Party People

Bilder från igår när vi vart på The End no.2 Halloween. Bästa kompisarna ever, haha. Vi hade iallafall svin kul hela kvällen/natten.
Jag umgicks med en snöflinga, ett ess, en marionettdocka, baltjej och en "fängelsefånge" & en tjuv, haha ♥
- träffade dock på lite andra, det var också trevligt.

Alla bilder från fiskerkyrkan är Malins och sen är det bilder från mig innan vi for dit, som vi tog med min kamera.












Det var fiskekyrkan bilderna.

Förberedelse och förefest









Älskar denna bild!




Malin hade sytt en klänning på fredag som hon hade på sig, snyggt!

Syskonen, "fängelsefången" & tjuven.


flams







haha, dom "leker" med webcamen.


Blååå







SLUT! (bilden togs när vi kom hem, vi hade skoj jag och Natalie)

Jag har massor med webcamera bilder som jag får ladda upp någon annan gång.


Halloween, fin morgon!

Jag har vart vaken sedan 10.00, jag bestämde mig för att inte ha på väckarklockan idag, men det hade jag iallafall. När den väckte mig så bestämde jag mig för att stiga upp, tvätta ansiktet, koka kaffe och sätta/lägga mig på soffan och titta tv. Nu sitter jag här med en kopp kaffe, sjukt härlig morgon.
Idag på någon timme ska jag in till stan och köpa kläder till ikväll eller ja, iallafall något enstaka plagg. Sedan ska jag hinna duscha osv innan alla kommer hem till mig. Ska ha "förfest", dock låter jag bara vänner komma, vill inte ha nå kalabalik, så det ska bli kul. Sen ska vi sminka och fixa våra Halloween utstyrsel. Sen sent på kvällen drar vi till The End och firar Halloween med massor av folk, hoppas det blir awesome. Sen så ska nog Natalie sova över, åså. Sen på söndag kommer Vicki & Fanny, as nice helg.

Här får ni titta på denna unga mannen, som är sjukt läcker!


Gratis Spotify Premium!

Gratis Spotify premium!
- Om man utför dessa steg så får man det gratis och det är helt säkert! do it! (länken nedan)
http://www.gratispremium.com/?ref=689438



Muskler utav stål, Lule! vem gör vackrast mål? LULEÅ

Ska på Hockey i kväll. Vi möter Södertälje, hoppas det blir en bra match mycket spänning och en vinst tack! haha. Jag tycker inte om att förlora, men Luleå är på topp så jag hoppas att det håller i sig. Peppar upp mig nu och vill inte bli besviken. Kul är det att vi leder elitserien med 7 poäng. Ciao! ska till stan nu.  



Make me wanna die!

Nu har videon till Make me wanna die med The Pretty Reckless kommit ut. Jag älskar låten, dock tyckte jag inte videon var någon höjdare, hon gick runt och strippa i videon, dock så tycker jag att man borde se det som.. "om man kan gå i bikini så kan man gå i underkläder", men hennes stil är i bland rätt vågad och hon är så pass ung så att hon borde försöka ha på sig lite mer. Sedan så är hon extremt rebellisk, men jag tycker om henne. Hoppas bara att hon håller sig ifrån droger osv. Men det är inte bra att vara för rebellisk heller.


Funny!

Jag ska strax dra mig mot sängs tror jag. Imorgon upp tidigt för skolan börjar 08.15. Här ser ni hur roligt jag haft idag, satt och spela och sjöng och samtidigt tog jag foton med min web cam, hehe!

Lyssna på denna låt och bläddra ner, haha!













Sjukt SÖT!

Seriöst den här valpen är så söt så jag dör! haha...


Never Say Never!

Jag vill se denna filmen när den kommer ut! Jag tycker den verkar bra och intressant.


Vanilj doft!

Sitter här i min fina lägenhet, lyssnar på raised fist, har på massor av stearinljus och ett doft ljus bredvid datorn som luktar vanilj. Sjukt mysigt och bara sitta och slappna av för en gångs skull.
Har idag gjort bort min muntliga del i nationella svenska och det gick rätt bra. Nu har jag inget som måste vara klart till imorgon eller fredags så jag ska ta det lungt för första dagen på några veckor, ska dock kolla igenom låten till eos, men det är mest roligt så.
Min bil är just nu på väg att få vinterdäck, svin najs. Så jag kan alltså åka med friends säkert i denna halka.
- Undra om det är något bra program på tv på onsdagar? har inte hunnit titta nästa alls på tv denna hösten, så jag hänger typ inte med i vad som går på tv. Igår kollad jag dock DA.


Wounds

Raised Fist:s nya musikvideo är ute nu, den spelade in ungf. ett halvår sedan. Lika nice allid, älskar flaskorna som krossas, sjukt snyggt. Med tanke på RF så borde jag skaffa biljetter till deras konsert som snart håller hus här i Luleå.


Kängor & strumpbyxor

Jag och Natalie vart och hälsa på Moa, vi tog min bil och körde dit. Det var najs och nu sitter jag här och äter choklad och dricker mjölk, mums. Nu ska jag titta på tv och så ska jag vell kolla igenom svenska en gång eller två. Har sovmorgon imorgon igen, alla musiklektioner är tydligen inställda, så jag börjar först 12.20, då jag har muntliga svenska och efter det slutar jag, sjuk skönt.


