Tjugohundratio

Då var nästan år 2010. Det här året har vart i både bra och dåligt, åren är ju oftast så, finns dock mycket tragiskt som hänt detta år som jag tycker verkligen tagit sin glans av många dagar och veckor. Men har även haft många fina stunder, som tur är. 2011 hoppas jag blir ett bättre år, så mycket nytt kommer det bli. Tar studenten, ska till Israel, ska göra stora beslut och leva livet!


Okej, mamma min rättade mig, det ska stå 2011, men nu orkar jag inte fixa det så det får stå fel,haha


World Hold On

Så sjukt bra!


Sister Act 2: Back in the Habit

Älskar, en värsting till syster filmerna och 2:an är absolut bäst. Älskar låtarna som "kören" sjunger, seriöst lyssna! Igår fällde jag tårar när jag såg filmen, seriöst det är så vackert. T.ex. lillkillen


Oh Happy Day..

Joyful Joyful..

Ain't no Mountain High..


Blue eyes

Märkte en rolig grej, nästan alla män jag tycker är snygga har blå ögon, haha!




Clean

Tråkigt inlägg :)

Äntligen är kläderna tvättade! nu har jag kläder att ha på mig igen, idag har jag gått runt i kläder som jag aldrig använder nåmer, dock sa mamma på väg in i affären; vad fina kläder du har idag...? - så jag kanske borde använda dom, haha! (men det är nog mest för att de är osköna och har haft dom sen jag gick på höstadiet).

Idag har jag tänkt laga maten, har inte bestämt mig om jag ska göra pajen eller potatisar, men nu hör jag att mamma började skala potatisar... inte hjälpte det att jag sa att jag skulle laga maten, envisa människa.
Imorgon ska vi och handla kläder, eller jag måste! måste tvinga mig till att köpa åtmistone under kläder och strumpor, finns typ inget sånt kvar, allt är oanvändbart.

Kom fram till att jag har min uppgift i svenska ogjord, hur fan ska jag orka göra den? måste helt enkelt tvinga mig till det under veckan, helst innan vi åker till Ylläs, alltså innan söndag.




Nytt och gammalt

Blev så trött på min desgin så gjorde om den lite, den kände så mörk osv. Så nu får den se ut så här, orkade dock inte fixa någon header, får göra det någon dag då jag orkar och då jag har inspiration.

Ska strax lägga mig och se på tv eller film.


En till snygg, han såg så bra ut i första säsongen av prison break!!!


good looking.

Jag har vart och jobbat idag och försökt styra upp massor, men det är inte heller klart ännu. Hoppas verkligen det ordnar sig med allt så snabbt som möjligt, suck.

Fördröjer tiden med att titta på snygga män eller ska jag kalla dom kändisar? haha!


sjukt snygg är han! Ian Sommerhalder för den som ej vet vem det är. 


äntligen!

Äntligen hemma får man vell säga?!
Tog 13.00 bussen från Luleå var döds trött pga. igår/inatt. Bussen kom föresent frös ihjäl, sedan åkte vi iväg och bussen gick sönder i Töre, fick vänta på en ny buss och kom hem föresenat. Så idag har jag stått ute i hundra år i -24, som var som -54 för att det blåste.

Har svin ont i huvudet och känner mig helt matt, hoppas inte jag blir sjuk bara. Men går dagen tog verkligen alla mina krafter så nu ska jag försöka samla nya.
Min natt var inte den trevligaste jag vart med om, men tack till Moa iallafall som lät mig låna hennes lägenhet över natten.
- Hade självklart kul igår också, träffade kompisar, träffade en sthlm:are som bjöd mig på mat, fick hjälpa osv.


söte


05.00

Vaknade 05.00 och nu sitter jag på mammas kontor, vilket jag gjort ett tag redan. Min buss jag ska åka med går 08.30 så jag ska sitta här och vänta på den, sen väntar en ca 2½ timmes buss resa, suck. Är inte lika trött som jag var när jag var hemma men skulle nog kunna somna när som helst. Men jag måste ställa om dygnet känner jag, annars blir jag tokig. Så detta är en bra start på mitt försök.

