snabbt

Jag har brottom. Ska med Moa till farbror doktor eller något, haha. Sen ska jag till hennes efter det och vi ska spela monopol och jag ska sova över. Så detta blir säkert en trevlig kväll. Måste börja fixa massor för Moa kommer hit strax och hon ska vara på vc kl 16.00 och det tar ett tag att gå dit också.
Var nyss och handla på Willys! jag cyklade snabbt dit och tillbaka.

Imorgon har vi ensemble fast att alla tror att vi inte har... haha.


The new

Inatt sov jag hos Moa. Det blev lite på impuls så, hade tråkigt och Moa var tvungen att tvätta så jag följde med hem till henne eftersom jag inte sett hennes nya lägenhet. Vi spelade Monopol, käka och hade super kul. Riktigt trevlig kväll. Men på morgonen så segade vi och helt plötsligt sa Moa att bussen går om 1 minut, haha. Jag fick lite av en chock, så vi sprang iväg till bussen och den var försenad flera minuter, suck. Tur att vi han åka med dock, så jag har alltså åkt gymnasiebussen för första gången, haha.

Idag tog jag en fika med Minna efter skolan, det var trevligt. Efter det har jag inte gjort speciellt mycket är super trött. Men jag stör mig på att jag skulle vela gå på kvällsöppet i stan idag, nu typ. Olle Nyman (The New Man) spelar på strand typ nu och jag hade velat se honom, så suck på det också. Men jag ids seriöst inte fara ensam dit och jag orkar inte börja ringa runt folk och se om dom ska dit eller är, säkert flera som är där...

Alltså, suck säger jag bara! 
Borde göra massor men jag orkar inte, är bara... jag vet inte vad!
Jag vill ha något riktigt jävla gott att äta, men jag har typ ingenting! Måste typ gå och gräva runt i köket för att hitta något.
Ååååhh.. jag måste införskaffa kläder också! mer... nya och kasta allt skit ur mitt skåp, men det är så svårt....

ALLT är så ÅH idag! eller snarare NU!


If you wanna know here it goes gonna tell you this..

Sitter och tittar på Idol, men idag är det personer jag inte riktigt fastnat för så mycket. Jag vill se Jay, Olle och finlands-svensken och några andra.
Jag sitter och spelar och sjunger under pauserna, jag borde göra lite skol-stuff men jag får ta det imorgon eller ikväll eller någongång när jag orkar, hihi.
Har sovmorgon i morgon, jag är inte trött har druckit för mycket kaffe... suck... hoppas jag somnar. Imorgon har jag endast en lektion! arko, hoppas fan inte vi gör något jobbigt, men jag tror vi ska fortsätta och spela upp saker osv... suck! inte för att jag orkar med någon arko alls just nu.


Baby

What a day! Har hunnit med skolan och efter skolan var jag med Malin N på stan vi var och shoppa, både köpte jeans. Det var kul, både köpte två par cheap monday, vi prova typ många, haha! Men det var najs och det behövdes. Dock måste jag springa på stan ännu någon annan dag eftersom jag behöver mer stuff! så Tova du vet vad som gäller, haha.
När jag kom hem duschade jag och så hade jag öppet balkongdörren ett tag och då kom en äcklig jävla mega fluga/geting som jag hade världens kamp med! seriöst den ville inte dö på något sätt, jag spruta massor av hårspray på den och sen höll jag på att ta sönder fönstret, jag hatar kryp är stört rädd för dom! Men efter en lång kamp så dog den, fyfan! och när jag gick på balkongen kom ett jävla bi och flög på mig, fyfan då fick jag nog och stängde dörren snabbt som fan! Det är vell det som är positivt på vintern att det inte finns äckliga getingar osv.
Sen har jag suttit och fixat ihop bilder från i helg t.ex. dessa på Olivia gjorde runda fina kanter på dom, haha! Men hon är så gullig!!!!
Har även suttit och spelat och "sjungit" Introducing Me, den är så rolig! Tova du måste komma och hälsa på så ska jag show you vad jag går för, hahah lol.

Just ja, jag glömde att efter att jag haft kampen med äckel krypet fick jag byta alla sängkläder, hahah! Nu blir det skönt att få sova i rent och inga kryp i sängen... blir paranoid när jag sett ett kryp (fluga/getingen mega saken) att det finns fler, haha. Hatar som sagt kryp.










Kom igen!

Sitter och tittar på Pretty Wild, tycker om det programmet faktiskt. Tur att det är ett avsnitt kvar, för jag har svin tråkigt. Har varit super uttråkad idag, Moa var här ett tag också men vi både hade svin tråkigt, lol.

Haha fyfan vad jobbigt att sjunga så snabbt! Helt ärligt talat blir jag mer imponerad på dessa såkallade "disney-stjärnor", vissa av dom är riktigt duktiga, dom är faktiskt underskattade bland folk i min ålder. Vad kan det bero på? avundsjuka? jag tycker iallafall dessa är riktigt talangfulla som många andra också. Man behöver inte skriva jätte komplicerade låtar för att det ska vara bra. Jag lyssnar inte på t.ex. JB, men dom är bra när man väl kollar in dom. Man behöver inte ens lyssna på något om det är bra. Jag kan lyssna på ungefär allt, men jag gillar ändå Metal genren svin mycket. Så det är heller inte undanflykt. Tycker det blivit för mycket "hat" för unga talanger. Nu tänker jag på t.ex. Jonas Brothers, Tokio Hotel & Justin Bieber. Det är bara löjligt egentligen. Jag säger dock inte att man måste lyssna på dom artisterna/banden, men man kan vell åtminstone visa respekt. Jag brukar tänka mig att om jag satt i deras situation, inte fan skulle jag ogilla det.. skulle snarare älska det! så tänk dig själv i deras situation.  


Introducing Me

Jag har sett Camp Rock 2 idag, haha den var rätt bra. Dock tyckte jag inte att alla låtar var så bra, några var rätt okej. Men den bästa var lätt Introducing Me - Nick Jonas, haha jäkligt rolig låt. Jag känner mig som 10 år igen, när jag ser på såna filmer, dom är så bra, hahah!

Versionen på denna länken är bättre kvalitet, så bättre att kolla den.
http://www.youtube.com/watch?v=lqAQfKIJ0Tg





För det andra är jag sjukt uttråkad nu!


Yesss

Till Lina! Ja, absolut det är bara att höra av sig innan så kan jag kolla att jag har tid, oftast har jag det dock.

