Fotografering

Idag var vi förresten och fotade till vårat projekarbete, det var riktigt roligt. Inte konstigt att jag är trött efter allt jag gjort idag!?
Måste nästa lägga mig snart, så sjukt trött. Kanske får vakna ännu tidigare för att hinna göra allt, vi får se hur det blir med den saken. Lång dag väntar imorgon också, så!




Mysig kväll!

Sitter här och är svin trött. Har vart hos Moa ikväll kom hem lite efter 21.00. Vi fikade, prata och lekte en lek, svin kul var det iallafall. Nu är jag dock jätte trött, men har saker att göra innan jag får sova. Sen så måste jag stiga upp tidigare imorgon också för att hinna göra lite saker. Ska även hinna med att se julkalendern som börjar 07.15.








Into the wild

Igår/inatt såg vi Into The Wild, jag somnade dock mot slutet flera gånger eftersom den är så lång! Men ja har ju sett den tidigare så det gjorde inget, haha. Idag har jag endast en lektion, skönt dock är lektion jobbig. Sen ska vi börja på projekarbetet, ett måste för att hinna i tid, ge oss inspiration?


bild från lördags!


förfest, måndag.

Haft fullt upp hela dagen och det fortsätter. Ska stänga datorn och sätta mig och kolla på film med Linda & Moa nu. Har som tur sovmorgon imorgon så det är lugnt.

Snodde bilderna från facebook, josses bilder. Dom är iallafall ifrån lördags, från "förfesten" hos Josse, dock for inte jag och Ingela ut efteråt, men det var kul.


















yäj, Jag & Josse


Godmorgon

Nu är det morgon, här sitter jag med en kopp kaffe, vakna med the voice och papiljotter i luggen (för att den inte ska vara ivägen). Jag borde börja fixa mig, u know klä på mig och sådant, men det är så jobbigt!
Sen ska jag ut och frysa vid 08.00, då jag ska gå mot magasinet, suck!

Har som tur inte en så lång dag, men finns saker jag måste komma ihåg att fixa!!

Sova!

Haft en jätte fin, rolig m.m första advent med mina vänner. Nu börjar jag vara trött så jag ska nog gå och lägga mig alldeles strax. Ska bli skönt att sova, hoppas jag somnar snabbt. Igår så somnade jag direkt när vi la på filmen och vaknade i mellan åt och somnade igen, helt omöjligt att hålla mig vaken, men det var helt sjukt skönt. Sov som en stock hela natten.

Vi har bakat idag, äppelpaj & pepparkakor och det finns mycket kvar så alla får gärna komma och ta en fika hos mig i veckan, helst imorgon för då är dom goda ännu, haha.

Men ja, nu ska jag gå och sova måste som upp imorgon bitti, suck!


Part-eey!

Har inte haft tid att vara på datorn så mycket de senaste dagarna. Har haft det trevligt med mina vänner och skolan har vart rätt nice också. Fredagen var iallafall awesome i skolan. Sedan så vart jag med Ingela på kvällen, såg Idol och var irriterade på att Linnea åkte ut.
Idag har jag vart med tjejerna och kom hem för 1h sedan från Josse eftersom dom for på The End no.3, jag och Ingela orkade inte så vi stannade hemma.
Imorgon är det adventsfika, har bjudit in tjejerna, hoppas så många som möjligt kommer. Vi som baka innan och handla osv.

Nu ska jag fortsätta umgås med Ingela, se film, sjunga osv och dricka OBOY!


Natalie sminkade mig tidigare, hihi!


No Helldone! :(

Jag blev lite ledsen nu! HIM kommer inte vara på Helldone i år, första gången på 11år så ska dom fira nyår utan konsert. Precis året då jag fyller 18 år, kom igen? haha!  Jag har väntat på att få fara på Helldone sen jag var 13 år.
Ah, jag får vell trösta mig med att beställa lite prylar och den nya remix-skivan. Ska göra det snarast, men nu vet jag inte om jag hinner, vi ser ju. Men detta var inte roligt att höra. Just pga. att jag tänkte fara. Men nästa år så, det kanske får bli då isfl.



http://www.myspace.com/helldone/blog/539730115


Frukost

Har vart på min sissta franska lektion, troligtvis min sissta iallafall. Min nästa lektion börjar 12.00 och det är min sissta för idag också. Idag är det så jävla kallt, det känns nästan förjävligt att gå ut, haha. Men iallafall så åt jag frukost precis och nu ska jag kolla runt efter saker jag vill ha, kanske beställer en julklapp åt mig själv, haha.
Ska troligtvis inte gå på konsert idag, det är för kallt, det kostar och ja, jag kommer ångra mig lite smått men det får jag ta. Ska sitta inne och ha det trevligt istället, i värmen ♥



hur lyckas man?

SERIÖST! nu hände det igen.. jag skulle lägga kaffe i kokaren så att jag endast behöver trycka på knappen på morgonen. Men tror ni inte att jag märkte att jag hade ny bryggt kaffe i kokaren nyss?

gaaaaaaaaaaaaaaah!