Måste gå och koka kaffe och förbereda mig för avfärd, dock är det 1½ timme kvar, men iallafall.
-f*ck, kom fram till att jag har en skol uppgift ogjord, en viktigt en + att jag borde spåna ideér till projektarbetet som jag nästan glömt bort, förträngt kanske? eller nej.. men måste få mer motivation.

Glada fisken, skönt med jullov.


åka

Borde sova, ska upp tidigt imorgon. Ska med mamma till jobbet och därefter tar jag en tidig buss mot luleå om det inte skulle råka bli jätte dåligt väder tills imorgon. Ska träffa Malin och sådant, sen får jag se om jag åker tillbaka på kvällen eller på tisdag, hm.
Suttit och spelat piano, hihi! och nu tänkte jag att jag måste packa ihop lite grejer som jag ska ta med.

Det känns som att dagarna går snabbt, känns som att jullovet tar slut snart..suck!
- oh, ipoden får vara bered, hoppas att batteriet räcker fram och tillbaka för jag gillar inte att åka buss, så sjukt tråkigt/jobbigt. Oftast iallafall.



Skulle nästa vela hinna gå lite på stan också imorgon, får se hur det blir. Men nu måste jag sluta skriva och göra annat.


rubbad dygnsrytm

Nu är klockan mycket igen! jag vill ställa om dygnsrytmen men det går inte. Idag vaknade jag vid 10.00 ungefär. Åt lunch och somnade - vaknade kl 14.00 och tvingade mig upp då. Nu sitter jag här igen och kl är snart 01.00. Måste helt enkelt tvinga mig till sängs strax - igen.

Har suttit resten av dagen framför tv:n och pianot - några andra saker har jag nog gjort, t.ex. ätit åså, men ja. Såg förortsungar som jag aldrig sett förut, den vart bra!


Just nu är endast vi hemma + fåglarna okej, då är det endast bror min som fattas men ändå, haha.
Jag är dock den enda som är vaken, vill nästan "joina" dem i vardagsrummet.
För det andra "joina" är så jäkla fult, haha... var dock tvungen att använda ordet - kom inte på något annat, lol.


He-he!

Upptäckten en lite rolig grej.. hur många instrument ser man om man kollar in i mitt rum?


Om man kollar här ser man; 3 gitarrer och en fiol.
tittar man här ser man; en till gitarr och mitt piano :)

Det roliga med det hela är att mitt rum är litet och att jag hade så mycket insrument i mitt rum hade jag inte ens tänkt på innan.
1 av gitarrerna är min brors, men han använder inte så den är mitt rum, 1 annan av gitarrerna är sönder - låter dåligt att spela på. Sedan är de 2 andra mina stålsträngade som jag använder. Fiolen är från då jag spelade fiol, har inte spelat på länge -  vet ej om jag spela något längre..


Omg!!

Ni ska bara veta!
jag har fått galet bra julklappar, jag måste vart riktigt snäll i år. Har fått ett digital piano, trodde aldrig att jag skulle få en men det fick jag! mamma jag älskar diiiiiiiiiiiigggggg!!!
Sen har jag även fått en blue-ray dvd spelare, helt insande, pga. att jag älskar att se på film. Har även fått Gossip Girl säsong 3 och massor med annat helt amazing. Suttit och vart chockad hur länge som helst, men nu har jag suttit vid mitt piano sen kl 18.30 ungefär, så jag kom fram till att jag borde lägga mig och försöka få sömn, så att jag kan försöka ställa om dygns rytmen lite. Men det är så crazy så att jag inte kan bli trött, typ.

