Finaste

Världens finaste ♥

New stuff!

Några bilder för att visa min nya jacka. Var tvungen att köpa den eftersom den är super fin och det var 50% rea på den, love it!

Jag skulle kunna ha fem miljoner jackor, jag älskar jackor... det är nog mitt favorit plagg.

Busy woman

Har vart busy woman och inte hunnit blogga mycket alls på den senaste tiden.
Har inte ens hunnit fota nästan något alls och i princip inget annat heller. Men nu sitter jag på jobbet och tänkte att jag kan skriva ett inlägg lite snabbt.

I måndags (om jag kommer ihåg rätt) så var jag och kolla på minstingen i släkten. Lilla söta 5 månader gamla william - jisses så söt han är, tänkte nästan sno honom. Jag hade som gärna velat fota honom, men jag stod i tvättstugan då mamma ringer och säger att han var hos mormor och morfar så mamma kom till tvättstugan och vi gick därifrån direkt till mormor & morfar, så hade tyvärr inte kameran med mig. Men det får bli nästa gång.

Annars hade vart jobb och massa ikea och annat som skulle fixas och sen har jag sovit när jag kommit hem.

och imorgon är det tänkt att vi ska till luleå, där jag inte varit på en evighet, så jag hoppas att vädret tillåter oss att åka iväg. Det skulle vara skönt att komma iväg + att jag känner mig så sugen på att spela piano. Seriöst mitt piano är där och jag har inte vart där på över 2 månader - närmare 3 månader... kan ingen fixa hit mitt paino tack?!
- och varför jag inte kan göra det själv är för vi ska köra min bil dit och lämna den där, så jag orkar ju inte ta med den i bussen, haha.


Idag har jag massor med "to do".
och imorgon börjar julkalendern, jippiii!

Känner att allt är ganska osammanhängande, men äh.
Jag väntar på att snön ska komma, vill inte ha en grå jul och ville inte ha vatten och is på vägen så att man knappt vågar köra bil.


och ännu en sak, just nu går det ett dagis förbi kontoret - shit vad dom låter, haha.


Använd inte explorer.

Nu är det så att jag vill skriva ett inlägg...

Om att jag tycker att alla som läser detta och som använder internet explorer ska byta webbläsare och använda någon annan. Explorer är den sämsta webbläsaren och är nästan alltid den som krånglar t.ex. vid bloggdesign. Den har andra koder och många koder fungerar inte på explorer. Jag själv bytte till safari för över ett halvår sedan eftersom explorer krångla konstant.

Ni behöver inte byta till safari, finns många bra t.ex. firefox eller någon annan.
Själv har jag inte ens en mac, men jag använder safari. Ska skaffa en mac så då känner jag att det är lika att använda safari redan nu.

Men det var bara det jag ville säga just nu eftersom jag är så irriterad på just den webbläsaren.



hittade denna på google, hehe.


Kärlek

Molly Pettersson Hammar:

1.  Helt okej tycker jag, men hennes röst är bäst i maffig musik.

2. Älskar när hon sjunger den här typen av låtar, skit fint.

 

Moa Lignell:

1. Skit fint, älskar hennes röst. Man fick höra hennes fina klang i rösten ofta och det var riktigt bra!

2. Gillar att hon hade med gitarren på scenen. Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna, det var så fint när hennes bror grät och det var så fint så. Super fint helt enkelt.

 

Amanda Fondell:

1. Hon är ju ”artist” mässigt på en helt annan nivå än många svenska artister. Hon är ju sveriges svar på lady gaga– dock inte så extrem som hon. Men i alla fall, jag tycker att det är riktigt kul att titta på hennes framträdande fast att det denna gång var ganska stillsamt. Sen tycker jag hon sjunger bra i princip varje gång.

2. Oj vad känslig jag var idag, fällde en tår precis innan hon börja sjunga eftersom slutet av inslaget berörde. Riktigt fint var det, blev super berör här också!