Idag har jag införskaffat mig ett par jeans leggings eller vad det nu heter eftersom jag och mor var på halpahalli och dom har värsta rean, så det var najs. Borde dock fara på stan i Luleå och inför skaffa mig lite nya kläder, jeans, hela linnen nästan alla mina är trasiga och sen nå sköna tröjor, skulle inte sitta fel med ett par kängor eller andra fina/sköna skor. Men när ska jag orkar göra det? det är en riktigt bra fråga, jag är så lat på att gå i affärer, sjukt jobbigt och bestämma sig och så tycker jag inte om att slösa pengar, haha. Men nu kännes det som att det är dags för en uppdatering i mitt klädskåp, har köpte lite kläder på sisstone, det är en bra början på uppdateringen. Men jag måste verkligen tvinga mig till affärn någon dag, går runt varje dag i princip med samma kläder, tvättar dom i mellan åt och mina fav. jeans är nästa förstörda nu, så jag får vell skaffa mig ett par DrDenim jeans, finns på carlings som jag vet iallafall, men jag skulle kunna köpa ett par cheap monday också, måste fara och prova! någon frivillig som vill gå i affärer med mig? Tova maybe?  haha!
Det blev ett långt tal om att jag behöver köpa kläder!

Förövrigt har jag haft en rätt trevlig dag, mor och jag har fixat så att det kommer att ske en renovering i resten av lägenheten inom 3 veckor, så uppe toan kommer göras om, brors rum ska göras om och så kommer jag troligtvis få nytt golv i mitt rum.
Efter att vi sprungit våra ärenden somnade jag på soffan i några timmar, sjukt skönt. Nu är jag dock riktigt pigg! Såg även en del av Camp Rock idag, alltså jag gillar såna filmer töntigt mycket, haha vill fan ha dom. Har även införskaffat Kick Ass på dvd, hihi den är så kul.. dock lite våldsam, lol.

Men jag ska typ mysa med Olivia nu! cacaca-ciao!




Idol Favorit

Detta är något!! Jay Smith är bäst, dock finns det många bra, men jag dör för detta är så bra... hehe. Hoppas han fortsätter att låta såhär jag kommer, jag vet inte vad jag kommer att göra, men det är så sjukt bra.


Denna snubben är sick-bra! Älskar rösten! favorit i Idol just ni iallafall, fast det finns många bra.

Måste säga att denna snubbe ocksån är en av mina fav. Han och Jay är galet bra!
Hoppas att det håller i sig som sagt, nu när det blir kval and so.


LINA

Lina om du vill ha en ny design på din blogg, så kan jag hjälpa dig, det är rätt komplicerat att visa hur man ska göra, för det är så mycket. Det beror självklart på hur du vill att den ska se ut. Men jag kan hjälpa dig om du vill, du får gärna hälsa på mig så kan vi ordna en tillsammans, så får du bestämma och säga hur du vill att den ska se ut. För jag måste ju veta hurdant du vill ha.

Förövrigt är jag ihpda nu, ska strax ner och prata med mor min, sedan ska jag se idol kl 20.00. Jag måste bara tillägga jag älskar kören, det är så roligt. Sedan tyckte jag att våran ensemble lektion var riktigt rolig, lol. Nu orkar jag dock inte skriva mer.


coming home

Jag börjar bli less på att jag är så sjukt trött varje morgon, fast jag försöker lägga mig tidigt så att jag kan sova lagom. Jag måste typ sova riktigt dåligt eftersom jag varje dag vaknar som om jag skulle sovit 3 timmar eller något. Jag borde hinna sova ihelg, fast ja, jag sover oftast mitt på dagarna när jag är hemma eftersom vi gör mycke på morgonen och efter det brukar jag vara helt slut och somna. Det är sjuk hur trött man kan vara, så jag måste verkligen försöka sova ihelg.
Måset till skolan om ca. 40 min. Måste först föra mina grejer till Lärkan och sedan hasa mig ner till kungsfågeln, suck. Men efter franskan har jag hål till 12.00, så då ska jag hem och fixa det sissat och vila lite om jag hinner.
Sen har jag ensemble och kör, slutar 14.50, ska försöka hinna med till 15.10 bussen, får troligtvis hoppa på vid skolan för jag hinner nog ej gå till busstation, suck... hoppas det finns platser. Men det beror såklart på om jag inte bestämmer mig för att åka 16.35 bussen, för någon anledning, men troligtvis tar jag 15.10.


ooooh, ska få se baby idag ♥


God put a smile upon your face

Sitter och lyssnar på Coldplay, så underbart fin musik. Ska strax fixa varm choklad och något litet att äta, känner faktiskt nu efter många timmar att jag börjar bli hungrig. Idol börjar om en kvart så jag ska se på det. Sen måste jag även hinna göra lite saker ännu, men har gjort bort mycket så har inte så jätte mycket att göra idag, som jag brukar ha. Dock kommer jag nog inte hinna klart till 21.00, blir nog 22-23 tiden.






Snart är den här!

Shit vad jag längtar efter att få se nya Harry Potter, alltså Harry Potter and the Deathly Hallows. Ohhhhhh!


da-da-day

Måste strax börja fixa inför helgen. Måste städa fågelbure och efter det fixa allt annat och även springa och föran soporna, fixa tvätte, disken m.m.
Förövrigt har denna dagen vart rätt ok, haft ensemble i flera timmar och efter det så satt jag hos Bosse och spela gitarr i 2 timmar, alltså har jag suttit nästan halvadagen och spela gitarr, haha. Hade tur idag också att ingen annan kom på sin inså lektion så jag fick sitta där till han hade lunch. Jag har även ätit svin mycket till lunch, fast det är nog lunch och middag för idag, är ännu mätt, riktigt mätt.


What did you say?

Sitter och tittar på idol. Tänkte som sagt att jag skulle sova efter idol, men med denna farten vet jag inte om jag hinner, vi får se, men jag ska försöka.
Mitt huvud gör ont och nu blev det paus så jag ska borsta tänderna!


Life Is A Highway

Denna låten är sjukt bra, love it!


You are Chuck Bass

Jag såg precis Gossip Girl, 2 avsnittet från säsong 4. Jag började nästa gråta i avsnittet, sen var jag glad och det var helt enkelt ett bra avsnitt.
Sitter just nu och kollar på Livräddarna på Bondi, svin bra program jag tittar på det varje dag, haha. Shit vad man får sitta och garva åt dom ibland.

Förövrigt har jag som sagt vart sjukt trött idag. Vart i skolan till 15.00 när jag kom hem tog jag en snabb dusch. Ingela kom hit var här och chilla ett tag och sedan så har jag lagat mat, ätit. Idag ska jag inte göra mycket mer eftersom jag är svin trött och måste ta det lugnt. Ska se Idol och sådant lugnt, borde spela lite gitarr, men jag har huvudvärk så får se hur det blir med det.


