Ingen Israel - bra start på lovet...

Nu är det så att jag inte kan åka till Israel, men jag har bestämt att jag inte ska sitta och grina och tycka syndom mig sjäv. Det finns så många i världen som mår sämre änn jag och får aldrig chansen att åka utomlands, har inga så fina kompisar som jag, familj och allt som jag har. Så jag har bestämt mig för att se från den ljusa sidan.

Jag ska försöka bli frisk så snabbt som möjligt och sedan ska jag försöka vila och umgås med familjen, så det jag hoppas på är att bli frisk nu. Just nu mår jag inte alls bra, har feber, hosta, tryck i hela ansiktet och har lock och tryck för öronen så jag hör dåligt.

Men idag fyller mamma år så jag ska försöka vara så glad som möjligt, det är nog pga. att mamma fyller år jag kom fram till att jag måste vara positiv och inte vara så deppig, det är ju inte direkt rätt åt henne att sitta och titta på mig som "surar". Så nu ska jag vara så glad jag kan vara fast mitt mående.

Hoppas att tjejerna får jätte roligt i Israel. Men sen vill jag tillägga att ni ska resa med mig någon dag, det är ett som är säkert. Min nästa resa blir säkert till Israel med Natalie, så snart som möjligt - bara jag får tid såhär på slutet av skol-året. Men det ska jag försöka fixa. Får försöka fixa ihop lite pengar, eftersom jag miste 4000 kr på detta, så det var ett sjukt svårt beslut att fattar. Fast mitt mående så bestämde jag mig för 2h sedan att jag inte ska åka..


hej - hå - livet - rullar - på.

TACK till mamma som köpt mig massor av krämer, host medicin, nässpray och allt som gjort tillvaron lättare.


Jag vill dö...

Jag kommer troligtvis inte kunna åka till Israel, behöver verkligen ett mirakel om jag ska kunna åka!
Men tvivlar stort på det, fyfan vad livet suger ibland! varför ska jag alltid bli sjuk just då jag inte borde?!!!!!!!

fast pratat med Natalie och om jag inte kan åka imorgon, så åker jag typ nästa gång eller något med henne. Dock tycker jag att det blir svin tråkigt att missa alla andras sällskap också, vi som planerat detta hur länge som helst! sett fram emot det så jävla mycket!!     snääääääällllllllllllllllllllllaaaa gör mig frisk! nu NU nU

DÖ DÖ dö DÖ dö DÖdÖdÖ DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!


I need some hope!

Hej, just nu vill jag bara gråta!
Jag kan inte längre tänka positivt, det måste nämligen hända ett mirakel innan måndag om jag ska kunna åka till Israel. Seriöst om jag inte kan åka på måndag kommer jag gråta som ett litet barn i flera dagar.

Har försökt tänka positivt, men nu går det inte längre. Har provat i princip allt som ska hjälpa för förkylning, men min förkylning är lika dålig ännu om inte sämre och jag har ca 1 dygn på mig att bli frisk, kan man se ljust på det? nja.

Det jag oroar mig mest för är flygningen, alltså om jag skulle åka och är förkyld. Den som åkt flygplan vet nog vad jag menar, det är förjävligt och gör sjukt jävla ont. I sommras när jag åkte så var jag inte ens jätte förkyld utan bara lite och jag grät i flyget. Så om inte min förkylning blir mycket bättre så kan jag inte åka. Har kollat igenom massor man kan göra för att lindra smärtan och sådant när man flyger och det är, nässpray, värktablett, hostmedicin och sen finns det öronproppar som heter earplanes som hjälper med lufttrycket, men dom finns ju inte luleå utan isfl i stockholm. Sen finns det tydligen något knep, att man lägger muggar över öronen och man ska ha varma handdukar i muggarna.

Snälla ge mig ett mirakel, gör mig tillräckligt frisk för att flyga!

snnnnnäääääääälllllla!

Mår skit dåligt!
kan inte sova, snoret rinner, min näsa är uppsvullen och röd, den är irriterad av allt snoraden, samma sak med mina läppar, min överläpp har fått ett rött sträck - det ser ut som att jag målat med en läpp-penna, jag är torr i halsen och mycket mer.

Har tagit en värktablett för ett tag sedan, får vell önska att den hjälper på något sätt.
Ska gå och lägga mig på maddrassen och tycka synd om mig själv. Det värsta är ändå min oro över att inte kunna åka till Israel på måndag, för just nu mår jag helt kasst.


