I just have to!

Nej jag känner nästan att jag måste ta en dusch, vet fan inte varför eftersom jag duschat håret igår och allt! men jag tvättade händerna nyss och det luktade helt underbart. precis som när man tagit ett långt bad med skum av dove, helt ljuvligt. Så jag får nog vandra mot duschen nu!
- Dock borde jag skippa duschen eftersom mitt hår slits av att duscha för mycket, men jag tycker inte om att duscha utan att tvätta håret, eftersom det är så pass långt och det blir fuktigt och äckligt så det är lika att duscha hela alltet på en gång!

INTRESSANT, Javisst!


saknar Olivia!

Alltså jag är helt skakig, undra om jag druckit för mycket kaffe eller vad det är? men det är svin svårt att skriva.
Har haft en super chill dag. Har sovit ca. 10 timmar i natt, haft en lektion idag och sen bara chillat med Josse & Tova. Men fast jag inte gjort nästan något så är jag super trött, haha. Dock vet jag inte om det är så bra, det måste vara något som inte riktigt stämmer?
Jag är så sjukligt mätt igen och mår illa pga. det.. suck..

Jag saknar Olivia mycket! riktigt mycket faktiskt, min lilla bebis. Vet inte hur det blir i helg heller, vet ej om mor min hinner komma hit och om hon inte hinner så känns det nästan som att jag måste åka dit, men vi får se. Usch, borde övningsköra också, suck.. det är fan jobbigt att försöka ta körtkort när man inte kan övningsköra mer än på helger.


New Shoes

Mor min var super snäll som vanligt och köpte mig 2 par skate skor, som var på rea eftersom alla mina skor håller på att rasa samman. Nu har jag ett av paren i Luleå, dom svart/vita och dom bruna har jag hemma hos mamma. Dom svarta är lite för stora, det är 37½, men det funkar att dom är svin sköna att ha på sig! Tänk alla dagar man känner sig jätte trött och bara vill ta på sig något gosigt, lösa jeans och någon mjuk tröja, perfekta skor för den dagen! Dock är dom snygga så jag kan använda dom annars också, haha.

Men nu ska jag dra och sova! eller ja förbereda mig iallafall, ska och borsta tänderna, NU!

















Något lite roligt också! Denna intervju är faktiskt svin kul.. (den som undrar vars jag hittar allt sånthär, så är det på bloggar, haha)


Trettionde augusti tvåtusentio

Sitter här i pyjamas och är täppt i näsan och trött som bara den!
Slutade kl 17.00 i dag, helt galet långa mådagar jag kommer ha året ut, dock har jag värsta hålen i mellan. Har 3 timmar hål på måndagar, först 1 timmes lunch/hål och sedan 2 timmars hål innan franskan som är sissta lektionen på måndagar.
Jag fick 3 nya lärare i dag, i kuhi fick jag något som heter typ Martin? om jag kommer ihåg rätt, ARL fick jag någon som heter Jenny eller något. Sedan fick jag en lärare i franska som jag inte alls kommer ihåg namnet på, haha.
Annars har jag faktiskt hunnit med att duscha och äta ett ton mat, är super mätt. Sitter här på soffan och somnar snart, men dricker lite cola för att hålla mig vaken, men det verkar fan inte hjälpa ett dugg!

Lite bilder från ihelg. Det är bilder på bilder, haha. Beställde bilder från Fujidirekt, där man kunde beställa 100 bilder och endast betala frakt, alltså ca. 29kr. Riktigt nice var det! Bilderna kom på några dagar också, grejt!










Jaden Smith

Jaden Smith är så gullig, haha. Kolla 2.03 och framåt, när han sjunger live.


Eli Mattson

Alltså ingen kan ana hur skönt det känns att ha rent hår! haha, fan vad det låter äcklgit, men seriöst det är så sjukt skönt att ha rent hår! Jag klarar inte av att vara 3 dagar utan att tvätta håret, mitt hår kändes som om det doppats i ett smörpaket eller något.

Detta ska man se! Walking In Memphis har verkligen blivi poppis, haha. Men det är ingen dåligt låt, så det är inte speciellt konstigt. Men denna videos är riktigt fin, från början tillslut. Eli Mattson som denna unga man heter, han är begåvad och vacker! 

http://elimattson.com/




Lite mer med honom. Lyssna och njut, haha.







Fight club

Alltså jag har aldrig vart så trött som jag vart i morse när jag vaknade, fyfan det var helt sjukt svårt att vara vaken, men till slut klarade jag det! Vart med mor på Ica och handlat, köpte 2 dvd:n för 99kr, I like! Köpte Fight Club, som är ett måste att ha och se, har fan inte sett den änn och det börjar vara dags! sedan köpte jag även Grease 1:an eftersom jag inte har någon av dom på dvd och dom är så sjukt bra, nu vill jag ha 2:an också, men jag hittade den ej.
Ska åka 13.35 bussen mot Luleå idag, galet hur snabbt tiden går. Känner att jag borde hunnit med mycket mer denna helg, t.ex. borde jag övningsköra idag enligt mig och så borde jag hinna plugga teori, borde även hinna gå till farsan en snabb sväng innan jag åker, måste hinna!

Nu ska jag dra ner och busa med Olivia och prata med mamma. Sedan ska jag även äta svin god soppa som mamma gjorde igår, har ätit hur mycket som helst, mums!




Väx upp!

Fyfan vad jag är less på den här kommunen, alltså det finns så många idioter här så att jag vill spy! Kan inte ungdomar bara växa upp? Tror ni man kan bete sig hur man vill eller? tro att allt ni gör är rätt och att ingen annan har rättigheter till något? Helt ärligt och kallt talat så ser jag ingen framtid för er idioter! misslyckade är ni!

