Sleep

Suttit här för länge! måste gå och lägga mig nu!




Pyjamas på, tandborste i munnen, klar för sängen!


Done!

Jag har gjort mycket idag! åkte iväg kl 07.00 på min och mammas årliga runda runt, juoksengi-pello osv. Kom hem 6 timmar senare, alltså kl 13.00. Åt mat och somnade. Efter det har jag fixat mycket, städat mycket! väldigt mycket osv. Nu snart ska jag lägga mig tror jag är trött!
Mamma stackarn är sjuk och har typ bihåleinflamation nu, hoppas hon blir frisk snabbt!


Min fina tröja och brillorna!


Jag vill se Inception igen!

Som sagt, jag vill se Inception igen, den vart så bra.

Bilden lånade jag från; http://transan.blogg.se/  hope you don't mind!
En av dom bästa "scenerna", alla skrattade i salen, haha.


Tropicario

När jag var i Helsingfros vart vi på Tropicario istället för linnanmäki eftersom det var så dåligt väder. Tog några bilder. Spindlarna var så äckliga att jag vet inte vad! Dom hade typ massa dödliga djur, giftiga och farliga. Häftigt att se. Fanns en jätte söt fågel, som jag fick dåliga bilder på som jag tyckte syndom för den var ensam.

Deras hemsida;
http://www.tropicario.com/














Helsingfors

Bilder från Helsingfors. Från när jag var hemma hos Johanna mm. Jag känner mig så hemma i Helsingfors? det känns så bra där bara. Därför måste jag åka dit minst 1-2ggr per år, helst fler, haha.

Tåg station, Buss station mitt i stan. Hotellet vi bodde på är rakt framför också.

Hemma hos Johanna, natten jag sov över där.

Johanna

Mums! sjukt gott + att vi drack vatten, flera liter vatten! jag sprang på toa var 10 minut ungf.

Johanna

Vi var på Picnic, åt frukost och drack vanill latté

Johanna

Johanna igen, haha

Vem kan det vara? inte jag iallafall... hm..

utsikten ur hotell fönstret på natten! Loved it!

På kvällen

Fy på er som röker! It's a BIG NO! NO!

Vanill latte & the city

Sen var det byebye Helsinki, see you soon!
Det var över +30 i tåget och tåget var HELT FULLT! Vi höll på att avlida.


"Ljussekaana"

Tittade på nyheterna och det vart en super gullig liten tjej som pratar och hon sa ljussekaana istället för rutschkana. Fick mamma och asgarva hur länge som helst, när jag sa olika saker om ljussekaana, det vart roligt.
Idag har jag vart på jobbet, satt först på kontoret, sen sprang vi ärenden och sedan for vi till vårat blivande kontor, städade och rev tapeter. 
När jag kom hem vid 15.40, så åt jag och sen somnade jag´, vaknade kl 18.00. Nu sitter jag här, borde göra något vettigt, har alltid massor att göra nu för tiden. Vet fan inte ens när jag kommer ha tid att åka till Luleå, har knappt träffa nå kompisar under sommarn, dock börjar skolan snart och då får jag se alla varje dag. Men iallafall, måste åka dit innan lovet tar slut och umgås med folk!


Estland

Jag vart i Tallinn för första gången i mitt liv i söndags-måndags. Tyckte om Tallinn jätte mycket, det var super fint. Mysigt med gatu musikanter och massor av turister som satt och åt och drack. Provade även på natt livet, vart på discot som fanns i hotellet, hotellet hade allt, köp centrum och allt. Det var 21 års åldersgräns på discot, men dom släppte in oss iallafall, haha. Satt där och hade roligt, genom att titta på folk som dansade det vart svin roligt. En tant var hel galen, fyf*n vi skrattade, vi var inte dom enda. Sedan så såg vi hur vissa män var jätte på tjejer och vi såg hur irriterade vissa blev, hahahh! Alltså jag satt där i flera timmar och tittade på folk.

Här är lite bilder från resan, laddar upp fler senare...





Johanna är omöjlig att väcka! hon svarade till och med i sömnen på morgonen och fick stressa till båten.












Utsikten från hotellet. Jag älskar att sitta på fönsterbrädor och titta ut!


Inception

Jag var och såg Inception i Lördags när jag var i Helsingfors. Bio salongen var sjukt stor, största jag sett hit in tills och det var helt fullt!
Filmen var enligt mig sjukt bra, fast den var svår att förstå i början så var den bra, faktiskt en av mina favorit filmer just nu. Det roliga med det hela är att det endast var jag som gillade den av oss tre som var där. Jag vet dock att jag är den som tittar mest på filmer osv, jag älskar filmer! och gud jag vill gå oftare på bio, hädan efter måste jag på bio varje gång jag åker till helsingfors, haha!
Filmen slutade bra enligt mig, men jag tycker att det kunde hänta några saker till, men det är min åsikt och så ska jag inte spoila något.
Skådespelarna var bra i filmen, gillade blandningen, Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt & Ellen Page m.fl.
Filmen är mycket värd att se... enligt mig som sagt, haha!
Men man ska nog helst se den på bio, till att börja med! effekterna var hur häftiga som helst och jag tyckte faktiskt Inception var bättre Avatar också.


