Torsdag och snart fredag.

Jag är sjukligt trött och ska nog gå en sväng ut, samtidigt föra soporna och få frisk luft och sedan ska jag nog tvätta resten av kläderna och ta en dusch. Sen måste jag även hinna med att ta tag i mina "läxor", göra bort något.
Har hunnit sitta på Wayne's i 2 timmar idag och planerat projectarbetet med tjejerna, känns skönt att vi kommit igång och våran planer ser rätt lovande ut i mina ögon. Slutade 10.00 idag så jag har ju hunnit med rätt mycket, så kl är inte ens 18.00 ännu, därför ska jag gå ut.
Fåglarna har vart lösa i dag igen och dom är så roliga! Adrian flög in i mitt sovrum och började skrika och då började Edgar också skrika, så dom "typ" ropade på varandra och då började Egar söka efter Adrian. Edgar flög ner på golvet och började gå mot mitt sovrum eftersom Adrian skrek därifrån, haha det är så gulligt. Sen flyger han och sätter sig på min säng (kolla bilderna) och då flyger Adrian ner på sängen också. Alltså Edgar & Adrian är det gulligaste paret någonsin, dom är alltid tillsammans och Adrian följer efter Edgar vars han än går, ibland gör Edgar det efter Adrian, men det är oftast Adrian som gör det. puss på dom <3
Nu tur och visas dom att bada, haha det är också så sjukt gulligt.
















Dagens mat, gott! Vegetarisk ost snitschel, svin gott. kroketter, vitlöksås och sådant mums, vast jävligt salt! skulle kunna dricka svin mycket mjölk till, men jag har så lite så jag ides inte, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0