Topp movies!

Måste få skriva om tre jätte bra filmer som handlar om andra världskriget. Det är nog 3 av de bästa filmerna jag sett, sjukt att allt det har hänt på riktigt. Alla tre filmer har fått mig att gråta.
Förresten fuhrerns elit heter även Napola och before the fall, så det kan vara bättre att goola t.ex. Naopla. Sen kan jag även tillägga att Max Riemelt som spelar huvudrollen i den är sjukt snygg i filmen.







en av det värsta saker jag vet är...

Varför ska té svalna så snabbt? har fått koka om vattnet flera ggr för det blir kallt så snabbt.

Har suttit och pratat med Natalie på facebook, har fått smått natalie abstinens, haha! Tjejen är så extremt party av sig, kan inte sluta skratta. Fick höra att hon gjort en power point om våran Irsael resan som hon skulle visa till oss när hon kommit tillbaka, helt crazy. Sen hoppas jag att vi kan göra så mycket som möjligt av det sakerna, men det beror helt på den ekonomiska biten hos alla. Fick veta lite smaskiga detaljer, svin najs!

Har även hunnit göra klart stämmorna, ringe Ingela tillslut som fick hjälpa mig med det sissta. Sen har jag försökt komma på en melodi, men jag kommer inte på något.. alla låter jätte dåligt.

Jag har kommit fram till att jag bloggat lite på sisstone, men idag har bloggat mycket. Det beror helt på att jag har mycket att klaga om... eh..

Nu ska jag dela med mig av en av det värsta saker jag vet... HONUNG!
Jag får kväljningar när jag känner doften av honung, gillar inte ens att tänka på honungm usch får rysningar.
Jag förstår inte själv hur man ogilla något så mycket?! efter en extrem förkylning för några år sedan har jag inte kunna äta eller lukta på honung, usch!!


kvinkvarttersfers!

Suttit och skrivit ner 3 stämmor i ca 2 timmar, svin jobbigt. Har fått ner nästan allt eller det är nästa klart, måste dock fråga lite hjälp innan jag är helt klar. Men det får räcka med 3 stämmor, sen om dom låter bra eller dåligt orkar jag inte bry mig, har gjort stämmor med kvinter och terser, det får duga.
Sjukt jobbigt att skriva noter, man måste vara så petigt så att det inte ser fult ut!

Har även hunnit äta i mellan åt, så då är det också gjort.
Ska nog börja med någon annan läxa tills jag får tag på någon som kan hjälpa mig lite.




stämmor hit och stämmor dit!

Hur skriver man stämmor? jag vet fan inte. Det som jag skriver låter bra till att börja med men sen spårar det ur och låter inte lika bra längre. Hjälp mig!
Sen att det inte finns hjälp någonstans på nätet, jag har sökt tro mig! det gör ju inte det hela lättare.

Hur fan ska jag komma på en melodi, jag orkar inte? och orkar verkligen inte börja skriva upp allt i noter, svin jobbigt.

Hur ska jag kunna skriva minst 2 A4 om ämnen som man kan få ihop ordentlig fakta på ½ sida?
Hur ska jag få ihop 2-3 A4 om människosynen i två olika religioner? alltså jag tycker 2 A4 är jätte mycket!

Och hur ska jag kunna lära mig 100000 låtar på några dagar?
Jag som har ont i halsen, lungorna etc. allt! orkar inte, blääääää!

- Jag är extremt negativ, på tooook för mycket att göra just nu!
jag vill ha lov, ta en paus och andas lite och inte drunkna i skol uppgifter!


Life is a zoo in a jungle

Nu sitter jag här och väntar på att skolan ska börja, kul? nja - inte direkt. Har egentligen läxor, men det är för tidigt, jag orkar inte plugga.
Har ont i lungorna, väldigt o-nice. Ont lite här och där, men inget som riktigt brytit ut, så typiskt.

2 timmar kvar tills skolan börjar, kanske far tidigare till skolan men isåfall måste jag ha något att göra. Vet att Moa är i skolan och pluggar, men ids inte dra och störa henne just nu, vilket säkert någon annan gör, haha.
Skulle kunna arbeta lite pa faktiskt, men orkar jag? jag vet inte.

Suger att jag endast kan ladda upp webcam bilder!!!!



Har klippt luggen, jag kan se världen igen!
Även införskaffat lite nya plagg, svin snygga ;)


Kultingen Oliver, mitt husdjur!