No such thing

Ajaj min näsa, har snytit mig för mycket.
Jag är fast besluten om att bli frisk, men i mellan åt tappar jag hoppet.

Mamma ska komma hit idag, som det ser ut! tack och lov, får se när men ja, jag blir glad över att slippa vara ensam, svin jobbigt. Natten var inte så kul, nu nu nu nu är det enda jag kan göra.. det är att hoppas att jag blir frisk.


hej, jag mår inte så bra!


Help mig någon?

Detta bådar inte gott!
Min förkylning har blivit värre och febern har stigit. Så sjukt-sjuk-sjukt dålig timing.
Om jag inte blir frisk innan måndag så gråter jag, jag kan nämligen inte åka iväg om jag är såhär sjuk.
Försöker kurera mig med allt jag har hemma, alltså genom att dricka massvis med té, smörja in mig med vick-salva, ha på varma kläder och vila.
Skulle behöva någon som tar handom mig och då menar jag någon som går och handlar allt som är bra mot förkylning. Det längsta jag kommer till är statoil, men där fanns inget. Dock tänker jag inte ens gå ut ett steg ur huset innan jag blivit bättre, jag ska fan åka till Israel.

PS. HJÄLP MIG!

Hej förkylning, varför blir du värre?

Uh, inte najs morgon!
Förkyld som bara den och annat icket-najs som hänt.

Ska fortsätta dricka té som orsakar kräkreflexer pga. att jag druckit så mycket. Vila, klä på mig och dra på lite spackel på mitt "friska" ansikte. Lite innan 11.30, ska jag ta affärd mot skolan och se om min bästa lärare Bosse vill ta emot mig fast min ack-så-underbara förkylning. Sen kl 13.00 ska jag tenta av finskan, det får vi se hur det går. Inte speciellt sugen på att gå i skolan idag, känner mig nämligen så pass dålig. Men måste man så måste man, men nu måste jag fortsätta min morgon som redan är gammal pga. svårt att sova.


Sluta... jag vill också!

Lång dag, är helt slut. Kan dock inte lägga mig för att jag måste sitta och dricka varmt för att kunna sova, har sjukt ont i halsen och har feber. SJUKT! dålig timing, jag vill absolut inte vara sjuk på måndag då vi åker till Israel.
Tyvärr kan jag inte stanna hemma hela dagen imorgon heller eftersom jag ska tenta av finska, skulle nämligen vart bra att vila en hel dag, tur att jag inte behöver gå till skolan förens 11.30 iallafall.

Förövrigt har dagen vart lång, som jag reda skrivit. Vi har nämligen vart på musik högskolan i piteå och på Framnäs och tittat hur det går till. Shit, vad sugen man blir på att gå överallt - sen så börjar jag tänka och märker.. att jag inte borde tänka så mycket. Mer skriver jag inte om det, haha.

Just, ja. Jag var i skolan nyss och kollade på 2:ornas kuhi projekt redovisning. Shit var dom har gjort det annorlunda sen förra året, alltså organiserat på ett annat sätt. Men det var kul att se iallafall.


känner mig lite som Olivia på denna bild...


telepicus mooliaa picasi!

Älskar den här reklamen, hahah!
Linda, det var den här jag menade tidigare idag!


Fluu.. Flugss.. Flugschvampf..

Åh, vad vissa saker går mig på neverna...

Vad jobbigt det är att jag fått "sandpappers symtom" i halsen, små hostar hela tiden och det hjälper inte att dricka varmt. Men jag har vart duktig idag, har faktiskt städat, fört massor av sopor, tvättat kläder, vart och handlat mjölk, städat fågelburen och sådant. Jag som tidigare inte ville göra något, men bestämde mig bara för att göra allt.


Underhåller mig genom att se på detta!


Jag kan inte ens gå, utan din luft i mina lungor. Jag kan inte ens stå, när du inte ser på och genomskinlig grå blir jag, utan dina andetag.


Igår var vi och spelade på begravningen, det var jätte fint men sorligt. Fick dag veta att det var väldigt uppskattat och att personen som valt en av låtana ansåg att den var bättre än orginalet. Det känns verkligen bra att ha gjort det. Nu vill jag bara beklaga sorgen och önska Ing-Marie en vila i frid.



Fika time.

Såhär såg en del av min lördag ut. Fortsatte med amerikanska pankakor som såg mögliga ut - men var svin goda, ute kväll på the corner och sådant.









Don't worry, be happy!