The Who Union Jack edition Chuck Taylor sneaker

Jag vill ha, jag måste ha!
Jag vill veta direkt när man köpa dessa någonstans eller beställa?

Snälla jag vill ha såna nu! dom har kommit tillbaka med, The Who Union Jack edition Chuck Taylor sneaker




Ipod nano 5G, 16GB

Roligt att typ alla skrev blå om vilken färg jag skulle ta. Beställde faktiskt en blå, de fägerna som fanns kvar när jag skulle beställa var grön, orange och blå, så det fick blir blå. Dock tror jag inte ipoden är så ljus blå som på bilden, utan mörkare. Får se när den kommer.


Så nu väntar jag på min fina sak som borde komma rätt snart, senast början av nästa vecka!


Vilken färg?

Sitter här och ska strax beställa en ny ipod, 16GB, eftersom min 8GB:are håller på att gå sönder och jag behöver fler GB. Kan dock inte bestämma mig för vilken färg.. silver, grå, lila, grön, blå, orange eller rosa?

Tror dock inte att jag ska ha en rosa. Vill nog ha lite mer färg änn silver och grå?
lila är fin, men vicki har en lila och känns som att det blir roligare när man har olika färger. Sedan är grön, blå & orange kvar.
Alla dom färgerna är fina, så jag vet inte ännu. Får se snart... gosh jobbigt vill ha ialla färger!




I Helsinki hos Johanna

Sitter hemma hos Johanna i korso (helsingfors). Vi äter lite strips och lyssnar på Justin Bieber. Har vart på stan i flera timmar idag, köpt lite också, faktiskt. Har inte tid att skriva så mycket mer, just nu iallafall. Imorgon så ska vi fara på linnanmäki om det är bra väder, kanske på bio på kvällen eller något, får se imorgon. Ska sova över hos Johanna i natt och ska tidigt i morgon till hotellet och äta frukost, hahah!


Helsingfors nästa

Jag åker iväg innan 21.00 eftersom tåget går ca 21.39 eller något. Ska troligtvis se Shutter Island i tåget om min åksjuka tillåter mig, eftersom jag köpte den idag. Ska som sagt till Helsingfors, ska bli kul. Hoppas vädret är bra, dock har dom lovat åskväder till lördag, fyfan om det är det. Vill ha, sol och sol och mer sol.
Imorgon ska jag vara med Johanna typ hela dagen är det bestämt. Sedan har vi även bestämt att vi ska åka till Estland på söndag, jag, johanna och pappa.

Måste strax dra ner alla grejer och gå och prata med mamma & gosa med Olivia innan jag far! jag kommer sakna dom svin mycket.


Denna tröja ska jag resa i, mycket skön!

Igår kollade jag i skåpet och fick syn på mina, ack så trasiga jeans och dom var snygga, men mamma hatar dom. Måste hinna anväda dom i sommar!

puss på min fina älskling! hanibani, fjomp


Fel sms!

Alltså jag har suttit och kollat på felsms.com, fyfan vad jag har fått garva!

Till: Rolf
Sms: Hej, Tjejen! Carro på ica här. Jag ska ner till båstad i veckan och undrar om du kan ta mitt kassapass 7-14 på onsdag? kram
Svar: Jag heter Rolf och jobbar som snickare


Till: Hampus
Sms: Hjälp mig, jag är på toa hos hampus och det blev stopp så allt svämmade över. det ligger bajs och papper på golvet med massa toavatten, vet fan inte vad jag ska göra?!
Svar: Inget, han knackade på toadörren och undrade ifall jag drev.



Gay tamburin

Alltså seriöst, KassemG är så bra! En ny street music video, really good!


Helsinki here I come!

Helsinki here I come, fyfan vad jag saknar helsingfors. Ska dra med nattåg imorgon till Helsingfors. Far ditt med far min, men jag ska umgås med Johanna så länge hon kan då, jag hinner! Måste shoppa och vill helst fara på linnanmäki också, kanske något annat roligt också. Funderar även på att dra till estland en sväng, men jag vet inte ännu, får se hur det blir med det. Jag hade som sagt gärna åkt bil, men pappa ville så gärna åka tåg och det var typ omöjligt att vända på det hela. Men iallafall, så kommer vi bo precis bredvid tågstation, 100 m ifrån. Dock, ska jag kanske sova över en dag hos Johanna, får se hur det blir med det hela.
Så jag måste verkligen fixa allt idag, så jag slipper stressa imorgon, viktigaste är nog att tvätta kläder!


We're on our way!

Nu tjejer! Mervi & Josse, nu är vi fan på väg till Sonisphere NÄSTAN! Tågbiljetterna i handen, sovplats & festival biljetter. Mycket mer behöver vi inte, hoppas ingen blir sjuk eller något, jag vill gärna vara frisk i år.

