu ska jag gå ner och vänta på att de kommer och dricka något!

känner att jag vill sova mer!


Kväll/natt

Nu har jag kommit fram till att jag måste stänga av datorn & börja läsa, sedan se tv och sova. I morgon måste jag vakna ganska tidigt eftersom vi ska hämta upp Vicki från hennes kompis så jag hinner träffa henne en sväng, sedan kl 14.00 går min buss, suck! Hatar söndagar! Jag kommer försöka att läsa ibussen tror jag, men brukar oftast få åksjukga. Sedan har min Ipod laggat fast så jag måste imorgon innan jag åker i väg hinna ladda den.
- Men imorgon innan jag åker iväg måste jag hinna, handla mm.. just nu känns det extremt motigt att åka iväg och jag är så trött så skulle gärna ha lov igen!
-Sedan vill jag tillägga att jag uppdatera bloggen rätt mycket de senate dagarna, de är för att jag inte haft ngt speciellt att göra och jag verkligen inte orkat göra något jag borde! huhu! och så har jag haft lust att lägga upp bilder osv..^^


Jag & Vicki (ngn dag ska jag nog lägga upp många olika bilder på oss, från olika tider, en kul grej!)


Godnatt, Hyvää yötä, Godnight! ♥


Bullet For My Valentine

Bfmv är ett av mina favorit band & jag har sett dem 3ggr live och tycker dom är riktigt bra! Snart kommer även deras nya skiva ut! Detta år kommer nog vara ett riktigt bra musik år eftersom flera av mina favorit band släpper nytt! t.ex. HIM, bfmv, sud m.fl..

Men jag tänkte bara dela med mig av lite bilder jag hittat på nätet! alltså är dom inte mina!
 
 
 
  

Inte igår, inte idag, men då!

Detta är bilder på mig själv genom olika tider månader till och med år!
 
Förra vintern, ank-bild!                  Fejkpiercing mm.. kulgrej
 
så kallad, grodbilden från ngra år tbx. Konst^^
  
Den sissta bilden är jag utklädd til sleaze rockare på!
 
Hade roligt med Becki & när jag borstar tänderna för ca. 2 år sedan
 
När jag provade glasögon. När jag var i stugan & hade åkt slalom & skoter.
  
Vart på Kent konsert. Då mitt hår var som finast. Min råttsvans^^
 
Prova glasögon^^                        Skulle till backen!


Grön?

Några foton som är gröna, vissa av dom är lite mer grönblåa^^

Fotot är taget vid öppningen till en läsflaska, jag tyckte den blev härligt grön mm...

Taget i en tunnel i Luleå


2 av mina kusiner, Lina & Vicki, heh ♥


En bild på mig & vicki

Min kompis Rebecca för ca. 1 år sedan :)

Jag & Rebecca när vi var och provade hattar mm för skojs-skull^^


Trött men kan inte lägga mig ännu!

Huh, nu är jag hemma (jag for på festen hos min pappa). Först var det sjukt tråkigt! men sedan satt jag och prata med min ena kusin, Tiia och vi hade faktiskt jätte trevligt och jag fick veta att hon snart fyller 15, det kändes typ galet jag som tyckte hon var så liten nyss, men hon skulle tydligen fylla 15 snart, helt galet, haha. Men mer än det gjorde jag inte där eftersom att alla mina äldre kusiner inte kom så fanns det inte speciellt mycket att göra, så nu sitter jag hemma och tar det lungt, jag är jätte trött åså, men jag borde läsa på min bok eftersom att jag måste skriva en uppgift tills nästa fredag. Jag måste typ kämpa med att vara vaken eller så måste jag läsa svin mycket imorgon eller något, uh uh..  Jag tycker om att läsa, men inte när jag är extremt trött, men jag måste verkligen tvinga mig att läsa minst 1 kapitel!


ngra år gammal bild, men jag satt nyss och spela gitarr, dock måste jag antingen stänga dörren eller spela lågt eftersom att min bror sover, haha :D

Music!