TV:n fungerar!

Min tv fungerar, yey! Inte för att jag ser på tv nästan någonsin, men nu ska jag fira med att titta på något, vad som helst. Och så ska jag äta mat, mmm.. blev hungrig helt plötsligt. Sen ska jag sova när jag känner för det.


Where are you christmas?

Nu har jag inget annat att göra eller jo egentligen borde jag plugga, men jag orkar inte. Så jag skriver här istället, för det är typ det enda på internet som inte går JÄTTE segt. Värmde iallafall mina händer nyss och mina "naglar" var helt blåa, så kalla händer hade jag! dom var ill-röda när jag kokat klart dom. Är trött också, men ids inte lägga mig så här tidigt.



"Where are you Christmas
Why can't I find you
Why have you gone away
Where is the laughter
You used to bring me
Why can't I hear music play

My world is changing
I'm rearranging
Does that mean Christmas changes too

Where are you Christmas
Do you remember
The one you used to know
I'm not the same one
See what the time's done
Is that why you have let me go"



Brr, så kallt!

Brr, det är så kallt!
Mitt internet är jätte segt, min tv funkar inte, har ont i fringrarna, kan knappt spela gitarr och fryser, kul va?!
Har fotat lite, mina vackra små vänner och mitt vackra hem, hehe.









Nu ska jag gå och värma mina händer i varmt vatten!


duktig tjej!

Sitter här med Natalie, vi chillar. Vi ska se Gossip Girl snart, love it!
Vart duktig och fixat massor i skolan idag. Så nu ska jag ta en paus och vila och ta tag i saker senare.. som måste göras.


en bild på mig som vanligt... orkar inte fixa fram något annat just nu, haha.
Men jag har iallafall på min jätte fina tröja idag, titta!


Fint, Fint!

Åh, nu borde alla komma hem till mig och titta hur fint det är. Jag har fixat lite juligt, städat, fört soporna osv. Sjukt mysig är det! Sitter nu och lyssnar på denna låt, (den här under, om det är någon som inte fattar, hehe). Låten är så sjukt nice, svänger och hänger, nej men jag skulle vela spela den någongång eller något, i en liknande version som Olle i Idol körde, sjukt snyggt.

Jag är trött och har inte sovmorgon i morgon, jag kräver sovmorgon. Jag vill sova! där med basta.



Nu ska jag fortsätta göra lite grejor jag måste ta tag i innan jag får sova.


Ojoj

Ojoj, det är det enda jag kan säga om idag. Vilken lång dag och den är inte ens över!
- Kan började med att berätta att jag han med mycket igår, så skönt. Vart och handla, tack vare Natalie. Han träffa Minna, det var en evigehet sen sisst. Sen han jag ta busse till Moa, lagade sushi med Ingela och Moa, eller okej jag diskade, men iallafall. Sen han vi dansa och allt möjligt kul. Sov över hos Moa, vaknade 06.00 och vart svin trött. Haft ensemble uppspel, vet inte hur det gick. Haha, är så trött så jag inte orkar konsentrera mig på något. Haft andra lektioner och skulle göra franska prov idag, men så kom inte läraren.

Kom hem vid 16.00 eller något liknande. Pratat med mor och i telefon om diverse saker. Lagat tortellini i ädelostsås, mums! (vicki lärde mig). Nu ska jag typ försöka orka gå och föra soporna som jag inte fört på typ 2 veckor. Det jobbiga är att jag måste städa fågelburen först och sedan gå hundra kilometer till soprummet i mörkret, suck!!!!!


mums!


Godmorgon Arthur

Sitter här och tittar på Arthur. Min föra och enda lektion börjar 10.30, så jag har lite tid över, ska dock fixa mig lite innan jag går till skolan, det skulle ju vara bra att klä på sig också. Men istället sitter jag och dricker kaffe och tittar på Arthur, det är så bra. Idag ska jag åka och handla med Natalie efter skolan, så bra eftersom jag inte har nästan något att äta längre. Sen ska jag göra lite annat, men jag orkar inte skriva mer.  
- ska till skolan och ha "jätte" roligt på b-lektion, eh.

Måste även tillägga att shit vad alla mina friends är snälla herregud jag är glad att jag flyttade hit! ♥


Botten!

Nu ska jag vara skriva ett klago inlägg, innan jag går och lägger mig. Jag vill bara skriva att jag är skoltrött, orkar ingenting är opepp på precis allt eller okej nästa allt. Seriöst jag har inte lust att på The End no. 3 med alla, har knappt någon lust att fara på konsert och se Raised Fist, istället vill jag sitta hemma med myskläder och kolla på idol och äta massor med gott. Då är det fan något fel, jag älskar raised fist och har sett framemot konserten ända tills nu.
Jag vill hoppa av franskan, really bad! funderar på att göra det, men då måste jag antingen läsa ljudteknik B eller tenta av finska steg 2 om jag får, men det är också jobbigt. Helt opepp på ensemble och då menar jag extremt opepp. Helt enkelt... jag är trött på nästan allt!