 

Robin Stjernberg:

1.  Haha, helt underbart. Jag älskar hans vilja – den glänser och hans energi - den smittar av sig. Skit roligt uppträdande tycker jag. Jag tycker robin skit mycket, han är så värd att få vara med, har sagt det flera ggr tidigare. Men jag känner nästan som att jag är en del av deta hela när jag följer honom, haha. Sen så tycker jag bard – alltså har inga ord, börjar bli så less på honom, just på att han alltid har något negativt att säga åt robin – seriöst give up!

- gillade det med jackan! Skit bra gjort.

2.  Blev ett tår kalas av detta, det var så berörande! Jag älskar hans röst och det var helt otroligt sjukt bra. Det var otroligt vackert, Robin kommer bli stor han är helt otrolig. Orkar inte ens kommentera Bards ord, han är helt jävla störd, sry men det börjar gå till överdrift! Börjar nästan hoppas på att han ska vinna för att bars är så jävla störd. (och nej, jag har inte valt vem jag vill ska vinna faktiskt eftersom jag tycker alla är sjukt bra.)

 

- Men idag tycker jag att det är dags för Molly att åka ut, fast att hon är sjukt bra. Men dom andra berörde mig mer idag. Men hon är otroligt duktigt och så ung så hon kommer bli något om hon vill. Men vi får se vem som åker ut.

 

 


8

Ännu en lång dag och jag är helt slut.
Har ont i halsen så sitter och dricker té och varvar ner.
Har kört bil idag, faktiskt min egna bil som jag inte trott att jag kan köra. Men det visade sig vara fel, för det går hur bra som helst. Har kört runt massor med den idag.

Har även vart och tagit fotot till körkortet så imorgon skickar jag in det så att jag får min plastbricka, istället för att åka runt med ett bevis på papper.
- Lite roligt var det att ta fotot, har små hårstrån som står upp på vänster sida och jag fick inte ner det på något sätt. Jag fick till och med låna hårspray men icket, haha. Men jag orkar inte vara så petig så det får vara, det är ju väldigt få som bli bra på "pass" foton, man ser oftast förjävlig ut. Tur var denna bättre änn mitt leg foto som är förfärligt fult.

Sedan har det vart massor med annat bra på jobbet som är ordnat och det känns så bra. Till och med att vi han göra det lite julmysigt på kontoret i morse. Imorgon är det jobb och på lördag morgon åker vi till Luleå är det tänkt. Ska bli så sjukt skönt att få åka dit några dagar, har inte vart där på en evighet.


Tjuvarnas Jul

Oh, vad jag längtar tills julkalendern börjar. Jag har alltid älskat att få följa julkalendern varje morgon när det är mörkt och mysigt. Det är en av mina absoluta favorit tidpunkter på året och ännu bättre är det i år eftersom julkalendern verkar bra och verkar jätte mysig.

Tänka sig att det är en månad kvar till julafton - tiden går så sjukt snabbt.

Oh my.

Första dagen på jobbet efter att ha vart sjuk i en vecka.
Var och körde bil för första gången helt själv idag också eftersom jag blev sjuk dagen efter att jag tog körkortet så har inte hunnit köra bil sedan den dagen.

Har vaknat efter en mysko natt med massa konstiga drömmar och vaknade med världens värk i en arm. På jobbet från ca. 06.00 till någongång efter 15.00, fixat och donat hemma och nu är jag svin trött. Ska strax duscha och sedan ta tag i annat som måste göra. Förhoppningsvis bidrar allt detta till en god natts sömn, det skulle sitta fint.

Imorgon är det nya tag som gäller och förhoppningvis får jag mycket gjort.
En annan sak... jag är redan less på min såkallade blogg design. Vill göra en ny, men jag har så svårt att bestämma mig för hur jag vill ha den och när jag ska göra den... tycker nog att allt det vita är för vitt för min smak. Jag gillar mörka färger och just nu på vinter gillar jag mörka färger extra mycket för att det är så mysigt.
bild: weheartit.
Roliga med denna är att jag tog den först och tyckte den var fin och sedan märkte jag att det var BMTH på bilden, hehe.