Jag fixade kollaget för ca. en vecka sedan och har använt den som bild för att visa vad jag lyssnat på de 7senaste dagarna!



Riktigt Underhållande!!

Haha, ni måste kolla in en youtube snubbe, hans videos är så sjukt underhållande, jag sitter och asg åt dom vädligt ofta! hahah
KassemG heter han, ni får ngra smakprover (obs! varnar för att dom säger fula och perversa ord, mm)




Nu är det mörkt igen!

Nu har det redan hunnit bli mörkt, kl är 15.17 och det är extremt mörkt. Men det är riktigt mysig tycker jag och just nu känns det som att jag alldrig kommer orka gå hem till min far (på festen), massor med folk, nja det lockar inte, mina kusiner hmm lockar lite, kallt ute gör det inte lättare, bläää :)

Bjuder på en ganska mysig bild enligt mig!


HIM - Heartkiller


Heartkiller

Nu vill jag även dela med mig av HIMs nyaste singel, Heartkiller som dom även släppte video till för förra veckan! visar även några bildern från när dom spelade in videon!

http://www.youtube.com/watch?v=V5L9pvwKSjE


Ville

Ville Valo


Ville Valo


HIM

Jag fick bara lust att skriva om mitt favorit band HIM egentligen kommer jag nog inte skriva så jätte mycket denna gång men vill bara dela med mig av dem, nu när de kommer släppa sin 7:de skiva och allt! & ngra nya bilder jag hittat ska jag också dela med mig av, heh

HIM, de har varit mitt favorit band nu i ca. 5år, det var en kompis till mig som fick mig att börja lyssna på dom, hon lyssnade på dom och jag hade inte riktigt lyssna på dom så mycket innan, men jag fan något i musiken som jag fastna för, deras låtar är på något sätt intressant, djupa men ändå inte för djupa, man kan analysera låtarna när man lyssnar på dom eftersom att de inte avsöljar allt och jag gillar det! men även soundet, helt ärligt tycker jag om alla skivorna nästa lika mycket! och dom har ju vart lite olika, som den nyaste skivan kommer nog vara rätt olik från dom 6 första, de 4 låtarna jag hört (dock inte hela), dom låter riktigt bra jag kan knappt bärga mig tills skivan kommer ut om ngra veckor [den 8 februari]. Jag har sett HIM 3ggr hit in tills & längtar tills nästa gång, hoppas det blir så snabbt som möjligt!  i sommar kanske!

Fakta för den som inte vet ngt om HIM!
HIM är ett finskt band som spelar metal musik (deras egna genre har blivit lovemetal, underbart!)
Deras märke är känt eftersom den använt av Bam Margera, som är en känd skateboard snubbe, heartagram kallas märket och ser ut som ett pentagram med ett hjärta, riktigt snyggt och sångaren Ville Valo har sagt att det symboliserar att allting har en motsats. Finns det kärlek, finns det också hat, finns det ljus finns det också mörker. Ibland är linjen synlig, ibland osynlig. (han har även själv skapat heartagramet efter hans 20 års dag). De är 4 personer i bandet; Sång, Ville Valo, trummor, Gar Lipstick (Mika Karppinen), bas, Mige Amour (Mikko Paananen), gitarr, Lily "Linde" Lazer (Mikko Lindström) & keyboardist, Emerson Burton (Janne Puurtinen)

Nya bilder: (jag äger ingen av bilderna!)


Ville Valo

Mige, Burton, Ville, Linde & Gas = HIM

Ville Valo


HIM


Beard? right!

Jag har ätit för ett litet tag sedan, drack kaffe nyss, mums! sen har jag suttit och kollat på tv med mor, vi kollade på ett program [kommer inte ihåg vad det heter], men det handlar om att olika par/familjer söker antingen hus eller semester hus, utomlands, faktiskt ett intressant program, vi satt och planera om att vi också vill ha ett hus utomlands, haha :p


Tänk om jag skulle ha skägg...?