Min glada nyheter till mina friends är att jag fixat stugan till oss den 2-6 Januari så vi åker tjejer!
- sen kan jag tillägga att ni är.. typ bäst! :D


Nu laddar jag upp en HELT oredigerad bild, vilket jag gör ytterst sällan. Men jag har inte orken till att redigera något.


Då vart luggen på plats!

Nu har jag skaffat lugg, gjorde det i Lördags faktiskt. Försöker vänja mig nu, det kommer nog ta några dagar till innan jag vant mig vid den. Är inte missnöjd, utan bara ovan, haha.






Happy Birthday!

Måste tilläggna ett inlägg till en man som jag ser upp till. Min favorit musiker som jag haft som "favorit" i 5 år. Idag fyller alltså, Ville Valo 33 år. Denna finske man är intelligent så att det bara smäller om det. Hans utseénde är det verkligen inte fel på heller, haha.
För den som inte vet är han frontman i HIM, världens bästa band, hhehe! :D


Som att vakna i en frys!

Snart ska jag traska i väg till skolan i den här kylan. Det var så kallt när jag vakna så att jag höll på att d*. Sen har jag försökt värma upp mig på alla sätt och viss, med massor av kläder, kaffe och varmt vatten. Nu känns det bättre iallafall. Men jag känner att den här morgonen går för snabbt. Hinner inte göra allt jag ska, innan jag ska gå. Jag måste helt enkelt stänga datorn nu.

Idag avslöjas något, hihi!


Jorden är rund och jag balanserar på jorden.


.


Då var helgen nästan över!

Nu sitter jag här hemma i min lägenhet. Tova kommer hit vilken sekund som helst. Idag har jag åkt buss och jag somnade i bussen så det gick rätt snabbt att komma fram, tur det!
Har städat, ätit och kokat kaffe. Nu sitter jag med en kopp kaffe igen, mums. Har även tänt massor med ljus, både vanliga och doft. Jag älskar verkligen ljus, jag skulle kunna ha på ljus hela tiden om det skulle gå.

Detta är då två saker jag lämna efter när jag åkte hit, saknar dock mest familjen.. inte rummet, haha.


Lilla bäbis min!

-Mitt rum hos mamma.


Måste - tycker inte om!

Jag är jätte trött idag, jag som har sovit på dagen också. Men nej jag är svin trött. Har förövrigt införskafat mig 2 nya plagg, sjukt snygga! Haha. Jag hade tänkt plugga idag, men istället sitter jag och tittar på Harry Potter. Måste vell ta tag i kragen och få gjort något idag iallafall, men på ett tag. Kanske borde koka kaffe eller något.
Imorgon ska jag igen sitta i en buss i 2½ timme, så jobbigt. Jag gillar verkligen inte att sitta i bussen. Ah, men jag ska nog ta och göra något nu, annars segare jag fast här.

INFO!

Förresten!
Alla som villl låna bilder osv från bloggen, det går bra att låna så länge man säger vars de kommer i från eller att det är mina foton. Har fått många frågor så, om någon som undrar läser detta så går det bra. Men ni får gärna skicka en länk så att jag jag kan se hur det ser ut! :)


Yääh

Sitter ensam i mitt rum och lyssnar på musik. Har jätte ont i mina händer eftersom dom är så torra att jag får små sprickor på händerna hela tiden, värst på knogarna och jag har smörjt dem! Men, denna kyla tar kol på mina fingrar.

Iallafall så sitter jag och väntar på att Idol ska börja så jag kan se vem som åker ut.. hoppas fan inte Jay, Olle eller Linnea åker ut! Helst vill jag att Minna ska åka ut, eftersom hon är tråkigt enligt mig.
Hela nedre våningen är full med kids, jag är hungrig men ids typ inte gå ner dit när det är massor med folk. Men min hunger börjar bli jobbig så jag kanske tar en lite vända dit innan idol, som börjar på typ 15 min.

Seriöst, jag har sån beslutsångest om jag ska klippa lugg och isfl hurdan? haha! jag vill bestämma mig så jag slipper tänka på det. Men jag vet redan nu att om jag klipper lugg kommer det ta några dagar för mig att bli nöjd, om det inte skulle vara så.. om jag nu skulle klippa så skull det vara svin bra, haha.

Grownup

Ännu en fredag, idag åker jag hem till min familj. Det är faktiskt skönt att åka hem i mellan åt, det är så sällan jag ser dem. Känner verkligen att jag börjar bli vuxen, jag har som sagt bort hemifrån i över 2 år, tänkt 2år? hur mycket är inte det!

Hade svin kul på kören igår och efter kören hade jag jätte roligt också, eftersom att Ingela sov över och vi satt och spela gitarr, sjöng osv. Alltid lika trevligt.
Imorse for vi tidigare till skolan för vi var och snacka med våran lärare, så nu känns det mer okej att gå på lektionerna, jag hoppas att det håller i sig och att jag börjar lära mig något.