Nu sitter jag och väntar på att det ska hända något, vilket det gör om ett tag. Ska glida runt på stan ett tag och kanske åka till storheden med tjejerna för att fördriva tid och ha skoj.
På eftermiddagen/kvällen blir det att repa mycket! 

Fick inte sova länge idag, fåglarna mina protesterade. Men det är lugnt, för jag var ändå redligt pigg. Har suttit och spelat gitarr och fixat lite med mitt PA.


Do you see a guy like me and a girl like you. Shagging by the fire (woo!) on a honeymoon?

Den här låten är så-å hääärlig!  

In a dream I was on a pony ride with you
You confessed your love as the lovely night turned blue
Hey baby, I la-la-laa-la-love you too
Hey baby, ooh honey, hey sugar
Level with me



apor!

Veckan har vart lång, har kommit hem varje dag typ vid 17.00 eller senare.
Ska repa hela helgen och hänga med polare och sådant. Så nu väntar jag på att tjejerna ska komma en efter en, Moa är redan här men resten är inte.

OBS! (lätt-oseriöst)
Väntar på att min fina vän Ingela ska komma och trösta mig, haha. Är avundsjuk och mobbad av två apor. Så hon ska få hjälpa mig att bli glad igen.


Jag mår...

ILLA!

och så är jag galet trött.
Men nu måste jag börja gå mot skolan, hejdå.


Alla älskar Norman!

Denna dagen har vart fullspäckad!

Varit på utbildningsmässa i Piteå, sett blondinbella, spela kina schack, ätit popcorn och träffat rebecca.
Efter att vi kom tillbaka till Luleå, köpte mig en god macka och kaffe i fiket. Pratade med trevliga männsikor. Repade och gjorde vettiga saker. Kom hem lite efter 17.00, hjälpte mamma med hemsidan, åt lite mat snabbt.
Sedan sprang jag och Linda till norrbottensteatern i -40 ungefär, jag avrundade det, haha. Såg en del av en föreställning som heter Alla älskar Norman, den finns i 3 delar, man behöver dock inte se alla. Det var iallafall en riktigt rolig kväll, tacka och bockar. Påvägen hem halkade jag något brutalt framför skolan, kom knappt upp för att jag började skratta. Sen "flummade" jag och Linda hem. Nu sitter jag och skriver detta, bara för att jag inte orkar göra något bättre.



Skolans reklamfilm

Såg precis skolans "reklam" video för spetsutbildningen, sjukt snygg blev den.
Så, sjukt sugen på att söka.. men så går jag ut iår, vill stanna kvar :c


Alla hjertans dae!

Haft en rolig kväll med Ingels-pringels, Moa och Linda. Den som är vänn med Moa på facebook ser vad vi gjort, men sen har vi gjort andra saker som jag inte kan avslöja, men kan säga att den som inte var hemma hos mig idag/ikväll har verkligen missat något.

 

xoxo


Kickflipper

Ingela första kärlek.. och josses ;)


Orange, grön, guld, svart, vit..

Min fina lya efter i helg!











Titta tjejer, hehe!

Titta tjejer, nu har Ulrik kommit med mer nytt.
Jag som ville ha honom som lillebror när jag såg honom i lilla melodifestivalen, duktig pojke det där.


Ny singel, med video.


Cover på lady gaga låt.


when the sun rose again


winter wonderland

Här är bilder från idag när jag och Natalie var ute, det var som sagt svin kallt så det vart svårt att fota.
Bilder kan upprepas osv, för det blev för jobbigt att kolla vilka jag ladda upp osv. Tror dock inte jag heller fick uppladdat alla jag tänket.

Nu använder jag ordet dock igen... massor med dock dock dock dock..























Jag tar som vanligt gärna emot kommentarer? säg what you like or don't like.


Så fort var det roliga över..

Har haft en fin helg med mamma och Olivia, de åkte hem i morse så nu är jag ensam igen och saknar dom redan. Vi har, städat, handlat, vart ute och promenerat, fotat, gjort om lite hemma, lagat mat och haft besök. Varför ska helger ta slut så snabbt?!

Idag har jag vart ute och fotat Natalie, men det var svin kallt så vi klarade inte av att vara ute så länge. Ska kolla bilderna om ett tag och kanske fixa lite och visa resultatet.

Nu ska jag äta laxsoppa som min mamma gjort åt mig, så sjukt gott... och så ska jag, stäga, lyssna musik och fixa bilder.



Finally, I can see you crystal clear.