 

I want back!

Jag saknar tillbaka till Turkiet, men jag trivs här också... men iallafall!
Några bilder på oss från resan, så fina minnen!


Albert tog denna bild, haha

Tanten på busstationen som pratade turkiska åt oss och ville vara med på bild.

utanför hotellet, hotellet är bakom oss.

Jag & Minna på busstationen, när vi skulle åka till Kale.

Satt på hotell restaurangen/baren och drack Té
happy girls

Fint överallt!

Mindre roligt var hem resan. Mådde svin dåligt och vart sjukt trött!
Var även väldigt sliten! och hade svin ont i fötterna eftersom jag brännt dom! fyfan



Var det inte du som väckte mig?

Tova: Jo, det är Snabba Cash, den är bra ;)
Jag kan meddela att jag är sjukligt trött! och jag har vart på jobbet sedan innan 06.30. Väntar på ett samtal som ska komma nu på morgonen. Ska strax hämta kaffe och reta mitt "magsår", säger så eftersom jag mår illa av vad jag änn äter eller dricker.
Sedan ska jag fråga vad jag ska fixa till att börja med, har för mig att hemsidan skulle fixas klart. Sedan har jag ett arbete som inte är klart ännu eftersom jag är så trög på att fatta Excel.

Idag måste jag fixa massor igen, måste gå och tvätta kläder, hör av mig till folk, borde hinna beställa tåg-biljetter, packa m.m..


Det hände något mysko imorse. Mamma väckte mig, iallafall som jag kommer ihåg det. Med ett sms väckte hon mig, sedan när jag börja prata med mamma i bilen påväg till jobbet så säger hon att hon inte väckt mig, vafan? jag kollade mina sms, inget sms där inte! frågade mamma, men skrek du då? fick svaret Nej!... eh? vem fan väckte mig, haha




20 Juli REDAN!

Jag har precis brännt 9, NIO! skivor med bilder. Skönt att få det gjort iallafall. Min dator strejkar ändå, så jag borde radera massor, men jag hinner inte just nu och så är jag svin trött, så jag måste typ lägga mig och sova snart.
Har även bestämt mig för at jag ger upp & åker tåg istället för bil, suck. Nattåg på torsdag isfl, troligtvis. Men far lovade att bära saker och han ska fan få bära också! Jag som velat ha med gitarr, tror nog inte jag orkar ta med eftersom jag inte har en gitarr väska till den, det suger!

Har även kommit fram till att det är knappt en månad kvar tills skolan börjar igen, sissta året av gymnasiet, jag måste börja skaffa mig planer inför "efter studenten", suck.. varför växer man så snabbt?


Tjena & Godnatt!


Fåglar & Crüe

Jag har hunnit med rätt mycket idag. Har jobbat från 06.00 till, hm undra vad kl var, när vi var klara... 14-15? kanske. Sedan har jag, Olliv & mamma vart på promenad. Har hunnit duscha, städa, planera, fixa, trixa. Nu sitter jag här och borde ordna och bränna bilder till skivor, men jag orkar inte är så trött. Borde även äta något eftersom, idag när jag skulle äta macka så var mackan möglig och jag ville typ kräkas för det smakade så äckligt.

Sitter och lyssnar på Mötley Crüe, peppar inför Sonisphere som snart är här!
Har även ett dilemma med far min, han har kommit med förslag att vi ska åka tåg, men jag har inte lust att åka tåg, eftersom jag ska åka tåg snart igen ändå. Hm, hur ska jag komma undan, haha.

Knäppte några bilder på Edgar & Adrian, men det var som sagt Edgar som syntest bäst, han tycker om att bli fotad, men Adrian är lite rädd.








TJA-O


Bilder från jobbet

Bilder från jobbet, från idag. Hade lite tid över och då knäppte jag några bilder. Tog bilder på min söta lilla Olivia som tappade en tand igår, haha. Hon är så sjukt söt.




Hon tappade en tand igår, haha

Gullunge!

Mamma var på ärende kl 08.00 och då passade jag på att läsa ett kapitel i denna bok.


bounce bounce jiggle bounce bounce jiggle bounce bounce

KassemG är rolig, men det är även Mitchell Davis. Jag gilla även Mitchell Davis foton. Youtube är super, när man hittar massa roliga and awesome people!

eheheh.. ella ella e e e.... umbrella..

Ja, jag har jobbat sen 06.00 imorse och gjort mycket och blev nästan klar nyss och ska snart fara och dela ut brev and stuff. Ska kanske promenixa lite senare också, men jag är sjukt trött så jag vet inte, plus att jag har massor att fixa hemma.

Titta på awesome Mitchell Davis bilder här; http://www.flickr.com/photos/mmitchelldaviss/3923859405/
Hans bilder är super fina! kolla här ngra st... och jag "lånar" bara dom.
Så, copyright Mitchell Davis


Livelavalive

Super snygg bild

älskar Metallica, älskar honom, haha!

