Hair

Trixade med håret när jag hade tid över.

WAIT? WHAT?!!!

Jag borde verkligen sova, men jag fastande framför denna sida.
Att jag har skrattat åt många.

http://www.smartphowned.com/top?rd

Watch Me!

Suttit och mixtrat ihop en blogg design, som jag blev ganska nöjd med.
Men nu vet jag inte riktigt om jag vill använda den på min blogg eftersom jag vill ha något mörkare och funderar på att göra en mörkare, fast lite liknande.

Så nu är det så att om det finns någon där ute som skulle vara i behov av en ny design så kan jag nog skänka denna och självklart så kan jag byta ut profilbild.

Se den live: http://frozeneternal.blogg.se/style/

between space and time

Jag börjar bli trött och tycker att jag varit vaken extremt länge idag.
Men jag har ingen lust att sova, fast jag tror jag ska gå och lägga mig snart framför en film.


Big bang or big band?

Måste sammanfatta kvällens fredagsfinal också, det får nog bli en tradition. Eftersom det är kul och idag var finalen helt galet bra!
- ska dock försöka att skriva lite mindre än sist.

Molly Pettersson Hammar: Inte oväntat eftersom hon är så duktig, det var ett riktigt bra framträdande.

Linni Barresjö: Helt okej framträdande, tycker faktiskt hon blir lite bättre för varje gång. Men hon har inte gjort ett så stort intryck på mig ännu tyvärr.

Robin Stjernberg: Alltså jag har inga ord, jag tycker han är fantasik. Rösten är helt otroligt bra och hela han verkar så go, som jag sa förra fredagen så förtjänar han verkligen 1000% att få vara med i idol.

André Zuniga Asplund: Jag tyckte han var skit bra och han växte i mina ögon. Jag gillar han röst och det har jag gjort hela tiden, men nu växte han och var ingen liten "kid" längre. Tycker helt enkelt han är as grym och har extremt stor utvecklings potential.

Moa Lignell: Jag älskar den tjejen, jag kan inte - inte tycka om hennes framträdande. Jag har inte tyckt ett enda av hennes framträdande vart dålig. Men förra veckan och idag var skit bra, jag blir så glad av att titta på henne. Man ser hur hennes självförtoende växer för varje vecka.

Olle Hammar: Jag tyckte han vart extremt mycket bättre denna vecka, fast att jag tyckte det var helt ok förra veckan. Han passar så bra till musiken. Men en sak måste jag säga och det är att jag älskar han "uttryck" ¨på scen, ibland ser han så förbanna ut, skit kul att titta på. (inte kul som i hahah direkt.)

Amanda Fondell: Kvällens stjärna, herregud jag kunde inte göra mer än gapa och lee när jag tittade på hennes framträdande. Hon är så sjukt duktig, ball och så extremt härlig. Jag rå diggar att hon blir en helt annan person på scen och lever verkligen ut. Henne styling måste jag och bara påpeka var toppen - hon såg verkligen ut som en stor stjärna.  Allt var så bra idag så 110000000 + åt henne.

Amanda Persson: Jag tror nog att detta var mitt favorit framträdande av henne, jag tycker hon sjöng svin bra. Idag var första gången jag kände att "men shit", så det tycker jag är svin bra. För det har hela tiden varit något som fattas, men smått börjar pusselbitarna falla på plats.


Paradise

Love it.



New

Ny design, ville ha lite förändring så jag slängde ihop en ny.

Är inte helt nöjd med den, men den får duga ett tag iallafall.
Tycker det blir mer avslappnande när den är mörk på något sätt.

Tryck F5 om det inte syns eller ser konstigt ut.


I LOVE YOU!

thecomputernerd01 i love you.

Alltså denna snubbe är så skön, haha.
Seriöst hur roligt skulle det inte vara om det var någon som gick fram och sa jag älskar dig helt plötsligt på stan, jag skulle iallafall tycka att det skulle vara skit roligt. Ibland kan det säkert komma som en liten chock, men det är verkligen en sån sak som kan göra att min blir glad om man haft en dålig dag... (fast att det är på skoj).
Tycker att alla ska ta och titta på hans videos.

Och till en annan sak, shit vad jag vill till USA... snälla någon åk med mig till USA?!

Haha, förövrigt börjar min blogg bli en youtube blogg.. klipp efter klipp.. men så ser vell mina dagar ut just nu, mer eller mindre iallafall.

Swedish Captain

Suttit och skrattat åt olika videos, kollat igenom lite "parodier" eller vad jag nu ska kalla dom på folk som gjort egna musikvideos till fest hos mange.

Sen hamna jag även på denna video där på slutet kjell från vakna med the voice är med, skit rolig haha. 

Väldigt tråkiga inlägg på bloggen just nu eller ganska enformiga.

Detta lyssnar jag på nu, väldigt mycket!



A Point

Satt och "youtubade" och hittade denna video då Emil Elton som åkte ut ur Idol i fredags sjunger Misery Business av Paraomre. Jag tycker det är så många som tycker han sjunger dåligt och blablablabla. Men lyssna på detta så kanske ni ändrar er, hans är skit duktig!