Har annars också haft en trevlig dag, började mindre trevligt dock, trodde att jag hade fått vinter kräksjukan, men mådde bättre senare. Får trycka i mig mer julmat imorgon istället!
- Men nej nu måste jag gå.


:D:D:D:D:D:D


Merry Christmas!


The Holiday

Tycker så mycket om filmen så jag var tvungen att göra en liten bild i photoshop, hihi.



23 December

Ser på The Holiday, men vill samtidigt se på sagan om konungens återkomst. Men eftersom jag tog med mig hela sagan om ringen triologin, så väljer jag att se på The Holiday. Men den hinner ta slut innan sagan om ringen, så då tittar jag nog på slutet av den.
Ska ner och hämta något att dricka och fortsätta äta after eight och kanske något mer, om ja hittar något.

Lite bilder från idag. Julstämning. 


mysigt mamma har gjort det.


mögelsvamp

Jag ser ut som en mögelsvamp, det är sant! mor min sa det, haha.. (pga. vita prickar i ansiktet, dock har jag lagt dit dom själv om någon skulle undra vad det är för prickar).

Har sovit, slått in de sista julklapparna och ska fortsätta med vilandet och så.. imorgon är det julafton och jag har inte den minsta aning vad jag ska få i jul, jätte spännande. Jag brukar alltid veta något men nu vet jag absolut ingenting.

Titta vad jag hittade en bild på musik 3:orna, dock fattas ungefär hälften.. men ja.


Jay Smith

En riktigt störande sak just nu är att det inte går att lägga upp youtube klipp på bloggen.

För det andra lyssnar jag på Jay Smiths skiva som släpptes igår, sjukt bra.... lyssna på den! den finns på spotify.


The two towers

Nu ska jag se på sagan om de två tornen, najs!

http://www.youtube.com/watch?v=Cp-fox4dR2E


check!

Vart till en affär idag och köpte mammas julklapp, skönt. Sedan har jag endast vilat eller ja om man lagar mat och duscha kallas något annat så har jag gjort det också. Sen har jag klippt mig lugg lite, men det var så svårt så jag gav upp.
Ska fortstätta kvällen med att vila, se på tv osv.. försöka bli frisk, eh.


Mysa = busa?

Uh, jag är sjuk men har verkligen inte tid att vara sjuk, måste fara och köpa de sissta julklapparna. Det får nog bli i mindre affärer, vet inte om mina krafter räcker till stora. Sover så sjukt dåligt, allt är så obekvämt.. ont i kroppen och allt. Hoppas jag blir frisk snabbt, vill inte vara sjuk på julen igen.

Väntar på att mamma ska sluta och se vad som händer, hon vill dock inte att jag ska till någon affär. Men ska kolla med far om vi kan åka en sväng till någon affär och köpa något åt mamma, om inte idag så är imorgon ett måste.

Just nu ligger Olivia på min säng och ser väldigt fundersam ut, så jag ska gå och mysa med henne, troligtvis slutar det med busa, det gör det alltid!


Ont i ryggen

Har ont i ryggen, ska lägga mig i sängen.. mamma flyttade in sing säng mitt rum och min bäddasoffan in sitt. Tack, behövdes verkligen!

Så jäkla ont i ryggen, ska och vila/sova nu.

Jag hatar...

Jag har någon slags magsjuka, har mått illa de senaste dagarna och idag har jag mått extremt illa, har dock inte spytt. Men det är inte ett dugg najs!
Min såkallade "säng" (bäddbar soffa) är så jävla oskön, idag måste jag fixa framt täcken eller något som jag kan ligga på, det är fan som att ligga på ett stenblock.

Gud vad jag hatar att känna mig hjälplös, hatar att veta att människor mår dåligt, jag hatar att människor ska behöva må dåligt, jag hatar att se på när människor må dåligt och inte kunna göra mycket åt det, jag hatar... mycket!


sleep

Har sovit mycket! vakna och somnat om, vid 14.00 så tvingade jag mig upp, kokade kaffe och försökte hålla mig vaken, men har vart extremt trött idag, haft huvudvärk också. Vart på ikea med mamma på eftermiddagen och sådant. Nu sitter jag här vid dator och funderar på att lägga mig, känns så tråkigt att vara vaken, alla andra sover redan.