Neeej

Nej vad jobbigt att gå till skolan idag! jag är svin trött. Jag fixade in kläderna i skåpet var klar vid 23 tiden, men sen var jag tvungen att duscha och så jag la mig sent eftersom jag läste några kapitel i boken jag håller på att läsa just nu. Så jag är svin trött idag, försökt dricka juice för att piggna till. Jag hatar att vara trött på morgonen. Måste nästan tvinga mig att lägga mig tidigt idag, iallafall så att jag lägger mig 22.00, men jag hittar alltid på något annat som måste göras.

Jag borde egentligen kolla en låt innan jag går till skolan eller jag snarare måste, för vi ska kunna den idag. Så jag måste nog ta tag i det eftersom jag ska till skolan om ca. 20 min, suck.

Fey Oooh!

Sitter här och frunderar på att koka mer Té, drack Té med Moa för ett tag sedan, medans vi såg idol. Nu är jag ensam men vill typ ha mer Té så jag får vell ta och fixa det. Har haft rolig dag förövrigt, skolan vart ok och efter min enda lektion tog slut så var jag hos Bosse och snacka och lyssna på musik, haha roligt att han skrivit en låt om en Amanda från hpda, den går typ något Amanda "något" är på väg till haparanda. Det var ett roligt sammanträffande. Sedan mötte jag på tjejerna och jag, Moa & Ingela for och fika på Café fröjd, vi satt där ett bra tag och for efter det hem till mig och såg på Harry Potter. Moa somnade och Ingela for innan slutet, så jag såg klart filmen själv. Sedan har Moa lagat mat och jag har ätit, lol. Vi chillade och jag fick massor av bra musik till min spotify av Moa.

Förresten ni skulle se mitt sovrum, det är som en jordbävning har orsakat skada där, haha jag rev ut nästan alla mina kläder ur skåpet eftesrom jag tänkt rensa det svin länge, men jag har inte orkat fixa efter att jag drog allt, så jävla dåligt.


OBS! OBS! OBS!

Alla tittar på denna video, lyssna på slutet då sjunger vi i kören en låt som heter Fey Oh för Haiti-katastrofen. Låten blev jätte bra, låter super bra, tyvärr så är den inte så lång men lyssna och njut.

http://www.streamio.se/Play?projectId=20450&language=swedish

Ordning och reda i spotify

Suttit och ordant i min spotify lista. Såhär ser den ut just nu. Den är inte ens nästa klar. Fyfan vad jobbigt det är att fixa, har släng runt alla låtar hit och dit i massor av olika mappar, men nu får det vara nog. Sen är det sjukt svårt att veta vilken mapp man ska lägga vad i eftersom, ja jo det är så helt enkelt.
Tänka sig att detta har min tid gått till, skulle behövt läsa men jag har inte orkat. Tur så har jag en endaste lektion imorgon, så jag kanske hinner läsa då eller något.

Jag borde verkligen gå och lägga mig eftersom jag inte sovit ordentligt i natt och vart jätte trött, men jag vill inte gå ännu, kan typ inte ens sova pga. att jag är i högvarv. Måste försöka varva ner och fixa mig ordning för sängen, så kanske jag kan gå och lägga mig sen också. Tur att jag börjar först 10.30 imorgon iallafall.  


3 sweet love

Jag saknar Olivia super duper mycket. Adrian & Edgar sitter på min tavla, hoppas inte dom förstör den, men dom är gulliga iallafall, haha.


 

 

 

 


TrÖtT

Alltså jag är så sjukt trött idag! jag vill verkligen bara fortsätta och sova vidare hela dagen, men tyvärr. Skolan börjar 08.15 på magasinet så jag måste fara i tid för att hinna gå dit, usch vad jobbigt. Jag känner mig nästan grinig för att jag är så trött och jag slutar först 17.00 idag! jag kommer avlida. Jag fryser också, tror nästan min feber stiger, men det hindrar mig inte från att måsta gå till skolan, missar så myckt om jag stannar hemma.

Åh, jag vill inte!


Valet 2010, resultat!

Jag har faktiskt kollat på valvakan, tro det eller ej. Det var lite spännande pga. att det känns helt konstigt. Folk skriker efter Mona Sahlin alldeles som om hon var deras kung eller något, haha. Sedan att SD kom med riksdagen, det är bara pinsamt och förjävligt att flera hundra tusen har röstat på dom. Sen att dom fick fler röster änn vänsterpartiet och kd, undra vad som håller på att hända med sverige.
Alliansen vann igen och Socialdemokraterna fick flest röster.

I både Luleå & Haparanda fick socialdemokraterna flest röster.




Jag borde sova! ska gå och sova nu.

 


Sol, regn, regnbåge.

Det var riktigt fint väder eller det var som vackert när det typ spöregnade, men det var inte ett "tungt" regn. Solen var jätte ljus och regnbågen syntes.






mat, ätit detta hela dagen idag, mums!
 



Söndags kväll

Usch, imorgon börjar en ny skol vecka, jag orkar inte plugga, haha. Måndagar är värst eftersom jag endaste har massa plugg ämnen, kuhi, arl, svenska & franska. Idag har jag inte gjort något vettigt typ, bara tvätta lite kläder och fört soporna. Har bara varit, har inte ens läst... onödigt tids slöseri. Inte har jag sett någon film heller.. eller jo på tv, men jag tänkte se något nytt.
Men nu ska jag typ fortsätta att se på Music & Lyrics  som börja nyss och kanske göra något annat, haha.

Ikväll/imorgon får man se vem vinner valet, sen är det äntligen slut med detta val pratande. Hoppas alla blir nöjda, inte för att alla kan bli nöjda, men hoppas det blir bättre. Är inte speciellt insatt så ja kan inte säga så mycket mer, hehe. Har läst lite grejer på internet, men ja jo.



 


Selena

Såg nyss filmen Selena på tv, har inte sett den tidigare. Det är en film baserat på en sann historia. Den handlar om en sångare som heter Selena Quintanilla som blev mördad av Yolanda Saldívar sin fan-clubs ledare. Super fin men sorlig film, som ännu är sann.

Sedan var jag tvungen att googla lite om det hela och läste om Selena osv. Sedan hittade jag denna låt som hennes man Chris Pérez har gjort åt henne efter att hon dött. Selena var endast 23 år när hon mördades, hon sköts 1995.


HIM stuff!

Nu har jag beställt några saker jag velat ha ett bra tag!
Gick in på HIM:s hemsidan, tänkte men jag kollar på grejerna som finns i "shoppen". Hittade det jag ville ha och bestämde mig för att beställa. Så snart har jag dessa grejer i mina händer. Tote pagen är vill jag så gärna ha och T-shirten men jag fick även ett block på köpet, vilket jag är nöjd över.