Fest eller?

Som rubriken lyder, idag är det fest hos min pappa eftersom att hans nya fyller 40år [jag ogillar henne], men kommer massa släktingar osv, så jag funderar på att dra en sväng dit senare. Alla vuxna kommer ändå supa sig fulla osv, dom gör det alltid, själv tycker jag dock det är meninglöst [jag är dricker inte alkohol]. Det gör inte min mamma heller och typ ingen i mammas familjs heller, vilket jag tycker är bra!

-Idag sov jag till ca 9 eller något, sedan for jag och handla i Finland med mamma och nu sitter jag och tar paus, ska strax gå ner och maten är klar om ett litet tag, är vrålhungrig!

Ottilia sötnos

Adrian


Maiden


Soundgarden

Nu har Soundgarden återförenats, vilket är en fin sak! därför delar jag med mig av denna text, av troligtvis deras kändaste låt, som jag älskar! Black Hole Sun heter låten!

In my eyes, indisposed
In disguise as no one knows
Hides the face, lies the snake
in The sun in my disgrace
Boiling heat, summer stench
'Neath the black the sky looks dead
Call my name through the cream
And I'll hear you scream again

Black hole sun
Won't you come
And wash away the rain
Black hole sun
Won't you come
Won't you come

Stuttering, cold and damp
Steal the warm wind tired friend
Times are gone for honest men
And sometimes far too long for snakes
In my shoes, a walking sleep
And my youth I pray to keep
Heaven send Hell away
No one sings like you anymore

Hang my head, drown my fear
Till you all just disappear



Fotografering

Fotografering är verkligen en roligt hobby, dock så är min största hobby musik, men jag älskar även att fota!

Detta är då inte mina bilder så, jag äger inte dom! men jag är med på bilderna och fotar när Bring Me The Horizon spelade! [mitt första fotopass, det var en rolig upplevelse! gör gärna det igen]


Purikura foton

Det finns en sida på nätet som hete www.puricute.com som man kan göra sina egna purikura bilder, man tar en bild man har på datorn och lägger till massa sött, heh^^

t.ex. (jag tycker det är svårt att göra dom dock, men kul)



I'm a huge metal fan..

Nu är jag super trött & ska nog dra och lägga mig alldeles strax^^


Blue


En bild på 2 av mina kompisar, Ingela & Malin

När jag var ute på promenad & fotade en höst dag.


Inte för barn under 3år, (yeah)

Beundra första snön...


i sommras

Jag & Malin köade till en konsert (josse som fotade med min kamera, använt ps^^)

blått!

glass!


J, ma friend, flyttat precis..


Rubiks Kub

Rubiks kub är roligt, men man måste verkligen ha nerver för det, haha
Jag har lite foton från en helg när jag och mina kusiner fick rubiks kuber!



Konsentrera är bra, haha


ligga ner och försöka lösa den, efter att det blev jobbigt att sitta.

Haha, till slut kan kuben gå sönder.

Som sagt, man blir trött!


Fredags kväll!

Nu sitter jag här hos mamma, äntligen får jag ta det lungt!

- Har varit i skolan, det var jobbigt! sedan åkte jag buss och hela buss resan var svin jobbig! så nu känns det skönt att bara få slappa, jag är egentligen super trött, men men. Just nu sitter jag och kollar på tv med mamma, vi titta ibland på bandy, elitserien eftersom att dom spelar här idag, så egentligen behöver jag gå ca 200, 300 meter för att kolla live, men eftersom att det går på tv så är det ju chill och sitta inne och titta, haha dock sitter vi och kollar mesta tiden på 13 snart 30 som går på finska 4:an, tycker om filmen (y)


Bring Me The Horizon

Några foton från en konsert (jag hade fotopass, dock var min nya kamera sönder, så jag fick använda min gamla [digital])
-Bring Me The Horizon + Adept & HerBrightSkies 14/10-09