Min nästa lektion börjar 12.0 och jag kommer hinna vara på lektion i ca. 30min beroende på en sak. Sen åker min buss 13.10 och då ska jag sitta där i 2½ timme. Jag ska försöka inföskaffa den nya Idol skivan så fort som möjligt, vill så ha den. Sitter och lyssnar på den på Spotify just nu, sjukt bra låtar!

Måste börja packa nu och städa.. suck! ska lyssna på skivan samtidigt så är det nog inte lika jobbigt, haha!




Sleep inside the eye of your mind

Nu har jag legat och vilat i ca. 2h, dock sova jag ungefär 1,5 timme av dom timmarna. Men det var iallafall super skönt, men jag är helt sjukt trött ännu och därför ska jag ta till kaffe.

Oj, glömde skriva klart inlägget. Har druckit flera koppar kaffe och nu sitter jag här och spelar gitarr och sjunger. Pratade med Tova nyss och hon skulle komma hit lite innan kören, det är trevligt. Ska fortsätta spela gitarr, det gör mig glad! och nu när jag känner att jag har lite krafter så känenr jag mig ännu gladare.
- Sitter även och funderar om min lugg ännu, har inte hunnit bestämma mig ännu heller. Att det ska vara så svårt, haha. Men jag är sjukt sugen på att klippa, så less på att mitt hår alltid ser likdanat ut och då menar jag fan ALLTID!


dessa små springer just nu runt under mig.. alltså under matbordet, haha!


Tupplur

Sjukt trött! funderar på att ta en lite tupplur.

Har inte haft en så lång skoldag, jag kom hem vid 12.30. Dock har jag mycket att göra idag och på kvällen är det konsert med kören, men jag ska nog lägga mig på maddrassen och vila, troligtvis sova! jag behöver fan det.

Trötthets-fail!

Gaaah! seriöst jag var verkligen svin trött nyss, nu blev jag så irriterad att jag blev pigg, haha. Jag tänkte att jag skulle lägga klart kaffet i kaffekokarn för imorgon och det gjorde jag. Efter några sekunder hörde jag att jag lagt på den, så det vara bara att göra om allt, men tror ni fan inte att jag la på kaffe kokaren igen?! nu måset jag göra det en tredje gång, haha!


Måste helt enkelt tvinga mig att somna som varje dag hit in tills, om inte sömnen kommer tillbaka. Lång dag framför mig imorgon, jag behöver ledigt!


Idol = Luleå!

Lite fler bilder från förra veckan.


Ingela & jag på genrepet förra torsdagen, då vi fick gratis biljetter! nice.

På lördag.


















Det finns några bilder till jag ska ladda upp från "Idol-veckan i luleå", men efter det är det slut.


Laughter

Har haft en bra dag och jag är trött, dock ids jag inte sova ännu. Har haft roligt, riktigt roligt. Efter svenska nationella, som gick hyffsat bra, det kändes iallafall som att det gick bra. Haft kul med tjejerna, vi vart på stan och efter det tog vi min bil och åkte till storheden där vi hade riktigt kul. Köpte mattor, skoställ, djurmat osv. Ett gott skratt fick man också, inte bara ett..det var rätt mycket skratt inblandat. Jag hade ont i halsen när jag kom och det berodde på allt skrattande.

Funderar på att kanske fixa bilder, bränna på skivor och kanske ladda upp fler bilder hit..


mat till mina fina!

Edgar min söte-pojk!

Adrian, min söte tjej!


All I need is you!

Nu har musikvideon kommit ut, jag gillar låten skarpt! Så kul när alla idolerna är så olika och kul när Andreas Carlsson också sjunger.


Har du aldrig sett en birdturtle?

Har du aldrig sett en bird turlte? seriöst? googla bird turtle så kommer dom upp. Dom finns i Kalifornien.
Såhär ser dom ut!


Alltså seriöst jag kan inte sluta skartta åt det, Ingela! vi är riktigt smarta vi, eh!

Jag borde egentligen sova, ska upp om 7h, har som sagt svenska nationella från kl 08.30-13.30 imorgon, jag är ju jätte förbered, har inte läst något. Men jag hoppas det funkar iallafall, hihi. Borde tvinga mig till sängs iallafall....snart.


Thumbs up!

Sitter här och har suttit och tagit cam-bilder, det är så roligt, haha!
Sitter och funderar på om jag verkligen kommer våga klippa lugg, kommer det verkligen blir snyggt, kommer jag passa i det blablabla..? Lugg är dock sjukt "fränt" på vissa, så om jag skaffar lugg så hoppas jag fan att det är "fränt" på mig också, haha.
Sen vill jag tillägga att jag har spelat så mycket gitarr och sjungit de senaste dagarna så idag vill varken min röst eller händer fungera, haha!
Tummen upp för dig och dig och dig!
Tummen ner för svenska nationella som är imorgon! och för att jag måste plugga nu.

Måste bara nämna att gotländska är roligt! (positivt bara!) som Olle i idol sa; han fuskte! du fuskte osv...








seriöst, min lugg är sågär lång.. ska verkligen våga klippa? haha!  

Ska btw. ladda upp fler bilder från förra veckan någon dag när jag hinner, så snart som möjligt hoppas jag själv, haha.