Kyle

Mitchell själv

En av dom finaste bilderna enligt mig! :)


Parody, JB

Alltså först och främst måste jag skriva, FAN vad mycket Justin Bieber har varit med i mina senaste inlägg, haha!
Men iallafall, hhahahah. Såg en snubbe som gjort parodier på hans låtar, fyfan jag har suttit och lipat och skrattat,

Seriöst, lyssna på musiken!! HAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAH




I'll Be

Shit, fan vad jag hittar massor, haha.  Surrade runt på youtube som vanligt och såg att Justin Bieber har gjort en cover av I'll Be, jag älskar den låten den är svin bra. Han sjöng den rätt bra också, jag tror jag säkert sett en gammal version då han sjöng den för flera år sedan, utan att jag lagt märke till det, men ja whatever.


Animal

Lite bilder på mina älsklingar, men ingen bild på Adrian för hon är alltid på ställen man inte ser henne på, ungefär medans Egdar är värsta modellen. Dock ser man henne lite på förstra bilden, haha.


Jag vill ut!

söta, envisa bus-unge!

sötnos!


Never Say Never, så sant så!

Sitter här på jobbet och mår svin illa, har ätit en macka innan jag åkte till jobbet och jag åkte till jobbet kl 06.00, så det är ett bra tag sedan. Vi var tvungna att fara tidigt eftersom vi har mycket att göra och just nu har jag paus. Min dator är väldigt varmt så den stängs säkert när som helst. Sitter och lyssnar på Justin Biber, har lyssnat på HIM på morgonen när jag jobbat men jag bytte till JB, hihi.

Ska nog åka till Helsingfors i veckan, tror jag. Är inte helt säker ännu heller men, ja jo.
Måste fixa tåg biljetter på något sätt, men måste få hjälp av mamma eller pappa, blir nog mamma eftersom vi typ måste ringa dit, fast vi får se om vi hinner. Har jätte mycket att göra halva veckan.

lite ego-booost! hawt-y.. eheh ;) 






 

 

 


In French

Hamnade på dessa videos vars Justin Bieber sjunger på franska, imponerande. Läste en kommentar om att han är från Canada eller något? pratar man franska i Canada? haha. Är svin dålig på geografi och mindre kan jag om olika länder, städer osv. Vet att vinter os var i Canada iallafall och att jag har släkt där, haha!
Men det är iallafall imponerande när han sjöng på franska.




Ibörjan typ, så sjunger han live samma låt.


99% okända

Lite bilder från igår innan jag for på twin city festivalen, haha. Jag sminkade mig första gången på evigheter till och med fåglarna stirrade konstigt på mig, som att något var fel! och så fick man ett Oho! jag måste fan se väldigt osminkad annars, haha. Känndes väldigt annorlunda att ha smink. Men iallafall igår var det första gången jag kom in på något som man var tvungen att vara 18 år på, var tvungen att visa mitt legg och han som tittade legget var as seg på att räkna om jag var 18 år.
Jag och mamma såg Maija Vilkkumaa, hon var faktiskt riktigt bra live och hon spelade rätt många bra låtar och hon var rolig att titta på , sen for vi därifrån, vi orkade inte vara där, haha. Massa drägg och skit och kände väldigt få, kändes som att jag alldrig sett 99% av människorna.


-cross process är bästa ps effekten, gör hela bilden så skönt! haha


Ny väska!

Sitter och väntar på att vicki ska höra av sig, för vi skulle hitta på något idag. Men hon har inte hört av sig ännu, kanske hon sover? vem vet.
Har vart vaken länge, vakna vi 06.00 eller något. Har vart en sväng till tvättstugan och mamma har gjort allt själv resten, vad elak jag känner mig. Har legat på soffan och sett Aloha Scooby Doo, hahah. Sedan har jag suttit vid datorn, spelat gitarr och prata med Johanna om att jag kanske ska komma dit och vara med henne, hope so. Men jag får se senare om det blir så.
Igår fick jag en ny väska, har velat ha just den ett bra tag nu och nu var den på rea så jag slog till eller snarare mamma, haha. Hon vart så snäll... som vanligt!


Festival information

Kollat information om Sonisphere som är här snart, fyfan vad jag längtar! måste fixa tågbiljetter i veckan. Seriöst alla som ska på Sonisphere borde kolla dom här videosen... det är en playlist. Jätte bra information, dock måste man förstå finska om man ska se dom ;)

Förresten måste tåg biljetterna beställas snart! idag, imorgon typ! och jag vet inte ens hurdana platser vi ska ha? jag vill helst ha sov plats på vägen dit och sitt plats tillbaka. Så jag måste få tag på josse!