Jona Weinhofen

Oliver "Oli" Sykes

Oliver "Oli" Sykes

Lee Malia

Jona Weinhofen

Oli Sykes


Oli

Oliver Sykes

Matt Kean


Eyes, ögon, silmiä

Foton på ögon som jag tagit

ngra år gammal bild på mitt öga...

ngra år gammalt foto, tycker om bilden fast att det inte blev någon skärpa på ögonen

Detta är ett foto jag & en kompis gjorde 2009, vi sminkade oss och tog bild på våra ögon & trixa i ps, det mörka är mitt & ljusa hennes^^

mitt öga jag tog bild på förra året. [självklart så har jag använt ps på alla^^]

En bild jag tog på min kompis efter att jag sminkat henne mm..


My heart

Nu vill jag även dela med mig av 2 bilder på mina underbara söta djur!

Detta är mina fåglar, Maiden & Adrian (grön)..

Ottilia "Otti" min söta lilla vovve <3

In my place


Detta är då vardagsrum/lite av köks delen (y)

Sovrummet ^^

min nya tv


mitt kök, dock laddar jag upp en bättre bild när det funkar, för jag kan inte infoga bilden i inlägget nu, det är någo problem..

Godmorgon världen

Som sagt, Godmorgon på alla!
-kl är 09.53 men jag har vakna lite efter 07.00, gjort ganska mycket har jag också. Jag börja skolan 11.15 idag och har 2 lektioner, fredagar är nästan sämst enligt mig, eftersom att jag har historia som är as jobbigt och engelska men en kass lärare. Jag slutar först 14.45 och min buss går från busstation 15.10, så jag måste gå svin snabbt för att hinna och för att få sitt plats, för det är alltid extremt fullt på vintern, (åker buss när jag ska hälsa på min familj, eftersom att jag bor ensam). Sedan om jag hinner md 15.10 bussen så är jag framme 17.40, och jag hatar sitta flera timmar i bussen, så sjukt jobbigt! & idag har jag inte alls lust att gå till skolan eller åka buss, så jag är verkligen opepp! Men, jag får vell ta och lyssna på musik i bussen & hoppas på att jag inte får åksjuka och sen hoppas jag at jag kanske får chanses att läsa på min engelska bok, eftersom att den ska vara klar läst nästa fredag och jag måste ha gjort en uppgift på den också & jag som har flera hundra sidor av boken kvar, eftersom att jag glömde ta med den under jullovet pga. svininfluensan.

     
En bild från december 2008, när jag & en kompis var och kolla på bfmv... [taget i hotellet]


Photos


Kranen i Luleå

Höst

Innan earth hour 2009 & under eart hour, inte så stor skillnad

Efter ösregn mitt på sommaren, eftermiddag

Lång bilväg

Regnbåge

Långt hår, det har blivit en del av mig.



bilden är på min kusin "syster" Vicki & jag, vi har både rätt långt hår & för mig har det som alltid vart klart att jag ska långt hår, har alldrig vela klippa mig sedan jag var alldeles lite, har alltid varit riktigt bestämd med det & jag älskar inte bara att ha långt hår själv utan jag tycker oftast t.ex. att killar med långt hår är riktigt snygga, haha..
Vet inte vad det är med långt hår, men något speciellt är det alltså, heh..
Vicki är den blonda och jag den brun håriga, om ni inte förstod det (:

Musik tips!

Nu tänkte jag ger lite musik tips, åt den som vill ha!
-dock så är musiken jag kommer rekomendera inte i alla genren. Mest inom metal,indie, grunge, alternativ, rock & kanske lite pop mm..

ps. stavningen kan vara fel ibland, för att jag försökt skriva så fort som möjligt.