Nu ska jag titta på Muumin, fixa något att äta, kanske söka kläder på nätet, men det är så svårt att hitta så vet inte om jag kommer hitta något vettigt, hope so dock. Sedan ska jag kanske se någon film eller något eftersom att jag inte har speciellt mycket annat att göra. Det är väldigt vackert väder ute, men jag vet inte vad jag kan göra ute för att jag har feber och jag kan inte direkt fara till stan eller fara ut och promenera, då blir jag bara värre.



petit dèjouner

För det första, så vet jag inte om rubriken är rätt, men jag slog upp det i ordbok så det duger. Det står frukost om det skulle vara någon som undrade.
Har sovit bra i natt eller ja bättre änn vad jag gjort de senaste dagarna, men på morgonen så strejka fåglarna och slutade inte gapa innan jag släppt ut dom och då bestämde jag mig för att fixa frukost och sätta mig soffan med täcket och bara slappa.


Tonfisk-pastej på mackorna och varm Oboy.


Notting Hill

Som sagt tittat jag på Notting hill, den är bra. Nu ska jag stänga datorn och titta på tv och sedan sova när jag får lust.

Godnatt, puss på alla!


Var tvungen att göra ett lite film kollage, hehe. Skrev in några repliker också. Spikes är roligaste!
Man ser inte så bra på bilden men han säger;
Spike: There's something wrong with this yogurt.
William: Ah, that's not yogurt, that's mayonnaise...
Spike: Ah, right-o then.
[fortsätter att äta]


Yes, I can!

Sitter och tittar på Notting Hill och ska fortsätta med det. Men jag tänkte att jag kan ladda upp bildern jag lekte med  photoshop.






Hehe!

Kolla min skrivbordsbakgrund, fin! haha
Synd att man inte kan ändra alla ikoner till såna man vill att dom ska se ut som... eller så vitt jag vet så går det inte.
Nu ska jag börja göra något kul i photoshop. Jag märkte nyss att jag börja bli riktigt trött, för ett tag sedan kände jag mig jätte pigg, konstigt.. säkert pga. feber osv. Förresten så har jag tänt massor av ljus och det är super fint och mysigt här! :D

Förresten måste jag ännu skriva en sak, jag tror jag skriver massa inlägg pga. att jag inte har speciellt mycket annat att göra, det är faktiskt kul.


change

Ändrade planer eller snarare så blev inget av. Utan nu sitter jag ensam och väntar på att maten ska bli klar. Har ont i halsen, i gommen och så har jag feber ca 38, inte najs. Har inte ätit sen jag åt frukost så det känns som att det är dags att äta när kl snart är 19.30.
Tyvärr blev våran laga mat kväll inställd pga. massor som kom upp för de flesta. Men jag får vell ta och vila idag och försöka bli frisk istället.
Kom fram till att jag kunde frågat Minna eller Tova om någon vill umgås, men nu känns det försent. Han inte tänka på de förens nu eftersom de vi skulle göra ikväll något som de andra fråga om jag ville haka på, på. Men ja, jo ja får vell göra det bästa av situationen. haha.

Nu sitter jag och äter, sprang här i mellan åt och lagade klart maten, hehe.


Good Looking!

Suttit och gjort lite i photoshop bara för att jag fick lust när jag såg en bild på Chace, han är så snygg. Sen kom jag på att Linda hade Aaron från Kick ass som visningsbild på sin dator och han är ju så söt, så jag var tvungen att få med honom också. Sen så är Ed snygg och Dan fick också vara med. Haha...

Nu väntar jag bara på att Moa ska ringa så jag vet hur det blir ikväll.. :D


Ni skulle bara veta!

Har haft en jätte fin fredag med mina vänner!
Ingela & Moa chilla hos mig först och sedan var Moa tvungen att gå, men sedan kom Natalie. Vi spelade musik och sådant och vid 23.00 for vi till Linda, vi hade super kul. Vi kollade Vittula och satt och prata på lindas köks golv till kl 03.00, då vi for hem till mig. Natalie och Ingela sov över och vi satt och prata och spela musik innan vi somnade.

Idag ska vi umgås igen och laga mat osv.. så fina vänner!





FF

Känner hur febern stiger, sitter och fryser samtidigt som är jag är helt slut, trött...
Har vart på ensmblen idag, var rätt kraftlös så jag orkar inte mycket och så var jag på kören och det gick vell hyffsat. Mervi hämta mig vid skolan efter att jag slutat och vi for och handla på Willys, så nu har jag mat, äntligen. - Jag åt super mycket efter att vi vart och handlat och brände gommen, svin äckligt!

Som sagt så sitter jag och fryser nu och väntar på att någon ska höra av sig så jag vet om vi skulle göra något ikväll. Där ser man, Ingela ringde precis, haha och sa att hon och Moa ska komma hit på ett tag. Då vet jag det.
Men jag kan tillägga att jag saknar mamma & Olivia dom är så bäst! hoppas att dom kommer hit nästa helg eller något.




Black Rain

Jag såg detta precis på youtube, jag är så bereddd!!! Snart släppet Soundgarden sitt nya album, vilke comeback det kommer att bli.... första singels Black Rain är svin bra, så då antar jag att de andra också är bra, haha.


beslutsånget

Nu sitter jag här igen, vid datorn. Sitter och tänker, min hjärna går på högvarv och jag hatar det.
Jag har lite feber och mår rätt dåligt, känner mig sådär kraftlös. Sedan tänker jag att jag borde åka och hälsa på hemma eftersom jag saknar dom. t.ex. så tok saknar jag Olivia. Men jag vet fan inte om jag skulle orka sitta i bussen i 5 timmar denna helg! Jag känner mig alldels för matt för det.
Sedan så har jag fått erbjudandet att fara och handla idag ungefär efter att jag slutat och det skulle faktsikt vara svin bra eftersom jag knappt har något att äta/dricka. Men det har jag ju såklart inte bestämt mig om ännu heller.  Sen försöker jag även bestämma om jag orkar gå till skolan, jag har ju delvis redan skippat franskan men jag har ensemble och kör ännu, men jag känner mig som sagt sjuk vilket jag är, så jag vet inte hur jag ska orka. Men kommer säkert bli att jag ändå far pga. jag blir stressad annars.

Jag borde även prata med lite friends om vi kan hitta på något ihelg, något som inte är anträngande eftersom jag helt enkelt inte kommer orka.

Ahhh.. vad allt ska vara svårt.. helt onödigt..