Jag älskar mina skor och mina strumpbyxor, haha!


xoxo gg

Nu har jag slösat 2 timmar på ett av mina favorit program, Gossip Girl. Nu ligger jag inte efter och nu känner jag att jag måste ta tag i pluggandet. Måste även trycka i mig mat inom en snar framtid. Mycket finns det jag borde göra, bara jag skulle orka.
Ska iallafall tvinga mig till att göra saker jag måste nu!


Namnsdag!

Jag har sovit länge idag! Jag vakna någongång mellan 09-10. Sen har jag bara suttit här och druckit kaffe, hostat och snorat. Jag är alltså förkyld, tur att jag stannade hemma. Idag ska jag plugga talet och så ska Natalie hälsa på senare, hon ska nämligen hjälpa mig att köra ut bilen, hehe.

Förresten så är det min namnsdag idag!
- det betyder då att alla som heter Amanda har namnsdag idag, grattis på alla andra som också heter så, haha.

Nu ska jag se Gossip Girl eftersom jag missat förra avsnittet och det som kom ut i natt!


08.15-23.20

Seriöst! jag är istorsätt klar med både mitt pm och mitt tal till svenska nationella. Kl är 23.20 och jag ska lägga mig på ett tag. Äntligen säger jag bara. Har även bestämt mig för att skippa ltu imorgon, just för att jag inte sovit bra dom senaste veckorna och behöver verkligen ladda krafterna till resten av veckan osv.
Men tänk dig att jag suttit och pluggat sen 08.15 i stortsätt, det är fan inget att leka med, dock är jag sjukt stolt över att jag gjort det. Imorgon gäller det bara att förbereda sig för talet och att lära sig det utantill i stortsätt.


08.15-17.00

Ojoj, säger jag bara. Vilken dag det vart och är. Det började med att jag vakna 07.00 och seriöst jag vart så trött att jag inte kunde stå upp, utan jag ramlade och sedan steg jag upp och gick vidare - jag vinglade hela vägen till toaletten där jag fick tvätta ansiktet för att piggna till.

Har gjort ARL provet, sjukt skönt att få det gjort hoppas bara att jag klarade provet också. Sedan fick jag veta att jag fick mvgkuhi provet, sjukt nice. Sen så har jag bara haft en allmänt jobbig dag, slutade 17.00, lagade mat och åt nyss och nu är jag så mätt så att jag vill spy.

Nu måste jag börja med mitt "tal" till onsdag då jag har nationella muntliga. Jag är dock orolig hur det kommer bli till slut eftersom det ämne jag valt inte riktigt passar in i självaste ämnet språk osv, jag måste försöka få det ihop på något bättre sätt. Så det känns som att det är dags att börja, måste skriva klart allt idag och imorgon börja träna in det. SUCK! säger jag bara.
Jag tänkte oh, det är lov nästa vecka - sen kom jag på att jag har massor med skoluppgifter jag måste göra under lovet. Får försöka göra bort dom så fort som möjligt.


Nu börja plugga --> ta en paus (duscha) --> plugga mer!


Luleå Hockey -> Allstar

Igår kväll var jag, Natalie, Josse & KimAllstar. Vi vart och såg Hockey, Luleå - SAIK sjukt bra match. Vi vann första derbysegern på 20 år, så jävla najs! Det vart iallafall svin kul. Vi stannade där ett tag efter matchen, men for sedan hem eftersom klockan vart så lite, att det inte vart något "drag". Sen satt jag och Natalie och plugga till kl 03.00, hur mycket jag kommer ihåg från det är en bra fråga...eftersom att jag var svin trött. Men vi han faktiskt se Kick Ass också, hihi. (2:gången denna vecka) 
Kanske far på torsdag när det är hemmamatch. Nu borde jag börja plugga igen, har prov i ARL imorgon och på onsdag har jag nationella muntliga och så måste jag lämna in ett pm till det, jag som inte ens har börjat.

Well, idag kl 16.45, ska vi till kyrkan. Vi har konsert kl 18.00 i domkyrkan, med kören alltså. Så jag får ta-tag i pluggandet nu. Natalie är så duktig att hon redan sitter och pluggar.

Lyssna på låten och get the party started, haha!




And you can't fight the tears that ain't coming

Jag har sovit mycket i natt. Mor min ringde mig så att jag vakna, sen somnade jag om. Sen hörde en kompis av sig och jag fick veta en tråkig/men samtidigt bra grej, kram på dig!
Har hunnit duscha och nu väntar jag på Natalie som kommer hit på ett tag, vi ska hitta på något och så skulle även Josse höra av sig. Vi skulle plugga idag, men vi får se hur det blir, plugga måste jag göra idag iallafall någon timme.
Oh, det är så nostalgiskt att lyssna på Goo Goo Dolls eftersom det var mitt favorit band för ett par år sedan, rätt många år sedan faktiskt. Men iallafall, lyssna på Markus Fargervalls version av Iris, fin är den! (här under)


mycket charmig bild, jajamen!