-Alice In Chains, bandet har många låtar som är riktigt bra, men som början kan man ta och lyssna på 3 4 extremt bra låtar; Man in the box, Angry chair, Don't follow & Rooster.
-Amorphis, som har många bra låtar som t.ex. House of sleep & killing goodness..
-Atery, dom har en riktigt bra låt som heter Honor
-Billy Talent, en låt som heter Rusted from the rain
-Black Label Society har många bra låtar, lyssna på t.ex. In this river & Blood is thicker tha water
-Bleeding Throught, ett riktigt bra metall band, ni kan t.ex. lyssna på, Declaration, There was a flood, Death anxiety, For love and failing, love in slow motion, dearly demented, line in the sand & Kill to believe
-Bruce Springsteen, som har riktigt fina låtar som t.ex. Hungry Heart, Radio Nowhere, born in the USA & Because the night (som han skrivit tillsammans med patti smith, ni kan även lyssna på hennes version, den är riktigt bra)
-Buchcherry, dom har många bra låtar men ni kan börja med att lyssna på, Tired of you & Crazy bitch
-Bullet for my valentine, men dom skriver jag inga speciella låtar av eftersom att jag tycker mycket om dom, så om ni inte hört lyssna^^
-Children Of Bodom, riktigt hårt metal band, som det flesta hört av antar jag, men ni kan alltid ta och lyssna på dom annar, t.ex. låten Are you dead yet?
-Coldplay, riktigt bra band, ni kan ta och lyssna på, Yellow, Fix you, Clocks, The scientist, Green eyes, a rush of blood to the head, trouble, violet hill, life in technicolor, til kingdom come & speed of sound, dom har riktigt många bra låtar, så jag ids ej skriva upp alla, haha.
-The Crash, riktigt härligt band som tyvärr har lagt av sommarn 2008, ni kan lyssna på låtar som t.ex. Big ass love, pony ride & Lauren caught my eye
-Dream Theater, lyssna på låtar som t.ex. Hollow years, 6:00 & perfect stranger
-The Filthy youth, lyssna på, boy don't smoke, The Confidence, Le soleil, pirate, orange & come flash all your ladies
-Foo Fighters, lyssna på t.ex. The pretender, Monkey wrench, all my life, best of you, stranger things have happened & cheer up boys, your makeup is running.
-Gary Moore, lyssna på låtar som t.ex. Oh pretty woman, out in the fields, after the war, murder in the skies mm...
-Guns N' Roses, t.ex. There was a time & street of dreams, dock har dom många andra bra låtar men valde 2 bra från nyaste skivan.
-HIM, som är mitt så kallade favorit band, sen många år tillbaka, ni kan ta och lyssna på deras låtar jag tycker om alla.
- I killed the prom queen, ni kan ta och lyssna på låter say goodbye som är riktigt bra, men lyssna gärna till fler låtar, dom är bra!!
-In Flames, dom har många bra låtar så ni kan lyssna på t.ex. Alias, The mirror's truth, only for the weak, clayman, sleepless again, disconnected, take this life, come clarity & trigger
-Kent, som alla borde känna igen, haha, lyssna på t.ex. töntar, musik non stop, kevlarsjälv, om du var här, kärleken väntar, socker, sundance kid mm... dom har många riktigt bra låtar, gillar nästan alla.
-The Kooks, riktigt bra indie band, lyssna på t.ex. Naive, Match box, Ooh lah, seaside, always where i need to be, Mr maker, do you wanna, shine on, eddie's gun mm...
-Led Zeppelin, Rock and roll, immigrant song & black dog mfl.
-Lenny Kravtiz, finns många låtar ni kan lyssna på men börja med, Fly away & are you gonna go my way
-Machine Head, lyssna på t.ex. Battery & Davidian
-
Mastodon, t.ex. sleeping giant, Oblivion & blood and thunder
-Megadeth, t.ex. tornado of souls & Symphoni of destruction
-Metallica, lyssna på dom! ett av mina favorit band
-Movits! haha helt underbara, lyssna på Äppelknyckarjazz, swing för hyresgästföreningen & fel del av gården
-Nirvana, lyssna på dom! ni kan börja med t.ex. Rape me, Heart-shaped box, dumb, polly, come as you are, Lithium & In bloom 
-Pearl Jam, ni kan börja med att lyssna på, Once, Even Flow, alive & Jeremy
- Rage Against The Machine, ni kan börja med att lyssna på, Take the power back, Pistol grip pump, Testify, Renagedes of funk, How I could just kill a man & Bulls on parade
-Raised Fist, ett riktigt bra band, lyssna på t.ex. Friends and Traitors, Message beneath contempt, running man & Sound of the republic
-Red Hot Chili Peppers, lyssna på t.ex. suck my kiss, under the bridge, blood suger sex magic, by the way, don't forget, Scar tissue, californication, Dani california, Snow (Hey oh) & the zephyr song
-Refused, lyssna på dom om du gillar hardcore! lyssna på t.ex. Voodoo people, pretty face, refused are fucking dead & the shape of punk to come
-Shine down, lyssna på Second Chanse, en helt underbar låt! enligt mig
-Skid Row, lyssna på 18 and life..
-Slipknot, riktigt bra band, lyssna på t.ex. Dead memories, psychosocial, snuff, All hope is gone, before I forget, vermillion, 'Til we die, Everything ends, surfacing, wait and bleed, Duality, People=shit & sic
-The smashing pumpkins, lyssna på t.ex. Cherub Rock och Disarm
-Social Distortion, lyssna på t.ex. Angel wings & winners and losers
-Sonata Arctica, lyssna på t.ex. Tallulah, In black and white, shamandalie, Fullmoon, Replica, Victoria's secret, Black sheep, Paid in full, Caleb & Under your tree
-Soundgarden, lyssna på t.ex. Black Hole Sun, spoonman, Pretty nose, Rusty cage & Fell on black days
-Stone sour, lyssna på t.ex. Through glass & Zzyzx Rd
-Sturm Und Drang, lyssna på dom, ni kan t.ex. lyssna på, Forever, rising son, indian, talking to silence, broken, miseria, A million nights, the river runs dry, sinne, alive mm..
-System of a down, ni kan t.ex. lyssna på, Chop suey, Lost in hollywood, Aerials & B.Y.O.B
-Tyler Hilton, ni kan lyssna på t.ex. Glad & Missing you
-Volbeat, lyssna på dom, t.ex. The gadens tale, Radio Girl, Say your number, still counting, pool of booze, maybellen i hofteholder, I only wanna be with you, guitar gangsters & cadillac blood, a moment forever, a broken man and the dawn & something else Or