Nu var det sagt, nu byter jag ämne ska inte slösa mer energi på alla idioter som finns här. Skulle hoppas att det fanns föräldrar som kunde hålla pli på sina ungar, men här finns tydligen inga sådana!
- Har suttit här och titta lite saker, tänkt plugga lite faktiskt men det har ej blivit av. Har istället spelat gitarr och ylat, haha. Har myst med Olivia också eftersom jag åker imorgon igen och hon är så söt så man kan inte vara utan att sakna henne konstant!

Ska ta och göra något mer vettigt än sitta vid datorn nu.



Alltså min meny är ännu också helt mongo, iallafall så vitt jag ser... men ja.. jag orkar inte bry mig just nu.


The Only Exception

Idag har jag hunnit med rätt mycket igen. Jag och mamma har vart i Övertorneå och allt. Ska ännu försöka fortsätta kvällen med lite olika aktiviteter, dock är jag trött så jag får se hur länge jag orkar vara vaken, tvivlar på att jag kommer vara vaken länge till faktiskt. Sitter just nu och kollar på Bröllopsfotografen vilken jag förövrigt har på dvd, men det är kul att se på tv.
Imorgon är det bara att åka tillbaka till Luleå och återvända till vardagen, nu när skolan börjat och allt.

Denna låt är fin förövrigt.


MysteryGuitarMan

En lång dag! Ska sova snart, börjar vara svin trött.
Idag vaknade jag 07.00, gick till busstation och hoppade på 08.20 bussen. Sedan har jag gjort massor med annat, sov några timmar på dagen också eftersom jag vart sjukt trött de senaste dagarna.
Åh, jag fick se bilderna jag beställde och jag måste beställa mer! jag älskar att ha bilder på "papper" istället för bara på dator, love it love it lovet it! måste göra fina tavlor eller lägga upp bilder på väggen.
Igår vart jag med Ingela, vi satt och kollade på MysteryGuitarManyoutube, hans videos är så galet coola! Helt insane!

http://www.youtube.com/user/MysteryGuitarMan



Alltså min meny har vart typ helt mongo, så den kanske är det ännu.. men, jajo.


Memories

Tittade på lite bilder jag gillar, minnen man får av dom osv.
Så här är några.












S-E-G-T men snabbt!

Först måste jag bra skriva Edgar & Adrian är så duktiga! jag har haft dom lösa i några timmar och nu flög dom in i buren så jag kunde stänga luckan, behövde inte göra något. Nu sitter både och äter, haha.
Kl är snart 18.00 helt galet! jag somnar snart.. vilket jag gjorde hela dagen ungefär, dock inte somnat en enda gång ännu.
Tänkte att jag kan ladda upp ngra bilder från igår, har fler mer orkar inte förminska alla just nu, måste förminska bilderna för att få upp dom på bloggen, eftersom mitt internet är SEGT!


Moa

Edgar & Adrian

Pringels

Ingela


Still here!

Stannar kvar torsdagen i Luleå och åker iväg imorgon på morgonen istället, känns mycket bättre så!
Har vart och anmält mig till nästa riskutbildning som är 7 September och jag missar min enda lektion då, lite otur, men det ordnar sig. Måste få riskutbildningarna avklarade någongång, annars får jag aldrig körkortet.

Ingela sa att hon skulle höra av sig senare om att vi kunde hitta på något idag, så vi ser ju lite senare om hon gör det. Annars är jag svin trött så jag har tänkt somna flera ggr under dagen redan och kl är redan 17.04, det är helt galet hur snabbt tiden går. Men jag är nog trött eftersom jag var vaken rätt länge igår.
- Moa kom hem till mig efter skolan, sedan kom även Ingela och lagade mat och var här några timmar, det var trevligt och efter att Ingela farit hem och jag & Moa inte gjort nästan något, bara flamsat så kom Kim hit och dom for lite innan 24.00 som jag kommer ihåg och jag la mig typ 01.30 eller något.

Ja, ingen skola idag eller imorgon, så ja... jag borde ta tag i lite saker men jag är så trött så jag orkar inte.
-Har släppt ut fåglarna så om sitter på gardinstången och jag borde få in dom idag också, hoppas det inte blir så jobbigt, hoppas helt enkelt att dom flyger dit själv.


- Borde plugga teori
- svenska
- läsa
- bränna bilder till skivor
- städa
- sluta ha beslutsångest över många saker och bara bestämma mig!
+ många många många andra saker... sådant som inte märks, som bara
sitter i skallen och blir aldrig gjorda!
- borde försöka tillägna mycket tid åt musiken också, men jag känner mig stressad över massor med annat som också måste göra, det suger!
Men jag tror jag kommer igång inom en snar framtid, skolan har ju t.ex. börjat precis.






Grunge to lunch

Nu sitter jag här och är smått stressad och vet inte vad jag ska göra först och hur jag ska göra. Jag borde åka till hpda idag, men sen måste jag även hinna gå till trafikskolan här i Luleå och kolla med dom och dom öppnar först 12.30. Sedan borde jag föra soporna och så är jag stressad över att lämna fåglarna ensamma till söndag, det är ju nästan 3 dagar, dock borde dom ju klara sig om det inte händer någon olycka men känns ändå så hemskt, usch jag vill kuna bära med mina djur överallt!
Usch, jag hatar verkligen att stressa. Vet inte ens vilken buss jag hinner ta. Usch, stress stress stress. Ska jag åka eftermiddag eller imorgon på morgonen, det får nog bli idag, men vilken tid? ska jag gå först till trafikskolan och sen hem igen och äta osv eller ska jag gå direkt efter det till busstation?... alla dessa frågor, av en sån här lite sak. Om jag hade haft skola nu torsdag och fredag hade det ju vart mycket lättare att veta.

Föresten Grunge är så bra! Soundgarden, Nirvana & Alice In Chains är bäst!


Chris Cornell

Alltså denna bild på Chris Cornell är "het!" hahaha. Längtar till Soundgardens nya platta släpps och det är snart!
Jag är svin trött, börjar först 12.30 imorgon så jag kanske tar och duschar på morgonen istället, får nog bli så!
Borde fan dra och borsta tänderna osv nu! direkt! nu!!!!