Jag säger..

Suttit inne i princip hela dagen, om man inte räknar att jag vart på balkongen några minuter. Sedan har jag haft besök av Ingela och nu ikväll har Josse vart på besök, vi såg Idol. Hon for nyss och jag ska nu se vem som åker ut och efter det ska jag lägga mig.
Det är värsta partyt i huset, dom har svin hög musik ibland. Förresten gjorde jag om min "design" lite, fick lust att göra om den, det är så kul med ombyte.

Har en till bild jag tycker om mycket, från igår alltså.


Autumn

Jag älskar den här bilden!
Den är från igår när vi vart och fotografera.


Man must dance

Sitter här på soffan och fixar med bilderna från igår, kul men jobbigt. Ingela skulle typ komma hit efter skolan och titta på bilderna. Sen så får jag se om jag får tag på någon, smsa Natalie och så, men hon har ej hört av sig. Well, jag har som sagt svin mycket att göra så..men suck på det!

Jag har ont i örat! pga. att jag töjde mitt hål jag har i "brosket", det var dock inte meningen att jag skulle göra. Men Moa köpte ett nytt örhänge till hennes tragus, men den vart fört stor och då var jag ju så smart och tänkte, men det passar säkert i mitt hål. Jag tvingade in den och märkte att håler blev ca. 3ggr större eftersom jag haft ett så tunt örhänge där, så nu är örat svullet och känsligt. Det är dock bra att hålet blir större, dåligt när det är jätte litet.


Lägg på låten och bläddra ner och se på mig, hahah!

 


Allt!

Idag har jag bestämt mig för att inte gå till skolan alls! Jag mår inte bra, har hostat så mycket att jag tänkt spy osv. Dock vill jag hittar på något roligt senare, för jag vill inte sitta ensam hela helgen, fast att jag har jätte mycket läxor, men jag måste ju hinna göra något kul iallafall, så jag får se om det händer något.
Min ensemble grupp ska spela på fredags-scen idag, men jag behövs typ inte så då orkar jag inte bry mig om att jag inte går. Franska har redan vart, sen har vi ensemble..men ja, jag orkar inte idag helt enkelt. Sen att jag missar kören en gång, det är ej hela världen.

Igår var vi och fota till vårat projektarbete, vi var ute i ca. 2 timmar, svin kul.. men kallt! därför jag typ är sjuk idag. Laddar upp några bilder här om det fungerar, det har krånglat så mycket idag och igår.




Bird bird bird, yes bird is the word!

Bilder från i lördags när vi var på The Corner, bilderna är från Malins kamera!


Haha Kim! Jag lyckas fan alltid se "påverkad" ut på festbilder, helt mongo!

Kim: Nu tar vi en bild tsm! .. ehh.. mosa mitt ansikte, lol

Sun :D

Jag & Natalie!

sköldpadda!

så-söt bild!

Samuel? något sånt och någon annan, pojkarna från Skellefteå

Natalie pratar för fullt och jag lyssnar, lol!

Haha denna bilden är så rolig! titta vad dom stirrar på Malin :D

Söta! Natalie & Sun

Haha, när "kalix-snubben" och hans kompis hittade till vårat bord, lol.

haha, finns tusen bilder på dessa gossar!

När vi förde hem tjejerna, dock blev jag också hem skjutsad.. för att jag ville åka bil.

Natalie kör bil! :D


Var sitter felet?

Alltså denna dagen har vart rätt kass. Hela dagen förstördes pga. en person. Hur jävla kul är det att vara som osynlig på en lektion? seriöst, jag fattar inte vad det är för fel på människan. Helt onödigt att jag går på lektionerna när jag ändå inte "behövs", suck så less jag är!
Jag undrar vars felet sitter? inte fan är det i mig iallafall, jag försöker ju åtminstone, försökte till och med prata med människan, men inget verkar gå in... varför inte bara lyssna? jävlaaa.....

Har gjort bort kuhi provet, så skönt! nu har jag dock massor med annat, men det är alltid skönt med en sak mindre. Jag känner mig sjuk och som sagt allmänt less, så jag har ingen lust att plugga. Har dock hunnit ha roligt idag också, vart och fika med Moa och Ingela efter provet osv. Nu sover Moa och jag sitter här och klagar. Ska börja träna på en låt till musiken.

Skulle behöva busa och gosa med Olivia, allt skulle kännas bättre... men så ska hon vara så långt borta :(


Plugga, plugga!

Sitter och lyssnar på musik just nu, ätit nyss. Idag sjukanmälde jag från min enda lektion, skönt. Kännt mig sjuk, dock känner jag mig bättre nu. Sen har det vart massa problem med vattnet/kranen, men det är typ bra nu. Har även hunnit jobba med PA:t, vi var och plocka löv och nu har en stor säck med löv på balkongen.
Ska plugga strax, ska börja med ensemble låten tror jag, har inte hunnit titta på den alls. Sen är det bara massa kuhi som gäller, fyfan! Moa måste komma och lära mig, människan kan hur mycket som helst fast att hon bara läst igenom allt ca. 1 gång, suck!