Neath the black the sky looks dead...

TjabbaTjenaHallå

äuh, denna dag har vart ganska jobbigt, men ändå sjukt bra! När jag väl farit till skolan idag så hade vi histori och satt bara & lyssna och skrev av, ibland vaknade jag upp på lektionerna från mina dagdrömmar, haha. Sedan hade vi engelska och vi gjorde nästan inget så det var en as bra lektion, he_he, dock hade jag betygs snacka & min lärare är hm.. jag tror inte ens att jag ska nämna vad personen är, men jag kan säga att jag är sjukt missnöjd med henne, vill ha tillbaka min föredetta eng lärare. Idag hade vi även mattematik, vilket faktiskt var roligt, eftersom att hela klassen fick andragradsfunktioner förklarade och alla förstod, haha man kände sig så nöjd efteråt!
Egentligen skulle vi haft gymnastik efter det, men jag och M bestämde oss för att inte gå, det var på tok för jobbigt, så vi gick hem till mig & lagade mat och drack kaffe, sedan pratade vi massor och hade sjukt trevligt, vi snackade om planer till sommaren. När kl blev 14.00 var jag tvungen att dra mig mot skolan igen, eftersom att jag hade inso, inso:n idag var sjukt awesome helt enkelt, jag satt där i 3 timmar, haha fast att jag har 30min lektion. Vi gick först igenom lite teoretiskt, vilket gick galant och sedan visade han en låt jag håller på med, han hade alltså gjort om den och gjort den mer komplicerad (en blules låt i C-kurs, hehe) men jag kommer verkligen kämpa mig igenom den, för jag vill lära mig den, den är super härlig, dock kommer vi göra lite annat på lektionerna framöver också, så jag kommer inte lära mig hela på ett tag iafl. Jag visade även några låtar åt honom, jag visade Black Hole Sun av Soundgarden som har återförenat, yeah!, som han skulle kolla på, om han kanske kunde ta ut, men han sa att det var helt konstigt stämt, ungefär i närheten av 460 hertz, haha galet. Sedan så viasde jag Gary Moores - Oh pretty woman, jag älskar låten, dock tycker jag om mycket av det han spelat, fick en skiva i julklapp, Gary Moore classics, ska nog försöka fota den någon dag och visa upp fodralet, riktigt bra skiva. Ja, men iallafall, vi lyssnade på den och han släppte lös på gitarren och spelade med och fyllde på med extra solon, det var grymt! haha Sen lärde jag mig lite av basgången så jag satt och spela den på gitarren, haha. Så dagens lektion var nog en av dom roligaste, dock tycker jag om alla lektioner, eftersom att en gubben är den bästa läraren jag någonsin haft! varför kan inte alla vara det? :)