Men jag kan vell lika väl skriva lite om dagen eftersom jag inte ids gå ännu. Idag träffade vi ettor:na dom verkar rätt trevliga, iallafall dom jag han snacka med. Sedan pratade jag mycket med Natalie som är ny i våran klass och hon är super trevlig. Vi var och fika ett gäng efter skolan, vi satt på T.A. i flera timmar. Sedan så vart jag med Kim & Kalle en sväng till röda korset och jag hittade inget intressant! Efter att jag kom hem så kom Josse hem till mig, vi chilla! och jag har ätit svin mkt vitlök idag! gott! haha. Får hoppas att jag ej stinker vitlök imorgon, men whatever.
well, nu ska jag ta mig i kragen och dra mig mot toaletten.



Ny musik video

Bring Me The Horizons nya musik video till nya singel It Never Ends är ganska rolig faktiskt!
Check it out!  


My life as Liz

My life as Liz är så jäkla bra!
Mitt internet är super segt så det är svin jobbigt att försöka titta på program osv. Börjar bli små tokig! Jag är trött men skulle vela se det som jag har kvar av att se av programmet, alltså 1 och ett ½ avsnitt kvar, sedan är det slut forever! :c
Men måste nog gå och lägga mig är helt slut!

Idag började skolan förresten, gjorde inte speciellt mycket idag, fick ny mentor och en ny i klassen osv. Sedan så har jag vart på stan med Malin, Josse, Tom & Jeremy och även hunnit hälsa på Malin, eftersom hon flyttat till en egen lägenhet i tuna, så cyklade jag & josse dit en sväng och hälsade på.

well, nu dags för sängen! imorgon kl 10.00 ska vi tydligen vara med ettor:na, får se vad vi ska göra, heh.


Ny städat och fixat

Alltså mamma och Olivia for härifrån vid 07.45 ungefär och jag saknar Olivia svin mycket redan! usch, hon som är så gosig och söt! Jobbigt det kommer att vara att hon ej är här, men hon är så feg att jag inte kan lämna henne ensam när jag far till skolan, så jag kan ej ha henne här ännu. Vi försöker vänja henne, men det är svin svårt.
Imorgon börjar skolan, men först kl 13.00 som jag förtstått. Så jag jag har mycket ledig tid idag/imorgon. Idag har jag varit vaken sedan 05.00, på fredag vaknade jag 03.00 och på lördag 05-06.00 tiden, så jag har haft långa dagar.

I fredags städade jag hela lägenheten, riktig storstädning. Sedan har jag handlat med mamma. 

 


MotherChucker

Sitter och kollar på Gossip Girl säsong 2, GG är så bra!
Chuck är roligast i hela serien. Kan knappt bärga mig tills nästa säsong! som börjar snart, snart, snart!

MotherChucker
ChuckBastard



http://www.youtube.com/watch?v=QfxlKdnrvyI


Sova, upp om några timmar.

Jag fattar inte riktigt mitt schema. Får vell se någon dag nu snart vad allt betyder. Måste förresten lägga mig typ nu! nu! för jag ska upp om några timmar, ung. 03.00, kanske lite tidigare eftersom vi ska åka till Luleå & mamma vill åka i god tid. Sedan så är jag trött annars också, så jag borde verkligen lägga mig nu.
Sitter och lyssnar på Black Rain, men jag får göra det imorgon mer fast.

Black Rain

Lyssna på Soundgardens nya singel, Black Rain & så kan man även förbeställa deras nya skiva Telephantasm. Ser framemot att få höra hela skivan! nu efter 13års break, borde dom komma med något riktigt bra! Black Rain låter iallafall bra.

Black Rain is the new single from "Telephantasm". Originally recorded for the "Badmotorfinger" sessions, this track has been dusted off and presented for your listening pleasure. The artwork for Telephantasm will blow your mind.

Black Rain by soundgardenworld

Gratis festival & kyla

Sitter på jobbet och väntar på mamma att hon ska komma från Jobbet, idag måste vi fixa klart med alla löner, så det blir mycket att göra idag. Imorgon har vi som tänkt att åka till Luleå, har massor att fixa där så. Egentligen skulle jag även vela fara en sväng på Musikens makt (graits festival). Ligger så nära mig också, så vi får se. Dock har jag hört att typ alla ska dit, men jag vill gå dit med någon om jag överhuvud taget ska fara eftersom jag är lite förkyld och det är svin kallt ute. Vi ser ju, ska även ta med fåglarna så jag slipper vara helt ensam sedan, skönt!  och så ska vi försöka få med en bok hylla så jag ka lägga den i troligtvis sovrummet eftersom jag inte har speciellt mycket saker i sovrummet och lådor fyllda med saker, men om jág har en hylla kan jag lägga allt iden!

På måndag börja skolan, får se vad jag får för mentor och hoppas jag inte får nå kassa lärare detta år iallafall, fått nog av såna. Hoppas även på att jag inte får ett jobbigt schema.   


Emma, fanns ett foto till så laddar upp den nu! hon är så söt!


10 år

Igår fyllde Lina hela 10år! Helt galet hur snabbt mina små älsklings ungar växer upp! Iallafall så fick jag veta av V att tjejerna var hos mormor & morfar så jag tog mammas cykel och cykla dit på direkten. Har inte sett tjejerna på över ett HALVÅR! så ni kan inte fatta hur glada vi alla tre var av att få se varandra, haha. Det var iallafall svin kul. Sen tog jag hem dom ett tag och visade Olivia åt tjejerna och Olivia tyckte om tjejerna mycket att hon inte lugnade ner sig förens vi gått tillbaka, har sett henne riktigt super glad, men nu var hon helt galet glad i minst 1 timme, hoppa, skutta, "bet", hahah. Det var super gulligt. Hade gärna velat vara med flickorna lite längre, men det var på kvällen så dom fick inte vara så länge.