Happy Birthday Ville Valo!

Idag fyller Ville Valo år, måste tillägna detta inlägg till honom eftersom han är helt otrolig.
Tack för din konst och att vi får ta del av den. ♥

Skulle kunna säga det om hela bandet också, HIM är det bästa bandet och jag kommer nog aldrig ändra min åsikt om den saken. Men nu är det Villes födelsedag så därför har jag gjort ett litet "kort".

LOVE - EVOL - LOVE - EVOL

Ojoj, vad det finns mycket jag vill ha.

T.ex. allt detta, älskar tröjan och skorna. Sen skulle jag behöva ett par svarta bekväma tighta jeans eftersom mina nyligen gått sönder.


Genombrott

Tänkte först inte göra detta eftersom jag är sjuk och extremt kraftlös.. men sen ångra jag mig.

Robin Stjerberg:
1. Han är alltid bra, men det var inte hans bästa framträdande. Men det var absolut inte dåligt, utan tvärtom.
2. Samma här, men det är nog för att jag tycker han ska hålla sig mer till soul och pop. Hans röst är ju alltid på topp men föredrar att höra honom sjunga annat.

Amanda Fondell:
1. Skulle nästa kunna nämna den som den sämsta av hennes uppträdande, men det var inte jätte dåligt. Känns som att hon inte kan ha dåliga framträdande. Men varför jag tycker det är det "sämsta" är för att hon har vart så sjukt bra varje gång. Så på det sättet är det inte dåligt heller, haha.
2. Så mycket bättre änn första låten och jag älskar rolling stones och just denna låten och jag tyckte hon gjorde en bra version på den. Sen så älskade jag hennes outfit! vill ha allt hon hade på sig, skit snyggt.

Molly Pettersson Hammar:
1. Så sjukt jävla bra, absolut bästa uppträdandet under denna kväll - rond 1 - har inte hört rond 2 ännu.
2. Hon sjunger bra, som hon oftast gör med tyckte det var tråkigt. Eftersom jag tyckte det var skit kul att titta på första framträdandet och älskar energin i den första låten. Det borde vart tvärtom - alltså ordningen på låtarna. Men hon sjöng sjukt bra det gjorde hon verkligen! Så ta det inte fel, det var skit bra.

Amanda Persson:
1. Inte ett dugg bra, väldigt falskt och skrikigt genom hela låten, väldigt synd. Men man vet att hon kan så det är vell bra.
2. skit bra, passar hennes röst skit bra. Hon tog revanch så om hon åker ut ikväll så fick hon ett riktigt bra avslut.

Moa Lignell:
1. Inte hennes bästa tycker jag, men det var helt ok. Sen måste jag säga att jag gillade hennes look också, hon vart skit snygg. vill gärna ha kläderna här också, haha.
2. Passar hennes röst och det var väldigt vacker.

Den som jag tyckte leverera bäst ikväll var Molly, för både låtarna hon gjorde var hon sjukt bra på.
och den jag tror åker ut ikväll är Amanda P, skulle nog bli lite smått chockad om inte hon skulle göra det. 

snö och lugg!

Btw. jag klippte luggen i helg, jag gjorde det sist innan studenten så det kändes som att det var dags.
Till en annan sak, det snöar..
och jag har fått någon influensa eller något för ibland kan jag knappt prata för att jag har så ont i halsen, suck.

White as snow

Nu har jag gjort om designen igen.
Suttit och knepat med några nya grejer i några dagar och det har gått åt skogen, men nu börjar jag ha koll på dessa grejer. Hoppas att designen inte ser så konstigt ut för någon, isfl säg gärna till. Men kom ihåg först att trycka F5 för att uppdatera.

Ska säga att om man vill komma tillbaka till framsidan från t.ex. ett inlägg eller från arkivet osv så tryck på headern så kommer ni tillbaka på framsidan.
Nu har jag ingen meny nåmer på sidan om utan den är ovanför header endast.

Nya desigen:
gamla desigen:

Körkort

*trumvirvel*
I've got my driver's license.