Sonisphere TV


Iår har dom gjort det svin bra, både scenen är brevid varandra så man behöver inte springa långt för att se det andra bandet, svin bra! man kan stå typ på samma ställe, det enda man behöver göra är att vända lite på huvudet, dock hoppas jag fan att inte det är massor som köar för att se t.ex. HIM, hela dagen! jag vill ju vara längst fram men kommer inte komma längst fram isfl, säkert! hahah

-men det ser ut som att man kommer in på ett annat ställe i år?
- Toaletterna är på ett annat ställe? långt ifrån scenen?
- typ allt är annorlunda? hahah


Eyes

Det känns jätte konstig att skriva på svenska, för jag tänker på finska just nu hela tiden, har pratat rätt mycket finska dessa dagar, haha. Känns som att allt blir fel när jag skriver.
Igår var jag med Vicki, var hos mormor och morfar och vi åt och åt, tills jag ville kräkas. Sedan såg vi film, 2st. Vi såg Fame, som är bra och så såg vi The Ciderhouse Rulse, svin bra film för den delen. 

 



 


Twin City Festival

Sitter och mår illa som fan just nu, usch.  Idag ska jag fara på Twin City festivalen och kolla lite, eftersom mamma fixat biljetter. Ska dit med mamma och senare ska vi typ träffa mammas kompis åså, men ja, vi får se hur länge vi orkar vara där och hurdant det är. Tänkte att jag skulle se Maija vilkkumaa eftersom jag tycker hon är bra och jag får fan hoppas hon spelar låtar jag känner igen, annars suger det.


Ei, en bra låt av henne.
Skivan som heter Ei, är den bästa! har den ;D


Edgar

Edgar

Adrian sötnos.


Seriöst! ingen som ska på Qstock?

Det är vad jag nu tänker på när jag sett vilka band som kommer, fyfan!
Meshuggah, Raised Fist, Amorphis, Sonata Arctica, najs! vill fara överallt, men jag vet inte om det funkar, plus att jag inte vet någon annan som ska. Sedan kanske jag åker iväg till finland, södra finland då på resa nästa/nästnästa vecka, några dagar men är inte säker ännu. Men jag skulle nog hinna tillbaka till Qstock. Åh.


http://www.qstock.org/2010/


Bfmv kom igen!

Blev så, glad när bfmv börjat uppdatera nu märker man att dom är vid liv igen efter att dom släppt 3:dje plattan. Nu längtar jag efter att får se dom.. och titta vad jag såg..

Jag vill se! varför kommer dom bara till Sverige? jag som har blivit van och tycker det är skönt när dom kommer till Finland och sådant, hoppas fan att dom kommer till Finland, skulle vara bekvämt. Men seriöst 4 spelningar i Sverige 2010 och 1 spelning i Finland, dom måste fan lägga till några spelningar i Finland också...?

11.16.10                 Stockholm, Sweden                    Annexet                                                   
11.19.10                 Gothenburg, Sweden                 Lisebergshallen                                 
11.20.10                 Malmo, Sweden                          Baltiska Hallen 
De här i Sverige + Metaltown.

                                


Populärt för "pojk-artister"

Kollade lite andra allsång på skansen klipp, nya. Såg denna och kom fram till att det är jätte "poppis" för "unga kill, pojk- artister" att de tar upp tjejer på scenen, det är ganska samrt faktiskt och det är kul att fans får komma upp på scen, skulle inte tacka nej om någon i HIM eller Metallica skulle ta upp mig på scen, haha skulle nog dö av lycka, det är nog samma sak för dom som är jätte stora fans till, Eric Saade, Justin Bieber, Jonas Brothers m.fl. Jag skulle i o försig inte tacka nej om något annat band som är rätt okej skulle dra upp mig på scen, det är ju en kul grej, så länge man inte skämmer ut sig på något sätt, haha. Så, jag tycker det är roligt att de fixar såna grejer.
Förövrig tycker jag att låten, Break of Dawn är rätt ok, men jag tänker bara på twilight när jag ser låt namnet, haha. Braking Dawn, ni vet? haha.. lol.. plus att han sjunger twilight någonstans...


Allsång på skansen

Missade Allsång på skansen  när det gick på tv idag, såg nu klipp på youtube. Movits var och spelade Äppelknyckarjazz + Fritiof och Carmencita och vem annan är Björn (min musik lärare), står där och spelar sin trombon, dragspel och dansar fint, haha. Movits är riktigt bra.




Lite blues, backstage material...


You make me wanna shout..

Måste säga att jag gillar Libress reklamen som går på tv just nu. Låten är bra och annars är den också rätt roligt, haha. Låten heter Shout och "framförs" av LULU & The Luvvers



"Weeeeeeeeeeeeeeelll

You know you make me wanna shout (shout)
Look my hand's jumpin' (shout)
Look my heart's thumpin' (shout)
Throw my head back (shout)
Come on now (shout)
Don't forget to say you will (shout)
Yeah, don't forget to shout (shout)
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah"


Dagen till "fullo" eller så inte.