Jag fick även en "schock" när jag såg hur långa både tjejerna har blivit, herregud! & både är så himmla vackra!
Vicki du är också vacker ;)

Ni måste ta er till Luleå alla tjejer!  kom till mig någon helg eller ngt när ni kan, hela högen! :D






































Snart så snart!

Sitter och väntar på att mamma ska komma och så ska vi åka hemmåt. Kl är redan 15.30, så det börjar bli dags att sluat för dagen. Men iallafall, så får jag idag veta om, när vi åker till Luleå så jag måste börja planera, skolan börjar redan på måndag, helt galet! Jag har jobbat 7 veckor imorgon, så jag har jobbat 70% av sommar lovet, en vecka i turkiet och sedan dom två andra veckorna har jag hunnit vara till Helsingfors, Tallinn, Sonisphere och åkt runt lite i norr med mamma. Helt fullbokad sommar, har inte ens hunnit träffa kompisar, mer änn en kväll jag var i Luleå, haha. Men jag kan ju inte säga att jag bara slappat hela lovet, jag kommer dock inte ha problem med att stiga upp till skolan eftersom jag vaknat 05.00, 06.00 & 07.00 ungefär varje morgon under lovet.

- Nu när sissta året börjar måste jag börja komma fram till vad jag vill göra efter gymnasiet. Jag ska även försöka spela så mycket musik som möjligt iår, men nu i börjar kommer jag satsa ganska hårt på körkortet även, ska försöka få det så fort som möjligt. Så jag måste ta tag i det direkt när jag kommer till Luleå. I och för sig så övningskör jag och ska börja med teorin, har läst lite men jag ska satsa mer på den nu eftersom jag slutar jobba troligtvis imorgon och så kanske jag hinner börja lite smått och försöka öka takten.

Ihelg gäller dock storstädning av lägenhet och inhandla allt som behövs.


When the wild wind blows

Alltså bästa låten på Iron Maidens nya skiva, The Final Frontier är lätt When The Wild Wind Blows, ingen tvekan, kan inte sluta lyssna på den.

"I cant believe all the lying,
All the screens are denying
That the moments of truth have begun
Cant you see it on the T.V.?
Dont believe them in the least bit
Now the days of our ending have begun"





The Final Frontier

Nu har Iron Maiden släppt sin nya platta, The Final Frontier. Jag har lyssnat igenom albumet och albumet är bra, men nästan alla låtar är svin långa. Första låten på skivan satellite 15....The final frontier, vart långt men lite roligt eftersom det var som två olika låtar, lite som master of puppets av Metallica och Sleepwalking past hope av HIM. Det är ju dock ingen nyhet att Iron Maiden gör långa låtar. Måste ännu lyssna på skivan några ggr för att veta vilka låtar jag gillar bäst.
- Men den längsta låten som heter When The Wild Wind Blows tycker jag redan om och den finns sisst på plattan & är 11.02 minuter.

Lite fakta om Iron Maiden, som är intressant.
Bandet, som är ett av de mest inflytelserika inom sin genre och med över 100 miljoner album sålda i världen även är ett av de mest framgångsrika, har givit ut femton studioalbum, sju livealbum, fyra samlingsalbum, fyra samlingsboxar och dessutom flertalet live-filmer. Bland stora låtar bör nämnas 2 Minutes to Midnight, Run To The Hills, The Trooper, Hallowed Be Thy Name, Fear Of The Dark, Aces High, The Number Of The Beast, The Wicker Man, Brave New World, Rainmaker och Different World.


Levitt

Snart snart sluta vi jobbet för idag. Tog lite paus och redigerade ngra foton, haha.

En äldre Joseph & en yngre Joseph.

Bilder från internet, som jag redigerade.


500 days of summer

Ja, just det. Jag har sett 500 Days of summer, var ju tvungen nu när jag vart så inne på Joseph efter att jag sett Inception. Filmen var faktiskt riktigt bra, värd att se, haha, Fan jag älskar filmer, jag vill ha alla i hela världen.






Street Music 3

Haha, alltid lika roliga.


Joseph Gordon-levitt

Var tvungen att tillägna Joseph ett efter inlägg. Modell bilder från GQ, dock skiter jag i bruden. Det är Joseph som är good looking!


 



hahaha, roligaste delen i inception... eller ja, den är iallafall rolig. Alla på bio:n skrattade eller det lät som det iallafall, haha.

Indonesien

Jag kan indonesiska... frågar är bara hur länge jag kommer ihåg detta, gissar på att jag glömt det antingen idag eller imorgon.
Frågade en kompis om några saker jag ville lära mig, lol. Tror jag klara mig på detta ett tag, haha.

Mitt stora indonesiska lexikon.
nama saya adalah - jag heter
apapu - vad som helst
metal adalah genre musik terbaik - metal är den bästa musik genren..
adalah - är

dock vet jag ej hur man uttalar.


Kolla vad jag såg på nätet. Dom vart fan lika!


R.I.P Heath Ledger & Joseph Gordon-levitt ser bra ut, iallafall i Inception...


The Karate Kid

Nu har jag sett Karate Kid också, den nya alltså. Jag tyckte filmen var roligt, haha. En film värd att se!
http://www.divxden.com/wzzyy5c5f35i/The_Karate_Kid_2010_DVD.flv.htm



 


Bytit strängar!

Jag ska snart sova är svin trött. Men, jag har bytit strängar på gitarren ikväll, fyfan det var jobbigt! dom krångla så in i h-vete. Men nu sitter dom på plats och gitarren låten mycket bättre. Dock råkade jag trycka in ett av strängsriften så djupt så det kommer bli jobbigt att få upp den nästa gång, suck!

Ah, nej nu somnar jag snart måste lägga mig och sova.



Grattis Bror på 20års dagen!