Jag börjar 12.00, alltså om ca. 2h, så jag måste nog börja klä på mig och sådant om jag nu ska till skolan, suck.


feber

Sitter här igen utan att jag pluggat något alls idag. Vart i skolan, haft inså i 2 timmar pga. att de efter mig inte kom, tur det. Sedan har jag haft finbesök av Moa, som vanligt, haha. Sen har jag suttit och vart irriterad på att jag haft svin ont i huvudet och feber hela dagen. Ska tvinga mig till sängs inom ett tag, men jag ska skita i att gå på franskan imorgon, orkar fan inte. Sen får jag se om jag klara av att gå på ensemble och kör. Ska troligtvis stanna här i helg pga. att jag verkligen inte orkar åka buss, det är så sjukt jobbigt och värre är det när man ej är frisk.
- Men jag hörde att Linda också hade feber och Moa hade också lite temp..

Well, nu återstår att se hur jag mår imorgon. Om jag ska till ensemblen så börjar jag 12.00 så vi får se, ska vakna och känna efter. Men jag måste ju även hinna lägga mig och sova, men jag kan typ inte gå ännu.... snart snart.




Dagar hit och dagar dit..

Ska till skolan på ett tag eller ja det är rätt länge kvar tills dett, ca. 40 min eller något. Men jag sitter här och funderar på att skippa skolan imorgon och åka hem till mami, jag mår ändå rätt dåligt så det känns onödigt att vara i skolan och må dåligt. Har så mycket lektioner imorgon som jag måste prestatera på mycket. Men jag har inte bestämt mig ännu, vill jätte gärna gå på kören, men jag har ret hosta så vet inte hur det kommer gå och så har jag ensemble B och vi ska börja med en ny låt och vi har endast 2 lektioner och lära oss låtarna på, så isfl har jag en lektion till det, men ja.. det går säkert det också.
Men jag ska bestämma mig när jag kommer från skolan osv. Isfl kommer jag åka på eftermiddagen troligtvis.. eller iallafall på dagen, eftersom jag har massor att göra hemma innan jag åker iväg. Men tur så slutar jag tidigt idag så, isfl har jag tid.

Men det återstår att se om jag åker idag eller inte.. kan bli att jag inte åker också, som sagt.


Det ser ut att bli soligt idag, men vi får se..


Storm & feber!

Det är värsta stormen ute, jag tycker det är obehagligt. Det är så extremt påminner mig lite om stormen i sommras, försökte ha öppet dörren men det gick inte, blåser alldeles för mycket. Ser ut som att träden ska flyga i väg... så är det att bo i Luleå.
Förövrigt så har jag feber ca. 38, inte najs. Haft ont i huvudet och mått illa imorse och nu hela eftermiddagen/kvällen, sjukt o-nice! Tänkte läsa och plugga idag, men det enda jag gjort är att jag har tittat på Funhouse och lärt mig en del av den, den var inte så svår som jag trodde, haha.

Hoppas att jag blir bättre till imorgon så jag kan gå till skolan imorgon, får se om jag har feber eller inte på morgonen. Men imorse kändes det fan inte kul att vara i skolan eftesrom jag mådde svin illa, trodde att jag skulle kräkas, men det blev bra efter ett tag, tur det!
- Sitter och fixa lite med bilder, men borde snart stänga datorn eftesrom jag borde vila ordentligt, typ hämta kallt vatten, något kallt att ha överhuvudet eller något sådant.


Så fint i måndags.

Fina kompisar jag har. Kim, Ingela, Malin, Josse, Natalie & Linda

Söta Moa :)

Natalie & Linda

Moa, jag & Ingela

Linda

Natalie & Linda

Malin

Massage på gång, haha

Ingelaaaaaa

Så vackert väder.



Låg på balkongen med Moa och tittade på himmlen, haha... fast Moa sov!
 
Moa sover...


Inte bra alls!

Sitter här på soffan och jag mår dåligt, har helt sjukt ont i huvudet, ibland gör det så ont att jag nästan börjar gråta, fattar fan inte vad det är. Mår även ill och det gjorde jag imorse också. Just såna här tillfällen hatar jag att jag bor ensam. Man kännes sig så hjälplös om man nu skulle få något konstigt anfall, vem fan ska ringa ambulans då? mina fåglar eller? därför jag tycker att det är lättare att bo hemma, pga. tryggheten.
Jag skulle egentligen behöva göra massor t.ex. lära mig Funhouse med P!nk till ensemblen, men seriöst så kan jag bara sitta här just nu, mår fan piss. Borde även plugga lite olika ämnen och läsa.

Idag gjorde vi bort våran redovisning på kuhi:n, skönt att få det gjort. Efter skolan så var Natalie, Josse, Kim, Kalle och jag och tog en fika på Åhlens, samhälls tjejerna (inte alla), som vi hade kuhi med innan var också där, hehe.




Gossip Girl!!!!!!!!

Äntligen har säsong 4 börjat, GG är typ världen bästa serie... eller iallafall en av dom bästa. Såg första avsnittet alldeles nyss, längtar redan till nästa avsnitt!
Kollar från internet, så det har inte börjat på tv i Sverige, det börjar i Sverige den 10 oktober tror jag, men det började i USA i går.


Inte ens England!

Sitter och dricker kaffe och har ätit bullar till frukost, haha. Har sovmorgon till 10.30 ungf. så jag chillar. Har en lektion idag, hoppas vi inte gör något jobbigt bara!
Skulle pluggat nu med Natalie, men jag tror det blir efter skolan idag istället eftersom hon ej hört av sig. Imorgon har vi som sagt redovisning i kuhi, fyfan vad tråkigt. Så vi måste förbereda oss, jag vet inte ens vad jag ska säga så.
En annan bra sak med idag är att det är Idol idag och det är audtitions i Luleå och jag kommer se folk jag känner, hihi kul!
-Har förövrigt haft massa kompisar över igår och Moa sov över från söndag till måndag och hon var här igår och chilla lite mer, haha. Ska ladda upp lite bilder när jag har tid, kanske senare idag eller något. Har rätt mycket att göra annars så jag vet inte när jag hinner.

Alltdå jag känner mig så smart när jag såg denna video! hahah dom vet fan inte ens vars England ligger på kartan!


Youtube

Kollade lite på youtube eller mycket... eftersom jag inte hunnit kolla nästa något i veckan.

Förövrigt kommer jag nog åka till Luleå 13.35 bussen, det går en 12.00 buss, men det känns som att det är snart, men vi får se. Jag mår rätt dåligt så jag har inte ett dugg lust att sitta i bussen, men måste man så måste man.


Han eller ja dom är så begåvade!