Oskar Linnros







"Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film"


ES3D

Detta är då min fina klass!


Tova, Kim, Minna,
 Linda, Moa, Adam, Salla, Amanda, Josse, Jag, Malin,
 Felix, Daniel, Marika, Svesse, Ingela, Malin & Natalie ♥


Motgångar och grinchen

Sitter hemma med Moa, vi tittar på The Grinch. Vi borde plugga, men jag är sjukt less, denna dag har vart rätt kass, bara massa motgångar, så jag tar paus. Men ska försöka plugga senare iafl lite, jag är typ sjukt stressad.
Igår så var jag med Moa, hon vart och tatuerade sin fot hos Snickan, så vi vart där i många timmar igår, faktiskt kul. Men iafl imorse orkade vi inte gå till Kuhi:n, så vi gick först på nästa lektion istället. Sen har jag sprungit runt och kom hem kl 17.00, sedan dess har jag tvättat kläder, ätit, städat och nu ser jag film så. Måste ännu städa osv mer, men jag ska försöka göra flera saker samtidigt så jag hinner med allt. 

Imorgon har vi en lektion endast, men jag orkar typ inte..det är så segt. Men ja, jag måste vell antar jag och så efter skolan är det projektarbete och sedan extremt mycket kuhi-plugg! och att inte snacka om flera låtar jag måste kunna till musiken, suck!!!!! 


Ute kvällen/natten

Igår bestämde jag mig i sissta minuten faktiskt att jag skulle följa med, så ja åkte med tjejerna till The Corner, vi for redan vid 22.00, så det var inte speciellt mycket folk där, det var bara några stycken. Det var lite kul när vi skulle visa legg, Natalie har ett det står på hebreiska på och fan vad länge det gick för dom att hitta och när den ena hittat så ville den andra också se, haha. Sen när en av dom såg mitt legg så, sa han; men du är ju fan gammal...lol!
Men iallafall, så efter ett tag började ösa in folk och det blev bara fler och fler och fler. Dock innan det kommit speciellt mycket folk så uppstod faktiskt ett bråk vid vårat bord. Men iallafall, jag försökte typ peppa så gott det gick. Tillslut träffade vi massa snälla typer som vi satt och snacka med. Satt och snacka med en kille från skellefteå som jag inte kommer ihåg namnet på eller så, dock typ allt annat, haha. Men iallafall dom hade vart och sett Volbeat, fyfan vad fuskigt... jag har ändå vart irriterad på att jag inte fått tag på några biljetter och då har dom fått, fanfanfan.
Jag ska förresten ladda upp bilder när jag fåt tag på dom, det var då Malin som hade med sig kamera så. Men det bästa under kvällen var ju att vi for ut 3st och tillslut var typ alla våra kompisar där, nej men iafl många av dom.

Det var som sagt värsta slagsmålet på The Corner igår, det var i borde bredvid oss. En snubbe som tidigare försökt få sitta vid vårat bord tog plötsligt en flaska och slog den i skallen på en annan snubbe tills flaskan gick sönder och så hoppade ordningsvakten över våran bänk och då samtidigt flög en tjej ner på golvet, det var typ lite chockande. Snubben som fick flaskan i huvudet blödde iafl extrem mycket. Imorse hittade jag denna artikel om bårke, haha. Det var lite smått galet.
http://nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=5667368 



I was alive on 10/10/10 10:10:10 a.m.

Sitter och väntar på att antingen Moa eller Natalie ska höra av sig, har dock inte bestämt om jag orkar/vill fara ut, haha. Det beror vell på vart dom tänkt gå osv, jag är så sjukt seg och jag som tänkt plugga idag, icket blev det av eller ja, endast lite i morse men då var jag också så trött att jag inte visste vad jag gjorde. Men iallafall har jag suttit och fixat bilder från igår och tänkte ladda upp flera st. men inte helt alla.

Roligt som f*n hade vi iallafall! och jag ska ladda upp världens läskigaste bild, när jag väl fått mod till att ordna det, haha.


















JAY!

Har vart hos Natalie kom hem för någon timme sedan. Men iafl, har haft svin kul. Först åkte jag och Natalie hem till henne och senare kom även Ingela och vi såg på Idol, åt massor. Jag ska ladda upp bilder senare, just nu är jag sjukt trött och har ont i huvudet så jag ska bara vila lite. Men iallafall, shit Idol vart bra igår. Jag blir bara mer och mer chockad på hur bra Jay är, han är så äckligt jävla bra. Dock tycker jag om många av de andra, igår var typ alla bra, så det var väldigt intressant att se.

Ikväll ska Moa & Natalie ut och jag funderar ännu på om jag orkar, jag får vell se vad de bestämmer sig för osv. Jag är så sjukt trött idag, det är helt galet. Sedan irriterade mig som fan att Volbeat spelar på pontus ikväll och det är slut-sålt och jag har ingen biljett, jag vill bara svära!



Duktigt!