Idag fyller storebror min 20år, känns helt galet. Vi som var små barn nyss och sprang runt på gårde och lekte. Men iallafall, så jag och mor sprungit hela morgonen i affärer och sökt present, vi hittade!
Sedan har vi suttit och tittat på film hela familjen, vi såg Farsan eftersom att vi köpte den åt brorsan och ingen av oss hade sett den. Det var förövrigt kul att sitta och titta film tillsammans, vilket vi gör VÄLDIGT sällan eftersom mamma jobbar, jag bor i Luleå osv.


Bilden är från när han tog studenten, hittade ingen nyare.


Vilka band live...

Jag har sett rätt många band live och kom fram till att jag skulle göra en lista på dom jag kommer på. Såhär ser listan ut, det kan dock fattas band jag tänkt skriva upp men inte kommit på och så har jag inte skrivit ner band som inte är så "stora" enligt mig.
Bilder från konserterna finns på både;
http://frozeneternal.deviantart.com/
Amanda17.pixbox.se
Videos finns på;
http://www.youtube.com/user/AmandaN17

HIM (4)
Metallica (2)
Bullet For My Valentine (3)
Bleeding Through (2)
Lacuna Coil (2)
Kent (3)
Sturm Und Drang (3)
Hanoi Rocks (2)
Volbeat (2)
The 69 eyes (2)
The Sounds (2)

Mokoma (2)
Iron Maiden
Slipknot
Lamb Of God
Alice In Chains
Slayer
Linkin Park

Disturbed
In Flames
Bring Me The Horizon

Raised Fist
Amorphis
Children Of Bodom
Iggy & The Stooges (halv akustiskt, alla i bandet var ej med pga. tromben)

Nightwish
Porcupine Tree
Mastodon
Alice Cooper
The Cult
Lovex
Sonata Arctica
Faith No More
Dead By April
Disco Ensemble
Ladytron
The Gaslight Anthem
Stratovarius
Ismo Alanko Teholla
The Crash (deras sissta spelning någonsin)
Opeth
The Ark
Teräsbetoni
Turisas
Sonata Arctica
Adept
Her Bright Skies
Maija Vilkkumaa
Familjen
Apulanta

Spec.
Serj Tankian (såg ej, men hörde när vi var på väg in till festival området)
Anthrax (såg ej, men hörde när vi var på väg in till festival området)
Bam Margera (sett honom två ggr på en festival, inget gig precis, haha)

Sedan har jag sett andra band också, men det är "mindre" band jag inte ens orkar skriva upp.
+ att det kanske fattas något band jag tänkt skriva upp, är ej säker.

Nytt album & Ny singel

Såg vad Jona uppdatera på facebook och detta fick jag se. Sedan såg jag bfmv:s uppdatering.

Bring Me The Horizon släpper sin nya skiva, There Is a Hell, Believe Me I've Seen It. There Is a Heaven, Let's Keep It a Secret i början av Oktober. Namnet på skivan var verkligen långt.

Läste även detta på nätet:
The upcoming record also sets to feature electropop musician Lights and You Me at Six frontman Josh Franceschi. There Is a Hell, Believe Me I've Seen It. There Is a Heaven, Let's Keep It a Secret would also be released via Visible Noise Records (United Kingdom) and Epitaph Records (United States), as of 4 and 5 October respectively.

Fick nu även veta när jag läste på nätet att namnet Bring Me The Horizon kommer från filmen Pirates of the Caribbean där kapten Jack Sparrow säger: "Now... Bring me that Horizon.".

- kul att veta.





Förresten släpper Bullet For My Valentine ny singel och denna gång blir det Bittersweet Memories


The Pretty Reckless

Tycker The Pretty Reckless är svin bra, hörde om dom första gången av Josse faktiskt. You make me wanna die har jag hört första gången på Kick Ass men inte vetat vad det var förens jag hörde den på Josses mp3.
Taylor Momsens röst är sjukt bra, jag kunde inte föreställa mig att hon låter så här när hon sjunger faktiskt, det är lite pink stuk på det hela, men sjukt bra röst!
Tycker dock inte Miss Nothing & Zombie är lika bra som you make me wanna die.  Men My Medicine är rätt bra.
Taylor Momsen som ser så lite och oskyldig ut har "blivit" värsta rockaren. Hon har dock värsta extrema panda sminkningen nuför tiden, det är snyggt med svart svart målade ögon dock inte för överdrivet, men ändå så är hon en riktigt söt tjej.



"Take me I'm alive
Never was a girl with a wicked mind
But everything looks better when sun goes down

I had everything
Opportunities for eternity
And I could belong to the night
Your eyes, your eyes
I can see in your eyes
Your eyes

You make me wanna die
I'll never be good enough
You make me wanna die
And everything you love will burn up in the light
Every time I look inside your eyes
Make me wanna die"


The Last Song

Nu har jag sett The Last Song, filmen var svin bra! Fin och sorligt samtidigt det var omöjligt att hålla tårarna borta. Verkligen en film värd att se.










Sonisphere orsakade även sorg.

Nyheten kom igår och igår dog en 50 årig man pga. skadorna han fick på Sonisphere i helgen. Skadorna hade troligtvis orsakats av något som hade flygit på honom i huvudet. Sorligt att det blev dom det blev. Tur var det att inte fler dog, det vart ju så många skadade.
Det var alltså inget "fel" med att jag var livrädd och trodde vi skulle dö eftersom det var en person som dog. Sörjer med alla anhöriga osv. R.I.P



http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2236158


står såhär på sonisphere poris hemsida.
Surullisia uutisia/ sad news

Tänään tulleen tiedon mukaan toinen Sonisphere Festivalilla äkillisessä ukkosmyrskyssä kriittisesti loukkaantunut, 50-vuotias mies, on kuollut saamiinsa vammoihin.  Olemme luonnollisesti syvästi järkyttyneitä ja haluamme esittää syvimmät osanottomme uhrin omaisille ja ystäville- Team Sonispheren, Iron Maidenin ja kaikkien Sonisphere-fanien ajatukset ovat kanssanne.