Idag vart jag och mamma och jobba i några timmar eftersom det finns vissa saker som måste göras fast att hon har sommarlov. Efter det har jag legat på soffan i flera timmar och haft svin ont i huvudet och magen, ätit massor av värktabletter och just nu mår jag lite bättre, men ska strax ner och sedan ta värktablett innan jag lägger mig. Har inte tagit någon allergi medicin idag och är hostig och sånt skit, så det vart inte speciellt lyckat.  
Suttit och funderat på när jag ska åka till Luleå, helst i slutet av veckan eller någongång nästa vecka, måste se hur det blir och kolla läget med people om dom har tid att umgås och sådant trevligt.

Kollade Facebook såg att Bfmv uppdaterat, haaha det känns så sällan dom gör det, men bilder och så. Men iafl, så åker dom privat flyg. Intressant eller inte, det får man själv avgöra, haha.


Dagens skratt!

Vart i gång sen i morse. Vart ute, affärn, lagat mat och ätit. Nu sitter jag vid datorn och tar paus. Det har vart fint väder idag, men nu börjar det bli lite mörkare fast himmlen är super fin när ja tittar ut, hoppas solen kommer upp fort igen för jag och mamma har tänkt ta en promenad senare när v samlat krafter.

Dagens skratt!


Var inloggad på facebook, tittade runt lite och läste detta.
Det står i den lilla rutan; Många som gillar The Swedish fika gillar detta. Detta är Salem Al Fakir.
Sedan läste jag vad killen skrev, fan jag tyckte det var roligt, hahahha!


Saturday Night Fever

Ska gå ner en sväng och kolla läget, sedan ska jag vell lägga mig i sängen se på Saturday night fever och försöka sova om det går. Adrian & Edgar sover här brevid och dom är super gulliga.

 
mys


Exclusive toilet!

Idag är det exakt 1 månda sedan jag fyllde 18år, bara så ni vet, heh.

Idag har jag, Olivia och mamma vart och hälsat på i morbrors stuga. Vi åkte på morgonen kom hem vid 16.00 tiden. Vart trevligt, kommer bli fint när det är klart. Har fått gå på "exclusive" toalett också... skogen, very nice. Tycker om allt om det skulle finnas massa kryp ute, jag är som sagt nästan livrädd för vissa kryp.
Tog inte bilder på hela huset, men några styckte tog jag. Finns en övervåning också osv. Stugan är inte helt klar ännu, så finns inte så jätte mycket att visa ännu.





inte klar ännu, men snart!

köket

sötnos sprang runt hela dagen ute, sov vägen hem och sen var hon helt tokig i flera timmar. Hon har så sjukt mycket energi.


50% mindre, jo tjena!

puss V, kom och hälsa på mig nu och ta med syskonen! (är i hpda).

Sitter på jobbet redan, vi åkte vid 06.00 i morse, har vart på promenad med Olivia och ätit frukost och sett på tv idag, vaknade alltså kl 05.00, så jag har hunnt mycket, kl är bara lite ävöet 07.00 just nu så. Har inte haft tid att vara på datorn, har haft fullt upp med jobb and stuff. Imorgon kommer vi troligtvis ta ledigt, mamma har inte haft  sommarlov på evigheter och hon tänkte att det kanske skulle vara kul att ta ledigt en dag, haha jag instämmer! tycker hon behöver det om någon.
Jag har frysit hela morgonen.

Angående mitt förra inlägg om alkohol och stuff, nu skriver dom i tidningen att killar i 9:onde klass dricker 50% mindre änn vad dom gjorde för 10 år sedan, dock tror jag inte alls på det! Hur fan ska dom veta vilka som dricker och inte dricker? det är ju hur lätt som helst att ljuga på såna där lappar och sådant. Alltså seriöst det är väldigt få som inte "super", men ja, det är vell hur samhället är nu för tiden och det flesta faller för grupp trycket, det är bara sanningen så.


Åsikt om alkohol & droger!

Verkligeheten dyker fram. Jag är emot alkohol & droger, har alltid vart det. Jag anser att det är onödigt att slösa pengar och livet på sånt skit. Att nästan alla ungdomar dricker alkohol vet jag, jag känner inte speciellt många som inte "super", men bara för att alla andra gör det så gör inte jag det. Jag tycker att alla tar sitt egna ansvar när dom fyllt 18 år och får bestämma själv, men innan ungdomar fyllt 18 år så tycker jag att föräldrarna ska ha "pli" på sina ungar. Samma sak gäller inte droger eftersom det inte alls är tillåtet, då tycker jag fan i mig att man ska låta bli och ta droger, vad det änn är för drog det handlar om. 

Själv har jag inte sagt aldrig till alkohol, man ska aldrig säga aldrig eller med vissa undantag kanske. Men jag har sagt att jag inte kommer dricka mycket och då menar jag att jag kan ta en lite klunk bara för att smaka någongång när jag får lust, jag är 18 år nu, men har inte haft lust att smaka och kommer nog inte ha lust att smaka heller. På krogen kan man köpa alkohol fria drinkar, så det är ju inte ett problem direkt om man vill dricka något när man är ute på krogen eller på fest.
Sedan anser jag att om man dricker alkohol ska man dricka med måtta, vilket väldigt få ungdomar gör enligt mig, iallafall så mycket som jag upplevt. Bara för att jag är nykterist betyder det inte att jag inte går på fester och har roligt, så jag har sett mycket och då pratar jag inte bara om ungdomar.

