Jobbig dag! helt matt

Mitt internet har krånglat hela kvällen. Alltså shit först nu har jag tid att lägga mig ner och vila, har gjort ganska mycket idag. egentligen måste jag gå och fixa lite med tvätten, men jag ska bara stänga av trok maskinen och sen ska jag lägga mig ner och titta på tv. Imorgon ska jag försöka vakna lagom tidigt, ska lägga på 07.00 men sova vidare till minst 08.00 kanske 08.30 om inte mer, haha måste ta det lungt, ska vara i skolan 10.30 för jag ska till syo:n då, jobbigt.
Sen efter skolan ska vell vi kanske hitta på ngt? Minna och jag pratade om ngt sånt, vi får se i skolan imorgon om det blir ngt, sen kl 18.00 tiden kommer Vicki och hennes kompisar och då ska vi vell fixa stuff till kvällen, filmer, gotteligottgott osv...
Jag är egentligen helt utmattad av dagen, så sjukt lång och jobbig dag! ont i hela kroppen så jag ska nog lägga mig så snabbt som möjligt!
Känner mig små duktig iallafall, har;
vart i skolan, kom hem före 16.00 tror jag.
Sen tvätta kläder
Laga mat
fört soporna
Haft besök av Ingela
gjort ngra saker jag behövt
skrivit engelskan
duschat har jag också
vikt tvätt, lagt in i skåpet, dock har jag lite kvar och torkar^^
och sånt... ^^
kände mig även smart på matte lektionen idag, äntligen ett lagomt enkelt kapitel! dock oroar jag mig för torsdagens prov, kom säkert då piss dåligt jag måste verkligen kämpa med att lära mig allt.
Sen måste jag börja träna på alla nya låtar på gitarren.

Go'natt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0