We have just received news that the 50-year old male that was critically injured during the freak storm  at Sonisphere has passed away. We are obviously shocked and devastated and would like to offer our most sincere condolences to the family and friends of the victim –the thoughts of Team Sonisphere, Iron Maiden and all Sonisphere fans are with you.


Automat körkort, Ja tack!

Nu ligger jag i mitt rum, det känns mörk fast att det är rätt ljust ute ännu. Men idag har jag kommit fram till att jag ska ta körkort för endast automatväxlad bild. Jag anser att jag inte behöver en manuell och om ja nu skulle få lust att skaffa det någongång så är det ju bara att göra det. Så jag har vart på körskolan och pratat och det går att fixa det. Ska när skolan börja gå och fixa en tid för riskettan så snabbt som möjligt och efter det kolla tid för halkbana. Ska försöka köra så mycket jag hinner nu innan skolan börjar, blir nog ändå inte så jätte mycket men jag anser att jag kan hantera en automat rätt bra, men jag vet olika moment jag måste träna på och så ska jag börja plugga teori nu i veckan. Träffade en tjej på körskolan och jag ska köpa hennes program för 200kr istället för att beställa ett nytt för 500kr, så imorgon ska det fixas.
Ska försöka fixa körkortet innan snön kommer, så jag får ta och börja rappa på nu. Måste troligtvis ta lite ledigt från skolan, ngra dagar i början av terminen. Ska försöka köra på helger så att jag slipper skippa skolan, men sen när jag gör uppkörningen så kommer jag göra det i hpda eftersom det nog blir lättare. Skulle vara skönt om mamma fick sitt tillstånd så jag fick övningsköra med henne också för pappa har sällan tid.

Sen så har jag tänkt på detta med automat körkort, varför fan ska man ha manuell?
I USA t.ex. skaffar man sig ett "lisence" och så får man själv lära sig använda spak om man vill, nästa alla kör med automat där. Jag tror ändå att det flesta bilar kommer bli automater inom några år. Sedan så kanske en automat kostar mer, men nog kan man hitta automater för ett bra pris också. Sen att folk skriver om att man inte borde ta automat för vissa jobb kanske kräver manuell, men jag ser inget hinder med det. Sen att om man ska hyra bilar eller låna, men nog fan finns det automater någonstans. Det flesta jag känner kör med automat, jag vet faktiskt riktigt få som kör med manuell.
Så jag ser ingen vits med att skaffa manuell. Jag gör det om jag nu skulle råka få lust att skaffa mig det. Men just nu anser jag att jag inte orkar lägga ner tid på manuell körning, jag behöver kortet så snabbt som möjligt och så är det billigare att skaffa automat kort.

Well, nu ska jag höra med gubben om vi kan fara och köra lite car.

Sonisphere

Setlistor från Sonisphere i Pori. Hittade inte HIM:s, men jag vet att dom började med Like st. Valentine, Right here in my arms & Rip out the wings of a butterfly.

 
Alice In Chains & Iron Maiden

Slayer



Häftiga 360 graders foton från Sonisphere, syns faktiskt på både HIM:s & Alice In Chains foton.
http://www.virtualfinland.fi/Kaupungit/Pori/Tapahtumat/Sonisphere-2010/ 

Dålig kvalitet när man zoomar in, men whatever där är vi iallafall. I den lilla ljusa rutan. Detta är taget under HIM.




Nu ska jag en sväng till körskola och se en sak.


Iron Maiden

Jag kan säga att Iron Maiden är ett sjukt bra live band! dom lät bättre live änn på skiva. Minnena som kommer tillbaka när man tittar på videosen, ojoj! jag vill bara dit igen, nästa gång långt långt framme vid scenen, helst längst fram, hhaaha. Hoppas nästa års sonisphere blir bra och att jag kan dra, för såfan! jag älskar sonisphere i pori, nu har jag vart där 2 år irad, alltså varje gång eftersom sonisphere "började" 2009.
Den som gillar metal, detta är den perfekta festivalen för alla metal fans! och jag föredrar finland, inte för att jag vart på svenska sidan men iallafall, haha.


I'n running free, yeaaaaah!

666 the number of the beast..

Fear of the dark, fear of the daaaark...

fyfan det var så jävla bra! vill verkligen uppleva detta igen!


Jackass 3-D

Den 15 Oktober kommer den nya Jackass filmen ut. Jag är pepp, den verkar rolig.
Nytt material med, Johnny Knoxville, Steve-O, Bam Margera, Wee-Man, Chris Pontius, Preston Lacy, Dave England, Ehren McGhehey, Ryan Dunn m.fl. Även Duudsons kommer att vara med härligt. Det kommer vara grymt att se i 3D effekter.


Tromben under Sonisphere!

Då har man överlevt en tromb också, jag vart helt ärligt svin rädd! Det var dock inte jag endast som var rädd, folk skrek.
Efter Slayer spelat satt vi oss  på marken och väntade på att Iggy & The Stooges skulle börja spela, vädret var fint och soligt. Helt plötsligt hörde vi åskan slå ned och såg ett åskmoln längre bort, men den var inte långt borta länga, för helt plötsligt var himlen mörk och regnet, blåsten och allt kom och det var extremt! Vi kurade ihop oss i en klump på marken och efter ett tag så blev det så hårt, så vi sprang mer innåt, där alla stod och sökte skydd. Tur var det att den inte varade så länge. Vi stod vid scenen som gick helt sönder och hade tur att vi inte fick på oss något. Vi blev riktigt blöta, tur var det att vi hade regn kappor på överkroppen! var genom blöt från midjan och neråt resten av kvällen, även huvudet fick sig en dusch.  Synd var det att Mötley Crüe var tvungna att ställa in pga. att utrustningen gick sönder. Sedan att Iggy and The Stooges spelade en halv akustik show var bra, tack för den! det var sjukt bra.
Vänte tiden blev lång, men det var så värt det och alla var glada och hade humöret på topp efter vädret, fast många var såklart oroliga för dom skadade också.  
Är riktigt nöjd med hur allt fixade sig till slut! Vi fick se både Alice Cooper & Iron Maiden spela hela deras show. Iron Maiden var sjukt bra. Det tröstade även att vi fick höra detta;

- ‎"This is one of the most amazing concerts of my whole life. We were pissed on by the gods and we pissed on the gods right back. For those of you that have rocked we fucking salute you" - Bruce Dickinson

- Iron Maiden manager Rod Smallwood agreed, saying backstage: “This is the most amazing audience I’ve ever seen in Europe for any Iron Maiden gig ever.”