Måste tillägga att, det är många som sagt till mig men man kan inte ha lika roligt utan alkohol, hur fan kan det vara sant? jag skulle gärna vela veta det. Det är bara löjligt.

Vi tar ett exempel, Lindsay Lohan har varit framgångsrik sen hon vart lite, men sedan har alkohol problem och droger gjort henne mindre framgångsrik, nu den 20 Juli hamnar hon i fängelse för att hon brytit mot sin villkorliga dom, hon får sitta inne 90 dagar. Hur mycket skandal-nyheter har det inte skrivits om henne dom senaste åren? hon är ung och skulle kunna gå hur långt som helst om hon inte börjat med allt skit!

Sedan finns det hur många exempel som helst på folk som dött av alkohol & droger..



Jag skulle egentligen kunna skriva fler sidor om detta, men jag anser att alla har ett eget förstånd och borde fatta att det inte är okej. Varför skulle det var okej, när folk förstör sina liv med alkohol och droger!


05.00

Vaknade 05.00 imorse, var på jobbet kl 07.00, nu är jag sjuk trött och känns som att jag ska somna när som helst. Ska dock hämta lite mer kaffe och fortsätta fixa på den nya hemsidan.
Checkade idag och såg att det kommit ut några Eclipse i rätt bra kvalite (videos), så om jag vill kan jag titta på dom, men jag har inte tid med det nu.


Bree Tanners andra liv

Idag läste jag ut Bree Tanners andra liv, boken var faktiskt riktigt bra, bättre änn vad jag förväntade mig. Som sagt handlar det om Bree, en "nyfödd" vampyr och dom som sett Eclipse vet nog vem det är, men det är detaljerat vad som händer med Riley och alla "nyfödda" innan deras attack mot "gulögonen" och boken är jätte bra, men det kommer att sluta sorligt, som dom som sett Eclipse borde veta, men iallafall. En bok värd att läsa!


sova, jag vill!

Jag sitter på jobbet, vi åkte lite efter 06.00 hit och jag är svin trött, försöker dricka kaffe för att piggna till lite, men det funkar inte, haha. Kl är snart 08.00 så jag måste stänga da computer, ska jobba lite efter min lilla kaffe paus.

Skönt att sova!  som på bilden.... soooft!


Inte min, men nästan!

Sitter här och chattar med Tova & Marck, haha. Försöker bli trött eftersom jag vaknade kl 18.00, eftersom jag råkade somna efter att jag kommit hem från jobbet. Ska strax ta mig ner och hämta vatten och sen ska jag lägga mig och glo på tv/film tills jag somnar eftersom jag ska upp tidigt imorgon bitti för att jag ska jobba.
Jag & Marck har ett trevligt snack om skateboards och sådant, haha. Både har "snyltat" på andras skateboards.

Ja tack, ge mig skateboarden på bilden!
 




Grattis Pringels!

Sitter på jobbet och har lite rast, idag var jag på jobbet kl 06.00, så har vart här i snart 4 timmar. Vaknade innan 05.00 idag så jag har vart vaken länge. Har försökt ladda upp bilder tidigare i morse men det funkar inte som vanligt, hatar det! Men iallafall, jag är svin hungrig men har inget att äta.

Ja & så ska jag säga Grattis till Ingela som blir 18 år idag.


Tyvärr var Josse lite ivägen ;P , men tycker att bilden passade fint!


Vaknade för sent!

Jag vaknade kl 14.00 idag! helt insane. Men jag somnade någongång vid 04.00, kanske lite efter. Men jag kom inte hem förens någongång vid 03.00 så. Vart och firade Ingela som fyller 18år imorgon, vi hade väldigt trevligt.
Men iallafall, idag har jag verkligen vart helt... jag vet inte vad. Vaknade som sagt kl 14.00 och då blev jag stressad för jag hade inte räknat med att vakna så sent eftersom jag skulle åka buss till hpda. Men jag fixade i ordning allt och tänkte åka 16.35 bussen, men vid 16.00 började det åska, som fan. Men 20 över så slutade det och då tog jag cykeln, som jävlades med mig.. det gick flera minuter att få upp cykel låset. Sen cyklade jag snabbt till busstation och kom fram precis 2 minuter innan bussen skulle gå, så jag hann åka med den, bussen gick 16.35 så. Nu sitter jag här hemma och är trött.
Just nu tittar jag på Det Okända, ska strax gå ner och dricka och sådant.


Inte mina bilder, tog den från Malins blogg, hihi!


Emma 11år

Tänkte ge Emma ett litet kort, visa henne det VICKI! :D


Grattis Emma på 11års dagen, hoppas du har en jätte bra födelsedag, du ska få en present av oss någondag och du skulle gärna få komma och hälsa på oss och kolla på Olivia, hon är jätte söt och skulle gilla dig jätte mycket.
puss & kram från Amanda!