Hur skulle jag se ut i lugg..

Provade hur jag skulle ut i lugg, seriöst vilken skillnad! haha










Idol fredagsfinalen i Luleå (2)

Nu kommer fler bilder från fredagsfinalen i archushallen.


Sen var det Jay och Linneas tur att köra duett. Det var två små tjejer som hade sina Jay skyltar framför hela tiden när Jay var på scen, därför blev bilderna sånahär.



Duetten var galet bra! håller med Bagge om att den borde spelas in på skiva.



Minnah och Elins duett var näst!

Den här bilden är kul eftersom både tittar in i kameran! (man ser det om man zoomar in)







Under nästa paus fick Daniel Norberg underhålla oss med Who Says, så vackert!





Sedan var det Olle Hedbergs och Andreas Weises tur att underhålla oss. Jag tycker det var ett roligt uppträdande och titta på och det lät bra, så jag håller inte md juryn.







Haha, roligt hade dom iallafall!

Sedan kom alla upp på scenen.

Jay :)

Haha kolla Linnea och Jay!

Oh, Linnea ser skylten och Jay tittar i kameran :)

Tummen upp!



Hela gänget



Sedan sjöng alla idolerna och Andreas Carlsson, All I need is you.





Sen var det paus innan utröstningen och då vilade vi, haha.



Dags för info

Sedan sjöng Tove Styrke









Sedan var det Jihdes tur att prata igen :D

Elin och Linnea fick sjunga om.. 





Elin fick tyvärr åka.. :(

lite rolig bild.. två är ledsna, en är super glad osv..

Hej!

Eftersnack osv..

Nej, det var vell det jag kommer ladda upp från självaste fredagsfinalen. Har dock massor av bilder från andra dagarna, dom kommer upp senare.. kanske imorgon eller något.




Idol fredagsfinalen i Luleå

Nu ska jag ladda upp bilder från fredagsfinalen.

Kommer ladda upp i några inlägg, försöker lägga rätt många i varje inlägg iallafall. Allt kommer nog vara i ordning, från innan showen till efter showen...


Jag & Natalie

Natalie & Ingela

Ingelas syster karin och hennes friends :)

Natalie

girls



Det blev fullt sen.



dubbla budskap.. vi fick flera skyltar

paus underhålling av de som åkt ut, först var Geir ute på scen!

Sedan kom Juryn!

Thats right Bagge!

Peter Jihde

LULE! LULE!

Olle Hedberg

Olle, olle olle...





Alice Hagenbrant var nästa ut, under pausen.

Sen var det Elins tur.



Sen var det Jays tur och det var så galet jävla bra!

Jay Smith



Sassa var 3:e ut på pausen, hon körde dude looks like a lady, svin bra.

Sen var det Linneas tur, hon är så sjukt jävla bra också!





Sen var det Minnahs tur..



Linda Varg stod för nästa paus underhållning.

Så sjukt vacker hon är!







Sen var det Andreas Weises tur att rocka loss.

Resten av bilderna kommer i ett annat inlägg eller några stycke. Får se hur det blir.


Idol @ Luleå

Detta är då alla videos som vi filmade under veckan.


Olle Hedberg
 
Linnea Henriksson
 
Elin Blom
 
Andreas Weise
 
Daniel Norberg
 
Alice Hagenbrant

Linda Varg
 
Geir Rönning
 
Sassa Bodensjö
 
Daniel Norberg & Alice Hagenbrant duett


Galet rolig vecka!

Har haft en sjukt rolig veckan, nu när Idolerna vart i Luleå. Nu är det dock över, haha. Det var jätte roligt att träffa och se alla. Roligast var att träffa alla som åkt ut, dom vart så himla trevliga allihopa. Har jätte mycket bilder från veckan, ska ladda upp lite då och då. Fredagsfinalen var också jätte roligt att vara på, vi satt näst längst fram och vi syntes faktiskt i tv rutan, haha. Men iallafall, det var jätte tråkigt att Elin åkte ut, men fick iallafall träffa henne igår vilket var kul. Hon är så sjukt duktig, tänkt att hon är 2 år yngre mig och.. vilken utstrålning hon har.

Iallafall, idag är det en seg dag och jag är rastlös. Har gjort så mycket under veckan, så det känns jobbigt att inte göra någonting alls, haha. Inatt satt jag och Ingela sjöng i flera timmar, det var också helt galet kul.

På bilderna kan man verkligen se att man fått lite sömn dom senaste nätterna, haha.


Daniel var en riktigt trevlig kille!
Elin sjukt söt tjej och duktig såklart, men galet lång vart hon också, haha!

Elin Blom

Geir, riktigt trevlig!!

Sassa, söt tjej! (självklart duktig, precis som de andra)

Daniel Norberg

Alice och Linda, riktigt snälla! Linda är så sjukt vacker.. dock är både fina!

Blir så glad av se den här bilden, haha! :D

Ingela och Fanny.

Karin

Ingela

Natalie

Ingela hämtade autografer

Fint kort, heh

Karin och Idolerna

Ingela och Idolerna, hon ser utsom en i gänget, haha!