-bjuder även på denna bild, som togs förra året, jag blev nerklottrad i skolan, he_he
                             


Lugn morgon...

Nu är kl 07.36 & jag borde börja fixa slutet innan det är dags att gå till skolan och det lockar inte speciellt mycket just nu, eftersom att jag fryser och inte vill ut +  att jag har en jobbig skol dag. Iddag har jag historia på morgonen, efters historian har jag 10 min rast och efter det engelska, 10 min igen och sedan matte, efter matten är det lunch och sedan gymnastik men jag & Minna bestämde oss igår för att inte gå på gymnastiken så då blir det iafl en lektion mindre, men jag har ännu en lektion efter idrotten som jag måste och vill gå på och det är inso, som är instrument/song, eftersom att jag går estetiska linjen [musik] så får jag privat lektion i instrument eller sång, men jag har valt att spela gitarr och har världens bästa gitarr lärare, Bosse.

Idag vaknade jag 06.30 fast att jag egentligen brukar vakna kl 07.00, men idag ville jag ta det lite lungt osv..
-Jag kommer försöka uppdatera idag igen, senare om jag hinner eftersom att jag oftast kommer hem vid ungefär 17 tiden på torsdagar och jag måste duscha, äta & tvätta kläder och packa, så det brukar vara en hektiskt dag.
Varför jag ska packa, jo det är så att jag bor i en annan kommun än min familj så jag ska åka hem till mamma och hälsa på, eftersom att jag saknar dom hemma, mina fåglar är t.ex. där & min hund också, sedan så har även min far en fest hemma hos sig, pga att hans "nya" fyller 40 år, så det kommer vara massa släktinga osv, så ja... jag kanske drar och kollar en sväng men jag vet inte ännu...

Nu är kl 07.45, så jag måste verkligen börja dra, eftersom att min första lektion börjar om 30min och jag måste hinna klä på mig och gå iväg också, usch :c

Ett nytt år, ny start & ny blogg..

Idag bestämde jag mig för att radera min gamla inlägg och börja uppdatera så ofta jag orkar och har tid, bara för att skriva av mig mm. Jag kommer även försöka fota och ladda upp bilder så ofta som möjligt, kommer även ha web camera bilder, eftersom att jag älskar att göra kollage med flera web camera bilder, oftast i olika fäger som t.ex. dagens bild!

- Egentligen borde jag lägga mig nu, eftersom att jag ska till skolan imorgon kl 08.15 börjar jag, men eftersom att jag bestämde mig för att fixa min blogg så har jag inte kunnat ta mig till sängen.
- Om min blogg design, jag kommer att fixa en ny när jag har tid, nu tog jag bara någon från en sida & jag tror det blev dubbla sidor, så .. jag ska helt enkelt ta och ordna det senare.

 4st bilder på mig^^


RSS 2.0