Till Lina: Jo jag vart uppe i Eiffeltornet :)

Gu-vad jag känner mig duktig! Jag har suttit och pluggat i flera timmar, jag har endast pluggat och städat sen jag kom hem från skolan och på torsdagar slutat jag riktigt tidigt, så jag har suttit här i ca. 4h.
Jag har vart och är så stressad pga. skolan så jag har inte aptit alls, det enda jag får ner är typ kaffe, så nu tog jag tag i det och kokade nudlar och ska tvinga ner det.

Har alltså hunnit, träna massor av Franska, städat och suttit och spånat länge på vad jag ska prata på svenska nationella, alltså muntliga då och jag har fått 2 idér hit tills, får se om jag kommer någonstans med någon av dom, men nu ska jag äta och sen fortsätta plugga. Efter ikväll kommer Natalie hit och kanske någon annan också, det brukar ofta bli så, men vi får helt enkelt se. Åker imorgon istället till Natalie, som det var tänkt idag.
Suttit och redigerat lite bilder också, men jag kan inte bestämma mig för vilken av dessa bilder jag tycker bäst om, så jag laddar upp alla, haha.


Paris 2005

Kollat på gammla bilder och fixat dom lite. Men seriöst 5 år sedan jag var till Frankrike, Paris. Jag vill åka dit igen!
Märkte även att jag typ var galet smal då! (se bilden där jag står med min far och tittar på en byggnad)vilket jag verkligen inte tyckte att jag var då, haha.








Det snöar!

Det snöar ute!
Det är kallt, så jag tog på min varma långa tröja jag haft 2 dagar denna vecka, men det spelar fan ingen roll! så varmt och skönt. Sen sitter jag och tittar på Olle som är med i Vakna med The Voice och han  sjöng och det var så bra, jag känner mig lite avundsjuk, haha.
Ska strax till skolan, har dock endast musik lektioner så det är skönt. Sen så åker jag troligtvis till Natalie ikväll, vi ser ju. Det snöar så man vet aldrig var snön ställer till med. Jag börjar dock bli riktigt stressad för att det kommer snö eftersom vi tänkt ta höst-bilder, så vi måste fan göra det i helg och hoppas att det inte kommer mer snö!

Well, nu måste jag fan dra.


Belönar mig med sömn!

Herregud vad jag har vart duktig idag, haha. Jag har faktiskt hunnit städa, pluggat på 2 låtar, gjort arko läxan och lärt mig några franska ord. Så jag ska fixa lite saker och så ska jag belöna mig med att få lägga mig i min säng och sova. Imorgon skola, lång dag blir det, så jag behöver verkligen sova är så sjukt trött.

Vad jag har att göra:
Kuhi prov, nästa onsdag.
Arl prov, måndagen därpå.
Franska, typ allt. lärt mig några nya ord!
Arko läxa.
Ungefär 9, låtar jag måste kunna - kan en del nu.
Projektarbete.
Förberedelse för svenska nationella.


Jasså!

Tittade på Tv4.se/idol och kollade deras "banner" eller vad jag ska kalla det, header typ, haha.


Denna alltså! och så märkte jag att alla dom bästa är som "längst fram". Jag börja direkt tänka på att det är någon bak-tanke med att Olle, Elin & Jay är som "längst fram", haha. Det kan ju råka bli så, men jag tvivlar nog på det. Dom är liksom i mitten ungefär och tar mest plats.


När jag ändå är inne på Idol, så var jag och titta lite i Idolerna bloggar och hittade denna på Daniels, seriöst! fan vad bra på att imitera folk han är, hahah.


Sjukt mycket att göra!

Jag är så galet sressad, har helt sjukt mycket att göra i skolan! Jag behöver lov, så att jag kan ta tag i allt jag måste göra, jag hinner fan inte med allt. Försöker dock har roligt i mellan åt för annars kommer jag typ avlida, så igår var jag hos Linda med tjejerna och kolla film, vi såg Predators som sög. Sen sov Natalie över i natt också och vi satt uppe till 03.00. Vi förde även hem Malin & Ingela vid 12.00-01.00 tiden, med bil alltså.
Men jag är lite stressad över att ingen fattar hur jävla mycket jag har att göra, för seriöst jag tänker på typ "plugga" hela tiden, jag måste strax ta tag i något jag måste göra och inte sitta här och slösa mer tid.
- Jag har även tänkt hinna sova över hos Natalie i veckan eller åtminstone hälsa på henne.
Skulle behöva hinna prata med mamma också, åh jag dör så stressigt.. jag borde till och med städa lite.

Vad jag har att göra:
Kuhi prov, nästa onsdag.
Arl prov, måndagen därpå.
Franska, typ allt.
Arko läxa.
Ungefär 9 låtar jag måste kunna.
Projektarbete.
Förberedelse för svenska nationella.

Just nu kommer jag säkert inte ens ihåg allt, men jag behöver en almanacka!!!




Man blir nästa lite kär..

Sitter här och väntar på Moa & Natalie som ska sova över hos mig inatt, hihi. Sitter och lyssnar på Olle från Idol. Har städat hela lägenheten ungf. det är iallafall riktigt fint och rent här, doft ljusen sprider underbar doft och golvet är dammsugat, underbart!
Ska fixa något att äta strax eftersom jag inte ätit sen.. 11.00 kanske? känns som att det börjar vara dax. Måste dock städa undan lite grejer från bordet osv först.