- Alice Cooper: "You are the greatest audience, You even survived a tornado! I love it!"

Slayer nämnde även att det ofta brukar bli såhär efter att dom spelat.. (dom syfta på tromben)


Tur att alla överlevde! Det kunde slutat riktigt illa om vädret fortsatt ett tag till.

Vi fick mycket bra information under resten av festivalen, ny information hela tiden.

Någon som filmat från öl tältet, men vi var mitt på "fältet" på scenen längts bort, som gick sönder.
Bruce Dickinson kom på scen och introducerar Alice Cooper och lugnar publiken med sina nyheter.
- “The stage over there is completely fucked. Motley Crue have gone home as their stuff is fucked and our stuff is fucked, but we don’t care. We’re not going home until you go home.”

We’re a small part of the fucking Stooges," - Iggy Pop

Laddar upp lite bilder från nätet, hur det såg ut.

Från scenen som gick sönder.

Scenen som gick sönder, taker flög av och ni ser själv (den närmaste)

Under stormen

Under stormen, vid scenen som gick sönder. Vi vart längre bak men vi denna scen.

Iron Maidens plan, som heller inte klarade sig i tromben.

Över 40 skadade, men tur klarade alla sig. 2 var allvarligt skadade men nu mår dom bättre.


Dimma

Nu sitter jag här på kontoret och väntar på att vi ska sluta, vilket vi gör om 1 timme. Jag är sjuk ännu, vart lite sämre idag faktiskt. Hoppas att jag blir bättre till imorgon, tråkigt och vara sjuk på samma festival 2 år irad, det suger. Ska vila, vila, vila, dricka, äta.
Förresten åt jag god mat igår! klyftpotatis och en vegetarisk ostsnitschel, svin gott!


Igår var det dimma på morgonen.

Stranden

Bastu


Kontakannons

Olivia är mitt lilla bus-frö. Herregud hur mycket energi hon har, just nu sover hon dock. Super gullig, jag kommer sakna henne när hon inte är med mig. Kommer nog inte bli så jätte ofta att jag har henne i Luleå, ibland vill jag iallafall! men hon börjar alltid lipa om jag eller mamma går iväg, så det är rätt svårt. Hon måste vänjas på något sätt, men det är svårt. 

Låten passar in, när jag tänker på Olivia iallafall när självaste mongo musiken börjar ;


Franska språket

Alltså franska är så fint. Ska bli kul att lära sig, jag har ju liksom super stort ordföråd på franska jag kan säga Pomme - Äpple, je m'appelle - jag heter, Bonjour, Salut - Hej, Merci - tack, Au revoir - Hejdå, je t'aime (shjö tem) - Jag älskar dig
Räkna till tio kan jag också, haha. Skriver ungefär hur jag uttalar dom också.
zéro - Noll, Un (ö) - Ett, deux (dö) - två, trois (tvaa) - tre, quatre (katrra) - fyra, cinq (sänk) - fem, six (sis) - sex, sept (set) - sju, huit (with) - åtta, neuf (nöff) - nio, dis - tio.

kan säkert ngt annat också, men kommer inte på just nu. eller jo ett ord till kommer jag på just nu!

- LaVachequirit

Sen kan jag tillägga att jag knappt kan skriva någon av dom, var tvungen att kolla hur man stavar det mesta, måste lära mig skriva dom också, haha.

Suttit och lyssnat på denna! Eftesrom han sjunger på franska, det skulle dock vart roligare om låten hade vart HELT på franska. Vackert språk.
 


Alright let's go

There's gonna be one less lonely girl
(One less lonely girl)
One less lonely girl
(One less lonely girl)

There's gonna be one less lonely girl
(One less lonely girl)
One less lonely girl
(One less lonely girl)

Il y a des mots qu’aujourd’hui on se dit
Mais qui nous font du tort

Et qui ne valent rien quand on les retient
Et ce n'est que pour y croire encore

Tu gardes les mots qui restent intacts
Et les larmes qui coulent sur ton corps (encore)

Mais si je reste avec toi
There’ll be one less lonely girl

Ohh (oh oh)
Aucun autre visage ne m’a rendus fou

Now all I see is you
I’m coming for you
(I’m coming for you)

Ohh (oh)
C’est avec toi que je veux etre plus que tout

And when your mine in the world

There’s gonna be one less lonely girl
(I’m coming for you)

One less lonely girl
(I’m coming for you)
One less lonely girl
(I’m coming for you)

One less lonely girl
There’s gonna be one less lonely girl
(I’m coming for you)

Je me tiens devant toi
(I’m coming for you)

Tu peux marcher dans mes pas
(That’s what I’m gonna do)

If you let me inside your world
There’s gonna be one less lonely girl

Mais ca n’est qu’un souvenir dans ta vie
Il y a trop d’espace entre vous

Meme les heures passer a toujours penser
Ne servent a rien après tout

Et tellement de mots perdus sur des pages
Et des larmes qui coulent sur ton corps (encore)