Den 16 September tog jag min första lektion och var bestämd att få kortet så snart som möjligt. Nu den 14 November har jag mitt körkort, det är så sjukt skönt att det är gjort nu!


Every Teardrop Is a Waterfall

Coldplay är helt underbara!

älskar låten och musikvideo.


Motown!

Amanda Persson: Scen mässigt var det absolut bästa framträdandet men sång mässigt tycker jag inte det var så jätte bra, ibland lät det skakigt, men då när det lät bra så var det riktigt bra tycker jag.


André Asplund Zuniga: Han sjöng bra men jag tycker scenspråket var tråkigt precis som juryn tyckte.


Moa Lignell: En av dom sämre framträdandena hon gjort, men jag kan inte – inte gilla henne. Hon varit så sjukt bra varje gång och det att låten inte passar hennes röst håller jag med om. Men jag gillade hennes scen språk mycket idag, hon börjar ta mer plats och det är super bra.


Amanda Fondell: Hon är en världs artist! Tjejen ska upp på världsturné och stå på de största scenerna, jag skulle lätt betala flera hundra för att få se en 1,5-2 timmars show med henne. Hon är helt SJUKT bra!


Robin Stjernberg: Hans röst är underbar precis som vanligt. Tycker han alltid levererar så jag har inget mer att säga.


Molly Pettersson Hammar: Underbar revansch, skit bra sång. Skit snygg och helt enkelt super bra.


hottest dude in hard rock and metal!

Äntligen har Ville ställt upp på en intervju, det har varit tyst allt för länge.
Ville vann en tävlingt: "vem är snyggaste mannen inom hårdrock och metal" och jag var absolut med och röstade fram honom, han hade tydligen fått 150 000 av 400 000 röster, inte illa.

Gas har tydligen fått nervskador i armarna och något så dom har inte kunnat göra något dom tre senaste månaderna, men tidigast i december kan dom börja igen, hoppas det ordnar sig!


Länk till intrevjun:
http://www.revolvermag.com/uncategorized/exclusive-interview-him’s-ville-valo-on-being-voted-the-hottest-dude-in-hard-rock-and-metal.html

The Brewer Boys

Åh, tittat på The X factor USA och shit vad många duktiga det finns. Men dessa två fastna jag för, dom har så orginellt och coolt sound. Dom åkte kom med i top 17 men åkte tyvärr ut, tyckte det var tråkigt eftersom dom var bättre än några andra enligt mig.


Men tur så finns dom att lyssna på och dom kommer nog bli större inom en snar framtid.. hoppas jag iallafall.


Na Na Nah!

you gotta' love

Musik videon till na na nah kom ut i förrgår, najs!


in black and white with a dot of red.

Denna "outfit" skulle inte sitta fel.

In dreams

Ska sova nu.
weheartit

The Adventures of Rain Dance Maggie

Älskar denna låten!
Red hot chili peppers är så bra.


give me earth!

Fram med papper och penna!

Mamma jag vill ha en "jorden lampa". Såg något program där de hade en jorden lampa som var riktigt fin och så kom jag fram till att jag är värdelös på geografi så jag kanske lär mig något av lampan också, inte bara det att jag tycker att den är super fin!
bilderna är från weheartit.

Cheescake

I går gjorde jag en cheescake, mums!
det godaste som finns.
65ucdC on Make A Gif, Animated Gifs
make animated gifs like this at MakeAGif

'Beating like a drum'

Lång dag.
Efter jobbet var jag super trött, men har suttit och spelat gitarr och ylat i ett par timmar. Sen märkte jag att fönstret var öppet, haha. Hur som helst, så ska jag snart lägga mig och titta på tv.

På bilderna har jag på en av mina kavajer som jag köpte på rödakorset, denna kostade 20:-
- kanske inte ser så jätte bra hur den ser ut när jag har 'huvtröja' och håret ivägen, men bättre än inget alls.

EMA

Sitter och tittar på EMA och ska fortsätta med det resten av kvällen.