Igår var jag och Moa ute och fotade lite, vi åkte grisen och fotade.

Nu ska jag börja fixa lite, har blivit förkyld så jag ska inte till skolan idag och ska ta bussen som går 13.10 till mami. Har lite bråttom, har inte så mycket tid på mig och inget är klart.


omotiverad, frusen och trött..

Undrar om jag håller på att bli sjuk eller om det är all stress som orsakar allt detta. Ni vet att vara extremt trött, fryser, är helt omotiverad - dock kämpar jag så mycket så att jag fått mycket gjort fast all omotivation. Dock har jag jätte mycket mer som måste göras.

Uh, jag orkar inte. Vill få sova en hel dag och få vila ut, men inte kommer jag varken ha tid eller kunna sova en hel dag på, hur länge vet jag inte, men länge.
-Sen att datorn krånglar brutalt mycket och att det inte går att ladda upp bilder på nätet och att internet krånglar gör ju inte direkt något bättre!!!!!

Negativ - neggo, lol!


jätte jätte jätte jätte trött

Är för trött!
Vill inte till skolan idag, men måste!

Jag är så sjuuukt trött! :c

Sunday bloody... computer!

Alltså min data är verkligen helt kass just nu!
Den stängs av ofta, direkt när den blir varm och det går knappt ladda upp bilder på nätet, fick upp den bilden nedanför men ingen annan.
Det är verkligen så dålig timing för den att inte fungera eftersom jag måste hålla på att fixa mycket med mitt pa och så massor med annat, blir galen.

Nu ska jag fortsätta med skol arbeten eftersom jag ska med tjejerna och eeeta sushi senare, nom nom!


Like a prayer

Sitter och väntar på att J ska höra av sig, vi ska troligtvis fara och handla och kanske till och med fika. Jag är svin trött idag, men tvingar mig att vara vaken, jag ids inte sova bort dagen. Har egentligen massor med skol-stuff att göra, men jag orkar inte.
Om man inte räknar med projektarbetet som jag håller på med i stortsätt hela tiden.




And dat ain't cool fool 'cuz its Friday.

Ska snart fara till skolan och här sitter jag med papiljotter i luggen och helt "oklar". Borde alltså sluta skriva och fixa klart mig. Ska träffa Moa vid 09.35 på skolan för att jag ska följa med och titta på när hon tatuerar sig, igen. Ska dock till skolan vid 12.00 då ensemble börjar. Sen är det även kör och efter det är det helg, skönt!


saknar mitt lilla monster, jättte mycket!


But I'm always on the run..

Nu spelar vi Lenny Kravitz på ensemblen, det gillar jag. Imorgon ska vi börja med denna låt, så jag lyssnade igenom den och nu ska jag dra mig mot sängs så att jag orkar stiga upp imorgon.


"You sing a sad song just to turn it around"

Alltså, den här veckan har vart så sjukt dålig & extremt lång!
Imorgon är det äntligen fredag, hoppas det blir bättre imorgon åtminstone, men tvivlar på den eftersom alla dagar hit in tills har vart sämst.

Har iallafall vart duktig idag, har brännt 7 skivor med bilder, fört soporna, tvättat kläder osv.
Ska fortsätta kvällen med lite skol-stuff.





When you're all alone, We become your home!

Nu ska vi ha filmkväll, jag, moa & Linda.
Bra att göra något kul, den här veckan har inte vart rolig.


en spark tur på isvägen!

Igår var jag, Ingela, Lina & lilla-Manne på isvägen och sparka-spark, haha. Det var kul.












This is my winter song to you

Oh, jag är trött, men jag vill inte sova!
Jag vill göra en ny blogg design, men min data är så  jobbig, den blir varm och stängs snabbt.
Nu blev jag jätte trött, men orkar inte.



skola, kör, buss.

Min första lektion börjar kl 12.00 så jag kan vara hemma ännu i ca. 1h, kanske att jag far lite tidigare dock. Har två lektioner (ensemble & kör) och sen ska jag ta mig till busstation och åka buss i hundra år.

Har fixat in några nya låtar på ipoden så att jag har något att lyssna på och ladda den, batteriet på den suger - jag får damp på den.


Vill ha skorna, vet dock inte vars man skulle kunna få tag på såna. Men dom är riktigt fina!