Linda & Sassa!

gulligt


Bilder från igår när vi var på strand. Ska ladda upp bilder från när dom sjunger i ett annat inlägg, när jag orkar och så har jag massor med andra bilder och videos. Ska ladda upp när jag hinner som sagt!


Skönt!

Jag tog en paus från skolan och bestämde mig för att sjuk-anmäla mig. Kände att jag behövde vila, så jag har inte vart i skolan och ska inte gå alls. Ingela & Natalie kommer hit på ett tag och vi ska fixa och planera inför i kväll, vi ska som sagt fara på Idol - fredagsfinalen.
Jag fått en dålig vana som jag måste försöka bort så snabbt som möjligt, jag har nämligen knappt ätit någon mat den senaste veckan. Jag måste verkligen försöka få i mig något idag, men jag mår bara illa när jag tänker på mat. Tror det är stressen som hörjar, för då brukar jag inte orka äta något och nu är det verkligen så.

Men vi ska ta bilen till arcus ikväll, så vi slipper åka buss. Det var rätt chill dock, men jag vart tvungen att gå ensam från busstation hem eller ja från smedjan, men iallafall, haha. Kallt var det iallafall, så ja...
- Men nu måste jag börja fixa lite stuff.


saknar min lilla söta päls-boll!


Det vart ännu en dag!

Jag är super trött, borde lägga mig. Har iallafall haft en lång dag, det började med skolan. Hade inså, vart roligt som vanligt. Sedan hittade jag mitt förråd, la mina sommardäck där, fort till kvantum och handla. Såg på idolerna som åkt ut på kvantum. Dom var riktigt duktiga, har massor av bilder som jag ska ladda upp någon dag när jag har tid. Fick en gratis biljett till genrepet, förstaparkett biljett. Så, vi åkte till Moa och åt och efter det drog jag och Ingela till arcus och kolla genrepet. Det var kul, dock satt vi oss på andraparkett, för det var helt fucked up. Men imorgon ska vi försöka att se till att vi får bra platser, det är vi fan värda. Allt har krånglat idag, orkar inte ens skriva.

Måste vänta tills tvätten är klar innan jag kan sova, usch! Jag som är svin trött, men jag bjuder på några bilder från idag eftersom jag har tid över.






Linda var sjukt vacker! dock var dom andra också fina, söta osv.. men ja.. haha

Haha, Ida pussa daniel... Geir sa något som ledde till detta ;)

seriöst, jag somnar när som helst... måste gå och borsta tänderna och soooooova!


Fredagsfinal here we come!

Jag är faktiskt riktigt glad, jag ska på Idol, på fredagsfinalen och ska sitta med mina glada och goa tjejer Ingela & Natalie. Kommer bli en riktigt rolig kväll, det tror jag! biljetterna var ju inte direkt billiga, men det är typ en one in a life time grej, så varför inte?
Har för det andra sett alla idoler som är kvar idag, vi vart på kulturenshus, det var roligt. Filmade när de sjöng, dock sjöng alla förutom Jay och Minna för att dom var förkylda. Men nu bryr jag mig inte om att jag inte fick höra Jay, på för fredag så får jag det och ska sitta på förstaparkett, hur najs blir inte det? Sen att det är bästa temat i idol skadar ju verkligen inte, haha.

ska ladda upp bilder och videosen när jag fått ihop allt. Videosen är på uppladdning till youtube, men jag har världens segaste internet så det kommer ta ett år, vet inte ens om jag kommer orka ladda upp alla idag, kanppast. Hoppas att jag får dit åtminstone en.

 
En liten "sneak-peak" från idag.


Gossip Girl & snöstorm

Sitter här på soffan, har precis sett det nyaste avsnittet av Gossip Girl, det är så jävla bra. Fan vad jag stör mig på Vanessa, hon är så sjukt jobbig, haha.
Denna dagen kommer se ut så att jag ska till skolan, har endast en lektion. Efter det ska jag vell fara på stan, det är dock värsta snöstormen ute och det ska bli värre. Det värsta är att vi är omringade av have så det kommer blåsa så in i h-vetes mycket. Kallt kommer det absolut att vara, så jag får lägga på mig varma kläder när jag ska ut. Jag tänkte faktiskt försöka införskaffa mig en varm tröja idag, men det är alltid så svårt att bestämma sig för vad man ska köpa, jag hatar det. Sedan måste jag köpa tändare, kan inte tända ljus nåmer, imorse dog min tändare. Egentligen behöver jag mycket mer, men ja, jag vet inte om jag kommer idas. Får se om jag ens kommer hem med något idag, haha.


Time machine!

