Ovanför kylskåpet i ett skåp.

Dessa skönheter har jag fått helt gratis.
 
Är väldigt glad och nöjd över det. Long stor short: Fyttade ut ur skolans lägenhet och där fanns en sån kopp som jag sedan fick ta med (någon som lämnat den), men i veckan fick jag en tallrik som tillhörde denna kopp. Tog med den till skolan och då sa en av mina kamrater att hon precis hittat "såna där" hos dem i ett skåp ovanför kylskåpet och sedan erbjöd hon dom åt mig och jag var glad och tackade ja! 
 
Så nu har jag 6 koppar och 4 tallrikar!
 

Heading home

Och några bilder från när jag åkte tillbaka till Helsinki.
 

home is wherever your heart is

Bilder hem ifrån.

In the car

Mer bilder, denna gång från bilen! 
 
Min bäbis, som jag saknar så mycket! 

Nu dyker det upp bilder från när jag var på höstlov i sverige, hehe.
Dessa är från när jag var i Luleå och träffade Malin en snabb sväng och sen for hem till Moa och umgicks med henne och fick även mina naglar fixade. Önskar att jag hade hunnit vara längre! 
 
Men hur som helst var det roligt att träffa dom!! 

What about today? well..

Inte för att skryta eller något, men jag och Olivia fick en liten plats i Lewis Watsons musik video till What about today?. Jag är nöjd, haha. Dom som inte vet vem Lewis Watson är och inte har lyssnat på honom, ta och gör det nu! 
 
Så, titta där... lilla Olivia & jag är med i videon. Ringa in oss med grönt i den stora bild-röran också, hihi.
Varsågod Lewis, det var så lite så.. ;)

Perfekt i dess kombination.

Här kommer tre kollage på kläder som jag vill ha, verkligen vill ha. Dom är perfektion i dessa kombinationer... enligt mig.Dreams are made of...
 
Dessa kläder är perfektion tillsammans. Vill ha allt detta, så om du nu skulle vela överraska mig med en present eller så, så kan du trycka på bilden och då ser du vart allt kommer ifrån.
Dream stage outfit
Det här är då den perfekta scen klädseln eller för något annat lite mer speciellt tillfälle, eller kanske bara någon dag man vill känna sig lite extra festlig. Vill ha dessa väldigt mycket! 
Ska försöka spana in klänningen och jackan på hm och se om dom verkligen är så fina i verkligheten också.
  
Autumn & winter i'm ready for you!
Sist men inte minst, denna klädsel kommer jag vandra i nu på vintern. Ungefär iallafall eftersom jackan och klänningen är på väg hem till mig... längtar. 
 
 

Bye bye castreninkatu..

Bilder från min lägenhet i "skolan" som jag nu flyttat från till en helt egen lägenhet. Ska försöka ta bilder på den och lägga upp inom en snar framtid. 
 
Dessa bilder tog jag dagen innan jag flyttade, då jag hade börjat packa i hop allt. 

The Dudesons

Bilder från då jag och Sonja var på expert mässa och där såg vi även dessa killar "uppträda", haha.
 

Nelosen ilotulitus 2012

Bilder från Nelosen ilotulitus (tävling). Flera veckor sedan detta var, men har inte hunnit blogga som ni säkert märkt. 
 
Dessa bilder tillhör Stina. 

Återförenade

I dag morse så vart jag framme med tåget i kemi, där mor min hämtade mig och i morse återförenades jag med denna hårtuss ♥
 
Är på höstlov hemma och besöker, så kul att träffa familjen igen och sova i en oredntligt säng för första gången på 2 månader. Har egentligen bara höstlov torsdag-fredag, men tog ledigt nästa vecka så jag hinner vara här också, inte bara komma hit och sen åka tillbaka.

Regn och rusk

Bilder från några veckor tillbaka då skolan hade en fest på DOM.
 
Spöregnade ute. När jag slutade skolan 20.30 (och festen började 21:00) gick jag hem och skulle fixa mig, men började med att jag klämde fingret mellan två dörrar och kunde inte göra något med min högra hand. Väntade på Stina tills hon kom hem, då fick hon sminka mig och sen drog vi till DOM en aning sena.
Vart på DOM i flera timmar tills vi bestämde oss för att hämta mat på donken och ta taxi hem till mig nya lägenhet. 
 
Bilderna är tagna med Stinas kamera.

RSS 2.0