Ah, ska vell stänga datorn och lägga mig och stirra på tv:n eller sova...



The day after tomorrow

Ska nog fortsätta min kväll med att se på The day after tomorrow, få lite uppdatering om livet.

Såna här saker får en verkligen att tänka på livet, det kan vara både bra och dåligt? men jag ska försöka göra det bästa av det. Kommer sitta och vänta med en aning spänning i kroppen efter svar. Sedan att jag fick veta en sak nyss som fick mig att känna hur härligt det är med att människor kan stå upp för sina känslor osv det kändes riktigt bra.

Mina inlägg kommer nog inte vara så deppiga, men när sånt här händer.. då går det inte att hålla inne allt. Därför behöver ingen läsa som inte vill om jag skriver något som verkar, jobbigt, tråkigt eller whatever.


Iställer får ni titta på Jake Gyllenhaal, då han ser som bäst ut.. haha



<3

Jag skakar, jag är nog i chock.. tack gode gud att det finns så fina människor ♥

r.i.p

Jag beklagar så oerhört mycket!

Love you ♥


Sagan om ringen & julklappar!

Igår kväll fick jag besök av Linda, Ingela, Manne & Josse. Fick julklappar av både Ingela & Linda, jätte kul! Tack tjejer ♥
Vi såg på sagan om ringen, älskar filmerna! sedan drack vi jul-kaffe som jag fick...
Senare på kvällen eller snarare natten så försökte jag packa i hop och det blev en j'vla massa saker. Nu sitter jag här och väntar på att far min ska höra av sig och säga när han ska åka iväg så jag vet när jag ska börja förebereda allt.






En fundersam Josse & söt Ingela!


Good looking people!

Här är bilder från igår!
Massa snygga människor.. helt galet snygga! ;)









Söta Natalie var överlycklig över sin julklapp!

Snodde lite bilder från facebook... dessa.







Ville ha ett fint avslut och denna passar perfekt, haha! ♥


All night long

Jag fryser, måste tända massor av ljus så kanske det blir varmare.
Igår/Inatt/Imorse befann jag mig hos Natalie. Sov med 4 personer i en soffa, en person liggandes på golvet, sagan om ringen på "tv:n". Kvällen startade bra, blev seg som fan och blev bra tillslut!
Nu är jag dock riktigt trött, måste packa och hoppas på att people kommer och hälsar på eftersom jag åker iväg imorgon och kommer typ inte träffa någon på 3 veckor.


Fixar fram fler bilder när jag hinner..


fe-est!

Skolan, alltså julkantaten och lärarrocken var najs. Åkte till moa på eftermiddagen, sedan förde Natalie hem mig med bil och nu sitter jag och väntar på att vi ska åka till sävast och ha klassfest hos Natalie. Ska åk med Linda and the girls vid 20.30 tiden.
Sitter och kolla på The Elf och ska fixa ihop saker jag ska ta med, ska byta till väska tror jag. Faktiskt rätt seg eftersom jag har feber och är sjuk, men jag har tagit feber nedsättande så jag klarar nog mig.


muuuuh.. ser ut så nu. Min lugg börjar bli allt för lång, måste verkligen klippa mig.


Julshow

Idag har jag endast vart och sett på Julshowen i skolan. Mina fina, söta vänner Natalie & Ingela var både super duktiga. Stolt över dom, hahah! :)

Nu ligger Natalie på soffan och kollar Gossip Girl och jag sitter här vid datorn. Vet inte hur dagen kommer att se ut eftersom jag har feber osv, så jag kan typ inte gå ut. Skulle vela dra till Moa, men blir nog inget av det. Får vell se till att göra något jag inte annars hinner göra, har ju som sagt inget att göra idag eftersom jag gjort bort allt. Packa ihop saker jag ska ha med till mami, men jag orkar typ inte.