Jag är alltid lika imponerad av hans videos! hur coola som helst.


hehe


hahahhahah


Mitchell Mitchell


Haha Nelson Mandela grejen var bäst. En älder version av Obama, lol :D


Läste om Will Smiths dotter som skriver kontrakt med Jay Z, ahit vad alla små kändis ungar börjar sjunga. Hela smiths familjen verkar ju börja med både musik och film. Inte för att jag tycker dom är dåliga, dom är gulliga. Men dom har så mycket lättare att komma fram i rampljuset, änn vad många andra har.
Willow som hon heter låter rätt lik Rihanna ibland.


Nu, snart!

Inatt har jag sovit jätte dåligt så jag har vart svin trött hela morgonen. Var på franskan på morgonen och min nästa lektion börjar 12.00, så jag sitter hemma och vilar. Har alltså ensemble B och sedan kör och sen ska jag åka hem till mamma, ska som sagt fara lite tidigare från kören, för att hinna till busstation, suck jobbigt!
- sitter och lyssnar på låtarna vi har i ensemble, mest på Amy Winehouse låten som vi ska spela idag, men lite på Funhouse men P!nk som vi snart också kommer att spela.

Pratade med mor min och hon sa att internet hemma fungerar inte, hoppas verkligen att det börjar fungerar i helg, I need internet. Men ihelg måste jag lägga tid på plugga, ska läsa Vittula tänkte jag och plugga franska, kuhi, musik och sådant. Sen ska jag nog klämma in något mer roligt att göra, får se hur det blir. Planerna ändras alltid eftersom.

Ska fortsätta lyssna musik, spelar gitarr, dricka cola, äta kex och försöka piggna till lite innan jag ska till skolan igen. + att jag måste fixa lite till fåglarna som just nu flyger runt i lägenheten.




måste sova!

Nu har jag läst Mannen som dog som en lax av Mikael Niemi, den var lite mysko, men inte direkt dålig. Utan bara mystisk på något sätt. Men det är ju som sagt en dekare, det är vell mystiska dom ska vara? haha
Jag är svin trött men jag håller ännu på att fixa saker inför imorgon, eftersom jag ska åka till hpda och hälsa på familjen, ska bli så skönt! jag saknar dom för mycket! Sedan är jag så stressad osv. så det kanske skulle kunna vara skönt att bara vara med familjen och ta det lungt och inte behöva sakna dom för någon dag. Dock kommer jag troligtvis iallafall vara stressad, kan typ inte vara utan att stressa, dåligt dåligt. Men ja, jo snart måste jag lägga mig och sova, håller på att slumra till vid datorn, kl är snart 23.30 och jag brukar lägga mig 22.00 som senast, så inte konstigt att jag är trött.

- Nej! nu måste jag stänga datorn och göra det sissta så jag kan sova, börjar 08.15, har franska på kungsfågeln så här är det ingen sovmorgon, suck! Slutar även 14.50, men ska troligtvis sluta ca 20 min tidigare bara för att hinna med 15.10 bussen, ska nog fråga om det går bra, jag vill komma fram i tid, det blir så jobbigt annars.

 


Jag vill svära!

Jag vill svära HÖGT! sfdnkjasfhkjhkjafjk
Fan, alla Volbeat biljetter är slut till Luleå, f'tta också! Det finns på biljett24, men dom kosta dubbelt så mycket. Jag ska fan se Volbeat, helvete..... fan fan fan fan...

Nu ska jag svära vidare eller något... borde läsa! orkar inte........

Israel

Jag är så uppspelt på att vi kanske åker till Israel på våren en massa tjejer. Vi tänker isfl åka hem till Natalie. vi pratade idag i skolan och planerade massor och alla är hellt uppspelta på ideén eftersom Natalie också vill och dom har ett stort hur där alla får plats i. Tänk att uppleva allt, Jerusalem, döda havet, medel havet och allt sådant häftigt!
Min grupp i kuhi projektet var Jerusalem-gruppen. Så jag har ju läst om Jersualem så jag är jätte intresserad av att få se saker på riktigt, det är underbart att kunna se världen. Att jag nu har en kompis som är från Israel är en fin fördel, haha låter konstigt att säga så men det är det och Natalie är så snäll.
Som det flesa vet så ligger Israel konstant i krig men är iallafall ett populärt resemål. Natalie berättade att det går runt "soldater" lite här och där, men dom stör inte alls och dom går inte direkt runt och skjuter folk, utan dom vaktar mer. Sedan har alla i Israel plikt att gå armen, både tjejer och killar, så hennes kompisar är nu i armen. Så länge det inte skulle hända något extremt och att dom varnar att åka dit vid den tiden, så kommer vi antagligen inte åka dit, men troligtvis kommer det att funka fint. Det är som sagt ett populärt resemål.
Vi tänkte då att vi kunde åka på road-trip och se olika ställen, Natalie har bott där i 10 år så hon vet vars allt ligger, så det är bra. Sedan tänkte vi att vi kanske skulle kunna åka till Egypten eftersom Israel gränsar till Egypten och det är billigt att bo där, så vi skulle kunna vara där några dagar och snorkla. Tänk vilken upplevelse!
Natalie sa även att kläderna i Israel är dyrare änn i Sverige men att maten är billig, t.ex. att gå på lyx restauranger, att det är billigt.

Men som jag förstått och anser att man inté ska åka till Gaza eftersom det pratas om Gaza hela tiden på tv:n och att det är som den mest "hotade" punkten. Men det är lungt för mig, jag vill mest se Jerusalem och sådant häftigt.

Är det farligt att resa till Israel?
"Nej, det är inte farligare att resa till Israel än till något annat land i världen. Varje gång jag visar bilder ifrån Israel, varje gång jag berättar om alla vackra och trevliga platser i Israel, så vill många åka dit, MEN väldigt många är rädda eftersom media visar upp en skrämmande bild av landet. Det är tråkigt, men det positiva är att så många vill resa till Israel. Därför kan ni återigen läsa en artikel om säkerhetsläget. Elliot Turvall har skrivit artiklen åt Israel4u.se." läste från; http://kodashim.blogspot.com/2009/04/ar-det-farligt-att-aka-till-israel.html

- Bra info på den sidan om man är rädd för att åka till Israel!






Tänk att flytta runt i döda havet pga. den 33% salthalten så är lätt att flyta runt.

Finns så mycket mer att se.. men jag orkar inte börja skriva allt.


Studentmössa!!

Perfekt Tova! det är bara att ta med saxofonen imorgon!