- och prova sjunga själv, det är inte en lätt låt att sjunga och svårare för killar än tjejer. 


+

Jag måste bara få sumera kvällens fredagsfinal lite snabbt.


Amanda Fondell: Tjejens röst är helt underbar, hon har inte gjort ett enda dåligt framträdande och gjorde inte idag heller. Älskar att hon har en orginell röst och att hon alltid gör låtarna till sina "egna". Tycker helt ärligt att hon gjort alla låtarna som hon sjungit i dom senaste veckorna till bättre än orginalen.

Emil Elton: Det var inte hans bästa uppträdande men jag tycker om hans röst, det är lite håkan stuk på den. Fast jag inte lyssnar på Håkan så tycker jag Emil är duktig och har en orginell röst som i rätt låt, i rätt genre kommer blåsa alla av stolen. Så jag tycker absolut att juryn har fel och helt ärligt tycker jag att dom lika gärna kan hålla käften. Det känns lite som att dom vill ha ut honom eftersom de fortsätter att säga idiotiska grejer om honom, gång efter gång. Så jag hoppas att emil går vidare, tycker han är värd det och juryn snackar bara bullshit. Det var bra.

Linni Barresjö: Hon sjöng bra idag, faktiskt det uppträdandet jag tycker hon gjort bäst. Men sen är det så att jag inte riktigt har fastnat för hennes röst, som är orginell. Men det är något som fattas, jag har ingen aning vad det är och om jag kommer att hitta vad det är. Men något tilltalar mig inte hennes artisteri/röst. Fast att jag tycker hon verkar som en härlig tjej som kan sjunga.

Molly Pettersson Hammar: Inte det bästa framträdandet, men hon är en klass för sig själv och har en otroligt stark röst. Hon kan verkligen bli sveriges motsvariget till Adele eller någon annan liknande artist. Jag gillar henne mer och mer och jag kan inte riktigt förstå att hon inte ens vart 16 år i en vecka?! och hon är så sjukt duktig.

André Zuniga Asplund: Han var sjuk och såg väldigt krasslig ut, men levererade skit bra. Nu är han tillbaka, äntligen. Den här killen är hur grym som helst, total älskar han röst när den är som bäst. Med det menar jag att han ger 100% och sjunger en låt som passar honom.

Amanda Persson: Här är det samma sak som med Linni, det är något som fattas. Hon tilltalar mig inte, fast att hon är sjukt duktig på att sjunga och har ett skit snyggt utseénde och verkar riktigt trevlig. Men det är något som fattas?! förstår inte det själv.

Robin Stjernberg: Han är så grymt duktig och jag tycker han förtjänar att vara med i Idol 1000% eftersom man verkligen ser hur han brinner för det och han verkar extremt ödmjuk. Jag tycker han var skit bra idag, men jag tycker alltid han levererar och jag tyckte även om när han showade, men fast han inte gjorde det idag så vart han skit bra. Så denna killen behöver bara vara sig själv och göra vad han vill för han är hur duktig som helst.

Olle Hammar: Inte hans bästa framträdande men tycker det var godkänt. Men att nå till samma nivå som the king är inte lätt och det förstod ju olle själv. Men jag tycker iallafall att juryn har helt fel med hur dålig han var, för så dålig var han inte och han tog sig verkligen en utmaning. Sedan tycker jag att han borde ta för sig lite mer, jag tycker han är värd det.

Sen kommer vi till kvällens stjärna...

Moa Lignell: Bruden är helt fantastisk och idag leverera hon 110% jag tyckte det var skit bra. Jag tycker hennes röst är sjukt härlig at lyssna på, gillar den "lilla gnälliga tonen" i hennes röst. (kommer inte på ordet, så fick bli en lite dålig förklaring, som jag tror alla fattar vad jag menar). Nej, det var så bra så jag bäddar in hennes uppträdande i detta inlägg.

Sen till det tråkiga.
Idag tror jag att Olle eller Emil åker ut och det tycker jag är skit trist.
- Jag ska hoppas att de jag vill ska vidare, går vidare.



I-m-b-o-r-e-d

Sitter här i mitt rum hos mom och väntar på att något ska ske.
Inte vart på jobbet idag så jag har sovit lite längre, tittat på tv och städat lite.

Nu väntar jag på att mom ska höra av sig.
Fast jag tror nästan jag ringer henne nu istället.


dark stars

| Zara | Jeffrey Campbell | Mestore |

Vill ha allt på bilden.
slängde ihop bilden snabbt.

Jeffrey Campbell - Ge mig!

Snälla människor ge mig dessa skor, älskar jeffrey campbell skor.
Finns sjukt många "modeller" jag vill ha, men dessa fyra.. jisseees säger jag bara.

(jag som inte är "den som går i högklackat", men dessa........)

Autumn and you.


Say Say Say


sjuk lite hit och dit.