Ingela :)

Söta lille kissmissen-Natalie!

Joossee



Ready for christmas

So tired!
Haft mycket att göra de senaste dagarna, jag riktigt längtar till jullovet. Har gjort ungefär allt jag måset ha gjort innan lovet, gjort sissta provet idag och gjorde sissta inlämnings uppgiften ikväll.
Idag var jag och hämta ut 3 paket som kommit fel, det var en komplicerad process, men jag lyckades få ut dom, huh!
Imorgon inväntar en sovmorgon, typ 2 lektioner och en Julshow att se framemot. Sen får jag se vad som händer, på fredag är det klass fest hos Natalie, ska bli kul.

Dock har jag idag mått dåligt, har haft svin ont i revbenen, mina händer har vart helt galet skakiga och nu har jag svin ont i axeln, det värker!
Ska bränna bilder till skivor så att jag kan filma in lite videos från julshowen imorgon, hoppas jag får en bra plats.. annars suger det att filma.



måste klippa luggen! det börjar bli lång.. som en hjälm.. som ej går att styra.


- 20

Godmorgon gott folk. Jag har nu missat de 3 senaste avsnitten av julkalendern, det suger. Igår pga Lucia:n, men har 2 dagar varit tvungen att ta lite sovmorgon eftersom jag vart så sjukt trött på sisstonde.
Sitter och funderar på vad jag ska ha för kläder idag, men det ser ut som att det får bli mycket kläder, det är typ -20 ute.

Sen får jag se om jag orkar ta mig till stan en sväng efter skolan, men jag har ännu feber så jag borde inte. Men en liten sväng skulle behövas, well får se hur jag mår efter repet.
Sen så ska troligtvis Israel resan bokas idag, isfl åker vi 28 februari (mammas födelsedag förövrigt) och kommer tillbaka den 8 mars, alltså missar vi ca. 2 dagar av skolan.

Well, nu kanske jag ska börja klä på mig.

Lusse Lellee Lusse Lellee

En lång dag är jätte trött. Borde plugga, men ska börja med att duscha och se om jag klarar av att plugga.
Lussade hela dagen, våran första konsert eller vad man nu ska kalla det gick åt skogen, enligt oss. Resten gick bra, tur det! hahah.


myskläderna! nu duscha -->


Sancta Lucii-a!

Den 13, alltså Lucia. Vi ska Lussa idag, hela dagen. Jätte kul att jag inte kan nästan någon av låtarna, det värsta är att jag inte kan texterna. Hoppas inte det syns allt för mycket, jag som kommer sitta på scen kanten som tomtenisse. Tror iallafall att jag kommer vara det, sitter faktiskt i svarta kläder just nu, men Ingela skulle ta med något åt mig så jag får se vad det blir för något.
Nu måste jag fixa mig lite, ska som sagt till skolan på 30 min.


Yo, yo!

Vi är en klass för oss själva!
Fredags var jätte rolig!










Möte på fulla-rullar.

Dagen har beståt av; frukost, julklapps jakt utan fråmgång, Israel/stug möte, plugg, mat, dusch, trötta människor osv.
Nu ska jag fortsätta kvällen med att äta, dock borde jag sova men det går inte. Imorgon upp kl 06.00, Lucia uppvärmning 07.30 i skolan och jag har inte ens något att ha på mig, varken "lucia-dräkt" eller tomte-nisse stuff.. hoppas ni vänner imporviserar ihop något åt mig, hahahh! ;)


haha ♥


Hyvä!

Nu har jag allt varit duktig och gjort offentlig konst uppgiften, gick flera timmar. Hittade roliga grejer på word, så det var lite kul i mellan åt.


Tears don't fall



"There's always something different going on
The path I walk is in the wrong direction
There's always someone fucking hanging on
Can anybody help me make things better?