Någon dag denna vecka när jag, Moa och Ingela var och hälsa på Linda.
Orkade dock inte lägga så mycket tid på att redigera så detta får duga för detta tillfälle.






"Sen blev det party"

















Photoshoot - party blue

Fotade Natalie i förrgår, detta är resultatet efter lite fix och trix.
Vill gärna veta vad just DU tycker! ;)














Ba ba ba...

Jag har vart duktig! jag har gjort bort både ARL och religions uppgiften, sjukt skönt!
Idag har jag gjort mycket, har hunnit med skolan, brandstation, mini-handlat, gjort klart religion, vart och chillat hos Linda, vart på skolan och sett teater, städat och fört soporna, duschat, tvättat kläder och nu ska jag plugga lite rocken roll mjuusik.

Har fotat Natalie igår, borde titta på bilderna och fixa och söka efter potentiella bilder till mitt pa också.
Det "enda" jag har att göra är - MASSVIS med olika musik grejer. Jag skojar inte med att säga att jag är less, det känns inte bra. Behöver en paus, kanske få gå på en konsert med ett bra metal band och bara få ut mitt hat. Få slappna av. Metal konserter är bästa terapin för mig, haha.


Ganesha


no diggity it'll be giggity giggity giggity

Alltså, seriöst jag blir aldrig less på den här. Första gången jag såg den var det inte så jävla många som sett den, nu är det över 6 miljoner? galet. Men gillar videon skarpt, hur jävla skön är inte killen. Tjockt med najs! ;)


arbetsmiljö och säkefds...sdfl ehet...

ARL är så sjukt tråkigt, finns det ett tråkigare ämne? isåfall lika tråkigt. Suttit och försökt få ihop fakta i hundra år känns det som.
Den här dagen har förövrigt vart extremt sliten, legat och degat halva dagen. Åt nyss och nu ska jag fortsäta göra lite ARL, sen städa undan och hoppas att jag kan somna.


Me and my drum

Igår kollade vi lite på meoldifestivalen eftersom våran fina Linda spelade cello när nanne grönvall spelade i mellanakten. Vi såg lite av bidragen också, dom bästa var Swingfly och Danny och både gick vidare så det var helt rätt.


Swinfly, yeah...

Den här låten med swingfly är najs.

In the club

oh, där sitter våran fina Linda och spela cello. Alla måste titta! haha :D


R.I.P Gary Moore!

Fick veta nyss att Gary Moorebluesens kung har dött i natt. Jag som ville se honom live, usch vad alla ska gå och dö. Han blev endast 58 år... åh..


punkt.

Blä säger jag bara! :c



....


“Really great people make you feel that you, too, can become great.”

Gjorde om min design lite, blev så less på den jag hade tidigare. Vilket jag ofta blir, så bytte lite färger och header, det får duga ett tag.

Har feber nu och svin ont i nacken, huvudet, mår illa osv. Inte konstigt att jag är så omotiverad. Måste dock börja fixa lite här, ska försöka städa lite och kanske ta en tur till soprummet för att föra sopor och få lite frisk luft samtidigt.


saknar min lilla Oliv


“I do not try to dance better than anyone else. I only try to to dance better than myself.”

Jag är trött, har ont i huvudet och är omotiverad. Har vart i skolan, orkade inte gå på första lektionen så jag tog en liten sovmorgon, var på två lektioner gick hem och sov på soffan. Nu sitter jag här och lyssnar på diskmaskinens buller och tänker på allt jag borde göra, men inte orkar.

såhär fin och sliten känner jag mig idag!




One touch of nature makes the whole world kin.

Lite fler potentiella projektarbets foton, vissa dock extremt redigerade. Men det är grejen med dom bilderna.

Vill gärna få tips och kommentarer, säg vad ni tycker om allt?
- kan vara bra att få veta från andras perspektiv och inte bara mitt...





In the right light, at the right time, everything is extraordinary.

Nu har jag skrapat ihop fler potentiella foton till mitt pa. Har dock fler, men laddar upp lite åt gången eftersom mitt internet suger.











Black and white noise..

Lite foton, funderar på att ta med någon/några i mitt projektarbete..











Run into a wall

Min morgon består av; Juice, svartvinbärs té, värktabletter och sådant... jätte kul - nej vill lägga mig och somna tills fredag eftermiddag.

Borde fixa lite inför skolan, har bara en lektion som tur är. Hoppas att jag klarar av att gå på den.


RSS 2.0