Jag tror jag precis fick en uppdenbarelse... gå inte på idol genrepet. Tycker det var tråkigt att det dök upp, men tur att jag kan se dom på stan iallafall och förhoppningvis sjunger dom också, iafl på lördag. Det är ju det man vill se helst så. Men uppenbarelsen var den att vi alla 3:or som går musik ska till kh, konsert som kommer leda till något projekt.
Har förövrigt haft en bra dag, först en lektion och har vart och fikat på stan med Moa & Joel. Sedan har jag suttit och chillat på Killer queen. Sedan har jag även blivit bjuden på middag, med massor av folk jag inte känner, nu vet jag ju vilka det är men, iallafall det var svin trevligt. Vi åt palt och det vart faktiskt första gången för mig. orkade endast äta en, men ja.. det var varken gott eller äckligt. Eftersom att jag inte gillar smör så smakade det bäst med sylt, haha. Ska prova komma ihåg namnen från middagen/kvällen... Moa, Anna, Malin, Maja, Max, Mimi och Sebbe, jag tror det vart alla? haha. Vi såg en film som heter Hot Tub Time Machine, en rätt roligt film.
Nu sitter vi och tittar på Shrek, yes! vi börjar först 13.40 så vi har ingen brottom att sova. Så jäkla nice dag imorgon och efteråt ska jag nog på stan. Ingela och jag ska nog checka idolerna också, bara för att vi kan.

Skulle skickat in projektplanen imåndags eller egentligen i söndags. Men jag får skicka den imorgon istället, illa!
Förresten min stavning känns jätte dålig idag, så bry dig inte om det står fel överallt.


Idolerna i Luleå

Wow, äntligen får man info. Tycker att informationen om allt är svin dåligt ibåde skolan och stan överhuvudtaget. Så det var skönt att kolla på tv4.se och se all denna info, hoppas dom sprider runt det i stan också. Jag kommer antagligen befinna mig på några av dessa tillfällen. På onsdag kommer jag nog fara på kh, om jag får med någon - vilket jag tror jag gör. På strand på lördag kommer jag säkert skika in också. Sen hoppas jag även att jag får gå på genrepet, men jag har ingen biljett så vi får se. Sen skulle det ju vara kul att åka till kvantum bara för att se de som åkt ut, men jag vet inte om det blir av. Vi får helt enkelt se, jag far om andra far.

Onsdag 10 november:
-Luleå Energi i Kulturens hus
Allmän show och autografskrivning 17:00-17:45.

-ICA Kvantum
Signering och fotografering 18:00-19:00.

 Torsdag 11 november:
-ICA Kvantum
De utröstade idolerna signering och fotografering 14:00-18:0.

Genrep i Arcushallen klockan 19:00
Nu har vi ordnat så att alla ni som vill se idolerna först av alla har chansen. Se showen live i Arcushallen redan på torsdagen när vi öppnar dörrarna till vårt publika genrep med fullsatta läktare. Vi kommer att starta redan klockan 19.00 så att även de yngre har möjlighet att följa med. Du får se alla idoler uppträda med samma låt de sjunger i programmet på fredagen, före alla andra! Den vanliga juryn är också på plats i arenan.

 Fredag 12 november:
-ICA Kvantum
De utröstade idolerna signering och fotografering 13:00-17:0.

Fredagsfinal i Arcushallen klockan 20:00
Biljetterna till fredagsfinalens liveshow är slutsålda, men som tur är finns det fortfarande platser kvar till genrepet på torsdag. Läs mer om torsdagens genrep ovan.

 Lördag 13 november:
Strand Galleria i Luleå 11:00-17:00.
 


SWRMXS

Den 11/11 kan man förhands-beställa SWRMXS, alltså den officiella Screamworks Remix Albumet. Måste försöka fixa så att jag får den beställt, låter awesome.


'i dreamt the image one night, opened up the toolbox in the morn and started smashing the vhs tape to a gazillion tiny bits with a hammer. after its guts were splattered on my kitchen floor, i rather delicately forced the tape to form a heartagram. not too different than creating a remix, see?' - Valo


YES!

Yes, mina favoriter i idol gick vidare. Imorgon är dom i Luleå, men jag är inte hemma hos mig, utan hos familjen, så jag kan inte dra och titta på dom, tyvärr. Dock är det skönt att vara med familjen så jag klagar inte, måste ju försöka vara med dem som mycket jag kan eftersom jag bor hem ifrån och har mycket att göra annars.
Iallafall, jag har pratat med Natalie och hon kommer hem från Israel på onsdags. Prata om Idol, vi funderar på att försöka fixa biljetter till genrepet kanske, det kan dock bli svårt. Men skulle vara kul att få höra Idolerna live, iallafall Jay & Olle. Dock skulle det vara kul att se alla, men ja you get it!

Borde lägga mig eftersom jag ska upp tidigt. So gooodbye!

Tova! jag tycker du ska följa med! :D





Jag vill!

Idag har jag vart med mor min på jobbet. Efter jobbet så har jag och hon sökt efter saker vi behöver i ikea osv, men utan att hitta något. Imorgon ska vi dock fara och köpa. Men iallafall efter det har vi städat hela nedrevåningen, det är jätte fint och mysigt där nu.
Ska se idol om ca. 50 min, ska bli kul. Jag vill egentligen åka till Luleå för att se Idolerna imorgon, men det kommer nog inte bli så. Då hoppas jag på nästa vecka istället, fast har en känsla av att det inte blir av då heller eftersom att jag inte vill fara ensam och ingen verkar vara "på". Genrepet på torsdag kostar bara 195 kr, nog tycker jag att det är värt. Helt ärligt tycker jag att det är värt att fara och se på fredagen också.