Jag håller nog med många om att man nästan blir kär i Olle, hans röst är så mysig! (fin, vacker osv) haha


2 år!

Det har idag gått 2 år sedan Emilia dog, tänk vad tiden går snabbt? redan 2 år?
Måste prata med tjejerna någon dag om att fara och "hälsa på", på hennes grav. Föra något, blommor eller så.


R.I.P Emilia ♥ (bild, från förra året, den 10:de Okt.)


Wrong!

Fel person åkte ut, fyfan! Sassa är sjukt duktig och borde gått längre i tävlingen, men icket.


Idol 2010

Ska strax gå ner och se på Idol!
är hemma hos mor, bussen blev försenad och det var svin varmt i bussen. Nu orkar jag ej skriva mer.


Fredag

Uh, jag ska strax dra mot skolan för att ha kör, som börjar 12.00 och har ingen aning när den slutar så ja vet inte ens vilken buss jag hinner åka med. Så jag får vell se efter skolan vilken jag hinner ta. Sen har jag svin ont i magen... så det suckar jag för! har faktiskt skolkat franskan i morse, det var dock skönt att slippa stressa dit och sen tillbaka.
Men ja, ikväll så är jag hemma hos familjen min och myser med söta Olivia, bebisen min.. eller jag snarare busar med henne eftersom hon är världens vildaste valp. Fast när hon är trött så är hon super söt och vill bara att man ska komma och sova med henne, hon ber en med sina söta valp ögon, dom går knappt att motstå, haha.

Ah, well måste stänga allt och fixa det sissta och sedan dra sig mot skoooolan.


Stronger Than Me

Titta min ensemble grupp, denna är från Arcus i Tisdags. Jag syns inte pga. att jag står på höger sida, haha. Men iallafall, jag tyckte det lätt rätt bra faktiskt, det är ju som sagt filmat med en vanlig kamera. (från skol tidningen,
http://www.hackspettsnytt.se/ )


Surprise!

Jag är så sjukt trött! seriöst vilken lång dag det vart och den är inte ens nästan slut. Jag måste packa, plugga och allt möjligt, men jag fattar inte hur jag ska orka, jag är faktiskt super trött.
Skolan idag var faktiskt rätt okej, fick en grupp på eos och vi ska "spela" en scen från Hair och en från Fame. Så idag såg vi ca. 50 min av Hair, jag vill se resten! Sedan fick vi en låt på scmu eller vad det heter och det var då fritiof och carmencita med Evert Taube, haha.
Hade inså och det var roligt som vanligt. Efter att vi tagit klass-fotot så gick jag och Ingela till Bosses rum där vi satt och spela och sjöng, det var najs. Sedan kom även Bosse och spela lite dragspel till, super kul.
Jag är även glad för att jag fått komplimanger de senaste dagarna, tänk att man blir så glad av såna saker, man borde ge komplimanger åt alla rätt ofta. Jag försöker säga snälla saker till folk ofta för jag vet hur mycket det gör. Så jag tycker det är jätte roligt.
Förresten tog "vi musikare" bild idag, men ingen kom med något bra förslag så vi gjorde inte speciellt på fotot, vissa hade instrument med sig, men det var inte mer änn så och jag satt på golvet och hade inget för att Malin snodde min tamburin, haha. Som både jag och Miriam lyckades "tappa" på näsan, gjorde svin ont! (vi balanserade den på huvudet)

Lånade några bilder från igår av Malin, som tog dom.




Surprise party

Vilken fin dag jag haft. Först var den dock inte speciellt charmig. Men efter skolan drog jag, Ingela, Linda, Natalie & Sara hem till Moa för att sedan överraska henne med tårta, balonger osv. Vi lyckades, det var sjukt spännande och vi lyckades skrämma henne och så var det så roligt att det var svårt att sjunga, haha. Sedan satt vi och fika svin mycket, pratade, spela och sjöng lite.
Fick sedan åka hem på Lindas pakethållare, haha. Det var extrem motvind men hon orkade hela vägen.

Har kommit fram till att jag typ inte har något "fint" att ha på mig på skol-fotograferingen som vi har imorgon. Ah, hoppas man ser någorlunda bra ut, vilket man aldrig gör, lol. Vill även att våran "mukk" "musik-foto", ska bli rolig, men vi har inte ens bestämt oss för ett tema!

I helg har jag tänkt att jag ska åka hem eftersom jag inte sett någon i familjen på 2 veckor och så ja...



Måste fan gå och lägga mig strax.


Ed vs Chuck

Såg nyss det nyaste Gossip Girl avsnittet, fyfan vad jag tycker att GG är bra! Jag längtar till nästa avsnitt.
Hittade en bild på Ed Westwick idag och då fick jag lust att trixa ihop en bild, han är så snygg.

Nu ska jag fortsätta att spela gitarr och sjunga!


I like the way you work it!

Denna låten svänger som bara den! Den är svin bra..
På senaste tiden har jag hittat/"fått" massor med ny och bra musik, helt galet!