Alltså jag känner mig jätte gammal när jag idag beställt min studentmössa, helt galet att jag tar studenten nästa sommar. Min kommer troligtvis bli fin, haha. Jag tog estet färgerna på den, alltså lila vilket är perfekt eftersom det är en av mina favorit färger. Sedan ska det stå Amanda ES3D på framsidan och 2011 bak. Fick även skriva in en egen text in under flärpan som den som vill får se sen senare. Men jag kan säga att det var sjukt svårt att bestämma vilken mössa och hurdan man skulle ha, det fanns så mycket att välja mellan. Hoppas som mest att den ska passa, för storlekarna var jätte svåra att välja, hoppas fan i att den inte är för lite, då blir jag tokig, haha.


Förövrigt har jag haft ont i huvudet hela veckan, jag börjar bli små tokigt. Igår kväll när jag la mig så hade jag konstigt ont i huvudet när jag låg mot ett håll, jag trodde fan att jag typ fått en hjärntumör eller något. Undrar om jag håller på att blir sjuk eller om jag är för stressad eller vad fan det är! men något är det. Just nu när jag vilar så har jag inte lika ont men jag känner ändå av det hela tiden. Jag måste även bestämma mig för om jag ska fara och se på Hockey ikväll eller inte. Det är träningsmatch mellan Luleå och kärpät, men jag vet inte. Har både lust och vet samtidigt inte om jag orkar pga. huvudvärk och massor att göra. Hatar beslutångest.



sluta skriv!

Alltså jag sitter och lyssnar på ensemble låten vi har till fredag, alltså Stronger than me. Borde egentligen börja läsa boken, måste läsa klart den så fort som möjligt så! Men jag sitter diggar musiken så jag vill inte börja läsa, men jag måste tvinga mig om några minuter. Vill hinna se Idol idag också så.
Men iallafall, huh.. mycket att göra. Borde ta och checka hur man spela låten också, men det hinner jag med imorgon också, den är inte speciellt svår heller så.
Borde plugga franska och läsa och läsa och läsa och plugga kuhi och sådant, allts möjligt!

Idag slutade jag skolan 16.00, jobbig dag eftersom jag haft huvudvärk hela dagen, men jag var på min första inså lektion idag och det var najs. Bestämde mig för att ta elgitarr A:kurs pga. att jag vill lära mig mer om att spela solon och sådant kul. Dock är A:kursen rätt enkel eftesrom jag spelat gitarr så pass länge, men tur att så behöver man inte hålla på med saker man kan, så man får göra mer roliga saker, såna som jag själv vill, hihi. Sedan slipper jag terminsuppspel, coolt. Hade tänkt ta akustisk gitarr C, men det är så mycket man måste göra själv, så jag vet ej om jag kommer ha så mycket tid eftersom det är en riktigt krävande kurs. Det är inte precis som sång C eller så. Inte för att jag säger att sång C är lätt, haha.. men rösten är ett "eget" instrument och det handlar om att kunna hantera den ocksådant. Såklart måste man kunna hantera en gitarr, men man måste kunna sammarbeta med den, haha och gitarr är ett rätt svårt instrument om man inte kan grunderna ordentligt. Att förstå sig på en gitarr alltså, det är inte som piano som man hittar tonerna osv hur lätt som helst. Därför tycker jag att gitarr är så roligt, det är så spännande.. det finns alltid något nytt om gitarrer och man kan göra så mycket.

Nej, nu måste jag sluta skriva.. måste göra något.. men fyfan vad härligt det var att sitta och lyssna på musik, har knappt lyssnat på musik denna vecka, så mycket har jag att göra! det känns nästan hemskt.


Feel like a lady, but you my lady boy.

Denna Amy Winehouse låt kör vi på ensemble B. Första låten på kursen, låten är hur härlig som helst, lyssna!
I början så hör man som en synth som typ bara spelar vad som helst, lyssna så fattar du! på 0.10 ungf.
Sedan trumpeten i låten är härlig och TOVA du måste spela saxofon där!
Sedan älskar jag när basen då det låter som om någon skulle varit och skruvat på den, den låter så "burrig", svårt att förklara, men lyssna på t.ex. 1.04 
Trummorna är också sköna... alltså jag gillar hela låten.. allt tillsammans låter så bra!



http://www.ultimate-guitar.com/tabs/a/amy_winehouse/stronger_than_me_crd.htm


Much to do!

Helt ärligt talat! riskettan var en av det tråkigaste sakerna jag vart på i hela mitt liv. Jag höll på att bli tokigt i slutet, haha. Inte för att skrämma upp alla som ska ta körkort och måste gå riskettan, men det var så sjukligt tråkigt!

Idag har det förresten vart svin fint väder igen! Jag, Moa, Ingela, Josse & Linda satt på picknick i flera timmar vid södrahamn, svin härligt. När jag kom hem så tog jag en dusch, alltså jag kan inte vara utan att duscha håret en enda dag, kanske på helgen.. men fan vad det känns som att mitt hår blir smutsigt direkt.
Har suttit och läst Mannen som dog som en lax av Mikael Niemi, eftersom vi måste läsa 3 av hans böcker till börjar av Oktober då han kommer till skolan. Boken är en deckare, så den är lite grotesk ibland men, ja jag har som sagt läst ca 1/3 av boken, kanske lite mer så jag vet inte så mycket ännu om den, men borde läsa ut den så snart som möjligt! eftersom jag måste börja läsa på nästa bok.

Strax börja idol så jag ska ta en paus från läsanden och pluggandet.. jag måste dock plugga kuhi efter idol, suck!

Det roliga är ju att mitt internet knappt fungerar, jävla piss tele2. Fyfan vad jag längtar tills jag får byta internet. Jag har haft mina mgit i 6 dagar och jag har tydligen förbrukat dom redan... vilket inte kan vara sant! helt omöjligt, dom brukar räcka annars och jag har inte ens hunnit vara på datorn mycket denna månda, jävla tjuvar!


saknar sötis Olivia!


Sept. 6, 2010

Alltså galet långt måndag, jag har egentligen massor kvar att göra, men får nästa ta och göra det imorgon eller något. Har iallafall hunnit med skolan, slutade 17.00 gick hem och tog en promenad eftersom det varit sjukt fint väder idag, varmt och skönt! När jag kom hem duschade jag och åt soppa, mums!
Sen har jag även hunnit med att göra inspelningen till arko:n och skickat in den, skönt.
Nu är mitt störta jobb innan jag kan sova att se till att fåglarn flyger in i buren.... men nu fick jag in dom, chill.

Ska inte vara vaken så länge till eftersom jag måste stiga upp tidigt och måste vara kl 07.45 på körskolan och sitta där i flera timmar, suck vad jobbigt!


Det var det.

Såg att Paow & Hugos musikvideo kommit ut nu, var tvungen att checka den, haha. Det var faktiskt lite små kul.