Sjuk nu, sjuk fram och tillbaka.
- lite tid över, men nu vilar jag ett litet tag och unnar mig med musik och sitta vid datorn, hehe.
Har massor med natur bilder på lager, ska ladda upp när jag orkar.

I Phone for steve - I phone 4s

Jag är trött och är inte på topp.
Men nu ska jag fortsätta göra annat vettigt, har massor med bilder som jag tänkt ladda upp. Men jag vet inte om jag orkar göra det idag, får se.

En liten bild för att hedra minnet av Steve Jobbs som dött.

You found me

Sitter på kontoret.

Men kände att jag vill dela med mig av mina favorit låtar just nu.
- börja tänka på idol eftersom Hampus som var med tidigare sjöng den och den versionen var också sjukt bra, sjukt synd att han aldrig kom med i självaste "tävlingen".



Nu måste jag fortsätta göra annat, ska skriva lite annat senare.


Spännande!

Ikväll är första fredagsfinalen i Idol 2011 och jag ser verkligen framemot ikväll. Kollade vilka låtar alla skulle köra och vissa blir mer spännande än andra att höra.

  • Robin Stjernberg: “California King Bed” – Rihanna
  • Molly Pettersson Hammar: “Set Fire to the Rain” – Adele
  • Amanda Fondell: “Made Of” – Nause
  • Emil Elton: “Every Teardrop Is a Waterfall” – Coldplay
  • André Zuniga-Asplund: “The Lazy Song” – Bruno Mars
  • Amanda Persson: “Without You” – David Guetta feat. Usher
  • Olle Hammar: “Highway Man” – Hoffmaestro
  • Denize Azemi Brasjö: “The Moment I Met You” – Vincent
  • Moa Lignell: “F**kin’ Perfect” – Pink
  • Lini Barresjö: “What Are Words” – Chris Medina
  • Roshana Hoss: “Call Your Girlfriend” – Robyn


Who you are

Hur cool brud som helst.

Har inte hört så mycket av henne tidigare, men tog och lyssna på hennes låtar och hon är faktiskt skit bra.

Älskar att hon ställer sig och sjunger mitt i en tunnelbana och att hon verkar sjukt trevlig.
Ett extra plus får hon på sina byxor som var grymt snygga, egentligen resten av kläderna också. Men jag vill ha just byxorna, haha.

She's

Sitter och redigerar bilder och lyssnar på HIM när jag egentligen har annat att göra, ajaj.
Måste nog ändå ta en paus och äta lite och kanske göra något mer viktigt senare, men bara kanske.

On Stranger Tides'

Pirates of the carribean: On stranger tides'

Nu har jag sett den, det blev idag och inte igår. Tyckte om filmen, dock kan jag inte bestämma mig vilken jag tycker mest om av filmerna, men det lutar nog mot första eller andra filmen. Men denna var bra, jag kan inte mer än älska karaktären Jack Sparrow, hur *piip* bra är inte Johnny Depp?!

Tog ut några roliga scener ur filmen hittade inga videos så sökte fram dom så kallade *quotsen".



  1. Joshamee Gibbs: I know a man with a goat!
  2. Captain Jack Sparrow: Good! I can go like this.

Captain Jack Sparrow: Did everyone see that, because I will not be doing it again!

Captain Jack Sparrow: You know that feeling you get when you're standing in a high place sudden urge to jump? *Paus*
I don't have it.

  1. Captain Jack Sparrow: Have you been to the fountain of youth?
  2. Captain Teague: Does this face look like it's been to the fountain of youth?

  1. Angelica: What were you doing in a Spanish Convent, anyway?
  2. Captain Jack Sparrow: Mistook it for a brothel. Honest mistake.



The Man Who Can't Be Moved

Innan jag fortsätter med mina sysslor så vill jag bara dela med mig av denna underbara låt.

Scissors

Jag är måste klippa min lugg, den är helt ostyrlig och för lång och ful.
Hehe, brutalt "sliten" dag då bilden togs.


Tänkte att jag skulle kolla på nyaste pirates of carribbean filmen ikväll, men jag vet inte om jag hinner. Klockan är ju redan över 17.00, varför går tiden så snabbt? jag hinner inte ens titta på filmer längre.. katastrof.
Men, jag ska försöka få tid till det idag, ska planera kvällen och sluta sitta och skriva här för här lär jag inte få mer tid av det.

Hoppas att lite längre fram får mer tid åt bloggen också, men just nu går all min tid åt annat. Plus att under mina små timmar ledighet så sitter jag och spelar gitarr och "ylar" för jag började bli tokig på att inte hinna med musiken heller längre.

Harry Harry it's getting scary...

Jag förstår inte dem som inte gillar Harry Potter eftersom jag total älskar hela storyn. Det är ju en del av min uppväxt, jag hade gärna vela fått det där brevet när jag var 11 år, haha.


Rolig video, "hela" Harry potter storyn på 99 sekunder.
avslöjar inte slutet på sista filmen om det är någon som inte sett den ännu.
Lite små roligt med "OH NO, Edward Cullen get's slayed" i stället för Cerdric Diggory.

RSS 2.0