Dock tycker jag mest om versionen med Oli Brown, men den fanns inte på youtube, endast i live version och jag vill ha skiv versionen, men den går att lyssna på i spotify!



Videon är rätt kul, versionen är inte den bästa, men rätt najs!


"Shorty get down, good Lord
Baby got em up open all over town
Strictly biz, she don't play around
Cover much ground, got game by the pound
Getting paid is a forte
Each and every day, true player way
I can't get her out of my mind
(what)
I think about the girl all the time

East side to the west side
Pushing phat rides, it's no surprise
She got tricks in the stash
Stacking up the cash
Fast when it comes to the gas
By no means average
She's on when she's got to have it
Baby, you're a perfect ten, I wanna get in
Can I get down, so I can win

I like the way you work it
No diggity, I got to bag it up, bag it up"


Musik-kaffe-trötthet-kallt

Jag är så trött! sitter och dricker min 6 kaffe kopp, men jag är ännu lika trött. Sitter även och snorar, tror det är för att jag är så trött, dock har jag frusit hela dagen nästan så det skulle inte vara så konstigt om jag skulle vara sjuk. Arcus avklarat, gick hyffsat faktiskt. Tyckte det var kul att höra de andra grupperna också.
Jag ska försöka vila lite idag, känns som att jag kommer ha mycket att göra nu veckorna innan lovet. Är strul med PA:t och har möte med handledaren imorgon, får se. Hoppas det löser sig, suck.
- Jag är som sagt trött, men har en sån lust att spela nå låtar och sjunga och det ska jag ta och göra!
dock har även ont i huvudet, får se hur jag orkar.. men jag vill verkligen så jag måste! :D

Grattis till Moa som fyller 18år idag! :D



Arcuuuuuus

Ah, nu ska jag fara och spela på Arcus hela dagen! Spela gitarr och om jag förstått rätt så ska vi sjunga också?
Men iallafall, jag är seg och trött.. behöver inte ens säga mer.
Hoppas det går bra, hejdå!

bussen går 08.20......................

Vicki fyller år!

Måste tillägna ett eget litet inlägg åt Victoria. Stora-tjejen som blir 17 år idag, haha. Grattis på dig! och jag ska även säga att jag tycker du ska komma och hälsa på mig! du kan även ta med småsyskonen dina!




Kloka ord av Mikael Niemi

Nyss var Mikael Niemi i klassen min och pratade. Han försökte "få oss att nå våra drömmar", att se postivit på dom. Jag tyckte iallafall att det var riktigt intressant, fast att vi gick över tiden så tyckte jag att det var för lite tid, ville höra mer! Egentligen fanns det hur mycket frågor som helst som skulle kunnats ställa, tycker han är en författare som är intressant. Kanske inte i klass med J.K Rowling men ändå mycket mer intressant änn många författare. Så det förvånar mig verkligen inte att han lyckats så bra. Fick höra t.ex. att Vittula blivit översatt till ca. 30 språk och den senaste var Thailändska. Fick även utbyta ett och annat finsk ord med honom, dock sa han att han inte kan så jätte bra... då blev jag lite chockad faktiskt, haha.
Han berättade även om hur han "gör" när han skriver och var faktiskt lite kul. Han berättade om en dröm som var rätt rolig, om en liten dvärg, en elak dvärg och den var rätt rolig, dock hade jag inte velat drömma det. Ids inte skriva om drömmen, men ja jo.

 

- Just nu har jag hål, måste till skolan inom 20 min ungf. Har franska, jag är seriöst sugen på att stanna hemma, till och med Natalie åkte hem. Men jag tror jag ska försöka tvinga mig dit, hur jobbigt det änn är.
Förresten hade jag på en av mina nya tröjor och fyfan vad tokig jag börjar bli på att den släpper så mycket "hår", haha jag vet inte vad jag ska kalla det, men jag har haft det i munnen, i ögonen och inäsan. Så jag ska fan tvätta den idag så det kanske inte släpper lika mycket. Min jacka vart helt hårig efter dagen, så jag får ta på en annan när jag går iväg, för jag har inte kvar något man kan ta bort "håret" med, så då blir den iafl inte "hårig" igen.


Awe Mama

Denna låten är så underbar! Vi sjöng den på konserten igår med André De Lang & Anders Widmark. Alltså denna låt gör så att man bara vill dansa och sjunga, man blir super glad. Alla borde lyssna.

Deras musik går att lyssna på myspace men även spotify, riktigt bra musik! En låt som kommer vara på Anders nästa skiva är sjukt bra, jag längtar tills den kommer ut! Hoping heter den, finns en kort bit av den på Anders myspace, en live version.
http://www.myspace.com/anderswidmark
http://www.myspace.com/andredelangmusic



Låtar vi sjöng igår var;
To Open up my heart - Anders Widmark
Awe Mama - André De Lang
Same Old Story - "André De Lang"
Something Inside so strong
Now is the time - Anders Widmark

 


Vilket "Idol" år 2010 blir!