Jag vill, jag vill!

Åh denna är så bra, jag skulle så gärna vela köra den på antingen projektarbete grejen eller slutproduktionen. Precis så här, så sjukt bra, gaaaaaaaaaaaaaaaalet!


Sept. 5

Jag är trött, som vanligt ungefär. Idag har jag varit duktig och införskaffat ett block till 5 olika ämnen, jag har gått 2 veckor med papper i fickan så det känns som att det är dags att börja ta det lite mer seriöst nu, haha. Mötte Natalie på stan och vi gick ett tag på stan men sedan drog vi hem till mig och satt och prata och drack massor med kaffe.. i några timmar. Sen har jag bara fixat och trixat och ätit svin mycket. Nu är jag så pass trött att jag borde dra mig mot sängs, måste fixa tvätten lite ännu om jag orkar.
Imorgon väntar en lång dag, rättaresagt till 17.00, kanske att jag går hem i mellan åt, får se.. eftersom jag har ett 2 timmars hål innan sissta lektionen.


saknar Olivia & mor min!


Sötis

Nu har jag ladda in alla bilder på skivora och jag borde börja städa lite, dock är svin trött, jag skulle kunna somna när som helst. Men jag ska försöka att börja städa och om det känns för jobbigt så kanske jag tar och sover eller ser film, haha.
Nej, men jag måste nästan tvinga mig att göra något.
Titta på dessa fina bilder från i dag morse, min söta lilla Olivia ♥







Nu göra något... städa!


Give me!

Lina, jo jag har lärt mig lite franska men inte mycket.

Nu är jag ensam igen, det suger! Jag saknar Olivia super mycket redan, fast jag låg och gosade med henne imorse, hon är så sjukt söt. Det är så bekvämt att bo med familjen, vilket jag då inte gör speciellt ofta. Men man vänjer sig ändå eftersom skolan tar upp så mycket tid osv.
Sitter just nu och laddar in bilder på skivor, eftersom min kamera är full med bilder och måste bränna dom till skivor innan jag tar bort alla. Har 1 skiva kvar att bränna, men jag måste först fixa några bilder innan jag kan bränna den. Sen ska jag fixa lite mer, ska försöka fixa så mycket som möjligt idag, så att jag har mindre att göra senare.
På tisdag ska jag gå riskettan och på tisdag börjar idol, hehe. På måndag börjar Ullared, kuligt.

Men jag tänkte meddela att jag vill ha dom här T-shirtsen! Den med skivomslaget ska jag troligtvis beställa från CDON.



Titta vem som är här!

Titta vem som är här! min bäbis, min lilla gull-unge. Men mamma min är även här.





Triangle Pillow

Jag har haft franska A idag och nu ligger jag på min soffa och väntar tills min nästa lektion börjar och den börjar 12.00. Det är ensemble B som vi ska ha för första gången och direkt efter den lektionen har jag Kör B och efter det är de HELG! skönt.
Jag ska fara inom 20-30min, så att jag hinner. Hoppas att dagens lektioner inte blir jobbiga eftersom jag är trött och är ganska opepp på det mesta, men kör är jag faktiskt lite pepp på.
Förövrigt är min franska lärare rätt virrig, hehe.

Go and get your triangle pillow now!!!


Torsdag och snart fredag.

Jag är sjukligt trött och ska nog gå en sväng ut, samtidigt föra soporna och få frisk luft och sedan ska jag nog tvätta resten av kläderna och ta en dusch. Sen måste jag även hinna med att ta tag i mina "läxor", göra bort något.
Har hunnit sitta på Wayne's i 2 timmar idag och planerat projectarbetet med tjejerna, känns skönt att vi kommit igång och våran planer ser rätt lovande ut i mina ögon. Slutade 10.00 idag så jag har ju hunnit med rätt mycket, så kl är inte ens 18.00 ännu, därför ska jag gå ut.
Fåglarna har vart lösa i dag igen och dom är så roliga! Adrian flög in i mitt sovrum och började skrika och då började Edgar också skrika, så dom "typ" ropade på varandra och då började Egar söka efter Adrian. Edgar flög ner på golvet och började gå mot mitt sovrum eftersom Adrian skrek därifrån, haha det är så gulligt. Sen flyger han och sätter sig på min säng (kolla bilderna) och då flyger Adrian ner på sängen också. Alltså Edgar & Adrian är det gulligaste paret någonsin, dom är alltid tillsammans och Adrian följer efter Edgar vars han än går, ibland gör Edgar det efter Adrian, men det är oftast Adrian som gör det. puss på dom <3
Nu tur och visas dom att bada, haha det är också så sjukt gulligt.
















Dagens mat, gott! Vegetarisk ost snitschel, svin gott. kroketter, vitlöksås och sådant mums, vast jävligt salt! skulle kunna dricka svin mycket mjölk till, men jag har så lite så jag ides inte, haha.

Saknar med stort j*vla S

Jag saknar Olivia JÄTTE MYCKET!

Måste strax gå och sova, så jag kanske somnar och slipper tänka på att jag saknar henne jätte mycket eller så drömmer jag om min lilla sötis. Alltså hur kan man motstå en sån söt hårboll som hon är? helt underbar.


redan, tiden springer iväg...

Vicki, jag har sett filmen svin många ggr. Ser på den när jag ska sova, haha. Tycker den är helt okej, blev dock bättre efter att jag sett den några gånger.


Det är galet att det redan är 1 September. Har fått massor att göra i skolan, suck! har en novell att läsa, nästa onsdag måste jag ha en ideskiss för projektarbetet, på arkon måste vi spelat in något som är minst 30 sec, till nästan tisdag och vi har ett grupp arbete på kuhi:n som måste göras på typ 3 lektioner och det är inget litet, utan en inlämnings uppgift och redovisning. Alltså, detta kallar inte jag mjukstart iallafall, haha.
Imorgon har jag endast en lektion så, jag borde hinna fixa och göra saker imorgon, ska försöka snacka om projektarbetet, det är nästan ett måste!

Alltså idag är jag för pigg för att lägga mig och kl är redan 22.00, helt galet kommer typ vara svin trött imorgon. Ska fortsätta spela gitarr och försöka bli trött, måste även hinna tvätta ansiktet och borsta tänderna mellan åt.


Du kan inte ana!

Mitt internet fungerar NORMALT! ingen kan ana hur skönt det är, har suttit över en vecka med sjuktligt segt internet, har gått 20 min för ett litet youtube klipp att ladda osv.
Ska fira att mitt internet fungerar igen, med fika! Minna ska komma hit snart och då ska vi fika, jag ska fika så mycket att...

 


RSS 2.0