Your tears don't fall, they crash around me
Her conscious calls, the guilty to come home
Your tears don't fall, they crash around me
Her conscious calls, the guilty to come home"


Jay Smith!!!

Yes! han vann, som jag trodde och ungefär alla andra. Men var ändå svin nervös i går innan, haha. Men det var skönt att han vann för han är sjukt jävla grym!




Skolan, gitarr, Israel...

Snart är klockan 10.00 och här sitter jag invirad i en filt. Ska nog ta och söka fram kläder snart. Jag börjar först 12.00 så har rätt mycket tid att göra allt möjligt. Dock ska jag kolla på låten vi ska spela på ensemblen, har inte riktigt haft tid tidigare.
Idag ska vi ha "Israel-möte", se Idol och sådant trevligt. Först skola i flera timmar.


Min högra hand ser helt... konstig ut, haha.


Clean

Nu sitter jag här helt utmattad av att ha städat lite, så är det när man har feber. Jag har haft feber av och till sen i torsdags, alltså i en vecka snart. Idag orkade jag verkligen inte gå till skolan.
Men jag vill fara och julhandla lite idag, men tror inte jag orkar så mycket faktiskt. Men jag vill ha Inception!!! som kom ut idag.

Nu ska jag försöka fortsätta städa.


Blahaa-a!

Blö-blä-bla-blaha! så känner jag mig just nu.

Har dock haft en rätt bra dag, inte vart i skolan, handlat, vart med tjejerna. Alltid lika kul, har även sett Eclipse och just nu är Jack Sparrow på tv:n, han är snygg!
Ska börjar på mitt och Moa:s hemliga projekt snart, hihi. Hoppas vi orkar är så trött nu.

Imorgon skola.. hmm.. lockar inte så mycket. Det lockar dock att se eos på kvällen, men inte skolan annars imorgon. Känner mig inte så frisk för skolan.


Haha jag drömde om denna snubbe i morse efter att jag sett julkalender och somnat om, rätt rolig dröm faktiskt. Tror det måste bero på att jag sett någon video, typ en intervju eller något någon dag sedan.


What will happen next?

Jag är besatt och vill inte vänta tills slutet av Januari för att se nästa avsnitt!
Så spännande... jag hatar att vänta, suck!



!

Idag har jag ätit & druckit makaroner, ost, gurkmajonäs, julmust, choklad, popcorn, vitlöskbaguette, mer julmust, cookies, kaffe.. ungefär allt som fanns kvar.

...

<3




xoxo

Nu har jag suttit och sett Gossip Girl, sett dom avsnitten jag missat. Alltså seriöst, varför är det så bra?!!!
Ska svalka datorn och göra något annat. Har fått feber igen! så nu tar jag bara det lugnt och hoppas att det går över. Funderar på att se Eclipse idag, har ändå inget att göra eftersom jag inte orkar plugga...


Finlands självständighetsdag!

Tänään on suomen itsenäisyyspäivä. Siksi minä kirjoitan tämän suomeksi.

"Oi maamme, Suomi, synnyinmaa,
soi, sana kultainen!
Ei laaksoa, ei kukkulaa,
ei vettä, rantaa rakkaampaa
kuin kotimaa tää pohjoinen,
maa kallis isien."


Du förtjänar det!

Har precis beställt två julklappar åt mig själv. Har nämligen beställt en kalender och HIM:s nya remix skiva som kommer ut om några dagar.


Brrrr!

Nu sitter jag här igen. Fryser som bara den, varför är det så kallt?
Ska se Julkalendern snart. Borde egentligen klä på mig, men det är så kallt så jag vill inte. Måste nästa skriva och klaga, jag tycker det är alldeles för kallt i lägenheten. Iallafall för någon som mig som fryser nästa alltid. Jag lider i den här brrrrrrrr....