Helt galet många bra i år! alltså i Idol.
I fredags var det en "perfect day", först kör hela dagen, dock vart alla helt slut efteråt och så fick lunch så sent, men! Efter skolan vad jag med Ingela handla frukter, bär och choklad som vi sedan åt på kvällen, doppa allt i smält choklad. Eter att vi handlat det så bestämde vi oss för äta sushi så vi köpte sushi och det var riktigt gott, jag vill ha den nu! Sen senare kom även Ida när vi skulle se på Idol och vi tycker om samma personer i Idol, alltså visste vi vilka vi ville ha med! Så varje gång dom sa ett namn, av de personer vi ville gå vidare så blev alla helt tokiga och börja skrika, haha. Helt galet inne i Idol iår, måste nästan dra och kolla på arcus när de kommer.

Men till favoriterna då: Olle Hedberg, så sjukt bra! älskar hans röst. Sedan har vi Jay Smith, tok-skönt röst, perfekta rock-rösten, han är typ för bra för Idol. Sen har vi ännu en gossen som heter Daniel Norberg, hans röst är så mysig och hans falsett!. Sen har vi "gubben", den sjukt bra 47 åringen Geir Rönning, nog tycker jag att han förtjänar en plats i Idol med hans röst, åldern är ju bara "ett" nummer, dock har även han vart med i eurovision 2005. Dock vill inte jag att han ska vinna, men han kan få vara med åtminstone, haha.
Sen kommer vi till tjejerna. Elin Blom hon är bara så "tuff", coola bruden, haha. Men hon har fin röst, har verkligen utvecklats på några år, hon har ju som sagt vart med i både mpg nordic och finska eurovision songcontest med sitt band Sister Twister. Sedan har vi Sassa Bodensjö, grymt cool brud det med, rösten är riktigt "skön".

Sen de andra är också bra, men dessa som jag nyss rabbla upp är mina favoriter.
Jag gillar även t.ex. Jazz-Linnea, men hon är inte direkt favoriten, men bra röst har hon verkligen!




High and dry, lyssna på hans falsett!


Jay, Jay så sjukt bra! Han skulle lika gärna kunna vara en stor rock-stjärna från USA.


Sjukt bra, den skulle typ bara perfekt om hon hade bättre engelska-uttal. Men den är verkligen inte dålig! hon har verkligen utvecklat på några år. Ska ladda upp några andra videos i eget inlägg om henne, pga. vi snackar idol nu!
Higway to hell - Sassa

Kan man ens tycka att detta är dåligt?...


U smile

Såg precis Justin Biebers nya musikvideo, oh den är fin!
Jag tänkte på Fame när jag såg den, musikalfilmen från 2009. Fina färger osv!


Night

Jag är ännu helt trött, vaknade vid 10.00, men jag somnade ju som sagt vid 03.00, så. Usch, jag måste tvinga mig att hålla mig själv vaken. Jag skulle behöva gå på stan och inhandla nå plagg, men jag känner mig så trött.
Usch, usch, usch vad trött jag är! vill sova.

Men, igår efter kören for jag, Ingela, Linda & Moa Roasters. Sedan tog vi bussen till Moa, lite impulsivt. Egentligen hade vi tänkt fara ut, men det var så många som "hoppa av", så då gjorde vi icket det. Men hos Moa satt vi några timmar och spela disney spel, haha. Sedan gick jag hem med Linda, först gick vi med Ingela, men hon stanna ju på vägen eftersom att hon inte bor så långt ifrån Moa. Men jag och Linda gick in till stan och vi såg någon mysko snubbe vid tågstation, så när vi såg poliser vid smedjan så gick vi och prata om honom till dom, så dom kunde kolla upp det och det skulle dom göra. Det var svin livat på stan när vi gick, det var en bil som åkte förbi när vi pratade med poliserna och det lät som dom sköt, till och med poliserna blev rädda. Tur att det var mycket poliser på stan iallafall.
Men när Linda åkte hem från "mig", utanför så skulle vi höra av oss när vi var hemma, fast att vi bor rätt nära varanda. Det gick 25 min och jag fick inte tag på Linda på något sätt och jag blev typ svin rädd, haha. Efter att pratat med Ingela som sedan ringde Moa som hon fick ett nummer av och sedan ringde Linda, hon hade glömt bort det! så typiskt, haha. Fast att jag skickat flera sms och ringt, haha.


Jag saknar min lilla Olivia super duper mycket!
Ooooooh, jag vill busa och mysa med henne....


Kör och ännu mer kör!

Har inte haft tid med dator de senaste dagarna, haft fullt upp. "Idag" alltså igår hade vi konsert med Anders Widmark och André De Lang, det har vart helt sjukt roligt. Både Anders & André är riktigt duktiga. Har varit super glad och sprallig hela dagen idag, det har vart så sjukt kul, ville inte att det skulle ta slut!

Jag älskar kör, jag älskar att sjunga, jag älskar att stå på scen, jag älskar att vara glad och allt möjligt!
Jag borde verkligen lägga mig kl är så sjukt mycket men jag är så glad. Men nej jag får tvinga mig till sängs och skriva mer imorgon eller något.


Linda & Jag
Bilderna är av min söta vänn Ingela!


RSS 2.0