Grattis Emma

Jag ska fara och handla med mamma på ett tag, jag bestämde mig för åka senare. Troligtvis åker jag 12.00 bussen. Har vaknat vid 05.00 idag eftersom ett par myggor surrade runt mig och jag klarar inte av ljudet av dom, dom måste dödas direkt! Men fick bara tag på en så jag gick ner och la mig på soffan och där har jag legat och tittat på tv med mamma.
Märkte precis att jag inte tagit allergi tablett idag, började nysa. Men ja, jo ikväll ska jag ju fara till Ingela då.

Idag fyller gullunge Emma år, saknar dig jätte mycket, kom och hälsa på mig!!!
GRATTIS IALLAFALL! ska ge dig en present så snart som möjligt.



Lets take the bus

Sitter här och borde packa sakerna nu! har ännu heller inte bestämt mig för vilken tid jag ska åka. 07.20 & 11.20 bussen åker till busstation medans 12.00 bussen åker till hermelinsparken så jag vet inte och sedan vet jag inte vilken tid jag helst vill vara framme, tidigt eller senare. 12.00 bussen är framme ca. 14.12 på hermelinsparken, så det är det senaste alternativet, men jag vet ej ännu.
Sedan har jag tänkt ut att jag ska ta med min mini dator eftersom att jag inte orkar bära den stora, jag ska ändå vara där i typ en dag så det spelar inte så stor roll. Sedan kommer jag inte ha så mycket tid att sitta vid datorn.


Så här såg jag ut dagen när jag kommit hem från Turkiet, jag fick färg!

Mitt fina armband!

Nu packa och sedan ska jag ner och dricka och kanske prata med mor eller se på tv med henne och gosa med Olivia.


Yes, I say!

Suttit och gjort om bloggen lite eller jag bytt design och färg. Borde gå ner och prata med mor och se på tv eller något nu. Imorgon har jag tänkt åka till Luleå eftersom Ingela har fest och jag inte har något annat att göra så jag tror jag drar dit om inget annat dyker upp.
Lilla eller ska jag säga stora Emma fyller även år imorgon, saknar den lilla ungen, vart så länge sedan jag såg henne sisst! helt galet.

Men iafl, jag ska dra ner nu.
Måste vell packa lite saker i väskan också senare, dock ska jag nog redan komma tillbaka på söndag, har inte riktigt bestämt mig ännu, men som det ser ut nu. Vet heller inte vilken buss jag ska ta om jag far, antingen 07.20 eller 11.20.



Wedding

Jag, Minna & Josse såg på bröllopet i turkiet, vi åt på en restaugrang som direkt sände bröllopet och det var kul att titta. Idag så kollade jag lite videos med mamma och det var så fint att jag måste ladda upp två videos.


Super gulligt och roligt! 3.42-4.35


Så gulligt och fint!


illusion

Illusioner. Stirra på kryssen i mitten av bilderna i ca. 30 sekunder och blinka sedan snabbt mot något vitt, en vägg ett papper vad som helst som är vitt!
 


Ilska

Sitter och lyssnar på BMTH eftersom jag är arg. Tänker dock inte skriva upp varför eller ja det är många anledningar. Förövrigt sitter jag på jobbet, men jag har en liten paus just nu eftersom mamma ska på ärende och då finns inte så mycket att göra, har nyss kopierat massa papper och sådan trevligt.
Kom till jobbet vid 07.00 och igår kom jag hit vid 06.00 och var hemma först 17-18.00 tiden! haha så arbetsdagarna växlar i tid hela tiden.



Den här var förövrigt rolig, haha!


Street Music

Ännu en film av KassemG som är awesome! Han lyssnar ju till och med på HIM, vad kan vara felet på honom? eh...  


Need somebody

Lite musik, haha. Var tvungen att checka denna vido från mmva när miley sjunger och J.B kommer upp på scen eftersom jag läste om den på nätet. Sedan har videon till somebody to love kommit ut så jag laddar upp den också, låte är rätt bra.  






Tommy-Gun

Hörde låten på tv och tycker den är bra, så måste ladda upp den!


Eclipse

Igår var jag & Josse och såg Eclipse. Filmen var den bästa, tyckte den vart jätte rolig. Riktigt humoristisk men ändå allvarlig.
Jag kan spoila lite, så om du inte vill veta något om vad som händer läs inte!

Men iafl, roliga delar och saker dom sa i filmen var...
När Bella slår Jacob i ansiktet och hon får en spricka i handen, fyfan jag ville typ gap-skratta!
När Bella, Jacob & Edward är och tältar och Jacob säger "I'm hotter than you", hahaha!
Delen då Bella & Charlie snackar om "blommor & bin", vart rolig! haha







Längtar tills filmen kommer ut på dvd och jag vill se den snart igen! kommer säkert på nätet, dock ska jag vänta tills det kommer i bättre kvalla.


RSS 2.0