Wait, wait...

Lördag och jag sitter och väntar på att fara till stan eftersom att jag inte vill fara ensam. Ingen orkar eller har tid. Josse ska vid 12-12.30, men det är så jobbigt att vänta. Jag vara beredd att fara direkt kl 10.00. Haha, jag hatar att vänta, jag blir trött av att vänta. Sen har jag ringt och smsat runt om det är någon som vill fara tidigare, men ingen orkar eller har tid. MEN, nyss smsa Minna och sa att hon kanske kan fara, så jag får nog veta strax. Sen vet jag inte vad annat som händer idag, men jag vill gärna göra något, annars blir det tråkigt. Jag är ju ändå här i helg, så jag borde ha något att göra.
Idag har jag fört soporna, äntligen! Sen har jag inte gjort så mycket annat, jag har sovit ända till kl 09.00, men jag vart vaken till 01.00 så det är inte konstigt.
Sitter och lyssnar på Bfmv, pepp för nya skivan som kommer ut om ca. 2 veckor.
För ett tag sen plingade det på dörren och det var en kvinna och en yngre man som hade nå lappar/tidningar som dom dela ut och dom pratade finska. Först fråga dom mig om jag prata finska, jag antar att dom tittat på efternamnen. Orkade inte riktigt fatta vad dom sa, men jag tog tidningarna iafl, haha. Något om tid och stress eller något, jag lyssna med halva örat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0