Såhär ser det ut varje morgon i stortsätt. Dock har jag på mer kläder nu!!!!!!!!!!!!!!!!!


Olivia älskar bollen!

Suttit och pluggat, kom en bit på vägen. Sitter och kollar på Beck, men funderar på att dra mig till sängs snart. Jag är inte speciellt trött längre, men vill sova iallafall.

Vilka vill se Eclipse i veckan? jag har som införskaffat den och vill se den snarast! .. kan se den flera ggr.


Tror inte man kan vara sötare!
Mamma hittade en boll och Olivia slutar inte leka med den, Olivia älskar bollen!


I'm falling in love with your favourite song

Sitter här i min lägenhet, har precis ätit makaroner. Just nu fryser jag lite och tänkter på att jag borde plugga. Ska nog ta tag i det alldelse strax.

 


Never say never

skulle plugga.. men jag har suttit och kollat saker på nätet som jag inte hunnit och kunnat se/göra den senaste månaden. Ska fortsätta med att titta videos på youtube jag inte hunnit se.

Såg den här, jag vill seriöst se denna film!


Fint gjort.

kanske tvingar mig till att plugga lite idag.. men jag somnar snarttttttttttttttttttttt så vi får se.


I want

Sitter här och tänker på att jag måste plugga, men jag vill inte och är så trött att jag inte orkar. Har idag vart med mamma och köpt några julklappar. Sedan hittade vi en vinter jacka åt mig, en jacka jag kan åka slalom i och bara vara ute på vintern med, mycket varmare änn de jackorna jag använder nu.
Sen har jag ätit god mat, druckit kaffe, myst och busat med Olivia. Har även sett många filmer och såg en film som jag köpte idag, den heter Trollkarlens lärling, sett fram emot att se den sedan i sommras och den var faktiskt bra.


Nu har denna söta-j*vel åkt till Thailand och ska vara där i 2 veckor!

... med fanny........

Hittade dessa ack- så charmiga foton från när Victoria & Fanny sisst var hos mig. Det finns massor av såna här bilder, haha.


Jay Smith!!

Jay Smith är så sjukt jävla bra!

Sedan kan jag tillägga att det suger att Minna gick till globen! Jag ville se Olle i final.... suck!
Tur att Jay vinner idol i år iallafall.


Black & White



















Just The Way You Are

Bruno Mars, vilken kille alltså. Haha, nej men han är så sjukt duktig. Han har skrivit många hit-låtar och han är endast 25 år!

Läste detta; He is known for lending his vocals and co-writing the hooks for the songs "Nothin' on You" by B.o.B, and "Billionaire" by Travie McCoy, as well as his own international number-one single "Just the Way You Are". He also co-wrote the international hits "Right Round" by Flo Rida featuring Kesha, "Wavin' Flag" by K'naan, and "Fuck You!" by Cee Lo Green. In October 2010, he released his debut album, Doo-Wops & Hooligans. He has been nominated for seven Grammy's at the 53rd Grammy Awards.



"When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are"


Flickrummet!

Nu sitter jag i mitt så kallade "flickrum" hemma hos mamma. Skönt att vara hemma för en gångs skull. Tog den tidiga bussen idag, hoppade på vid skolan. Har hjälpt till och städat hela huset med mamma, dock är jag helt slut nu. Har försökt att inte överanstränga mig. Så resten av kvällen kommer nog bestå av endast vila, idol osv.
 
Mamma min är snäll och bakar glutenfri smulpaj, mycket gott! ser framemot att få äta, hihi.
Ska fördriva kvällen med att se Idol och hoppas på att Minna åker ut och så har jag faktiskt införskaffat Eclipse så jag kanske kan se den, om jag orkar. Tvivlar faktiskt på det är så sjukt trött.





lite oredigerade bilder för en gångs skull, haha.