Satt nyss och tänkte på hur sjukt häftigt det skulle vara att få närvara/uppträda själv på något som ema, jisses. Tänker bara på t.ex. justin bieber som blev känd för ett par år sedan och tog världen med storm och nu är han nominerad till nästan allt och alla vet vem han är. Han kom från ingenstans och finns överallt.

Förövrigt kul att kolla rödamattan som är nu eftersom de prata med massa band och artister och det flesta verkar så glada och ödmjuka. Längtar till att få se olika uppträdanden!

Scotch

Sådan jacka vill jag ha i höst/vinter/vår.
Direkt när jag får syn på en som liknar denna eller är snyggare, den skulle nämligen kunna ha en huva så ska jag slå till. Nu får jag bara hoppas att jag hittar någon. Har sökt runt på nätet men inte hittat någon lika snygg ännu.

Denna är från Maison Scotch kollektion och kostar ca. 2000:-  så jag vill gärna hitta en billigare. Kollektionen förövrigt är helt amazing, vill ha i princip allt.

you know what I mean

Olle Hammar: Shit vad glad jag blev, han var super duktig idag. Både scen och sång mässigt, kändes som att han gjort det många gånger tidigare. Gillar låten skarpt också, så det är ett extra plus. Men han kunde ändå tagit i lite mer, men annars var det riktigt bra!

Amanda Fondell: Alltså jag har inga ord, hon levererar med 110% varje gång. Alla borde ha hennes energi på scen. Jag älskar hennes röst och hur hon gör alla låtar till singa "egna". Sen så älskar jag även hennes styling, hon ser alltid helt otroligt vacker ut.. jag vill ha alla kläderna hon har på sig, haha!

André Asplund Zuniga: Håller med dom i juryn att det var lika bra som under audition, hade hoppats på att dom skulle lägga till något backtrack eftersom det belv så tomt på något sätt. Efter att man vänjt sig vid större ljud. Men tycker absolut om honom, tycker om hans röst så det skullle vara tråkigt om han skulle åka ut.

Amanda Persson: Tycker faktiskt hon körde låten bättre på audition, men hon är duktig så det var inte alls dåligt. Men har inte ännu heller förstått vad det som saknas, enligt mig alltså?! för jag tycker hon är bra.

Robin Stjernberg: Alltså hans röst är to die for, han är så sjukt duktig. Älskar när han tar höga toner, jag blir alltid helt stum när jag tittar på hans framträdande. Jag tyckte det såg bra ut med t-shirt och ett halsband, istället för alltid massaor med kläder... tycker inte "peruk-mannen" ska klaga så mycket på utseénde.

Molly Pettersson Hammar: Tyvärr tyckte jag att det var för skrikigt idag, precis som jurynså så sjöng hon väldigt falskt. Det var super tråkigt, men hon har varit så sjukt bra alla andra veckor så. (kom lite som en chock, men det kan hända den bästa)

Moa Lignell: Säger samma sak igen, kan inte mer än älska den tjejen.. hon är grym. Älskar låten, älskar henne. Helt ärligt var jag så glad när hon gjorde sitt uppträdande så jag nästa tänkte fälla en liten tår. Här hade dom lagt till ett backtrack, det blev bra.. det var det jag tycker andré också borde haft!


Jippiii

Ganska så bra dag idag.

Fyndat på rödakorset... hittade två kavajer för 70 kronor. Dom skulle kosta 50 kronor styck, men hon i kassan ansåg att den ena inte var en kavaj när den inte hade någon krage, hihi.

Måste nästan visa någondag, gillar dom mycket.
Fanns mer jag ville ha, men next time.

monkey tired

Har inte varit speciellt trött på ett bra tag, men nu dom senaste dagarna har jag varit ap-trött.

Och idag så träffade jag kompisar för första gången på ap-länge. Tog en fika med Kim & Kalle och checkade in deras "korridor" en sväng .
Kom hem, duschade och nu göra något som jag verkligen inte orkar, haha.

Måste man så måste man.

RSS 2.0