Var och titta på vimmelbilderna från förra helgen. Hittade denna, jag var nästa helt oförberedd på bilden, blev indragen precis innan fotot togs, haha. Men ja, den kunde vart värre.


Nu sova!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu har jag vart jätte duktig och skrivit projektplanen, är dock inte 100% klar. Men ja, jag kan inte göra så mycket mer själv. Tur hade jag iallafall som fick hjälp av Tova, jag vart helt lost innan.
Måste lägga mig alldeles strax, annars kommer jag aldrig orka stiga upp imorgon, jag har tänkt hjälpa mor min. Sen ska jag se till att plugga mer imorgon, nu när jag gjort bort 2 viktiga uppgifter så kan jag börja med att plugga franska tex.

Delta Blues

Nu har jag gjort klart mitt arbete om Delta Blues, sjukt jobbigt var det. Jag fick ihop ungf. 80-90% av en a4 genom att ha använt sidor på 4 olika språk. Det blev svenska, finska, norska & engelska och de flesta sidor var på engelska. Men det var iallafall sjukt jobbigt att göra hela arbete och om min lärare inte nöjer sig med mitt arbete vet jag fan inte vad jag ska ta mig till, då får det helt enkelt vara. Det här är ett av de jobbigaste sakerna jag skrivit om, haha.


ps-cs2

Jag har precis laddat ner en 30 dagars test version på photoshop cs2. Så nu ligger jag här i min säng och provar vad det finns för kul på den, dock har jag inte kommit speciellt långt ännu. Men jag skulle behöva göra andra saker, så jag kanske inte hinner sitta och pilla med programmet nu.
Mamma och dom kom hem precis, så jag ska inte sitta här och pilla med ps, borde plugga också. Men jag ska se om mor behöver hjälp med något. Dock har jag jätte ont i magen, hate it! :(


jag & bäbin, dock har hon växt rätt mycket men ja, jo!


Orkar inte, vill inte!

Jag är sur! jag vill inte plugga, det suger. Det är svin svårt att skriva om delta blues, finns ingen bra info och allt är på engelska. Jag vill bara få det gjort, men det går så jävla segt, har fått ihop någon enstaka rad. Alltså, jag tror inte jag kommer få bra betyg på detta, men jag ska iallafall göra det så får jag det gjort. Dock måste jag typ gå ner och koka kaffe och ta frukost eller något. Fast egentligen vill jag bara göra ärenden med mamma, men hon är på jobbet så det får blir senare.
Iallafall så vaknade jag av att Olivia hoppade på mig och började slicka mig i ansiktet någon gång vid 05.00 eller något. Jag gick ner och prata med mamma och drack kaffe, men vid 07.20 var jag så trött så jag gick och la mig och vaknade efter 11.00. Sen har jag suttit här och tänkt på kuhi och det suger.
Jag vet fan inte ens hur jag ska skriva, rapporten eller vad det nu är för något? inledning, info och slutsats eller?

Det känns fan inte rätt att ha massor med uppgifter och läxor under lovet!


See you later!

Ligger i mitt rum hos mamma, känns så skönt att få vara hemma med familjen. Idag när jag gick in i bilen när jag kom från bussen så kände ínte Olivia igen mig, hon var jätte rädd. Men det vart svin kul när hon kom på vem jag var, haha. Hon har vart helt vild sen dess och nu ligger hon här med mig och sover, gullungen.
Jag borde typ sova men jag kan inte och orkar inte, finns så mycket jag vill hinna göra. Hör att bror min kokat kaffe, illa! blir sjukt sugen, men om jag dricker nu kommer jag typ aldrig somna eftersom jag redan är rätt pigg, men jag vill så gärna. Får se om jag kan motstå frästelsen.

Förresten så saknar jag Edgar & Adrian redan! :(


Chuck & Blair

Såg precis det nyaste avsnittet av Gossip Girl, så sjukt bra! Älskar det programmet, det är så sjukt bra, haha jag kan inte sluta tjata om det.


Träffa familjen!

Kl 13.45 åker jag med bussen mot hpda, ska hem till familjen. Sjukt skönt, har inte träffat dom på en evighet. Ännu mer okej känns det att jag kommer åka över hälften av vägen med Vicki & Fanny, alltså är det inte lika tråkigt att åka buss. Har förövrigt haft en kul helg.
Det som gör det jobbigt att åka hem är att fåglarna inte kan följa med, jag vill inte lämna dem, men måste man så måste man. Tur att Mervi ska mata dom osv.

Måste ordna det sissta så att jag kan dra mot stan innan bussen går, Vicki och Fanny är redan på stan och shoppar men jag måste som sagt fixa lite innan. Så jag ska vell ta och göra det nu.

Bilderna är tagna med min webcamera, men jag tog det här "kollaget" från Malins blogg, hihi.


RSS 2.0