Dont know

Har besämt mig för att inte gå till skolan, är rätt kraftslös. Men jag har inte bestämt mig om jag ska åka hem till mamma, men det känns som att jag borde. Men då kommer frågan, vilken buss ska jag ta? 10.50 eller 13.10?
- well jag får vell se, dock känns det som att jag inte kommer hinna till 10.50, det är så tidigt och snart. Jag har inte fixat något alls så.

...men om jag ska åka hem så vill jag hinna med den tidigare bussen.. :/


Aj, aj!

Så här känner jag mig just nu. Så jag ska nog försöka sova snart.




mitt sår jag orsakade själv, vet dock inte hur jag lyckades.


Problem, lösningar...

Nu har jag fråga runt om menyerna på både min och ingelas blogg syns direkt eller måste man skrolla ner och det visar sig vara olika på det flesta. Sen verkar det vara så att internet explorer orsakar skadan också, att menyn åker längst ner. Ska försöka komma på mysteriet vad som orsakar det hela, det kommer nog ta evighet eftersom jag försökt med allt eller ja allt som jag vet skulle kunna orsaka denna felaktighet, som stör mig så in i norden.
- Har iallafall lyckats ordna Ingelas blogg, alltså kommentars systemet. Det var jobbigt, men det lönade sig när det var klart!

För det andra sitter jag här och har ont och mår inte så bra. Ska se imorgon på morgonen hur jag mår och bestämma mig för hur min morgon dag ska se ut. Ska som sagt vakna så att jag hinner se på julkalendern, fast att jag börjar 12.00 om jag nu ska till skolan. Sen så bestämmer mitt mående om jag åker till familjen eller inte och vilken tid jag åker kan bero på mitt mående också.


Clean

... jag håller troligtvis på att bli sjuk eller egentligen är jag det redan. Har 38 graders feber, ont i halse, ont i kroppen och mina ögon gläner pga. febern. Men man kan ju hoppas att det är något "tillfälligt" i kväll, he-he.

Haft en lång dag, skolan var ju extremt jobbig idag dock inte tråkig. Men det beror helt på hur jag mår just nu. Har haft en givande inså lektion idag iallafall. Har vart en sväng på storheden och köpte en julklapp åt mig själv, ett "gift-set" med clean parfymerna, dom luktar så sjukt gott. Bästa lukte är warm cotton!

Nu snart ska jag försöka komma på var felet på ingelas blogg kan vara, men får se hur jag orkar, är så..... blä


Dance with somebody, dance, dance, dance!!!

Det ser ut som att jag måste göra om Ingelas blogg, jag hittar inget fel och det går inte att kommentera idag heller. Jobbigt, varför funkar det inte!!!!
Nu ska jag fortsätta titta på julkalendern, dricka kaffe, juice och kanske klä på mig.


Ett stort suck!

Jag är HELT SLUT!!
Har redigerat Ingelas blogg i flera timmar och nu visade sig att det inte fungerar att kommentera. Sedan kommer vi till problemet jag har inte gjort något med kommentars grejen, så jag vet inte vars felet sitter. Dock kan det tydligen ta ett dygn i bland innan det funkar, men jag ska nog försöka titta lite till om jag skulle hitta något fel.
(Inglela.blogg.se - om menyn inte syns finns den längst ner på bloggen, den verkar funka på vissa och vissa inte. Suckar på blogg.se:s redigerings skit) 

Iallafall, duschade nyss och seriöst jag somnar typ när som helst, så trött blev jag. Vet inte om jag kommer orka vara upp länge till, men ska försöka för jag har massor att göra ännu.


www.Inglela.blogg.se


1 December!

Nu har jag sett första avsnittet av julkalendern, den verkar rätt bra faktiskt. Har även hunnit lyssna igenom låtarna och valt 6...9, haha. Kunde inte välja eftersom jag lyssnat igenom dem 1 gång så jag valde dom som lät bra. Men det fixar sig.

Måste gå och borsta håret osv, skolan börjar rätt snart så det kanske är bäst så.


happy


RSS 2.0