Forgiven, Not Forgotten

Vilken dag, nu är jag helt slut. Har verkligen fått svin mycket gjort idag, förövrigt en bra dag. Fast att det hände en helt sjuk grej idag när vi var en sväng till storheden, jävla psyko gubbe.
Ska lägga mig strax, ska bara lyssna klart ensemble låten - den nedanför. Imorgon åker jag hem till familjen och ska vara där över helge och hjälpa till. Ska även hämta min kamera som är fixad, det var nå helt puckad inställning på den, men nu ska den gå att fota med igen.

Nu orkar jag inte skriva mer.


Tired, trött, väsynytt

Jag är svin trött, sjukt jobbigt att gå upp idag. Hur ska jag orka skola - jo, det är en bra fråga. Men sitter och slurprar i kaffe, dock har det ingen effekt på mig nu så, ja det är ju super bra. Sovit så dåligt de senaste dagarna, får dampelidamp.
Ah, nu ska jag försöka att hålla ögonen öppna så att jag inte slumrar in, så jag inte kommer försent eller så till skolan.


Fixed eyes

Nu går det att kommentera igen så varsågod och kommentera så mycket ni vill, haha.

Har suttit och pluggat och ska fortsätta med det lite till innan jag ska sova osv. Har upptäckt att jag kommer ja fullt upp ända tills studenten, så sjukt mycket att göra hela tiden. Hoppas fan att min kamera lagas snabbt, blir tokigt annars.
Jag vill redigera bilder, fota och designa bloggar, hålla på med musik jätte mycket + att jag måste hinna med allt i skolan - men jag ska fan make it!




"designa"

Igår designa jag Natalie projektarbetes blogg, det var riktigt roligt.
Det enda jag hatar med att redigera på blogg.se är att alltid slutar kommentarsystemet fungera. Ska börja med att försöka fixa min egna, sen tror jag Natalies inte heller fungerar. Har egentligen inte tid med det idag, men jag måste typ, hehe.




Titta på den här: http://projectxx.blogg.se/


Coyote Ugly

Tittar på Coyote Ugly, tycker att Adam Garcia ser så bra ut i den filmen - hehe!
Ska typ sova snart jag är svin trött... hoppas jag somnar snabbt!

punkt slut.


First day for the last time

Min kommentars grej verkar inte fungera, suck!
Iallafall, första dagen på sissta terminen av gymnasiet idag - galet!
Nu är jag jätte trött så jag ska lägga mig framför tv:n, vila - fast att jag har mycket att göra.. men jag orkar inte.

Hittat jätte mycket inspiration, helt galet fina foton osv... måste ladda upp när jag orkar - nu har jag svin segt internet så.


Trey Atwood

Har kvar en skiva av 2 säsongen av O.C, sen  har jag sett klart den också.
Jag borde lägga mig, ska upp rätt tidigt imorgon, tror jag. Ska åka till Luleå för skolan börjar på måndag, suck säger jag bara! behöver lite mer lov.

Ska packa resten nu - kan säga att jag har med mig svin mycket! hoppas allt får plats i bilen.


Logan Marshall-Green = Trey Atwood. Han ser bra ut, heh.


California here we come, right back where we started from

O.C hela dagen, blir inte less. Seth och Summer, så söta!
gillar dock inte Lindsay, så sjukt jobbig.


Black

Fler flickr foton.










Inspiration two

Mer inspiration..
inga av fotona är mina.

























Inspiration

Har tittat på massa flickr osv, hittat massor med inspiraton. Synd att min kamera är sönder efter ylläsresan... suck!
Alltså äger jag ingen av fotona.

















Life


Ylläs foton del 4

Foton från after ski:n..


















Ylläs foton del 3

Fler foton från resan, lite blandat.

























Ylläs foton del 2

Bilder från backen osv..


























Ylläs foton del 1

Lite foton från resan, från början av resan.

















Words


O.C

Tittar på O.C andra säsongen, det är så galet bra!
Tack till Natalie som lånade ut andra säsongen, hihi!




“Memory is a way of holding on to the things you love, the things you are, the things you never want to lose.”


“Experience is the name every one gives to their mistakes.”


Ylläs next!

Väntar på flickorna, dock borde jag packa NU! och jag ska göra det på några minuter, jag måste göra det.
Vi ska till Ylläs idag, ska bli nájs. Kommer nog inte ha internet som det ser ut nu, men det är ju inte hela världen.

See ya


Retropop

Blue, blue, blue, blue!





110101

Då var det elvanollettnollett idag, mycket ettor.



RSS 2.0