Mais si je reste avec toi
There’ll be one less lonely girl

Ohh (oh oh)
Aucun autre visage ne m’a rendu fou

Now all I see is you
I’m coming for you
(I’m coming for you)

Ohh (oh)
C’est avec toi que je veux etre plus que tout

And when you’re mine in this world

There’s gonna be one less lonely girl
(I’m coming for you)

One less lonely girl
(I’m coming for you)
One less lonely girl
(I’m coming for you)

One less lonely girl
There’s gonna be one less lonely girl
(I’m coming for you)

Je me tiens devant toi
(I’m coming for you)

Tu peut marcher dans mes pas
(That’s what I’m gonna do)

If you let me inside of your world
There’s gonna be one less lonely girl

lI faut seulement que tu t’en sortes
Il faut que tu passe la porte pour que je te delivre

Tu n’as seulement qu’a le dire plus fort
(Free to fall)

Un peu plus fort
(Fall in love)

Je prie pour qu’aujourd’hui tu commences ta vie
Avec moi je promets
You’ll be one less lonely girl

There’s gonna be one less lonely girl
(One less lonely girl)

One less lonely girl
(One less lonely girl)
There’s gonna be one less lonely girl
(One less lonely girl)

One less lonely girl
(I’m coming for you)
One less lonely girl
(I’m coming for you)

One less lonely girl
(I’m coming for you)
One less lonely girl

There’s gonna be one less lonely girl
(I’m coming for you)

Je me tient devant toi
(I’m coming for you)

Tu peux marcher dans mes pas
(That’s what I’m gonna do)

If you let me inside of your world
There’s gonna be one less lonely girl

One less lonely girl
(Yeah Yeah)
(I’m coming for you) x2

One less lonely girl
(That’s you girl)
There’s gonna be one less lonely girl
(I’m coming for you)

Je me tiens devant toi
(I’m coming for you)

Tu peux marcher dans pes pas
(That’s what I’m gonna do)

If you let me inside of your world
There’s gonna be one less lonely girl


Låter najs!

Kollade och såg att Disturbed, Papa Roach & Buckcherry ska alla spela på samma konsert, fan vad najs. Skulle vela gå, men blir nog inte av tror jag. Alla de 3 banden är super, dock har jag sett Disturbed. Men Papa Roach och Buckcherry skulle inte sitta fel.


Look what I got

Jag fick Wienerbröd idag av Katja. Har haft massor av folk här de senaste timmarna. Vi ska snart fara mot posten och sen hemåt, först droppar vi nog förbi apoteket. Sen får vi se vad som händer. Jag måste egentligen hämta min kamera från far, måste ringa honom! måste komma ihåg till att börja med.


18års dag

Bilder från min 18 års dag. Alltså den 10 Juni, så det är ett tag sedan.


Picknicken i stadsparken.

Moa & Olivia. Marck

Linda busade med Olivia.

Olivia sötisen

Malin & Malin

Ingela

Ingela, Malin & Linda

Ingela. Moa & söt Olivia bäbis.

Minna & Marck

Marck & onykter






Ny design & foton

Gjorde om designen lite, tröttnade på den andra. Sitter på jobbet här har haft lunch precis eller jag åt nyss och nu vilar jag lite, jag är trött och har inte så mycket krafter pga. att jag är sjuk. Ska skaffa lite mediciner från apoteket idag och så ska jag vila dom här dagarna som är kvar, inte många endast idag, imorgon och fredag kväll så åker vi. Ajaj, hoppas inte bara jag blir värre!
Tänkte ladda upp nya bilder, har fixa massor från hela sommaren eftersom jag inte kunnat göra så mycket mer änn sitta och ligga när jag vart sjuk.


skolavslutningen hos Ingela. Kim, Marck, Ingela & Josse i början av kvällen.

Malin

Glada

Party

Haha, party mode

Maria & Minna, fina flickor.

Jag, Marck & Linda

Linda


Charmigt av kim...

Jämföra muskler han dom också med.  Haha Marck på denna bild!


Vädret

Sitter på jobbet fast jag är sjuk. Men jag vill inte sitta hemma heller, det är så tråkigt. Ska strax hämta kaffe och jag borde även gå och snyta mig!
Förövrigt har jag sovit super dåligt i natt och det suger!
Men iallafall, jag har nu tittat vädret dom lovat till i helg i pori, där jag ska på festival.


Så lyder det, lördag +23 på dagen och natten +14. Söndag På dagen +19, natten +19. Men på söndag lovar dom även regn och åskväder, hoppas inte det blir så!


Ipoden är här!

Min ipod har kommit! and I like it. Den var mörkare änn på bilderna, men fin ändå. Har även fört över alla mina låtar från gammla ipoden till den nya.
Annars så är jag typ sjuk, vilket suger eftersom jag ska på festival. Åker natt tåg på fredag, så jag vill bli frisk. Just nu mår jag svin illa också eftersom jag inte ätit något på flera timma, suck!







Vackert!

Shit, man blev tårögd av denna! Sjukt vacker röst tjejen har, i och för sig har jag sett  henne på Oprah förut osv, men första gången jag såg duetten idag.


Nya foton

Ngra nya foton...






This day

What a day. Handlat, renoverat, varit och fikat med Josse på Rajala, cyklade dit. Mådde dåligt, hade feber, vila i flera timmar, nu sitter jag här och ska snart lägga mig. Imorgon upp tidigt till jobbet.



Livelavalive

Livelavalive, alltid lika bra!


Mmmm...

Jag har för ett tag sedan vart ute med en omöjlig liten Olivia, hon var så sjukt vild! Vi var ute i säkert 20 min och hon sprang fram och tillbaka hela tiden. Efter det var jag tvungen att tvätta henne, så nu är jag lite trött, haha. Ska till affärn med mamma kl 08.00, så jag har på mig lite tid här, om inte mamma ber mig följa med till tvättstugan då, men jag måste hinna äta något eftersom jag mår illa!


Mmmmm.....


RSS 2.0